~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:51 Η ~Melania~: #10.861 01-08-13 16:51 Νεφέλη Χριστέ μου . Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:54 Η Nefeli Graf: #10.862 01-08-13 16:54 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νεφέλη Χριστέ μου . Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ . Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι ούτε ο Χριστός ούτε η Παναγία η κορούλα σου είμαι. Τίποτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε Άντε και του χρόνου ένα χρόνο μεγαλύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 12:12 Η Loreley έγραψε: #10.863 15-08-13 12:12 Χρόνια πολλά, στις Μαρίες(στη μισή Ελλάδα δηλαδή ), τις Παναγιώτες, τις Δέσποινες, τους Μάριους και τους Παναγιώτηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 12:27 Η Deutsch... Lover: #10.864 15-08-13 12:27 Χρονια πολλα αρχικα στον εαυτο μου (χαχα) στους. Μαριους τους Παναγιωτιδες στις Παναγιωτες και στις Δεσποινες και φυσικα σε ολη την Ελλαδα καλη Παναγια παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Η Alma Libre: #10.865 15-08-13 16:46 Χρόνια πολλά Μαρίες, Δέσποινες, Παναγιώτες, Μάριοι και Παναγιώτηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #10.866 15-08-13 23:14 χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 15:05 Η ...Αλεξάνδρα...: #10.867 30-08-13 15:05 Χρόνια Πολλά στους συνονόματους μου, Αλέξανδρους και Αλεξάνδρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #10.868 30-08-13 15:20 Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 17:04 Η ...Αλεξάνδρα...: #10.869 30-08-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Click για ανάπτυξη... Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:11 Η Deutsch... Lover: #10.870 30-08-13 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωω. Σε ευχαριστω πολυ κουκλακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #10.871 31-08-13 13:02 Ωωωωωωωωωωωωω μια μικρή θεά έχει γενέθλια σήμεραααααα!!!!!!!!Γίνεται μεγαλύτερη κατά ένα χρόνο και με πλησιάζειιιιιιιιιιιιιιιιι ωέεεεεεεεεεεεεεεεεε Χρόνια πολλά Μαράκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ να σε χαιρόμαστεεεε!!! Spoiler Μικρή ό,τι επιθυμείς να το έχεις πάντα δίπλα σου και τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα Ροκοχρόνια πολλάαααααα!!!!(χαχαχα) Άι άι άι άι σε λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:05 Η Deutsch... Lover: #10.872 31-08-13 13:05 τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:08 Η Nefeli Graf: #10.873 31-08-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Click για ανάπτυξη... Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:15 Η Deutsch... Lover: #10.874 31-08-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Click για ανάπτυξη... θα αφησω ταρτα σιγουροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η Nefeli Graf: #10.875 13-09-13 14:46 Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:55 Η _fairygirl_: #10.876 13-09-13 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Spoiler Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:03 Η Glikia έγραψε: #10.877 13-09-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεφέλη Χριστέ μου . Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:54 Η Nefeli Graf: #10.862 01-08-13 16:54 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νεφέλη Χριστέ μου . Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ . Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι ούτε ο Χριστός ούτε η Παναγία η κορούλα σου είμαι. Τίποτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε Άντε και του χρόνου ένα χρόνο μεγαλύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 12:12 Η Loreley έγραψε: #10.863 15-08-13 12:12 Χρόνια πολλά, στις Μαρίες(στη μισή Ελλάδα δηλαδή ), τις Παναγιώτες, τις Δέσποινες, τους Μάριους και τους Παναγιώτηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 12:27 Η Deutsch... Lover: #10.864 15-08-13 12:27 Χρονια πολλα αρχικα στον εαυτο μου (χαχα) στους. Μαριους τους Παναγιωτιδες στις Παναγιωτες και στις Δεσποινες και φυσικα σε ολη την Ελλαδα καλη Παναγια παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Η Alma Libre: #10.865 15-08-13 16:46 Χρόνια πολλά Μαρίες, Δέσποινες, Παναγιώτες, Μάριοι και Παναγιώτηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #10.866 15-08-13 23:14 χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 15:05 Η ...Αλεξάνδρα...: #10.867 30-08-13 15:05 Χρόνια Πολλά στους συνονόματους μου, Αλέξανδρους και Αλεξάνδρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #10.868 30-08-13 15:20 Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 17:04 Η ...Αλεξάνδρα...: #10.869 30-08-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Click για ανάπτυξη... Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:11 Η Deutsch... Lover: #10.870 30-08-13 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωω. Σε ευχαριστω πολυ κουκλακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #10.871 31-08-13 13:02 Ωωωωωωωωωωωωω μια μικρή θεά έχει γενέθλια σήμεραααααα!!!!!!!!