Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.451 εγγεγραμμένα μέλη και 3.566.100 μηνύματα σε 106.013 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 332 άτομα.
Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.325 μηνύματα.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να ευχηθώ, σε έναν από τους πιό ευχάριστους, μορφωμένους και ξύπνιους ανθρώπους που είχα την τιμή να συναντήσω.
Μέγα Χάουλα, η ύπαρξή σου οφείλει και αξίζει να συνεχίσει το ταξίδι της σε αυτόν τον κόσμο, για πολλές δεκαετίες ακόμα! Κοινώς, χρόνια πολλά και πάντα με υγεία!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρόνια Πολλά Κώστα!!!
Να τα εκατοστήσεις με υγεία, δημιουργικότητα και πολύ πολύ αγάπη από τους γύρω σου!!! ότι ειλικρινά επιθυμείς ας στο φέρει το μέγα χάος στην πόρτα σου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα.
Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.911 μηνύματα.
Αγαπητοί συμφορουμίτες, η κρυφή κάμερα του Όττο, πίσω από τον καθρέφτη του Χάουλα, μας αποκαλύπτει ένα μικρό στιγμιότυπο από την ώρα που Εκείνος ξύπνησε το πρωί τη μέρα των γενεθλίων Του, στο φτωχικό Του καλύβι και αντίκρυσε έκθαμβος το μόνο πλάσμα που θαύμασε αληθινά στη ζωή Tου: Τον Εαυτό Του.
(παρακαλώ μη βγάλετε βρώμα και με περιλάβει, γιατί τα λιοντάρια Του περιμένουν πάντα πεινασμένα για κανάγιες παπαράτσι σαν και του λόγου μου...)
Ο Χάουλας δεν γερνάει...ωριμάζει!
Τα μαλλιά του δεν γκριζάρουν, λαμπυρίζουν σαν ασήμι!
Ο Χάουλας είναι αθάνατος, τουλάχιστον για πολύ καιρό!
Ο Χάουλας κατέκτησε τα πάντα, είναι τίγρης, είναι σαμουράι,
είναι κύριος και αφέντης!
AVE Moi!!
Φίλοι και φίλες, σας ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου, όχι μόνο για το ότι θυμηθήκατε να μου ευχηθείτε για τον ένα ακόμη χρόνο που από σήμερα βαραίνει τη γέρικη καμπούρα μου, αλλά και για τα πανέξυπνα σχόλια και λογοπαίγνια με το νικ μου. Να είστε πάντα καλά και να με αντέχετε...
Σας αξίζω!!
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.