Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 01:16 Η Vkey έγραψε: #1.121 25-08-06 01:16 Σ'ευχαριστώ Νικόλα μου!Ελπίζω να βρεις αυτό που πραγματικά ψάχνεις γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 02:18 Η Palladin έγραψε: #1.122 25-08-06 02:18 Vkey Χρόνια πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 02:19 Η Vkey έγραψε: #1.123 25-08-06 02:19 Σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:10 Ο faithplus1: #1.124 25-08-06 08:10 Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:16 Η misslittledevil: #1.125 25-08-06 09:16 Vkey! Να τα εκατοστησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:44 Η Κακή Επιρροή: #1.126 25-08-06 09:44 Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... ........... ............ .......... ............ . .......... ........... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:10 Ο nikolas17: #1.127 25-08-06 11:10 Καλή Επιρροή πολύ ωραίο αυτό με τα κεράκια. Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:48 Η prime έγραψε: #1.128 25-08-06 11:48 Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η erodia έγραψε: #1.129 25-08-06 12:00 Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Χρόνια πολλά και σε όλους όσους γίορταζαν τις τελευταίες μέρες (Kleftra, faith κλπ,κλπ) αλλά έχω χάσει τον πίνακα που έβλεπα ποιος γιόρταζε κάθε μέρα. Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:10 Ο Bill_1992: #1.130 25-08-06 12:10 Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #1.131 25-08-06 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erodia: Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Click για ανάπτυξη... δεν είναι στην πρώτη σελίδα όπως παλία αλλά υπαρχει. Αν πατήσεις απ το μενού του βιβλίου εκει που λέει forum και κάνεις scroll στη σελίδα, θα το δεις κάτω κάτω @ ιφριτ, να χαίρεσαι και τον μπαμπάκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:13 Ο ]ifrit[ έγραψε: #1.132 25-08-06 13:13 Ευχαριστώ πολύ κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Ο weak and powerless: #1.133 25-08-06 13:31 χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Η Vkey έγραψε: #1.134 25-08-06 14:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ doc...και τώρα που μεγαλώνω και γερνάω θα είσαι ο προσωπικός μου ιατρός Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Vkey! Να τα εκατοστησεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ μικρή δεσποινής διαβολίνα! Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Click για ανάπτυξη... Όντως...αλλά τα μέτρησα επειδή είμαι μια 23χρονη περίεργη Σ'ευχαριστώ πολύ ΚΟΥΕ μου και εσύ να έχεις ένα υγιέστατο μωράκι και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!!! P/s: έχω ήδη αρχίσει το ξανθό για να καλύπτω την άσπρη την ρίζα Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Νικόλα! Αρχική Δημοσίευση από prime: Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Click για ανάπτυξη... Αχ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κουκλίτσα μου! Μακάρι Εσύ ξέρεις ...Κι εσύ ο,τι επιθυμείς κοπέλα μου!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από erodia: Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Εροδία μου!Επίσης Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ!Κι εσύ ο.τι επιθυμείς!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Click για ανάπτυξη... Εσύ θες πολύ ξύλοοοοοοοοο Θυμησέ με να σε μαστιγώσω όταν σε δω Σ'ευχαριστώ παλτέ μουυυυυυυυ !!! Είμαι με ένα χαμόγελο ναααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chemeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Ο chemeng έγραψε: #1.135 25-08-06 14:06 Vkey !!!!!!!!!!!!! Χρόνια σου πολλά!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!! Εμ...sorry... Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! (Το κέρασμα πότε είναι???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:08 Η Vkey έγραψε: #1.136 25-08-06 14:08 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!!!!! Κι εσυ ο,τι επιθυμείς! Το κέρασμα θα είναι Βόλο...να περιμένω κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:21 Η dooo έγραψε: #1.137 25-08-06 14:21 χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σ'ευχαριστώ Νικόλα μου!Ελπίζω να βρεις αυτό που πραγματικά ψάχνεις γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 02:18 Η Palladin έγραψε: #1.122 25-08-06 02:18 Vkey Χρόνια πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 02:19 Η Vkey έγραψε: #1.123 25-08-06 02:19 Σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:10 Ο faithplus1: #1.124 25-08-06 08:10 Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:16 Η misslittledevil: #1.125 25-08-06 09:16 Vkey! Να τα εκατοστησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:44 Η Κακή Επιρροή: #1.126 25-08-06 09:44 Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... ........... ............ .......... ............ . .......... ........... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:10 Ο nikolas17: #1.127 25-08-06 11:10 Καλή Επιρροή πολύ ωραίο αυτό με τα κεράκια. Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:48 Η prime έγραψε: #1.128 25-08-06 11:48 Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η erodia έγραψε: #1.129 25-08-06 12:00 Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Χρόνια πολλά και σε όλους όσους γίορταζαν τις τελευταίες μέρες (Kleftra, faith κλπ,κλπ) αλλά έχω χάσει τον πίνακα που έβλεπα ποιος γιόρταζε κάθε μέρα. Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:10 Ο Bill_1992: #1.130 25-08-06 12:10 Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #1.131 25-08-06 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erodia: Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Click για ανάπτυξη... δεν είναι στην πρώτη σελίδα όπως παλία αλλά υπαρχει. Αν πατήσεις απ το μενού του βιβλίου εκει που λέει forum και κάνεις scroll στη σελίδα, θα το δεις κάτω κάτω @ ιφριτ, να χαίρεσαι και τον μπαμπάκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:13 Ο ]ifrit[ έγραψε: #1.132 25-08-06 13:13 Ευχαριστώ πολύ κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Ο weak and powerless: #1.133 25-08-06 13:31 χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Η Vkey έγραψε: #1.134 25-08-06 14:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ doc...