Γίνεται μεγαλύτερη κατά ένα χρόνο και με πλησιάζειιιιιιιιιιιιιιιιι ωέεεεεεεεεεεεεεεεεε Χρόνια πολλά Μαράκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ να σε χαιρόμαστεεεε!!! Spoiler Μικρή ό,τι επιθυμείς να το έχεις πάντα δίπλα σου και τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα Ροκοχρόνια πολλάαααααα!!!!(χαχαχα) Άι άι άι άι σε λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:05 Η Deutsch... Lover: #10.872 31-08-13 13:05 τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:08 Η Nefeli Graf: #10.873 31-08-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Click για ανάπτυξη... Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:15 Η Deutsch... Lover: #10.874 31-08-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Click για ανάπτυξη... θα αφησω ταρτα σιγουροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η Nefeli Graf: #10.875 13-09-13 14:46 Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:55 Η _fairygirl_: #10.876 13-09-13 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Spoiler Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:03 Η Glikia έγραψε: #10.877 13-09-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νεφέλη Χριστέ μου . Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ . Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι ούτε ο Χριστός ούτε η Παναγία η κορούλα σου είμαι. Τίποτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε Άντε και του χρόνου ένα χρόνο μεγαλύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 12:12 Η Loreley έγραψε: #10.863 15-08-13 12:12 Χρόνια πολλά, στις Μαρίες(στη μισή Ελλάδα δηλαδή ), τις Παναγιώτες, τις Δέσποινες, τους Μάριους και τους Παναγιώτηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 12:27 Η Deutsch... Lover: #10.864 15-08-13 12:27 Χρονια πολλα αρχικα στον εαυτο μου (χαχα) στους. Μαριους τους Παναγιωτιδες στις Παναγιωτες και στις Δεσποινες και φυσικα σε ολη την Ελλαδα καλη Παναγια παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Η Alma Libre: #10.865 15-08-13 16:46 Χρόνια πολλά Μαρίες, Δέσποινες, Παναγιώτες, Μάριοι και Παναγιώτηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #10.866 15-08-13 23:14 χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 15:05 Η ...Αλεξάνδρα...: #10.867 30-08-13 15:05 Χρόνια Πολλά στους συνονόματους μου, Αλέξανδρους και Αλεξάνδρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #10.868 30-08-13 15:20 Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 17:04 Η ...Αλεξάνδρα...: #10.869 30-08-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Click για ανάπτυξη... Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:11 Η Deutsch... Lover: #10.870 30-08-13 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωω. Σε ευχαριστω πολυ κουκλακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #10.871 31-08-13 13:02 Ωωωωωωωωωωωωω μια μικρή θεά έχει γενέθλια σήμεραααααα!!!!!!!!Γίνεται μεγαλύτερη κατά ένα χρόνο και με πλησιάζειιιιιιιιιιιιιιιιι ωέεεεεεεεεεεεεεεεεε Χρόνια πολλά Μαράκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ να σε χαιρόμαστεεεε!!! Spoiler Μικρή ό,τι επιθυμείς να το έχεις πάντα δίπλα σου και τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα Ροκοχρόνια πολλάαααααα!!!!(χαχαχα) Άι άι άι άι σε λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:05 Η Deutsch... Lover: #10.872 31-08-13 13:05 τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:08 Η Nefeli Graf: #10.873 31-08-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Click για ανάπτυξη... Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:15 Η Deutsch... Lover: #10.874 31-08-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Click για ανάπτυξη... θα αφησω ταρτα σιγουροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η Nefeli Graf: #10.875 13-09-13 14:46 Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:55 Η _fairygirl_: #10.876 13-09-13 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Spoiler Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:03 Η Glikia έγραψε: #10.877 13-09-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά, στις Μαρίες(στη μισή Ελλάδα δηλαδή ), τις Παναγιώτες, τις Δέσποινες, τους Μάριους και τους Παναγιώτηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 12:27 Η Deutsch... Lover: #10.864 15-08-13 12:27 Χρονια πολλα αρχικα στον εαυτο μου (χαχα) στους. Μαριους τους Παναγιωτιδες στις Παναγιωτες και στις Δεσποινες και φυσικα σε ολη την Ελλαδα καλη Παναγια παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Η Alma Libre: #10.865 15-08-13 16:46 Χρόνια πολλά Μαρίες, Δέσποινες, Παναγιώτες, Μάριοι και Παναγιώτηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #10.866 15-08-13 23:14 χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 15:05 Η ...Αλεξάνδρα...: #10.867 30-08-13 15:05 Χρόνια Πολλά στους συνονόματους μου, Αλέξανδρους και Αλεξάνδρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #10.868 30-08-13 15:20 Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 17:04 Η ...