Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:09 Η Λουκρητία: #8.741 05-09-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα, Λουκρητάκι! https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12 Click για ανάπτυξη... Χμ, αυτο το Λουκρητακι πρεπει να το διορθωσουμε.. Ευχαριστω πολυ Αλεξανδρααααααα. Αρχική Δημοσίευση από napstor: χρονια πολλα Ειρηνη.οτι επιθυμεις. Click για ανάπτυξη... Τενκιου, να 'σαι καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η maraki έγραψε: #8.742 05-09-09 00:10 Χρόνια πολλά χλαπατσουλίνι μου!!!Να τα εκατοστίσεις κι ό,τι επιθυμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο teol20 έγραψε: #8.743 05-09-09 00:11 Χρονια Πολλα Λουκ μου!!! Πολλες κατακτησεις σου ευχομαι και λιγότερα off-topic! Μας εχεις ξεθεωσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Vampi έγραψε: #8.744 05-09-09 00:12 Χρόνια πολλά στο i-school. Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους. Χρόνια Πολλά Λουκ! Να σε χαιρόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:13 Η Λουκρητία: #8.745 05-09-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Χρόνια πολλά χλαπατσουλίνι μου!!!Να τα εκατοστίσεις κι ό,τι επιθυμείς!!! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω αφεντικακι μου εξαλλο! Ευχαριστω πολυυυ! Αρχική Δημοσίευση από teol20: Χρονια Πολλα Λουκ μου!!! Πολλες κατακτησεις σου ευχομαι και λιγότερα off-topic! Μας εχεις ξεθεωσει... Click για ανάπτυξη... Dankeeeeeeeeeeee! Και συγνωμη, γιατι σε εχω ξεθεωσει? Εσυ τα σβηνεις? Α, με πνιγει το δικιο! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χρόνια πολλά στο i-school. Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους. Χρόνια Πολλά Λουκ! Να σε χαιρόμαστε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Σοφιαννα! Καλα ντακσει, το οτι θα με χαιρεστε ειναι το μονο σιγουρο, δεν το συζητω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο chris_90 έγραψε: #8.746 05-09-09 00:16 Χρουνια πουλλα μαρη. Να σι χιρομαστι. Ναι. Σοβαρα τωρα. Χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις. Διαλεξε και παρε ποια βερσιον θελεις. Α καιιιι λιγοτερα οφφ, μην ξεχνιομαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:18 Ο chronis_25: #8.747 05-09-09 00:18 Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:18 Η Λουκρητία: #8.748 05-09-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Χρουνια πουλλα μαρη. Να σι χιρομαστι. Ναι. Σοβαρα τωρα. Χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις. Διαλεξε και παρε ποια βερσιον θελεις. Α καιιιι λιγοτερα οφφ, μην ξεχνιομαστε. Click για ανάπτυξη... Την πρωτη, αφου ετσι συνεννοουμαστε εμεις. Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο, να 'σαι καλα! Και για δωρο ΑΠΑΙΤΩ να παρεις πισω την προειδοποιηση..:zilia::xix: Α, και το τελευταιο.. εχμ, εχμ.. χλωμον.. αλλα θα προσπαθησουμε..:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:19 Ο Iliaso έγραψε: #8.749 05-09-09 00:19 Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Λουκρητία: #8.750 05-09-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Click για ανάπτυξη... Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Click για ανάπτυξη... Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο chronis_25: #8.751 05-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! Click για ανάπτυξη... Μα τέτοιο πηγαίο ταλέντο! Τύφλα να έχει η Μέρκελ. Ππππππππππππππαρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Ο Iliaso έγραψε: #8.752 05-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Click για ανάπτυξη... Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η woochoogirl: #8.753 05-09-09 00:25 Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Λουκρητία: #8.754 05-09-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Click για ανάπτυξη... Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο Iliaso έγραψε: #8.755 05-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Click για ανάπτυξη... To δώρο για την Πίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Λουκρητία: #8.756 05-09-09 00:32 Ω, τωρα που το ξανασκεφτομαι εισαι γλυκας μωρε μωρε.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο djimmakos: #8.757 05-09-09 01:04 Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα, Λουκρητάκι! https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12 Click για ανάπτυξη... Χμ, αυτο το Λουκρητακι πρεπει να το διορθωσουμε.. Ευχαριστω πολυ Αλεξανδρααααααα. Αρχική Δημοσίευση από napstor: χρονια πολλα Ειρηνη.