και τώρα που μεγαλώνω και γερνάω θα είσαι ο προσωπικός μου ιατρός Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Vkey! Να τα εκατοστησεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ μικρή δεσποινής διαβολίνα! Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Click για ανάπτυξη... Όντως...αλλά τα μέτρησα επειδή είμαι μια 23χρονη περίεργη Σ'ευχαριστώ πολύ ΚΟΥΕ μου και εσύ να έχεις ένα υγιέστατο μωράκι και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!!! P/s: έχω ήδη αρχίσει το ξανθό για να καλύπτω την άσπρη την ρίζα Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Νικόλα! Αρχική Δημοσίευση από prime: Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Click για ανάπτυξη... Αχ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κουκλίτσα μου! Μακάρι Εσύ ξέρεις ...Κι εσύ ο,τι επιθυμείς κοπέλα μου!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από erodia: Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Εροδία μου!Επίσης Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ!Κι εσύ ο.τι επιθυμείς!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Click για ανάπτυξη... Εσύ θες πολύ ξύλοοοοοοοοο Θυμησέ με να σε μαστιγώσω όταν σε δω Σ'ευχαριστώ παλτέ μουυυυυυυυ !!! Είμαι με ένα χαμόγελο ναααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chemeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Ο chemeng έγραψε: #1.135 25-08-06 14:06 Vkey !!!!!!!!!!!!! Χρόνια σου πολλά!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!! Εμ...sorry... Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! (Το κέρασμα πότε είναι???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:08 Η Vkey έγραψε: #1.136 25-08-06 14:08 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!!!!! Κι εσυ ο,τι επιθυμείς! Το κέρασμα θα είναι Βόλο...να περιμένω κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:21 Η dooo έγραψε: #1.137 25-08-06 14:21 χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Vkey Χρόνια πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 02:19 Η Vkey έγραψε: #1.123 25-08-06 02:19 Σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:10 Ο faithplus1: #1.124 25-08-06 08:10 Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:16 Η misslittledevil: #1.125 25-08-06 09:16 Vkey! Να τα εκατοστησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:44 Η Κακή Επιρροή: #1.126 25-08-06 09:44 Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... ........... ............ .......... ............ . .......... ........... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:10 Ο nikolas17: #1.127 25-08-06 11:10 Καλή Επιρροή πολύ ωραίο αυτό με τα κεράκια. Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:48 Η prime έγραψε: #1.128 25-08-06 11:48 Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η erodia έγραψε: #1.129 25-08-06 12:00 Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Χρόνια πολλά και σε όλους όσους γίορταζαν τις τελευταίες μέρες (Kleftra, faith κλπ,κλπ) αλλά έχω χάσει τον πίνακα που έβλεπα ποιος γιόρταζε κάθε μέρα. Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:10 Ο Bill_1992: #1.130 25-08-06 12:10 Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #1.131 25-08-06 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erodia: Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Click για ανάπτυξη... δεν είναι στην πρώτη σελίδα όπως παλία αλλά υπαρχει. Αν πατήσεις απ το μενού του βιβλίου εκει που λέει forum και κάνεις scroll στη σελίδα, θα το δεις κάτω κάτω @ ιφριτ, να χαίρεσαι και τον μπαμπάκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:13 Ο ]ifrit[ έγραψε: #1.132 25-08-06 13:13 Ευχαριστώ πολύ κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Ο weak and powerless: #1.133 25-08-06 13:31 χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Η Vkey έγραψε: #1.134 25-08-06 14:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ doc...και τώρα που μεγαλώνω και γερνάω θα είσαι ο προσωπικός μου ιατρός Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Vkey! Να τα εκατοστησεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ μικρή δεσποινής διαβολίνα! Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Click για ανάπτυξη... Όντως...αλλά τα μέτρησα επειδή είμαι μια 23χρονη περίεργη Σ'ευχαριστώ πολύ ΚΟΥΕ μου και εσύ να έχεις ένα υγιέστατο μωράκι και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!!! P/s: έχω ήδη αρχίσει το ξανθό για να καλύπτω την άσπρη την ρίζα Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Νικόλα! Αρχική Δημοσίευση από prime: Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Click για ανάπτυξη... Αχ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κουκλίτσα μου! Μακάρι Εσύ ξέρεις ...Κι εσύ ο,τι επιθυμείς κοπέλα μου!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από erodia: Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Εροδία μου!Επίσης Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ!Κι εσύ ο.τι επιθυμείς!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Click για ανάπτυξη... Εσύ θες πολύ ξύλοοοοοοοοο Θυμησέ με να σε μαστιγώσω όταν σε δω Σ'ευχαριστώ παλτέ μουυυυυυυυ !!! Είμαι με ένα χαμόγελο ναααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chemeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Ο chemeng έγραψε: #1.135 25-08-06 14:06 Vkey !!!!!!!!!!!!! Χρόνια σου πολλά!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!! Εμ...sorry... Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! (Το κέρασμα πότε είναι???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:08 Η Vkey έγραψε: #1.136 25-08-06 14:08 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!!!!! Κι εσυ ο,τι επιθυμείς! Το κέρασμα θα είναι Βόλο...να περιμένω κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:21 Η dooo έγραψε: #1.137 25-08-06 14:21 χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:10 Ο faithplus1: #1.124 25-08-06 08:10 Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:16 Η misslittledevil: #1.125 25-08-06 09:16 Vkey! Να τα εκατοστησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:44 Η Κακή Επιρροή: #1.126 25-08-06 09:44 Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... ........... ............ .......... ............ . .......... ........... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:10 Ο nikolas17: #1.127 25-08-06 11:10 Καλή Επιρροή πολύ ωραίο αυτό με τα κεράκια. Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:48 Η prime έγραψε: #1.128 25-08-06 11:48 Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η erodia έγραψε: #1.129 25-08-06 12:00 Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Χρόνια πολλά και σε όλους όσους γίορταζαν τις τελευταίες μέρες (Kleftra, faith κλπ,κλπ) αλλά έχω χάσει τον πίνακα που έβλεπα ποιος γιόρταζε κάθε μέρα. Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:10 Ο Bill_1992: #1.130 25-08-06 12:10 Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #1.131 25-08-06 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erodia: Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Click για ανάπτυξη... δεν είναι στην πρώτη σελίδα όπως παλία αλλά υπαρχει. Αν πατήσεις απ το μενού του βιβλίου εκει που λέει forum και κάνεις scroll στη σελίδα, θα το δεις κάτω κάτω @ ιφριτ, να χαίρεσαι και τον μπαμπάκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:13 Ο ]ifrit[ έγραψε: #1.132 25-08-06 13:13 Ευχαριστώ πολύ κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Ο weak and powerless: #1.133 25-08-06 13:31 χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Η Vkey έγραψε: #1.134 25-08-06 14:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ doc...και τώρα που μεγαλώνω και γερνάω θα είσαι ο προσωπικός μου ιατρός Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Vkey! Να τα εκατοστησεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ μικρή δεσποινής διαβολίνα! Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Click για ανάπτυξη... Όντως...αλλά τα μέτρησα επειδή είμαι μια 23χρονη περίεργη Σ'ευχαριστώ πολύ ΚΟΥΕ μου και εσύ να έχεις ένα υγιέστατο μωράκι και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!!! P/s: έχω ήδη αρχίσει το ξανθό για να καλύπτω την άσπρη την ρίζα Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Νικόλα! Αρχική Δημοσίευση από prime: Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Click για ανάπτυξη... Αχ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κουκλίτσα μου! Μακάρι Εσύ ξέρεις ...Κι εσύ ο,τι επιθυμείς κοπέλα μου!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από erodia: Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Εροδία μου!Επίσης Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ!Κι εσύ ο.τι επιθυμείς!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Click για ανάπτυξη... Εσύ θες πολύ ξύλοοοοοοοοο Θυμησέ με να σε μαστιγώσω όταν σε δω Σ'ευχαριστώ παλτέ μουυυυυυυυ !!! Είμαι με ένα χαμόγελο ναααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chemeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Ο chemeng έγραψε: #1.135 25-08-06 14:06 Vkey !!!!!!!!!!!!! Χρόνια σου πολλά!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!! Εμ...sorry... Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! (Το κέρασμα πότε είναι???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:08 Η Vkey έγραψε: #1.136 25-08-06 14:08 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!!!!! Κι εσυ ο,τι επιθυμείς! Το κέρασμα θα είναι Βόλο...να περιμένω κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:21 Η dooo έγραψε: #1.137 25-08-06 14:21 χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:16 Η misslittledevil: #1.125 25-08-06 09:16 Vkey! Να τα εκατοστησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:44 Η Κακή Επιρροή: #1.126 25-08-06 09:44 Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... ........... ............ .......... ............ . .......... ........... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:10 Ο nikolas17: #1.127 25-08-06 11:10 Καλή Επιρροή πολύ ωραίο αυτό με τα κεράκια. Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:48 Η prime έγραψε: #1.128 25-08-06 11:48 Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η erodia έγραψε: #1.129 25-08-06 12:00 Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Χρόνια πολλά και σε όλους όσους γίορταζαν τις τελευταίες μέρες (Kleftra, faith κλπ,κλπ) αλλά έχω χάσει τον πίνακα που έβλεπα ποιος γιόρταζε κάθε μέρα. Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:10 Ο Bill_1992: #1.130 25-08-06 12:10 Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #1.131 25-08-06 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erodia: Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Click για ανάπτυξη... δεν είναι στην πρώτη σελίδα όπως παλία αλλά υπαρχει. Αν πατήσεις απ το μενού του βιβλίου εκει που λέει forum και κάνεις scroll στη σελίδα, θα το δεις κάτω κάτω @ ιφριτ, να χαίρεσαι και τον μπαμπάκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:13 Ο ]ifrit[ έγραψε: #1.132 25-08-06 13:13 Ευχαριστώ πολύ κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Ο weak and powerless: #1.133 25-08-06 13:31 χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Η Vkey έγραψε: #1.134 25-08-06 14:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ doc...και τώρα που μεγαλώνω και γερνάω θα είσαι ο προσωπικός μου ιατρός Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Vkey! Να τα εκατοστησεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ μικρή δεσποινής διαβολίνα! Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Click για ανάπτυξη... Όντως...αλλά τα μέτρησα επειδή είμαι μια 23χρονη περίεργη Σ'ευχαριστώ πολύ ΚΟΥΕ μου και εσύ να έχεις ένα υγιέστατο μωράκι και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!!! P/s: έχω ήδη αρχίσει το ξανθό για να καλύπτω την άσπρη την ρίζα Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Νικόλα! Αρχική Δημοσίευση από prime: Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Click για ανάπτυξη... Αχ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κουκλίτσα μου! Μακάρι Εσύ ξέρεις ...Κι εσύ ο,τι επιθυμείς κοπέλα μου!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από erodia: Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Εροδία μου!Επίσης Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ!Κι εσύ ο.τι επιθυμείς!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Click για ανάπτυξη... Εσύ θες πολύ ξύλοοοοοοοοο Θυμησέ με να σε μαστιγώσω όταν σε δω Σ'ευχαριστώ παλτέ μουυυυυυυυ !!! Είμαι με ένα χαμόγελο ναααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chemeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Ο chemeng έγραψε: #1.135 25-08-06 14:06 Vkey !!!!!!!!!!!!! Χρόνια σου πολλά!