Αλεξάνδρα...: #10.869 30-08-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Click για ανάπτυξη... Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:11 Η Deutsch... Lover: #10.870 30-08-13 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωω. Σε ευχαριστω πολυ κουκλακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #10.871 31-08-13 13:02 Ωωωωωωωωωωωωω μια μικρή θεά έχει γενέθλια σήμεραααααα!!!!!!!!Γίνεται μεγαλύτερη κατά ένα χρόνο και με πλησιάζειιιιιιιιιιιιιιιιι ωέεεεεεεεεεεεεεεεεε Χρόνια πολλά Μαράκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ να σε χαιρόμαστεεεε!!! Spoiler Μικρή ό,τι επιθυμείς να το έχεις πάντα δίπλα σου και τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα Ροκοχρόνια πολλάαααααα!!!!(χαχαχα) Άι άι άι άι σε λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:05 Η Deutsch... Lover: #10.872 31-08-13 13:05 τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:08 Η Nefeli Graf: #10.873 31-08-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Click για ανάπτυξη... Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:15 Η Deutsch... Lover: #10.874 31-08-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Click για ανάπτυξη... θα αφησω ταρτα σιγουροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η Nefeli Graf: #10.875 13-09-13 14:46 Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:55 Η _fairygirl_: #10.876 13-09-13 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Spoiler Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:03 Η Glikia έγραψε: #10.877 13-09-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια πολλα αρχικα στον εαυτο μου (χαχα) στους. Μαριους τους Παναγιωτιδες στις Παναγιωτες και στις Δεσποινες και φυσικα σε ολη την Ελλαδα καλη Παναγια παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Η Alma Libre: #10.865 15-08-13 16:46 Χρόνια πολλά Μαρίες, Δέσποινες, Παναγιώτες, Μάριοι και Παναγιώτηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #10.866 15-08-13 23:14 χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 15:05 Η ...Αλεξάνδρα...: #10.867 30-08-13 15:05 Χρόνια Πολλά στους συνονόματους μου, Αλέξανδρους και Αλεξάνδρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #10.868 30-08-13 15:20 Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 17:04 Η ...Αλεξάνδρα...: #10.869 30-08-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Click για ανάπτυξη... Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:11 Η Deutsch... Lover: #10.870 30-08-13 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωω. Σε ευχαριστω πολυ κουκλακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #10.871 31-08-13 13:02 Ωωωωωωωωωωωωω μια μικρή θεά έχει γενέθλια σήμεραααααα!!!!!!!!Γίνεται μεγαλύτερη κατά ένα χρόνο και με πλησιάζειιιιιιιιιιιιιιιιι ωέεεεεεεεεεεεεεεεεε Χρόνια πολλά Μαράκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ να σε χαιρόμαστεεεε!!! Spoiler Μικρή ό,τι επιθυμείς να το έχεις πάντα δίπλα σου και τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα Ροκοχρόνια πολλάαααααα!!!!(χαχαχα) Άι άι άι άι σε λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:05 Η Deutsch... Lover: #10.872 31-08-13 13:05 τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:08 Η Nefeli Graf: #10.873 31-08-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Click για ανάπτυξη... Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:15 Η Deutsch... Lover: #10.874 31-08-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Click για ανάπτυξη... θα αφησω ταρτα σιγουροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η Nefeli Graf: #10.875 13-09-13 14:46 Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:55 Η _fairygirl_: #10.876 13-09-13 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Spoiler Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:03 Η Glikia έγραψε: #10.877 13-09-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Μαρίες, Δέσποινες, Παναγιώτες, Μάριοι και Παναγιώτηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #10.866 15-08-13 23:14 χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 15:05 Η ...Αλεξάνδρα...: #10.867 30-08-13 15:05 Χρόνια Πολλά στους συνονόματους μου, Αλέξανδρους και Αλεξάνδρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #10.868 30-08-13 15:20 Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 17:04 Η ...Αλεξάνδρα...: #10.869 30-08-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Click για ανάπτυξη... Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:11 Η Deutsch... Lover: #10.870 30-08-13 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωω. Σε ευχαριστω πολυ κουκλακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #10.871 31-08-13 13:02 Ωωωωωωωωωωωωω μια μικρή θεά έχει γενέθλια σήμεραααααα!!!!!!!!