οτι επιθυμεις. Click για ανάπτυξη... Τενκιου, να 'σαι καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η maraki έγραψε: #8.742 05-09-09 00:10 Χρόνια πολλά χλαπατσουλίνι μου!!!Να τα εκατοστίσεις κι ό,τι επιθυμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο teol20 έγραψε: #8.743 05-09-09 00:11 Χρονια Πολλα Λουκ μου!!! Πολλες κατακτησεις σου ευχομαι και λιγότερα off-topic! Μας εχεις ξεθεωσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Vampi έγραψε: #8.744 05-09-09 00:12 Χρόνια πολλά στο i-school. Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους. Χρόνια Πολλά Λουκ! Να σε χαιρόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:13 Η Λουκρητία: #8.745 05-09-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Χρόνια πολλά χλαπατσουλίνι μου!!!Να τα εκατοστίσεις κι ό,τι επιθυμείς!!! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω αφεντικακι μου εξαλλο! Ευχαριστω πολυυυ! Αρχική Δημοσίευση από teol20: Χρονια Πολλα Λουκ μου!!! Πολλες κατακτησεις σου ευχομαι και λιγότερα off-topic! Μας εχεις ξεθεωσει... Click για ανάπτυξη... Dankeeeeeeeeeeee! Και συγνωμη, γιατι σε εχω ξεθεωσει? Εσυ τα σβηνεις? Α, με πνιγει το δικιο! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χρόνια πολλά στο i-school. Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους. Χρόνια Πολλά Λουκ! Να σε χαιρόμαστε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Σοφιαννα! Καλα ντακσει, το οτι θα με χαιρεστε ειναι το μονο σιγουρο, δεν το συζητω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο chris_90 έγραψε: #8.746 05-09-09 00:16 Χρουνια πουλλα μαρη. Να σι χιρομαστι. Ναι. Σοβαρα τωρα. Χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις. Διαλεξε και παρε ποια βερσιον θελεις. Α καιιιι λιγοτερα οφφ, μην ξεχνιομαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:18 Ο chronis_25: #8.747 05-09-09 00:18 Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:18 Η Λουκρητία: #8.748 05-09-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Χρουνια πουλλα μαρη. Να σι χιρομαστι. Ναι. Σοβαρα τωρα. Χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις. Διαλεξε και παρε ποια βερσιον θελεις. Α καιιιι λιγοτερα οφφ, μην ξεχνιομαστε. Click για ανάπτυξη... Την πρωτη, αφου ετσι συνεννοουμαστε εμεις. Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο, να 'σαι καλα! Και για δωρο ΑΠΑΙΤΩ να παρεις πισω την προειδοποιηση..:zilia::xix: Α, και το τελευταιο.. εχμ, εχμ.. χλωμον.. αλλα θα προσπαθησουμε..:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:19 Ο Iliaso έγραψε: #8.749 05-09-09 00:19 Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Λουκρητία: #8.750 05-09-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Click για ανάπτυξη... Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Click για ανάπτυξη... Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο chronis_25: #8.751 05-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! Click για ανάπτυξη... Μα τέτοιο πηγαίο ταλέντο! Τύφλα να έχει η Μέρκελ. Ππππππππππππππαρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Ο Iliaso έγραψε: #8.752 05-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Click για ανάπτυξη... Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η woochoogirl: #8.753 05-09-09 00:25 Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Λουκρητία: #8.754 05-09-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Click για ανάπτυξη... Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο Iliaso έγραψε: #8.755 05-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Click για ανάπτυξη... To δώρο για την Πίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Λουκρητία: #8.756 05-09-09 00:32 Ω, τωρα που το ξανασκεφτομαι εισαι γλυκας μωρε μωρε.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο djimmakos: #8.757 05-09-09 01:04 Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά χλαπατσουλίνι μου!!!Να τα εκατοστίσεις κι ό,τι επιθυμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο teol20 έγραψε: #8.743 05-09-09 00:11 Χρονια Πολλα Λουκ μου!!! Πολλες κατακτησεις σου ευχομαι και λιγότερα off-topic! Μας εχεις ξεθεωσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Vampi έγραψε: #8.744 05-09-09 00:12 Χρόνια πολλά στο i-school. Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους. Χρόνια Πολλά Λουκ! Να σε χαιρόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:13 Η Λουκρητία: #8.745 05-09-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Χρόνια πολλά χλαπατσουλίνι μου!!!