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!! Εμ...sorry... Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! (Το κέρασμα πότε είναι???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:08 Η Vkey έγραψε: #1.136 25-08-06 14:08 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!!!!! Κι εσυ ο,τι επιθυμείς! Το κέρασμα θα είναι Βόλο...να περιμένω κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:21 Η dooo έγραψε: #1.137 25-08-06 14:21 χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Vkey! Να τα εκατοστησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:44 Η Κακή Επιρροή: #1.126 25-08-06 09:44 Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... ........... ............ .......... ............ . .......... ........... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:10 Ο nikolas17: #1.127 25-08-06 11:10 Καλή Επιρροή πολύ ωραίο αυτό με τα κεράκια. Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:48 Η prime έγραψε: #1.128 25-08-06 11:48 Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η erodia έγραψε: #1.129 25-08-06 12:00 Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Χρόνια πολλά και σε όλους όσους γίορταζαν τις τελευταίες μέρες (Kleftra, faith κλπ,κλπ) αλλά έχω χάσει τον πίνακα που έβλεπα ποιος γιόρταζε κάθε μέρα. Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:10 Ο Bill_1992: #1.130 25-08-06 12:10 Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #1.131 25-08-06 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erodia: Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Click για ανάπτυξη... δεν είναι στην πρώτη σελίδα όπως παλία αλλά υπαρχει. Αν πατήσεις απ το μενού του βιβλίου εκει που λέει forum και κάνεις scroll στη σελίδα, θα το δεις κάτω κάτω @ ιφριτ, να χαίρεσαι και τον μπαμπάκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:13 Ο ]ifrit[ έγραψε: #1.132 25-08-06 13:13 Ευχαριστώ πολύ κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Ο weak and powerless: #1.133 25-08-06 13:31 χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Η Vkey έγραψε: #1.134 25-08-06 14:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ doc...και τώρα που μεγαλώνω και γερνάω θα είσαι ο προσωπικός μου ιατρός Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Vkey! Να τα εκατοστησεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ μικρή δεσποινής διαβολίνα! Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Click για ανάπτυξη... Όντως...αλλά τα μέτρησα επειδή είμαι μια 23χρονη περίεργη Σ'ευχαριστώ πολύ ΚΟΥΕ μου και εσύ να έχεις ένα υγιέστατο μωράκι και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!!! P/s: έχω ήδη αρχίσει το ξανθό για να καλύπτω την άσπρη την ρίζα Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Νικόλα! Αρχική Δημοσίευση από prime: Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Click για ανάπτυξη... Αχ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κουκλίτσα μου! Μακάρι Εσύ ξέρεις ...Κι εσύ ο,τι επιθυμείς κοπέλα μου!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από erodia: Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Εροδία μου!Επίσης Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ!Κι εσύ ο.τι επιθυμείς!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Click για ανάπτυξη... Εσύ θες πολύ ξύλοοοοοοοοο Θυμησέ με να σε μαστιγώσω όταν σε δω Σ'ευχαριστώ παλτέ μουυυυυυυυ !!! Είμαι με ένα χαμόγελο ναααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chemeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Ο chemeng έγραψε: #1.135 25-08-06 14:06 Vkey !!!!!!!!!!!!! Χρόνια σου πολλά!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!! Εμ...sorry... Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! (Το κέρασμα πότε είναι???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:08 Η Vkey έγραψε: #1.136 25-08-06 14:08 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!!!!! Κι εσυ ο,τι επιθυμείς! Το κέρασμα θα είναι Βόλο...να περιμένω κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:21 Η dooo έγραψε: #1.137 25-08-06 14:21 χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... ........... ............ .......... ............ . .......... ........... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:10 Ο nikolas17: #1.127 25-08-06 11:10 Καλή Επιρροή πολύ ωραίο αυτό με τα κεράκια. Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:48 Η prime έγραψε: #1.128 25-08-06 11:48 Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η erodia έγραψε: #1.129 25-08-06 12:00 Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Χρόνια πολλά και σε όλους όσους γίορταζαν τις τελευταίες μέρες (Kleftra, faith κλπ,κλπ) αλλά έχω χάσει τον πίνακα που έβλεπα ποιος γιόρταζε κάθε μέρα. Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:10 Ο Bill_1992: #1.130 25-08-06 12:10 Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #1.131 25-08-06 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erodia: Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Click για ανάπτυξη... δεν είναι στην πρώτη σελίδα όπως παλία αλλά υπαρχει. Αν πατήσεις απ το μενού του βιβλίου εκει που λέει forum και κάνεις scroll στη σελίδα, θα το δεις κάτω κάτω @ ιφριτ, να χαίρεσαι και τον μπαμπάκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:13 Ο ]ifrit[ έγραψε: #1.132 25-08-06 13:13 Ευχαριστώ πολύ κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Ο weak and powerless: #1.133 25-08-06 13:31 χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Η Vkey έγραψε: #1.134 25-08-06 14:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ doc...και τώρα που μεγαλώνω και γερνάω θα είσαι ο προσωπικός μου ιατρός Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Vkey! Να τα εκατοστησεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ μικρή δεσποινής διαβολίνα! Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Click για ανάπτυξη... Όντως...