Γίνεται μεγαλύτερη κατά ένα χρόνο και με πλησιάζειιιιιιιιιιιιιιιιι ωέεεεεεεεεεεεεεεεεε Χρόνια πολλά Μαράκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ να σε χαιρόμαστεεεε!!! Spoiler Μικρή ό,τι επιθυμείς να το έχεις πάντα δίπλα σου και τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα Ροκοχρόνια πολλάαααααα!!!!(χαχαχα) Άι άι άι άι σε λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:05 Η Deutsch... Lover: #10.872 31-08-13 13:05 τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:08 Η Nefeli Graf: #10.873 31-08-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Click για ανάπτυξη... Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:15 Η Deutsch... Lover: #10.874 31-08-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Click για ανάπτυξη... θα αφησω ταρτα σιγουροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η Nefeli Graf: #10.875 13-09-13 14:46 Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:55 Η _fairygirl_: #10.876 13-09-13 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Spoiler Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:03 Η Glikia έγραψε: #10.877 13-09-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 15:05 Η ...Αλεξάνδρα...: #10.867 30-08-13 15:05 Χρόνια Πολλά στους συνονόματους μου, Αλέξανδρους και Αλεξάνδρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #10.868 30-08-13 15:20 Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 17:04 Η ...Αλεξάνδρα...: #10.869 30-08-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Click για ανάπτυξη... Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:11 Η Deutsch... Lover: #10.870 30-08-13 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωω. Σε ευχαριστω πολυ κουκλακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #10.871 31-08-13 13:02 Ωωωωωωωωωωωωω μια μικρή θεά έχει γενέθλια σήμεραααααα!!!!!!!!Γίνεται μεγαλύτερη κατά ένα χρόνο και με πλησιάζειιιιιιιιιιιιιιιιι ωέεεεεεεεεεεεεεεεεε Χρόνια πολλά Μαράκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ να σε χαιρόμαστεεεε!!! Spoiler Μικρή ό,τι επιθυμείς να το έχεις πάντα δίπλα σου και τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα Ροκοχρόνια πολλάαααααα!!!!(χαχαχα) Άι άι άι άι σε λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:05 Η Deutsch... Lover: #10.872 31-08-13 13:05 τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:08 Η Nefeli Graf: #10.873 31-08-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Click για ανάπτυξη... Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:15 Η Deutsch... Lover: #10.874 31-08-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Click για ανάπτυξη... θα αφησω ταρτα σιγουροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η Nefeli Graf: #10.875 13-09-13 14:46 Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:55 Η _fairygirl_: #10.876 13-09-13 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Spoiler Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:03 Η Glikia έγραψε: #10.877 13-09-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια Πολλά στους συνονόματους μου, Αλέξανδρους και Αλεξάνδρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #10.868 30-08-13 15:20 Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 17:04 Η ...Αλεξάνδρα...: #10.869 30-08-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Click για ανάπτυξη... Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:11 Η Deutsch... Lover: #10.870 30-08-13 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωω. Σε ευχαριστω πολυ κουκλακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #10.871 31-08-13 13:02 Ωωωωωωωωωωωωω μια μικρή θεά έχει γενέθλια σήμεραααααα!!!!!!!!Γίνεται μεγαλύτερη κατά ένα χρόνο και με πλησιάζειιιιιιιιιιιιιιιιι ωέεεεεεεεεεεεεεεεεε Χρόνια πολλά Μαράκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ να σε χαιρόμαστεεεε!!! Spoiler Μικρή ό,τι επιθυμείς να το έχεις πάντα δίπλα σου και τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα Ροκοχρόνια πολλάαααααα!!!!(χαχαχα) Άι άι άι άι σε λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:05 Η Deutsch... Lover: #10.872 31-08-13 13:05 τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:08 Η Nefeli Graf: #10.873 31-08-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Click για ανάπτυξη... Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:15 Η Deutsch... Lover: #10.874 31-08-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Click για ανάπτυξη... θα αφησω ταρτα σιγουροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η Nefeli Graf: #10.875 13-09-13 14:46 Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:55 Η _fairygirl_: #10.876 13-09-13 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Spoiler Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:03 Η Glikia έγραψε: #10.877 13-09-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 17:04 Η ...Αλεξάνδρα...: #10.869 30-08-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Click για ανάπτυξη... Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:11 Η Deutsch... Lover: #10.870 30-08-13 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωω. Σε ευχαριστω πολυ κουκλακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #10.871 31-08-13 13:02 Ωωωωωωωωωωωωω μια μικρή θεά έχει γενέθλια σήμεραααααα!!!!!!!!Γίνεται μεγαλύτερη κατά ένα χρόνο και με πλησιάζειιιιιιιιιιιιιιιιι ωέεεεεεεεεεεεεεεεεε Χρόνια πολλά Μαράκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ να σε χαιρόμαστεεεε!!! Spoiler Μικρή ό,τι επιθυμείς να το έχεις πάντα δίπλα σου και τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα Ροκοχρόνια πολλάαααααα!!!!(χαχαχα) Άι άι άι άι σε λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:05 Η Deutsch... Lover: #10.872 31-08-13 13:05 τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:08 Η Nefeli Graf: #10.873 31-08-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Click για ανάπτυξη... Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:15 Η Deutsch... Lover: #10.874 31-08-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Click για ανάπτυξη... θα αφησω ταρτα σιγουροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η Nefeli Graf: #10.875 13-09-13 14:46 Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:55 Η _fairygirl_: #10.876 13-09-13 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Spoiler Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:03 Η Glikia έγραψε: #10.877 13-09-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Χρονια πολλα στην τρελη αγγλιδα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσι μου!! Χρονια πολλα σε ολους τους Αλεξανδρους και τις Αλεξανδρες οπως και στην μανουλα μου που εχει τα γεννεθλια της! Click για ανάπτυξη... Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:11 Η Deutsch... Lover: #10.870 30-08-13 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωω. Σε ευχαριστω πολυ κουκλακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #10.871 31-08-13 13:02 Ωωωωωωωωωωωωω μια μικρή θεά έχει γενέθλια σήμεραααααα!!!!!!!!Γίνεται μεγαλύτερη κατά ένα χρόνο και με πλησιάζειιιιιιιιιιιιιιιιι ωέεεεεεεεεεεεεεεεεε Χρόνια πολλά Μαράκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ να σε χαιρόμαστεεεε!!! Spoiler Μικρή ό,τι επιθυμείς να το έχεις πάντα δίπλα σου και τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα Ροκοχρόνια πολλάαααααα!!!!(χαχαχα) Άι άι άι άι σε λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:05 Η Deutsch... Lover: #10.872 31-08-13 13:05 τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:08 Η Nefeli Graf: #10.873 31-08-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Click για ανάπτυξη... Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:15 Η Deutsch... Lover: #10.874 31-08-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Click για ανάπτυξη... θα αφησω ταρτα σιγουροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η Nefeli Graf: #10.875 13-09-13 14:46 Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:55 Η _fairygirl_: #10.876 13-09-13 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Spoiler Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:03 Η Glikia έγραψε: #10.877 13-09-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ωωωωω,σε ευχαριστωωω!! Να τα εκατοστησει η μητέρα σου!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωω. Σε ευχαριστω πολυ κουκλακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #10.871 31-08-13 13:02 Ωωωωωωωωωωωωω μια μικρή θεά έχει γενέθλια σήμεραααααα!!!!!!!!Γίνεται μεγαλύτερη κατά ένα χρόνο και με πλησιάζειιιιιιιιιιιιιιιιι ωέεεεεεεεεεεεεεεεεε Χρόνια πολλά Μαράκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ να σε χαιρόμαστεεεε!!! Spoiler Μικρή ό,τι επιθυμείς να το έχεις πάντα δίπλα σου και τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα Ροκοχρόνια πολλάαααααα!!!!(χαχαχα) Άι άι άι άι σε λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:05 Η Deutsch... Lover: #10.872 31-08-13 13:05 τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:08 Η Nefeli Graf: #10.873 31-08-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Click για ανάπτυξη... Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:15 Η Deutsch... Lover: #10.874 31-08-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Click για ανάπτυξη... θα αφησω ταρτα σιγουροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η Nefeli Graf: #10.875 13-09-13 14:46 Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:55 Η _fairygirl_: #10.876 13-09-13 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Spoiler Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:03 Η Glikia έγραψε: #10.877 13-09-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωωωωωωωωωωωωω μια μικρή θεά έχει γενέθλια σήμεραααααα!!!!!!!!Γίνεται μεγαλύτερη κατά ένα χρόνο και με πλησιάζειιιιιιιιιιιιιιιιι ωέεεεεεεεεεεεεεεεεε Χρόνια πολλά Μαράκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ να σε χαιρόμαστεεεε!!! Spoiler Μικρή ό,τι επιθυμείς να το έχεις πάντα δίπλα σου και τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα Ροκοχρόνια πολλάαααααα!!!!