Χρόνια Πολλά σε όλους!

Α ρε Γιώργο! Γέρασες κι εσύ! :P

Χρόνια πολλά και καλά καμάρι, ό,τι ποθείς να το πάθεις και να το πάθεις άμεσα, να σου πάνε όλα δεξιά, να γίνουν όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα και να περάσεις μια ζωή χαρισάμενη! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιωργάκο μου?

:kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing:

Να σε χαιρόμαστε! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρονια πολλά Γιώργο :)
Ο,τι επιθυμείς :)

Γιώργο, έχεις γενέθλια; ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, υγεία, επιτυχίες. χαρά και να παραμείνεις ψυχούλα όπως είσαι.:P

Χρόνια πολλά Γιώργο! Πολύχρωμος και εντοιχισμένος :D

Α ρε Γιώργο! Γέρασες κι εσύ! :P

Χρόνια πολλά και καλά καμάρι, ό,τι ποθείς να το πάθεις και να το πάθεις άμεσα, να σου πάνε όλα δεξιά, να γίνουν όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα και να περάσεις μια ζωή χαρισάμενη! :D

Γιωργάκο μου?

:kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing:

Να σε χαιρόμαστε! :)

Χρονια πολλά Γιώργο :)
Ο,τι επιθυμείς :)

Γιώργο, έχεις γενέθλια; ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, υγεία, επιτυχίες. χαρά και να παραμείνεις ψυχούλα όπως είσαι.:P

Θαθ ευχαριστώ όοοοοοοοοοολα τα πιζάκια!!! :bigarmhug

Σενκ γιου!! :redface::D

George!!!!! χρονια πολλα βρε, να ανεβω χαλανδρι να σε βγαλω οξω για τρελλιτσες; :bleh:

Χρονια πολλα boy george!!
Οοο,τι επιθυμεις!(ακου 19 κι ο γιωργος..:P)

γιωργάκη μου χρόνια πολλάααα κ καλάααα!

(κερνας!):P

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Πολυχρονος πολύχρωμος κι ευτυχισμένος!
εύχομαι σύντομα η ζωή σου να πάρει τη ρότα που θες... αρκεί να μην προσπαθείς ΤΟΣΟ πολύ για αυτό :P

ο,τι ποθείς καλό μου :)

Γιώργο!!! :clapup: Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσεις!!! :) :) :)

ζωρζάκη χρόνια σου πολλά, να τα σβήσεις όλα τα κεράκια με τη μία, και να μας βγάλεις όξω να το γιορτάσουμε, νι?:D:D:D
:kissing::bigarmhug

και μη μασάς. βάρα και όποια ρίξεις:D:D:D

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ !!!!!!!:kissing::kissing::birthday::birthday::birthday:

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Γιώργο :D :D :D :D :D :D :D

:birthday: :birthday: :birthday:

Γιωργάρα Χρόνια Πολλά, να σε χαιρόμαστε βρε !!! :)

Γίωργο,, να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος......!!!!:)

Γιωργάκηηηη χρονια πολλά και ευτυχισμένα. Σου εύχομαι τα καλύτερα.
Περιμένουμε και κέρασμα...

Kαλεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!! Έχει ο Γιώργος γενέθλια!?????

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!

ότι επιθυμείς!!!!!!!

ματς μουτς!!!!

George!!!!! χρονια πολλα βρε, να ανεβω χαλανδρι να σε βγαλω οξω για τρελλιτσες; :bleh:
Θα σε καλέσω εγώ. :p Θενξ.!!
Χρονια πολλα boy george!!
Οοο,τι επιθυμεις!(ακου 19 κι ο γιωργος..:p)
Ναι, γέρασα γαρ. :p
Σενκ γιου Κατερινάκι. :kissing:

(να σε χαίρεται η io-io :bleh:)
γιωργάκη μου χρόνια πολλάααα κ καλάααα!

(κερνας!)
Τραβελούκοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ κούκλα μου!! :kissing:
Νι, αν σες, κερνάμε.
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Πολυχρονος πολύχρωμος κι ευτυχισμένος!
εύχομαι σύντομα η ζωή σου να πάρει τη ρότα που θες... αρκεί να μην προσπαθείς ΤΟΣΟ πολύ για αυτό :P

ο,τι ποθείς καλό μου :)
Μία μεγάαααααααααααααααααλη αγκαλίτσα για όλα σε σένα. :bigarmhug
Τα λόγια είναι περιττά εδώ. :)
Γιώργο!!! :clapup: Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσεις!!! :) :) :)
Νιντζάκι μου!! Ευχαριστώ!!!!! :kissing:

Και μην ξεχνάμε! ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! :D
ζωρζάκη χρόνια σου πολλά, να τα σβήσεις όλα τα κεράκια με τη μία, και να μας βγάλεις όξω να το γιορτάσουμε, νι?:D
:kissing::bigarmhug

και μη μασάς. βάρα και όποια ρίξεις:D
Ευχαριστώ ντουλίνι μου!!! :bigarmhug

Νι, Θανάση και Μέλαθρον. :D
ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ !!!!!!!:kissing::birthday::birthday:
Ζανούκαααααααααααα!!!! Σενκ γιου! :kissing:

Άγγελε, ξανακλείσε τα μάτια. :bleh:

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Γιώργο

:birthday:
Ευχασριστώ πολύυυυυυυυυυ! :clapup:
Γιωργάρα Χρόνια Πολλά, να σε χαιρόμαστε βρε !!!
Θενξ Τζόνι!!!!!! Κι εσένα να σε χαιρόμαστε (για όταν έχεις γενέθλια :p)
Γίωργο,, να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος......!!!!
Θενξ πειρατή.

Κι εσύ μ' ένα καλό κορίτσι. :bleh:
Γιωργάκηηηη χρονια πολλά και ευτυχισμένα. Σου εύχομαι τα καλύτερα.
Περιμένουμε και κέρασμα...
Ναι Μάρααααααααααα!!! Θενκ γιου!! :D
Kαλεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!! Έχει ο Γιώργος γενέθλια!?????

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!

ότι επιθυμείς!!!!!!!

ματς μουτς!!!!

Ξουρουζουλίνι!!!! Σενκ γιου. :kissing:

Να ζήσεις Γιωργάκη και χρόνια πολλά και τα λοιπά γνωστά ευχολόγια...

Α, εμένα δεν μου απάντησες προσωπικά.. δεν παίζω!! :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back