αλλά τα μέτρησα επειδή είμαι μια 23χρονη περίεργη Σ'ευχαριστώ πολύ ΚΟΥΕ μου και εσύ να έχεις ένα υγιέστατο μωράκι και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!!! P/s: έχω ήδη αρχίσει το ξανθό για να καλύπτω την άσπρη την ρίζα Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Νικόλα! Αρχική Δημοσίευση από prime: Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Click για ανάπτυξη... Αχ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κουκλίτσα μου! Μακάρι Εσύ ξέρεις ...Κι εσύ ο,τι επιθυμείς κοπέλα μου!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από erodia: Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Εροδία μου!Επίσης Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ!Κι εσύ ο.τι επιθυμείς!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Click για ανάπτυξη... Εσύ θες πολύ ξύλοοοοοοοοο Θυμησέ με να σε μαστιγώσω όταν σε δω Σ'ευχαριστώ παλτέ μουυυυυυυυ !!! Είμαι με ένα χαμόγελο ναααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chemeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Ο chemeng έγραψε: #1.135 25-08-06 14:06 Vkey !!!!!!!!!!!!! Χρόνια σου πολλά!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!! Εμ...sorry... Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! (Το κέρασμα πότε είναι???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:08 Η Vkey έγραψε: #1.136 25-08-06 14:08 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!!!!! Κι εσυ ο,τι επιθυμείς! Το κέρασμα θα είναι Βόλο...να περιμένω κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:21 Η dooo έγραψε: #1.137 25-08-06 14:21 χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή Επιρροή πολύ ωραίο αυτό με τα κεράκια. Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:48 Η prime έγραψε: #1.128 25-08-06 11:48 Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η erodia έγραψε: #1.129 25-08-06 12:00 Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Χρόνια πολλά και σε όλους όσους γίορταζαν τις τελευταίες μέρες (Kleftra, faith κλπ,κλπ) αλλά έχω χάσει τον πίνακα που έβλεπα ποιος γιόρταζε κάθε μέρα. Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:10 Ο Bill_1992: #1.130 25-08-06 12:10 Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #1.131 25-08-06 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erodia: Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Click για ανάπτυξη... δεν είναι στην πρώτη σελίδα όπως παλία αλλά υπαρχει. Αν πατήσεις απ το μενού του βιβλίου εκει που λέει forum και κάνεις scroll στη σελίδα, θα το δεις κάτω κάτω @ ιφριτ, να χαίρεσαι και τον μπαμπάκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:13 Ο ]ifrit[ έγραψε: #1.132 25-08-06 13:13 Ευχαριστώ πολύ κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Ο weak and powerless: #1.133 25-08-06 13:31 χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Η Vkey έγραψε: #1.134 25-08-06 14:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ doc...και τώρα που μεγαλώνω και γερνάω θα είσαι ο προσωπικός μου ιατρός Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Vkey! Να τα εκατοστησεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ μικρή δεσποινής διαβολίνα! Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Click για ανάπτυξη... Όντως...αλλά τα μέτρησα επειδή είμαι μια 23χρονη περίεργη Σ'ευχαριστώ πολύ ΚΟΥΕ μου και εσύ να έχεις ένα υγιέστατο μωράκι και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!!! P/s: έχω ήδη αρχίσει το ξανθό για να καλύπτω την άσπρη την ρίζα Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Νικόλα! Αρχική Δημοσίευση από prime: Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Click για ανάπτυξη... Αχ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κουκλίτσα μου! Μακάρι Εσύ ξέρεις ...Κι εσύ ο,τι επιθυμείς κοπέλα μου!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από erodia: Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Εροδία μου!Επίσης Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ!Κι εσύ ο.τι επιθυμείς!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Click για ανάπτυξη... Εσύ θες πολύ ξύλοοοοοοοοο Θυμησέ με να σε μαστιγώσω όταν σε δω Σ'ευχαριστώ παλτέ μουυυυυυυυ !!! Είμαι με ένα χαμόγελο ναααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chemeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Ο chemeng έγραψε: #1.135 25-08-06 14:06 Vkey !!!!!!!!!!!!! Χρόνια σου πολλά!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!! Εμ...sorry... Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! (Το κέρασμα πότε είναι???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:08 Η Vkey έγραψε: #1.136 25-08-06 14:08 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!!!!! Κι εσυ ο,τι επιθυμείς! Το κέρασμα θα είναι Βόλο...να περιμένω κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:21 Η dooo έγραψε: #1.137 25-08-06 14:21 χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η erodia έγραψε: #1.129 25-08-06 12:00 Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Χρόνια πολλά και σε όλους όσους γίορταζαν τις τελευταίες μέρες (Kleftra, faith κλπ,κλπ) αλλά έχω χάσει τον πίνακα που έβλεπα ποιος γιόρταζε κάθε μέρα. Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:10 Ο Bill_1992: #1.130 25-08-06 12:10 Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #1.131 25-08-06 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erodia: Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Click για ανάπτυξη... δεν είναι στην πρώτη σελίδα όπως παλία αλλά υπαρχει. Αν πατήσεις απ το μενού του βιβλίου εκει που λέει forum και κάνεις scroll στη σελίδα, θα το δεις κάτω κάτω @ ιφριτ, να χαίρεσαι και τον μπαμπάκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:13 Ο ]ifrit[ έγραψε: #1.132 25-08-06 13:13 Ευχαριστώ πολύ κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Ο weak and powerless: #1.133 25-08-06 13:31 χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Η Vkey έγραψε: #1.134 25-08-06 14:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ doc...και τώρα που μεγαλώνω και γερνάω θα είσαι ο προσωπικός μου ιατρός Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Vkey! Να τα εκατοστησεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ μικρή δεσποινής διαβολίνα! Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Click για ανάπτυξη... Όντως...