(χαχαχα) Άι άι άι άι σε λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:05 Η Deutsch... Lover: #10.872 31-08-13 13:05 τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:08 Η Nefeli Graf: #10.873 31-08-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Click για ανάπτυξη... Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:15 Η Deutsch... Lover: #10.874 31-08-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Click για ανάπτυξη... θα αφησω ταρτα σιγουροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η Nefeli Graf: #10.875 13-09-13 14:46 Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:55 Η _fairygirl_: #10.876 13-09-13 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Spoiler Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:03 Η Glikia έγραψε: #10.877 13-09-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:08 Η Nefeli Graf: #10.873 31-08-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Click για ανάπτυξη... Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:15 Η Deutsch... Lover: #10.874 31-08-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Click για ανάπτυξη... θα αφησω ταρτα σιγουροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η Nefeli Graf: #10.875 13-09-13 14:46 Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:55 Η _fairygirl_: #10.876 13-09-13 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Spoiler Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:03 Η Glikia έγραψε: #10.877 13-09-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι πηγες και εκανες ρε βοδι;;;; Εισαι θεα! Σε χιλιοευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Ευχομαι μια μερα να σε δω απο κοντα και να μου δωσεις τα χρονια πολλα σου απο κοντα! Σε αγαπω πολυ κι εγω μωρη! Σε λατρευω! Βοδι μου ομορφο! Click για ανάπτυξη... Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 13:15 Η Deutsch... Lover: #10.874 31-08-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Click για ανάπτυξη... θα αφησω ταρτα σιγουροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η Nefeli Graf: #10.875 13-09-13 14:46 Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:55 Η _fairygirl_: #10.876 13-09-13 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Spoiler Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:03 Η Glikia έγραψε: #10.877 13-09-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Σιγά δεν είναι και τίποτα αν μπορούσα θα ερχόμουν σπίτι σου να σου ευχηθώ αλλά δεν μπορώ Τίποτα τίποτα Σίγουρα θα βρεθούμε παιδί μου άντε άντε Άι άι άι Click για ανάπτυξη... θα αφησω ταρτα σιγουροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η Nefeli Graf: #10.875 13-09-13 14:46 Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:55 Η _fairygirl_: #10.876 13-09-13 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Spoiler Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:03 Η Glikia έγραψε: #10.877 13-09-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:55 Η _fairygirl_: #10.876 13-09-13 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Spoiler Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:03 Η Glikia έγραψε: #10.877 13-09-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Spoiler Ωωωωω ναι ωωωωωωωωωω ναι κάποια έχει γενέθλιααααααααααααα........ Ναι ναι ναι ναι ναι μεγαλώνει και αυτή και εγώ μένω μικρούλαααααααα Ταμάμ καρδούλα; Spoiler "Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει!" "Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις. " "Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει." Χρόνια πολλά Φέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να τα εκατοστήσεις τρελόοοο όχι πως εγώ δεν είμαι τρελό αλλά μην τα ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:03 Η Glikia έγραψε: #10.877 13-09-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μη με συγκινείτε όλοι, Ένας ένας. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Click για ανάπτυξη... και αυτηηη η τουρτιτσαα απο μενααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η Alma Libre: #10.878 13-09-13 23:00 Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ στη φέρι έκανα δώρο ήδη, και της έχω ευχηθεί ένα σωρό φορές. Ας το πάμε άλλη μία: Κακό ψόφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 Η Glikia έγραψε: #10.879 14-09-13 10:30 χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
χρονιααααα σε ολουυς τους Σταυρους και τις Σταυρουλες που γιορταζουν σημερααα..οτι επιθυμειτεε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 Η _fairygirl_: #10.880 14-09-13 10:51 Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2013
Σειρά μου. Χρόνια πολλά σε Σταυρούλες,Σταύρους κλπ κλπ. Εγώ εύχομαι σε μία ψηλή παρουσία να χαίρεται την υπέροχη ονοματάρα της.Της εύχομαι πολλές πολλές ώρες Χημεία και Βιολογία και να καταλήξει επιτέλους ότι θα πάει Κέρκυρα μπας και είμαστε μαζί. ΚΟΥΙΝ,σε αγαπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.