18-10-06

16:16
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ ΟΛΟΥΣ! Με σκλαβώνει ιδιαίτερα το όλο σκηνικό καθότι με τους πιό πολλούς από εσάς που μου ευχηθήκατε, έχω σφαχτεί στο παρελθόν!
Νιώθω δε την ανάγκη να το εκφράσω δημοσίως, ότι παρόλο που δεν μιλάμε πια με την Crazyhelen, μου έστειλε την πιό γλυκιά "ευχή με εικόνα" την οποία έβαλα και display picture στο msn για σήμερα (Από αύριο πάλι η Aishwarya
) (Σε είχα κάνει και report για τα "αρχιμηνιά.. σου μέχρι το πάτωμα" σε άλλο θέμα. Έφαγες κι εσύ warning ή μόνο εγώ είμαι ο προνομιούχος;
Banαρε τον εαυτό σου τώρα!!!
Όχι εντάξει, μη φάς γουόρνινγκ.
Ποιά θα μου στέλνει αρκουδάκια με ευχές μετά;;;
)
Ειδικότερα:
Κρόνε: Ευχαριστώ!!!
Για το άρχοντας ναι θα μείνω! Για το μια καλή κοπέλα που λες... δεν μιλάω ακόμα! Τώρα κρατάω "ηρωική άμυνα" απέναντι σε κάτι "επιθεσούλες" στη σχολή! Ίδωμεν!
(παίζουν πολύ καλή μπαλίτσα στην επίθεση τα κορίτσια, μη τις υποτιμάτε!)
Γιος-τάου: Τένκ γιού!
Πάμε γερά ρε αγόρι!!! Γέρασα φίλε μου, γέρασα! (και -σε κάποιες περιστάσεις- μυαλό δεν έβαλα
).
Φέηθ: Ευχαριστώ ρε φίλε!
Οι θεοί νιώθω ότι είναι πάντα στο πλάι μου! Είθε οι Άρχοντες του Κόμπολ λοιπόν να είναι και στο δικό σου πλευρό και να σε προσέχουν! Ότι επιθυμείς φίλε!

Νιώθω δε την ανάγκη να το εκφράσω δημοσίως, ότι παρόλο που δεν μιλάμε πια με την Crazyhelen, μου έστειλε την πιό γλυκιά "ευχή με εικόνα" την οποία έβαλα και display picture στο msn για σήμερα (Από αύριο πάλι η Aishwarya

Ειδικότερα:
Κρόνε: Ευχαριστώ!!!

Γιος-τάου: Τένκ γιού!

Φέηθ: Ευχαριστώ ρε φίλε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.