αλλά τα μέτρησα επειδή είμαι μια 23χρονη περίεργη Σ'ευχαριστώ πολύ ΚΟΥΕ μου και εσύ να έχεις ένα υγιέστατο μωράκι και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!!! P/s: έχω ήδη αρχίσει το ξανθό για να καλύπτω την άσπρη την ρίζα Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Νικόλα! Αρχική Δημοσίευση από prime: Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Click για ανάπτυξη... Αχ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κουκλίτσα μου! Μακάρι Εσύ ξέρεις ...Κι εσύ ο,τι επιθυμείς κοπέλα μου!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από erodia: Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Εροδία μου!Επίσης Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ!Κι εσύ ο.τι επιθυμείς!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Click για ανάπτυξη... Εσύ θες πολύ ξύλοοοοοοοοο Θυμησέ με να σε μαστιγώσω όταν σε δω Σ'ευχαριστώ παλτέ μουυυυυυυυ !!! Είμαι με ένα χαμόγελο ναααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chemeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Ο chemeng έγραψε: #1.135 25-08-06 14:06 Vkey !!!!!!!!!!!!! Χρόνια σου πολλά!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!! Εμ...sorry... Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! (Το κέρασμα πότε είναι???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:08 Η Vkey έγραψε: #1.136 25-08-06 14:08 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!!!!! Κι εσυ ο,τι επιθυμείς! Το κέρασμα θα είναι Βόλο...να περιμένω κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:21 Η dooo έγραψε: #1.137 25-08-06 14:21 χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Χρόνια πολλά και σε όλους όσους γίορταζαν τις τελευταίες μέρες (Kleftra, faith κλπ,κλπ) αλλά έχω χάσει τον πίνακα που έβλεπα ποιος γιόρταζε κάθε μέρα. Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:10 Ο Bill_1992: #1.130 25-08-06 12:10 Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #1.131 25-08-06 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erodia: Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Click για ανάπτυξη... δεν είναι στην πρώτη σελίδα όπως παλία αλλά υπαρχει. Αν πατήσεις απ το μενού του βιβλίου εκει που λέει forum και κάνεις scroll στη σελίδα, θα το δεις κάτω κάτω @ ιφριτ, να χαίρεσαι και τον μπαμπάκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:13 Ο ]ifrit[ έγραψε: #1.132 25-08-06 13:13 Ευχαριστώ πολύ κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Ο weak and powerless: #1.133 25-08-06 13:31 χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Η Vkey έγραψε: #1.134 25-08-06 14:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ doc...και τώρα που μεγαλώνω και γερνάω θα είσαι ο προσωπικός μου ιατρός Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Vkey! Να τα εκατοστησεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ μικρή δεσποινής διαβολίνα! Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Click για ανάπτυξη... Όντως...αλλά τα μέτρησα επειδή είμαι μια 23χρονη περίεργη Σ'ευχαριστώ πολύ ΚΟΥΕ μου και εσύ να έχεις ένα υγιέστατο μωράκι και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!!! P/s: έχω ήδη αρχίσει το ξανθό για να καλύπτω την άσπρη την ρίζα Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Νικόλα! Αρχική Δημοσίευση από prime: Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Click για ανάπτυξη... Αχ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κουκλίτσα μου! Μακάρι Εσύ ξέρεις ...Κι εσύ ο,τι επιθυμείς κοπέλα μου!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από erodia: Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Εροδία μου!Επίσης Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ!Κι εσύ ο.τι επιθυμείς!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Click για ανάπτυξη... Εσύ θες πολύ ξύλοοοοοοοοο Θυμησέ με να σε μαστιγώσω όταν σε δω Σ'ευχαριστώ παλτέ μουυυυυυυυ !!! Είμαι με ένα χαμόγελο ναααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chemeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Ο chemeng έγραψε: #1.135 25-08-06 14:06 Vkey !!!!!!!!!!!!! Χρόνια σου πολλά!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!! Εμ...sorry... Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! (Το κέρασμα πότε είναι???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:08 Η Vkey έγραψε: #1.136 25-08-06 14:08 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!!!!! Κι εσυ ο,τι επιθυμείς! Το κέρασμα θα είναι Βόλο...να περιμένω κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:21 Η dooo έγραψε: #1.137 25-08-06 14:21 χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #1.131 25-08-06 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erodia: Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Click για ανάπτυξη... δεν είναι στην πρώτη σελίδα όπως παλία αλλά υπαρχει. Αν πατήσεις απ το μενού του βιβλίου εκει που λέει forum και κάνεις scroll στη σελίδα, θα το δεις κάτω κάτω @ ιφριτ, να χαίρεσαι και τον μπαμπάκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:13 Ο ]ifrit[ έγραψε: #1.132 25-08-06 13:13 Ευχαριστώ πολύ κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Ο weak and powerless: #1.133 25-08-06 13:31 χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Η Vkey έγραψε: #1.134 25-08-06 14:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ doc...και τώρα που μεγαλώνω και γερνάω θα είσαι ο προσωπικός μου ιατρός Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Vkey! Να τα εκατοστησεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ μικρή δεσποινής διαβολίνα! Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Click για ανάπτυξη... Όντως...αλλά τα μέτρησα επειδή είμαι μια 23χρονη περίεργη Σ'ευχαριστώ πολύ ΚΟΥΕ μου και εσύ να έχεις ένα υγιέστατο μωράκι και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!!! P/s: έχω ήδη αρχίσει το ξανθό για να καλύπτω την άσπρη την ρίζα Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Νικόλα! Αρχική Δημοσίευση από prime: Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Click για ανάπτυξη... Αχ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κουκλίτσα μου! Μακάρι Εσύ ξέρεις ...Κι εσύ ο,τι επιθυμείς κοπέλα μου!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από erodia: Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Εροδία μου!Επίσης Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ!Κι εσύ ο.τι επιθυμείς!