viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να τα χιλιασεις και σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι παντα καλα κι ευτυχισμενος.
Τοσο εσυ οσο και ολοι οσοι αγαπας και σε αγαπανε φυσικα!
Ηappy birthday tou youuu!!!!
Υou belong to the zoooo!!!!
With the monkeys and donkeys and the others like youuuuuuu!!!!!
evouli
Διάσημο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστώ πολύ-πολύ. Να 'σαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τον άντρα σου που σ' αγαπάει.χρονια πολλα κι εδω γιωργακη.... υγεια να χεις παντα σου ευχομαι...ολα τ αλλα γινονται... αυτο ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο μας.... οτι ποθεις.
Θενκ γιου Άλεξ!!!Χρόνια πολλά και καλά και από μένα Γιώργαρε!Όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα!
Το 1/π της τούρτας δικό σου.
Να'χα δυο σουβλάκια.Γιωργο χρονια πολλα και οτι επιθυμεις!
Ευχαριστώ ωρέ Βασίλη!!
Αχαχαχαα!!Γιωργο μου χρονια σου πολλα ρε φιλε!
Να τα χιλιασεις και σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι παντα καλα κι ευτυχισμενος.
Τοσο εσυ οσο και ολοι οσοι αγαπας και σε αγαπανε φυσικα!
Ηappy birthday tou youuu!!!!
Υou belong to the zoooo!!!!
With the monkeys and donkeys and the others like youuuuuuu!!!!!
Και παλι πολυχρονος φιλε μου!
Ευχαριστώωωωωωωωωωωω!!!
Χαλιτώ πολύ Ευούλι!χάπι μπέρθντει γιώργο!!! ό,τι επιθυμείς!!!
Σενκ γιου Μάνια!Χρόνια πολλά σε όλους Γιοργάκι ότι επιθυμείς
Πάντα υγιής και χαρούμενος, με πολλούς καλούς ανθρώπους γύρω σου, αλλά πάντα άτακτος!!!!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Και με μια ωραια Ελενη στο πλαΐ σου!
io-io
Διάσημο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Giovanna
Επιφανές μέλος
Giovanna
Επιφανές μέλος
Χρόνια πολλά στο Τζοβαννάκι μας. Χρόνια πολλά και καλά.
ενα εχω να πω. ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΧρόνια σου πολλά Gio, ό,τι επιθυμείς
Gioooooooooooo! Xρόνια πολλά και καλά κούκλα μου! Ό,τι ποθείς, να είσαι παντά καλά, υγιής,ευτυχισμένη,να δεις όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται ένα ένα και να έχεις τις σχέσεις που θέλεις, με τους ανθρώπους που τις θέλεις!
(Καλα μιλαμε καγι μου, τι απιθανη εικονα με τον γουινι!! )
Χρόνια πολλά Gio
θενκς!Χρόνια πολλά και καλά, Giovannakiii!!!
Χρόνια Πολλά Giovanάκι! Ο,τι επιθυμείς κούκλα μου!
ευχαριστω! (που σκ@τα εισαι χαμενο συ?)
Χρόνια πολλά πολλά και από μένα κ ότι επιθυμείς!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!!!
Giovanna
Επιφανές μέλος
Χρονια πολλα Gio!!!!!
Χρόνια Πολλά Giovvana, ότι επιθυμείς
να σ καλα καρδια μου!!!
Χρόνια Πολλά στις 2 εορτάζουσες! Σας εύχομαι ΧΑΡΕΣ.[smilie=2,38,22]
που παει ο τονος?
Χρόνια μας πολλά Giovanna!
χρονια μας πολλα κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!!
ειμαστε ντα μπεστ ομως ε!!!
τα καλυτερα κριαρια εβερ!!!!!!!!
καταενθουσιαστηκα με την παρτη σου
σημερα μαλιστα μου ετυχε και μια απροσμενη αλλαγη στη δουλεια, και εμαθα οτι καποια με την οποια θα συνεργαστουμε απο βδομαδα ειναι κι αυτη δικια μας αυτα ειναι!!!
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
καλέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σήμερα έχουν γεννέθλια ΚΑΙ η Isiliel ΚΑΙ η Giovanna!!!!!!!!!!!!!!!!
Αγαπημένο και πανέμορφο τρελλοκόριτσο Giovanna
εσύ με τις περισσοτερες παραξενιές του κόσμου
εσύ που φέτος βρήκες τον έρωτα (χοχο)
Εσύ που είσαι καλό παιδί και μεγάλη καρδιά (όταν θες)
σου εύχομαι πολλά ταξίδια, να φουντώσει περισσότερο ο έρωτας σου και να είσαι πάντα καλά γερή και ευτυχισμένη!
Χρονια πολλά και καλά!
ω ναι!!!! ειμ' ενα τρελλοκοριτσο με μινι τζιν! (αληθεια λεω, απο το zara το πηρα -μου το πηραν δλδ- και ειναι σουπερ σεξι!) τρα λα λα λα λαααα λα λαα!
ευχαριστωωωωω!!!
μη με λες παραξενη δημοσια πιδι μ. καπως μου ρχεται
ε τον ερωτα εγω καθε χρονο τονε βρισκω. αυτος να δουμε ποτε θα βρει εμενα
μη σχολιασεις, με καις!