Να τα εκατοστίσεις κι ό,τι επιθυμείς!!! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω αφεντικακι μου εξαλλο! Ευχαριστω πολυυυ! Αρχική Δημοσίευση από teol20: Χρονια Πολλα Λουκ μου!!! Πολλες κατακτησεις σου ευχομαι και λιγότερα off-topic! Μας εχεις ξεθεωσει... Click για ανάπτυξη... Dankeeeeeeeeeeee! Και συγνωμη, γιατι σε εχω ξεθεωσει? Εσυ τα σβηνεις? Α, με πνιγει το δικιο! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χρόνια πολλά στο i-school. Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους. Χρόνια Πολλά Λουκ! Να σε χαιρόμαστε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Σοφιαννα! Καλα ντακσει, το οτι θα με χαιρεστε ειναι το μονο σιγουρο, δεν το συζητω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο chris_90 έγραψε: #8.746 05-09-09 00:16 Χρουνια πουλλα μαρη. Να σι χιρομαστι. Ναι. Σοβαρα τωρα. Χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις. Διαλεξε και παρε ποια βερσιον θελεις. Α καιιιι λιγοτερα οφφ, μην ξεχνιομαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:18 Ο chronis_25: #8.747 05-09-09 00:18 Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:18 Η Λουκρητία: #8.748 05-09-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Χρουνια πουλλα μαρη. Να σι χιρομαστι. Ναι. Σοβαρα τωρα. Χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις. Διαλεξε και παρε ποια βερσιον θελεις. Α καιιιι λιγοτερα οφφ, μην ξεχνιομαστε. Click για ανάπτυξη... Την πρωτη, αφου ετσι συνεννοουμαστε εμεις. Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο, να 'σαι καλα! Και για δωρο ΑΠΑΙΤΩ να παρεις πισω την προειδοποιηση..:zilia::xix: Α, και το τελευταιο.. εχμ, εχμ.. χλωμον.. αλλα θα προσπαθησουμε..:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:19 Ο Iliaso έγραψε: #8.749 05-09-09 00:19 Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Λουκρητία: #8.750 05-09-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Click για ανάπτυξη... Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Click για ανάπτυξη... Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο chronis_25: #8.751 05-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! Click για ανάπτυξη... Μα τέτοιο πηγαίο ταλέντο! Τύφλα να έχει η Μέρκελ. Ππππππππππππππαρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Ο Iliaso έγραψε: #8.752 05-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Click για ανάπτυξη... Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η woochoogirl: #8.753 05-09-09 00:25 Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Λουκρητία: #8.754 05-09-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Click για ανάπτυξη... Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο Iliaso έγραψε: #8.755 05-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Click για ανάπτυξη... To δώρο για την Πίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Λουκρητία: #8.756 05-09-09 00:32 Ω, τωρα που το ξανασκεφτομαι εισαι γλυκας μωρε μωρε.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο djimmakos: #8.757 05-09-09 01:04 Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια Πολλα Λουκ μου!!! Πολλες κατακτησεις σου ευχομαι και λιγότερα off-topic! Μας εχεις ξεθεωσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Vampi έγραψε: #8.744 05-09-09 00:12 Χρόνια πολλά στο i-school. Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους. Χρόνια Πολλά Λουκ! Να σε χαιρόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:13 Η Λουκρητία: #8.745 05-09-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Χρόνια πολλά χλαπατσουλίνι μου!!!Να τα εκατοστίσεις κι ό,τι επιθυμείς!!! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω αφεντικακι μου εξαλλο! Ευχαριστω πολυυυ! Αρχική Δημοσίευση από teol20: Χρονια Πολλα Λουκ μου!!! Πολλες κατακτησεις σου ευχομαι και λιγότερα off-topic! Μας εχεις ξεθεωσει... Click για ανάπτυξη... Dankeeeeeeeeeeee! Και συγνωμη, γιατι σε εχω ξεθεωσει? Εσυ τα σβηνεις? Α, με πνιγει το δικιο! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χρόνια πολλά στο i-school. Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους. Χρόνια Πολλά Λουκ! Να σε χαιρόμαστε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Σοφιαννα! Καλα ντακσει, το οτι θα με χαιρεστε ειναι το μονο σιγουρο, δεν το συζητω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο chris_90 έγραψε: #8.746 05-09-09 00:16 Χρουνια πουλλα μαρη. Να σι χιρομαστι. Ναι. Σοβαρα τωρα. Χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις. Διαλεξε και παρε ποια βερσιον θελεις. Α καιιιι λιγοτερα οφφ, μην ξεχνιομαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:18 Ο chronis_25: #8.747 05-09-09 00:18 Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:18 Η Λουκρητία: #8.748 05-09-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Χρουνια πουλλα μαρη. Να σι χιρομαστι. Ναι. Σοβαρα τωρα. Χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις. Διαλεξε και παρε ποια βερσιον θελεις. Α καιιιι λιγοτερα οφφ, μην ξεχνιομαστε. Click για ανάπτυξη... Την πρωτη, αφου ετσι συνεννοουμαστε εμεις. Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο, να 'σαι καλα! Και για δωρο ΑΠΑΙΤΩ να παρεις πισω την προειδοποιηση..:zilia::xix: Α, και το τελευταιο.. εχμ, εχμ.. χλωμον.. αλλα θα προσπαθησουμε..:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:19 Ο Iliaso έγραψε: #8.749 05-09-09 00:19 Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Λουκρητία: #8.750 05-09-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Click για ανάπτυξη... Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Click για ανάπτυξη... Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο chronis_25: #8.751 05-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! Click για ανάπτυξη... Μα τέτοιο πηγαίο ταλέντο! Τύφλα να έχει η Μέρκελ. Ππππππππππππππαρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Ο Iliaso έγραψε: #8.752 05-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Click για ανάπτυξη... Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η woochoogirl: #8.753 05-09-09 00:25 Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Λουκρητία: #8.754 05-09-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Click για ανάπτυξη... Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο Iliaso έγραψε: #8.755 05-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Click για ανάπτυξη... To δώρο για την Πίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Λουκρητία: #8.756 05-09-09 00:32 Ω, τωρα που το ξανασκεφτομαι εισαι γλυκας μωρε μωρε.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο djimmakos: #8.757 05-09-09 01:04 Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά στο i-school. Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους. Χρόνια Πολλά Λουκ! Να σε χαιρόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:13 Η Λουκρητία: #8.745 05-09-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Χρόνια πολλά χλαπατσουλίνι μου!!!Να τα εκατοστίσεις κι ό,τι επιθυμείς!!! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω αφεντικακι μου εξαλλο! Ευχαριστω πολυυυ! Αρχική Δημοσίευση από teol20: Χρονια Πολλα Λουκ μου!!! Πολλες κατακτησεις σου ευχομαι και λιγότερα off-topic! Μας εχεις ξεθεωσει... Click για ανάπτυξη... Dankeeeeeeeeeeee! Και συγνωμη, γιατι σε εχω ξεθεωσει? Εσυ τα σβηνεις? Α, με πνιγει το δικιο! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χρόνια πολλά στο i-school. Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους. Χρόνια Πολλά Λουκ! Να σε χαιρόμαστε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Σοφιαννα! Καλα ντακσει, το οτι θα με χαιρεστε ειναι το μονο σιγουρο, δεν το συζητω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο chris_90 έγραψε: #8.746 05-09-09 00:16 Χρουνια πουλλα μαρη. Να σι χιρομαστι. Ναι. Σοβαρα τωρα. Χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις. Διαλεξε και παρε ποια βερσιον θελεις. Α καιιιι λιγοτερα οφφ, μην ξεχνιομαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:18 Ο chronis_25: #8.747 05-09-09 00:18 Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:18 Η Λουκρητία: #8.748 05-09-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Χρουνια πουλλα μαρη. Να σι χιρομαστι. Ναι. Σοβαρα τωρα. Χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις. Διαλεξε και παρε ποια βερσιον θελεις. Α καιιιι λιγοτερα οφφ, μην ξεχνιομαστε. Click για ανάπτυξη... Την πρωτη, αφου ετσι συνεννοουμαστε εμεις. Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο, να 'σαι καλα! Και για δωρο ΑΠΑΙΤΩ να παρεις πισω την προειδοποιηση..:zilia::xix: Α, και το τελευταιο.. εχμ, εχμ.. χλωμον.. αλλα θα προσπαθησουμε..:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:19 Ο Iliaso έγραψε: #8.749 05-09-09 00:19 Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Λουκρητία: #8.750 05-09-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Click για ανάπτυξη... Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Click για ανάπτυξη... Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο chronis_25: #8.751 05-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! Click για ανάπτυξη... Μα τέτοιο πηγαίο ταλέντο! Τύφλα να έχει η Μέρκελ. Ππππππππππππππαρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Ο Iliaso έγραψε: #8.752 05-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Click για ανάπτυξη... Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η woochoogirl: #8.753 05-09-09 00:25 Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Λουκρητία: #8.754 05-09-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Click για ανάπτυξη... Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο Iliaso έγραψε: #8.755 05-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Click για ανάπτυξη... To δώρο για την Πίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Λουκρητία: #8.756 05-09-09 00:32 Ω, τωρα που το ξανασκεφτομαι εισαι γλυκας μωρε μωρε.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο djimmakos: #8.757 05-09-09 01:04 Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki: Χρόνια πολλά χλαπατσουλίνι μου!!!Να τα εκατοστίσεις κι ό,τι επιθυμείς!!! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω αφεντικακι μου εξαλλο! Ευχαριστω πολυυυ! Αρχική Δημοσίευση από teol20: Χρονια Πολλα Λουκ μου!!! Πολλες κατακτησεις σου ευχομαι και λιγότερα off-topic! Μας εχεις ξεθεωσει... Click για ανάπτυξη... Dankeeeeeeeeeeee! Και συγνωμη, γιατι σε εχω ξεθεωσει? Εσυ τα σβηνεις? Α, με πνιγει το δικιο! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χρόνια πολλά στο i-school. Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους. Χρόνια Πολλά Λουκ! Να σε χαιρόμαστε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Σοφιαννα! Καλα ντακσει, το οτι θα με χαιρεστε ειναι το μονο σιγουρο, δεν το συζητω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο chris_90 έγραψε: #8.746 05-09-09 00:16 Χρουνια πουλλα μαρη. Να σι χιρομαστι. Ναι. Σοβαρα τωρα. Χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις. Διαλεξε και παρε ποια βερσιον θελεις. Α καιιιι λιγοτερα οφφ, μην ξεχνιομαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:18 Ο chronis_25: #8.747 05-09-09 00:18 Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:18 Η Λουκρητία: #8.748 05-09-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Χρουνια πουλλα μαρη. Να σι χιρομαστι. Ναι. Σοβαρα τωρα. Χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις. Διαλεξε και παρε ποια βερσιον θελεις. Α καιιιι λιγοτερα οφφ, μην ξεχνιομαστε. Click για ανάπτυξη... Την πρωτη, αφου ετσι συνεννοουμαστε εμεις. Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο, να 'σαι καλα! Και για δωρο ΑΠΑΙΤΩ να παρεις πισω την προειδοποιηση..:zilia::xix: Α, και το τελευταιο.. εχμ, εχμ.. χλωμον.. αλλα θα προσπαθησουμε..:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:19 Ο Iliaso έγραψε: #8.749 05-09-09 00:19 Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Λουκρητία: #8.750 05-09-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Click για ανάπτυξη... Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Click για ανάπτυξη... Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο chronis_25: #8.751 05-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! Click για ανάπτυξη... Μα τέτοιο πηγαίο ταλέντο! Τύφλα να έχει η Μέρκελ. Ππππππππππππππαρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Ο Iliaso έγραψε: #8.752 05-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Click για ανάπτυξη... Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η woochoogirl: #8.753 05-09-09 00:25 Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Λουκρητία: #8.754 05-09-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Click για ανάπτυξη... Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο Iliaso έγραψε: #8.755 05-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Click για ανάπτυξη... To δώρο για την Πίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Λουκρητία: #8.756 05-09-09 00:32 Ω, τωρα που το ξανασκεφτομαι εισαι γλυκας μωρε μωρε.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο djimmakos: #8.757 05-09-09 01:04 Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρουνια πουλλα μαρη. Να σι χιρομαστι. Ναι. Σοβαρα τωρα. Χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις. Διαλεξε και παρε ποια βερσιον θελεις. Α καιιιι λιγοτερα οφφ, μην ξεχνιομαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:18 Ο chronis_25: #8.747 05-09-09 00:18 Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:18 Η Λουκρητία: #8.748 05-09-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Χρουνια πουλλα μαρη. Να σι χιρομαστι. Ναι. Σοβαρα τωρα. Χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις. Διαλεξε και παρε ποια βερσιον θελεις. Α καιιιι λιγοτερα οφφ, μην ξεχνιομαστε. Click για ανάπτυξη... Την πρωτη, αφου ετσι συνεννοουμαστε εμεις. Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο, να 'σαι καλα! Και για δωρο ΑΠΑΙΤΩ να παρεις πισω την προειδοποιηση..:zilia::xix: Α, και το τελευταιο.. εχμ, εχμ.. χλωμον.. αλλα θα προσπαθησουμε..:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:19 Ο Iliaso έγραψε: #8.749 05-09-09 00:19 Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Λουκρητία: #8.750 05-09-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Click για ανάπτυξη... Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Click για ανάπτυξη... Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο chronis_25: #8.751 05-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! Click για ανάπτυξη... Μα τέτοιο πηγαίο ταλέντο! Τύφλα να έχει η Μέρκελ. Ππππππππππππππαρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Ο Iliaso έγραψε: #8.752 05-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Click για ανάπτυξη... Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η woochoogirl: #8.753 05-09-09 00:25 Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Λουκρητία: #8.754 05-09-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Click για ανάπτυξη... Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο Iliaso έγραψε: #8.755 05-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Click για ανάπτυξη... To δώρο για την Πίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Λουκρητία: #8.756 05-09-09 00:32 Ω, τωρα που το ξανασκεφτομαι εισαι γλυκας μωρε μωρε.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο djimmakos: #8.757 05-09-09 01:04 Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:18 Η Λουκρητία: #8.748 05-09-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Χρουνια πουλλα μαρη. Να σι χιρομαστι. Ναι. Σοβαρα τωρα. Χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις. Διαλεξε και παρε ποια βερσιον θελεις. Α καιιιι λιγοτερα οφφ, μην ξεχνιομαστε. Click για ανάπτυξη... Την πρωτη, αφου ετσι συνεννοουμαστε εμεις. Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο, να 'σαι καλα! Και για δωρο ΑΠΑΙΤΩ να παρεις πισω την προειδοποιηση..:zilia::xix: Α, και το τελευταιο.. εχμ, εχμ.. χλωμον.. αλλα θα προσπαθησουμε..:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:19 Ο Iliaso έγραψε: #8.749 05-09-09 00:19 Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Λουκρητία: #8.750 05-09-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Click για ανάπτυξη... Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Click για ανάπτυξη... Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο chronis_25: #8.751 05-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! Click για ανάπτυξη... Μα τέτοιο πηγαίο ταλέντο! Τύφλα να έχει η Μέρκελ. Ππππππππππππππαρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Ο Iliaso έγραψε: #8.752 05-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Click για ανάπτυξη... Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η woochoogirl: #8.753 05-09-09 00:25 Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Λουκρητία: #8.754 05-09-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Click για ανάπτυξη... Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο Iliaso έγραψε: #8.755 05-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Click για ανάπτυξη... To δώρο για την Πίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Λουκρητία: #8.756 05-09-09 00:32 Ω, τωρα που το ξανασκεφτομαι εισαι γλυκας μωρε μωρε.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο djimmakos: #8.757 05-09-09 01:04 Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Χρουνια πουλλα μαρη. Να σι χιρομαστι. Ναι. Σοβαρα τωρα. Χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις. Διαλεξε και παρε ποια βερσιον θελεις. Α καιιιι λιγοτερα οφφ, μην ξεχνιομαστε. Click για ανάπτυξη... Την πρωτη, αφου ετσι συνεννοουμαστε εμεις. Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο, να 'σαι καλα! Και για δωρο ΑΠΑΙΤΩ να παρεις πισω την προειδοποιηση..:zilia::xix: Α, και το τελευταιο.. εχμ, εχμ.. χλωμον.. αλλα θα προσπαθησουμε..:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:19 Ο Iliaso έγραψε: #8.749 05-09-09 00:19 Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Λουκρητία: #8.750 05-09-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Click για ανάπτυξη... Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Click για ανάπτυξη... Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο chronis_25: #8.751 05-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! Click για ανάπτυξη... Μα τέτοιο πηγαίο ταλέντο! Τύφλα να έχει η Μέρκελ. Ππππππππππππππαρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Ο Iliaso έγραψε: #8.752 05-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Click για ανάπτυξη... Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η woochoogirl: #8.753 05-09-09 00:25 Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Λουκρητία: #8.754 05-09-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Click για ανάπτυξη... Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο Iliaso έγραψε: #8.755 05-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Click για ανάπτυξη... To δώρο για την Πίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Λουκρητία: #8.756 05-09-09 00:32 Ω, τωρα που το ξανασκεφτομαι εισαι γλυκας μωρε μωρε.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο djimmakos: #8.757 05-09-09 01:04 Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Λουκρητία: #8.750 05-09-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Click για ανάπτυξη... Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Click για ανάπτυξη... Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο chronis_25: #8.751 05-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! Click για ανάπτυξη... Μα τέτοιο πηγαίο ταλέντο! Τύφλα να έχει η Μέρκελ. Ππππππππππππππαρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Ο Iliaso έγραψε: #8.752 05-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Click για ανάπτυξη... Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η woochoogirl: #8.753 05-09-09 00:25 Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Λουκρητία: #8.754 05-09-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Click για ανάπτυξη... Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο Iliaso έγραψε: #8.755 05-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Click για ανάπτυξη... To δώρο για την Πίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Λουκρητία: #8.756 05-09-09 00:32 Ω, τωρα που το ξανασκεφτομαι εισαι γλυκας μωρε μωρε.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο djimmakos: #8.757 05-09-09 01:04 Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Ζέαρ γκεέρτε Λουκρητία, ιχ βούνσε ντίαρ χέρτσλιχε Γκλουκβούνσεν ουντ φιλ φιλ Ερφόλγκ ιν ντάινεν Λέμπεν. ----------------- Μετάφραση: Αγαπητή Λουκρητία, σου εύχομαι "Χρόνια Πολλά" και πολλή πολλή επιτυχία στη ζωή σου. (Η μετάφραση είναι κατά λέξη ακολουθώντας το γερμανικό τρόπο γραφής-ναι πολύ επίσημος ) Χρόνια πολλά ρε και να χαίρεσαι το γατόνι σου. Click για ανάπτυξη... Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Mπα μπα μπα...Έχει η πρώην μου γενέθλια; Χρόνια πολλά Λογκρ και καλά μυαλά(αν και χλωμό το βλέπω) Το δώρο σου εδώ.Για να μη με λέτε και κακό μετά:fss: Click για ανάπτυξη... Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο chronis_25: #8.751 05-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! Click για ανάπτυξη... Μα τέτοιο πηγαίο ταλέντο! Τύφλα να έχει η Μέρκελ. Ππππππππππππππαρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Ο Iliaso έγραψε: #8.752 05-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Click για ανάπτυξη... Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η woochoogirl: #8.753 05-09-09 00:25 Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Λουκρητία: #8.754 05-09-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Click για ανάπτυξη... Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο Iliaso έγραψε: #8.755 05-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Click για ανάπτυξη... To δώρο για την Πίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Λουκρητία: #8.756 05-09-09 00:32 Ω, τωρα που το ξανασκεφτομαι εισαι γλυκας μωρε μωρε.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο djimmakos: #8.757 05-09-09 01:04 Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Τι γερμανικα διδασκω η ατιμη γμτ. Θα ψαξω να δω αμα εχω ριζες απο ντοητσλαντ, δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ταλεντο. Θενξ Χρονη, φφφφφχαριστω! Click για ανάπτυξη... Μα τέτοιο πηγαίο ταλέντο! Τύφλα να έχει η Μέρκελ. Ππππππππππππππαρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Ο Iliaso έγραψε: #8.752 05-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Click για ανάπτυξη... Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η woochoogirl: #8.753 05-09-09 00:25 Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Λουκρητία: #8.754 05-09-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Click για ανάπτυξη... Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο Iliaso έγραψε: #8.755 05-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Click για ανάπτυξη... To δώρο για την Πίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Λουκρητία: #8.756 05-09-09 00:32 Ω, τωρα που το ξανασκεφτομαι εισαι γλυκας μωρε μωρε.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο djimmakos: #8.757 05-09-09 01:04 Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μμμ.^^ Μου ευχηθηκε ο πρωην μου?^^ (γελοιε, κι εσυ κι εγω.) Ευχαριστω πολυ Λιακο, αν και το δωρο μου δεν το ανοιγει.. Click για ανάπτυξη... Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η woochoogirl: #8.753 05-09-09 00:25 Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Λουκρητία: #8.754 05-09-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Click για ανάπτυξη... Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο Iliaso έγραψε: #8.755 05-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Click για ανάπτυξη... To δώρο για την Πίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Λουκρητία: #8.756 05-09-09 00:32 Ω, τωρα που το ξανασκεφτομαι εισαι γλυκας μωρε μωρε.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο djimmakos: #8.757 05-09-09 01:04 Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Λουκρητία: #8.754 05-09-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Click για ανάπτυξη... Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο Iliaso έγραψε: #8.755 05-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Click για ανάπτυξη... To δώρο για την Πίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Λουκρητία: #8.756 05-09-09 00:32 Ω, τωρα που το ξανασκεφτομαι εισαι γλυκας μωρε μωρε.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο djimmakos: #8.757 05-09-09 01:04 Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Kαλά τότε βολέψου με αυτό :thanks: Click για ανάπτυξη... Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο Iliaso έγραψε: #8.755 05-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Click για ανάπτυξη... To δώρο για την Πίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Λουκρητία: #8.756 05-09-09 00:32 Ω, τωρα που το ξανασκεφτομαι εισαι γλυκας μωρε μωρε.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο djimmakos: #8.757 05-09-09 01:04 Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Πφ.. συνηθισμενο.-.-' Αλλα.. αχουυ, τι καλο! Και ετσι κι αλλιως δεν μετραει το δωρο, η σκεψη μετραει! Και λοιπα, και λοιπα.. Click για ανάπτυξη... To δώρο για την Πίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Λουκρητία: #8.756 05-09-09 00:32 Ω, τωρα που το ξανασκεφτομαι εισαι γλυκας μωρε μωρε.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο djimmakos: #8.757 05-09-09 01:04 Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ω, τωρα που το ξανασκεφτομαι εισαι γλυκας μωρε μωρε.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο djimmakos: #8.757 05-09-09 01:04 Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρονιά πολλά ρε ζαβό και στο forum :p Ζωή να έχεις να μας σπας τα νεύρα και να τρως αθετήσεις. Α στο καλό, συγκινήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Λουκρητία: #8.758 05-09-09 01:06 Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αμην Παναΐαμ.:papas: Μμ, σ' ευχαριστω πολυ Μητσουλα. Χαρτομαντηλακια για τις μυξουλες.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:57 Η Χριστιάννα ^^: #8.759 05-09-09 03:57 Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μωρή σιχαμένη σταμάτα να μεγαλώνεις κάποτε, δεν βαρέθηκες να γερνάς; Άντε βλαμένο Λουκ, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή να μας τα πρήζεις.. εε, να μας διασκεδάζεις ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Νίκος95 έγραψε: #8.760 05-09-09 04:14 Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκ και απο εμενα χρονια πολλα με πολυ χιουμορ και Αρκα. Να'σαι παντα οπως εισαι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.