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Click για ανάπτυξη... Εσύ θες πολύ ξύλοοοοοοοοο Θυμησέ με να σε μαστιγώσω όταν σε δω Σ'ευχαριστώ παλτέ μουυυυυυυυ !!! Είμαι με ένα χαμόγελο ναααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chemeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Ο chemeng έγραψε: #1.135 25-08-06 14:06 Vkey !!!!!!!!!!!!! Χρόνια σου πολλά!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!! Εμ...sorry... Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! (Το κέρασμα πότε είναι???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:08 Η Vkey έγραψε: #1.136 25-08-06 14:08 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!!!!! Κι εσυ ο,τι επιθυμείς! Το κέρασμα θα είναι Βόλο...να περιμένω κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:21 Η dooo έγραψε: #1.137 25-08-06 14:21 χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erodia: Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το που μπορώ να τον βλέπω;;; Click για ανάπτυξη... δεν είναι στην πρώτη σελίδα όπως παλία αλλά υπαρχει. Αν πατήσεις απ το μενού του βιβλίου εκει που λέει forum και κάνεις scroll στη σελίδα, θα το δεις κάτω κάτω @ ιφριτ, να χαίρεσαι και τον μπαμπάκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:13 Ο ]ifrit[ έγραψε: #1.132 25-08-06 13:13 Ευχαριστώ πολύ κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Ο weak and powerless: #1.133 25-08-06 13:31 χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Η Vkey έγραψε: #1.134 25-08-06 14:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ doc...και τώρα που μεγαλώνω και γερνάω θα είσαι ο προσωπικός μου ιατρός Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Vkey! Να τα εκατοστησεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ μικρή δεσποινής διαβολίνα! Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Click για ανάπτυξη... Όντως...αλλά τα μέτρησα επειδή είμαι μια 23χρονη περίεργη Σ'ευχαριστώ πολύ ΚΟΥΕ μου και εσύ να έχεις ένα υγιέστατο μωράκι και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!!! P/s: έχω ήδη αρχίσει το ξανθό για να καλύπτω την άσπρη την ρίζα Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Νικόλα! Αρχική Δημοσίευση από prime: Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Click για ανάπτυξη... Αχ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κουκλίτσα μου! Μακάρι Εσύ ξέρεις ...Κι εσύ ο,τι επιθυμείς κοπέλα μου!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από erodia: Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Εροδία μου!Επίσης Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ!Κι εσύ ο.τι επιθυμείς!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Click για ανάπτυξη... Εσύ θες πολύ ξύλοοοοοοοοο Θυμησέ με να σε μαστιγώσω όταν σε δω Σ'ευχαριστώ παλτέ μουυυυυυυυ !!! Είμαι με ένα χαμόγελο ναααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chemeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Ο chemeng έγραψε: #1.135 25-08-06 14:06 Vkey !!!!!!!!!!!!! Χρόνια σου πολλά!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!! Εμ...sorry... Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! (Το κέρασμα πότε είναι???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:08 Η Vkey έγραψε: #1.136 25-08-06 14:08 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!!!!! Κι εσυ ο,τι επιθυμείς! Το κέρασμα θα είναι Βόλο...να περιμένω κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:21 Η dooo έγραψε: #1.137 25-08-06 14:21 χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ πολύ κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Ο weak and powerless: #1.133 25-08-06 13:31 χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Η Vkey έγραψε: #1.134 25-08-06 14:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ doc...και τώρα που μεγαλώνω και γερνάω θα είσαι ο προσωπικός μου ιατρός Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Vkey! Να τα εκατοστησεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ μικρή δεσποινής διαβολίνα! Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Click για ανάπτυξη... Όντως...αλλά τα μέτρησα επειδή είμαι μια 23χρονη περίεργη Σ'ευχαριστώ πολύ ΚΟΥΕ μου και εσύ να έχεις ένα υγιέστατο μωράκι και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!!! P/s: έχω ήδη αρχίσει το ξανθό για να καλύπτω την άσπρη την ρίζα Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Νικόλα! Αρχική Δημοσίευση από prime: Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Click για ανάπτυξη... Αχ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κουκλίτσα μου! Μακάρι Εσύ ξέρεις ...Κι εσύ ο,τι επιθυμείς κοπέλα μου!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από erodia: Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Εροδία μου!Επίσης Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ!Κι εσύ ο.τι επιθυμείς!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Click για ανάπτυξη... Εσύ θες πολύ ξύλοοοοοοοοο Θυμησέ με να σε μαστιγώσω όταν σε δω Σ'ευχαριστώ παλτέ μουυυυυυυυ !!! Είμαι με ένα χαμόγελο ναααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chemeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Ο chemeng έγραψε: #1.135 25-08-06 14:06 Vkey !!!!!!!!!!!!! Χρόνια σου πολλά!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!! Εμ...sorry... Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! (Το κέρασμα πότε είναι???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:08 Η Vkey έγραψε: #1.136 25-08-06 14:08 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!!!!! Κι εσυ ο,τι επιθυμείς! Το κέρασμα θα είναι Βόλο...να περιμένω κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:21 Η dooo έγραψε: #1.137 25-08-06 14:21 χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Η Vkey έγραψε: #1.134 25-08-06 14:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ doc...και τώρα που μεγαλώνω και γερνάω θα είσαι ο προσωπικός μου ιατρός Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Vkey! Να τα εκατοστησεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ μικρή δεσποινής διαβολίνα! Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Click για ανάπτυξη... Όντως...