~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toxotis1991
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Μάνια, να τα εκατοστήσεις!
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
και τώρα τα πίνει όξω αν και το πιο εξτρίμ ποτό της μάλλον είναι μια σουμάδα
(ξέρει αυτή )
Να ζήσεις να σε λυπόμαστε , καιτούλα
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Ωστόσο, μόλις έφαγα μια φλασιά!! Όταν ήμουν 19 ετών, μου εύχονταν χρόνια πολλά στα γενέθλιά μου και πέρασαν πολλά χρόνια από τότε, άρα μάλλον η ευχή έπιασε εν μέρει τουλάχιστον. Και τι έγινε που έπιασε δηλαδή; Έγινα ένας σαραντάρης με τα χάλια που όλοι γνωρίζουν. Ρε μήπως δεν πρέπει να ευχόμαστε τέτοια πράγματα;;;
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Μη χάσεις ποτέ την αυθεντικότητά σου καλό μου και να μην αφήνεις τίποτα να σε πτοεί- μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!
Happy Birthday!!
..τουρτίτσα
Ophelia
Διάσημο μέλος
Χρόνια πολλά, πολλά, πολλά, πάρα πολλά με υγεία, αγάπη, όμορφες στιγμές, τρελά κέφια, μπουζούκια, τσιφτετέλια, βόλτες, χαμόγελα...ότι επιθυμείς λαβ!! Φρόντισε να πιείς την ζωή σου με το καλαμάκι, ναι;! Ηappy 19...
Και μόλις συνειδητοποίησα οτι είχε και ο Μπιλλάκος γενέθλια και η γαϊδούρα δεν το είχα πάρει καν πρέφα!! Οι ευχές όμως κρατάνε για πάνω από 40 μέρες οπότε...
Χρόοοοοοοοοοοοοονια Πολλλλλλλά!!!
Πολύχρονος boy, με υγεία, ευτυχία, όμορφες στιγμές, χαμηλό ζάχαρο... ότι επιθυμείς ευχή μου!! Τσάκο γλυκάκια και εσύ...
love_angel
Επιφανές μέλος
Χρόνια πολλά στη Βικ και στη Μάνια, να έχουν του Αβραάμ και του Ισαάκ τα καλά (μη σας πω και του Ιακώβ) και να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά, να έχουμε να σκαρφαλώνουμε κι εμείς οι σπορτίφ τύποι.
Ωστόσο, μόλις έφαγα μια φλασιά!! Όταν ήμουν 19 ετών, μου εύχονταν χρόνια πολλά στα γενέθλιά μου και πέρασαν πολλά χρόνια από τότε, άρα μάλλον η ευχή έπιασε εν μέρει τουλάχιστον. Και τι έγινε που έπιασε δηλαδή; Έγινα ένας σαραντάρης με τα χάλια που όλοι γνωρίζουν. Ρε μήπως δεν πρέπει να ευχόμαστε τέτοια πράγματα;;;
ευχαριστω παααααααρα πολυ!!
γιατι καλε να μην εχουμε χρονια πολλα?!! ειναι ωραια η ζωη!!!
Λοβ μου, κουκλάκι μου να τα εκατοστήσεις και να σε χαιρόμαστε! Να είσαι πάντα ο εαυτός σου, ευτυχισμένη, ερωτευμένη, αυθόρμητη, να ρουφάς τη ζωή σαν μία σταγόνα απόλυτης ευτυχίας, σε μία αγκαλιά της μανούλας σου, σε ένα βλέμμα του αγοριού που σου αρέσει, σε ένα χαμόγελο, σε ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια
Μη χάσεις ποτέ την αυθεντικότητά σου καλό μου και να μην αφήνεις τίποτα να σε πτοεί- μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!
Happy Birthday!!
..τουρτίτσα
χαχαχ φοβερο!! ειδικα η ευχη και η εικονα με το παπουτσακι ελιωσα
σευχαριστω παααααααααααρα μα παρα πολυ για τις ομορφες και γλυκιες(σα και σενα φυσικα ευχες σου καλυψουδακι!! να σαι παντα καλα και ανταποδιδω
Bικάαααααακι!!!
Χρόνια πολλά, πολλά, πολλά, πάρα πολλά με υγεία, αγάπη, όμορφες στιγμές, τρελά κέφια, μπουζούκια, τσιφτετέλια, βόλτες, χαμόγελα...ότι επιθυμείς λαβ!! Φρόντισε να πιείς την ζωή σου με το καλαμάκι, ναι;! Ηappy 19...
thankiew thankies!!! πολλα ευχαριστω και στη πατριωτισα τη πειραιωτισα την μαρα μας
οτι επιθυμεις και εσυ κοριτσαρα μου!
Υ.Γ.:Πραγματικα σας ευχαριστω ολους παρα πολυ που με τιμησατε με τις ευχες σας
συγκινηθηκα σταληθεια
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
maraki
Δραστήριο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Angelica
Διάσημο μέλος
hale
Δραστήριο μέλος
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.