που το ξετρυπωσες καταπληκτικο κριαρι?!?
Χρονια πολλα!
Kαλημέρα και χρόνια πολλά........
Να είστε πάντα καλά, χαρούμενες και ευτυχισμένες....
Giovanna
Επιφανές μέλος
Εντελώς αυθόρμητα και χωρίς να παίζει καθόλου ρόλο το συγκεκριμένο ποστ της ΚΕ,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ isi και gio!!!
Σας αξίζει ευτυχία
ελα και καλη ανταμωση εμεις!!!
σε κανα αεροδρομιο η στη μαριζα, και την προηγουμενη και αυτη τη βδομαδα, εκει τριγυρναω!!
χρόνια πολλά κορίτσια!
να είστε πάντα ευτυχισμένες!
φχαστουμε!!!!
χρόνια καλά με υγεία, δημιουργικότητα και αγάπη.
Από τον κήπο(εεε...γλάστρα) μου …με αγάπη.
Χρονια πολλα!!!
φχαστουμε, φχαστουμε!!
Χρόνια Πολλά σε όσους και όσες έχουν γενέθλια!!
Με υγεία και αγάπη!!!
Isi και Giovanna
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!
Ότι επιθυμείτε και οι 2! Χιλιόχρονες
ISI και GIO NA ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ
να σ καλαα!!!Χρόνια πολλά Isiliel και Giovanna Πάντα υγεία και χαρά Ότι επιθυμείτε
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Giovanna
Επιφανές μέλος
Χρόνια πολλά και στο Ισιλιέλι αλλά και στο Τζιοβάνι! Εύχομαι υγεία, ζωή μακρά και δίκαιη, γεμάτη πράγματα και καταστάσεις που θα σας κάνουν ευτυχισμένες.
αντε και στα ιδια λημερια με σενα!
τζιό: χρόνια σου πολλά πολλά πολλά (τον έρωτά σου να τον πάς πίσω btw, είναι ελαττωματικός), να είσαι πάντα χαρούμενο μουτράκι και να ευτυχείς ακόμα περισσότερο μέσα από τη δουλειά σου!!
*παίξτε αμπεμπαμπλομ ε? σίγουρα πράγματα
αχ je le sais my dear, εχω ηδηαπευθυνθει στο ινστιτουτο προστασιας καταναλωτη.
ευχαριστωωωωωω!!!!!
Χρονια πολλα κορτσουδια, καθε ευτυχια!
Είσαι μέσα στα σωστά χρονικά πλαίσια συνονόματε κανένα πρόβλημα!!!
Ευχαριστώ και πάλι και επίσης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και εκ μέρους της Giovannaς που δεν μπορούσε να παρεβρεθεί απόψε και θα αναλάβω εγώ να της πάω το Oscar στο σπίτι...(παρασύρθηκα! )
οειο!!!
σε περιμενα ωρε, αλλα που σουνα? αργησες μπουμπου
οντως δε μπορεσα να παρευρεθω, εχμ... αλλα αυτα τα λεμε απο κοντα, απο δωμεσα πια παραγινε
σορι για το σπαμ, αλλα...ΕΚΑΨΑ ΛΕΜΕ Ε!!
You have included 82 images in your message. You are limited to using 30 images so please go back and correct the problem and then continue again.
You have included 70 images in your message. You are limited to using 30 images so please go back and correct the problem and then continue again.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Γιδάκιιιιιιιιιιι. Χαλιτώ πολύ-πολύ.Πολύχρωμος κι εντοιχισμένος!!!!
Πάντα υγιής και χαρούμενος, με πολλούς καλούς ανθρώπους γύρω σου, αλλά πάντα άτακτος!!!!
Θενξ ρε Τάσο!Χρονια πολλα ρε γιωργαρα!
Και με μια ωραια Ελενη στο πλαΐ σου!
Ελένη, Μαρία, Ιωάννα, Κωνσταντίνα, Αγγελέτα..
io-iooooooooooooooooo!!!!!! ΘεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεενξξξξΡεεεεεεεεεεεεεεεεε! Πως δεν το πηρα εγω αυτο χαμπαρι? Χρονια πολλα Γιωργακη!!!! Να εισαι παντα ετσι χαρουμενος και ο,τι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα!!
Κατερινάκι κλείσε τα μάτια.
κι από εδώ.Χρόνια πολλά και από εδώ
(τα λόγια βαριέμαι να τα ξαναλέω, τα 'χουμε πει )
ιιιιιι, Τζοβαννάκι!!!χρονια σου πολλα γιωργη!!!!
Ευχαριστώ πολύ-πολύ.
Και σε σένα χρόνια πολλά!!
Αν και καθυστερημενα και ζητω συγγνωμη αλλα βλεπετε ελειπα...
Χρονια πολλα Giovanna και να τα χιλιασεις!
Σου ευχομαι μεσα παο την καρδια μου οτι καλυτεροτερο και καθε σου ονειρο και επιθυμια να γινει πραγματικοτητα!
Ναι εισαι παντα καλα στην υγεια σου κι εσυ και οσοι αγαπας και καθε μερα σου να ειναι και πιο ομορφη απο την προηγουμενη!
Και παλι πολυχρονη!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.