αλλά τα μέτρησα επειδή είμαι μια 23χρονη περίεργη Σ'ευχαριστώ πολύ ΚΟΥΕ μου και εσύ να έχεις ένα υγιέστατο μωράκι και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!!! P/s: έχω ήδη αρχίσει το ξανθό για να καλύπτω την άσπρη την ρίζα Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Νικόλα! Αρχική Δημοσίευση από prime: Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Click για ανάπτυξη... Αχ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κουκλίτσα μου! Μακάρι Εσύ ξέρεις ...Κι εσύ ο,τι επιθυμείς κοπέλα μου!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από erodia: Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Εροδία μου!Επίσης Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ!Κι εσύ ο.τι επιθυμείς!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Click για ανάπτυξη... Εσύ θες πολύ ξύλοοοοοοοοο Θυμησέ με να σε μαστιγώσω όταν σε δω Σ'ευχαριστώ παλτέ μουυυυυυυυ !!! Είμαι με ένα χαμόγελο ναααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chemeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Ο chemeng έγραψε: #1.135 25-08-06 14:06 Vkey !!!!!!!!!!!!! Χρόνια σου πολλά!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!! Εμ...sorry... Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! (Το κέρασμα πότε είναι???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:08 Η Vkey έγραψε: #1.136 25-08-06 14:08 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!!!!! Κι εσυ ο,τι επιθυμείς! Το κέρασμα θα είναι Βόλο...να περιμένω κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:21 Η dooo έγραψε: #1.137 25-08-06 14:21 χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Βικούλα χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ doc...και τώρα που μεγαλώνω και γερνάω θα είσαι ο προσωπικός μου ιατρός Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Vkey! Να τα εκατοστησεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ μικρή δεσποινής διαβολίνα! Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Να ζήσεις Βικούλα και χρόνια πολλααααααααααα Μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααααααα (να τα βάφεις όμως ) Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοοοοοοοοοος....... (23 είναι μην τα μετήσεις ) Κουκλί μου σου εύχομαι κάθε ευτυχία με αγάπη υγεία και αρκετά χρήματα για να μπορείς να τα χαρείς χωρίς μιζέρια Click για ανάπτυξη... Όντως...αλλά τα μέτρησα επειδή είμαι μια 23χρονη περίεργη Σ'ευχαριστώ πολύ ΚΟΥΕ μου και εσύ να έχεις ένα υγιέστατο μωράκι και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!!! P/s: έχω ήδη αρχίσει το ξανθό για να καλύπτω την άσπρη την ρίζα Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Vkey μου σου ξαναεύχομαι χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Νικόλα! Αρχική Δημοσίευση από prime: Χρόνια πολλά μικρή και πανέμορφη!!! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι Κέρκυρα Click για ανάπτυξη... Αχ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κουκλίτσα μου! Μακάρι Εσύ ξέρεις ...Κι εσύ ο,τι επιθυμείς κοπέλα μου!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από erodia: Χρόνια πολλά Βικούλα!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Εροδία μου!Επίσης Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Vkey!Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ!Κι εσύ ο.τι επιθυμείς!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: χρόνια πολλά vkey. άντε, έγινες χούφταλο κι εσύ... Click για ανάπτυξη... Εσύ θες πολύ ξύλοοοοοοοοο Θυμησέ με να σε μαστιγώσω όταν σε δω Σ'ευχαριστώ παλτέ μουυυυυυυυ !!! Είμαι με ένα χαμόγελο ναααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chemeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chemeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:06 Ο chemeng έγραψε: #1.135 25-08-06 14:06 Vkey !!!!!!!!!!!!! Χρόνια σου πολλά!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!! Εμ...sorry... Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! (Το κέρασμα πότε είναι???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:08 Η Vkey έγραψε: #1.136 25-08-06 14:08 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!!!!! Κι εσυ ο,τι επιθυμείς! Το κέρασμα θα είναι Βόλο...να περιμένω κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:21 Η dooo έγραψε: #1.137 25-08-06 14:21 χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Vkey !!!!!!!!!!!!! Χρόνια σου πολλά!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!! Εμ...sorry... Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! (Το κέρασμα πότε είναι???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:08 Η Vkey έγραψε: #1.136 25-08-06 14:08 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!!!!! Κι εσυ ο,τι επιθυμείς! Το κέρασμα θα είναι Βόλο...να περιμένω κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:21 Η dooo έγραψε: #1.137 25-08-06 14:21 χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!!!!! Κι εσυ ο,τι επιθυμείς! Το κέρασμα θα είναι Βόλο...να περιμένω κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:21 Η dooo έγραψε: #1.137 25-08-06 14:21 χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια με γενέθλια και γιορτές όσο έλειπα ειδικά στον φεηθούλη που η καρδιά του είναι τρυφερή σαν το μαρούλι (λες να χάλασε το παγωτό που τρώω? το 'χω καιρό στην κατάψυξη:) βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:33 Η bunny217 έγραψε: #1.138 25-08-06 14:33 Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:52 Η Vkey έγραψε: #1.139 25-08-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικάκι μου, χρόνια πολλά, να τα διακοσιοστήσεις, με ένα καλό γαμβρό και 5-6-7-10 κουτσούβελα. Α και μπόλικη υπομονή Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ ντουάκι! Βρε ξέρεις τα όνειρα μου για το μέλλον Θα αρχίσω να σε φοβάμαι Κι εσύ ότι επιθυμείς κουκλίτσα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βικάκι χρόνια πολλά και απο εδώ Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ μπανίνο μουυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 15:54 Ο emufear έγραψε: #1.140 25-08-06 15:54 Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρόνια Πολλά ρε Βίκυ.. Αφιερωμένη, μια στροφή από ένα ποίημα μου.. "Μοιάζεις με τις κοπέλες που ερωτεύομαι και κλαις σαν τις κοπέλες που μισώ φιλάς σαν τις κοπέλες που δε γεύομαι χαμογελάς σαν τις κοπέλες που αγαπώ" ΥΓ. ifrit να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Πέστου χρόνια πολλά εκ μέρους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.