μονο ο Νικολας με κερασε..
:p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jfire
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς
Διάσημο μέλος
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρόνια πολλά Ρεζ!!Ότι επιθυμείς!
Πάντα γερή και δυνατή, και με ΤΟ χαρτί στα χέρια!
Αφιερωμένο εξαιρετικά, ντάρλινγκ...
Isiliel
Επιφανές μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Σ'ευχαριστώ Billoυκο!!!!!Κάνω την αρχή!
Χρόνια πολλά Ρεζ!!Ότι επιθυμείς!
Το τριώροφο και τα 500.000? από που τα παραλαμβάνω?
Σ'ευχαριστώ βρε Γιδάκι... Από το στόμα σου και στων... 7 εξεταστών το αυτί σε 7 εβδομάδες!!!Χρόνια καλά και πολλά Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεζζζζζζζζζζ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντα γερή και δυνατή, και με ΤΟ χαρτί στα χέρια!
Αφιερωμένο εξαιρετικά, ντάρλινγκ...
{το δε comic εξαιρετικά πετυχημένο αν σκεφτείς ότι σήμερα ήμουν στο lab 9 ώρες }
Σε ευχαριστώ πολύ Δήμητρα! Το αυτό και δι υμάς!Χρόνια σου πολλά Αθηνά! Εύχομαι χαρά και επιτυχίες με ό,τι καταπιάνεσαι.
underwater
Περιβόητο μέλος
Συνημμένα
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Χρόνια καλά και πολλά για -πλέον- χθες!
roumana
Διάσημο μέλος
Μαμα μου... Χρονια πολλα και σε σενα...
ioakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Χρόνια πολλά σε όλες τις μανάδες και φυσικά...
Χρόνια πολλά Ρεζουλιν μου, να είσαι πάντα ευτυχισμένη, δημιουργική και να αποκτήσεις όλα όσα επιθυμείς! (αν παρ' ελπίδα αποκτήσεις το σημερινό τζόκερ των 5 εκατομμυρίων, θα με βόλευαν 120 χιλιάδες )
Εύχομαι επίσης να σταθεροποιηθείς στη δουλειά σου και να συνεχίσεις τον δρόμο που χάραξε η Παλλαντίν
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Να τα εκατοστήσεις...
Να είσαι πάντα καλά με υγεία και γρήγορα διδάκτορας (...χωρίς το υποψήφιος μπροστά...)...
Ό,τι επιθυμείς αφού το αξίζεις και με το παραπάνω...
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες, κυρίως στην πιο καινούρια που έχουμε, την αγαπημένη Palladin!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Χρόνια πολλά μικρή μου (χρησιμοποιώ την λέξη ''μικρή'' με δημιουργικό τρόπο). Να είσαι χαρούμενη, να πετύχεις όλους τους στόχους σου και καλή επιτυχία στην τελική ευθεία αυτού που σε ταλαιπωρεί!
Σ'ευχαριστώ υποβρύχια!!!!! (Εννοείται είμαι μικρή... Είμαι μόλις 22 -δεδομένου ότι έχω εφαρμόσει το 13αδικό σύστημα μέτρησης εδώ και λίγα χρόνια )
Χρόνια πολλά Ρέζιντεντ!Ό,τι επιθυμείς...
Σ'ευχαριστώ πολύ Slayer! Ό,τι επιθυμείς και εσύ!
Σ'ευχαριστώ πολύ Έμμα μου και ανταποδίδω τις ευχές! Ελπίζω να σε καμαρώνουν τα παιδιά σου σήμερα που γιορτάζεις κι εσύ!Rez... Χρονια πολλα.
Μαρή Ρέζι, στη γιορτή της μητέρας γεννήθηκες! Μα τέτοιο δώρο έκανες στη μάνα σου?!
Χρόνια πολλά Ρεζουλιν μου, να είσαι πάντα ευτυχισμένη, δημιουργική και να αποκτήσεις όλα όσα επιθυμείς! (αν παρ' ελπίδα αποκτήσεις το σημερινό τζόκερ των 5 εκατομμυρίων, θα με βόλευαν 120 χιλιάδες )
Εύχομαι επίσης να σταθεροποιηθείς στη δουλειά σου και να συνεχίσεις τον δρόμο που χάραξε η Παλλαντίν
Η γιορτή της μαμάς είναι κάθε φορά τη 2η Κυριακή του Μαίου. Δεν φταίω εγώ που φέτος αποφάσισαν οι μαμάδες να μου κλέψουν τη δόξα! (Αν και βασικά κυριακή γεννήθηκα, οπότε... ναι αυτό το δώρο είχα κάνει στη μανούλα μου τότε! )
Σ'ευχαριστώ για τις ευχές ΚουΕΕΕΕΕΕ!!! Για το δρόμο της Palladin αργώ όμως ακόμα "φοβάμαι" (για τα λεφτά του τζόκερ θα τα κανονίσουμε No worries! )
Κώστα ευχαριστώωωωωωω! Κι εσύ... καλός πολίτήςΧρόνια σου Πολλά Ρέζι...
Να τα εκατοστήσεις...
Να είσαι πάντα καλά με υγεία και γρήγορα διδάκτορας (...χωρίς το υποψήφιος μπροστά...)...
Ό,τι επιθυμείς αφού το αξίζεις και με το παραπάνω...
Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ευχαριστώωωωωω!!!! Εννοείται ότι ο επόμενος σταθμός είναι Θεσαλλονίκη! Μου έχεις τάξει και τη 2η "ατραξιόν" τα τσουρέκια δεν τα ξεχνώ εγώ αυτά τα πράγματα!Χρόνια πολλά Res! Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά, να είσαι ευτυχισμένη και επιτυχημένη (καλά έτσι που πας σε λίγο το βιογραφικό σου θα το κουβαλάς μόνο σε στικάκι γιατί τυπωμένο θα βγαίνει πιο χοντρό από την τριλογία του Αρχοντα του Δαχτυλιδιών!), και κυρίως να έχεις σύντομα την ευκαιρία να πας μεγάαααααλες διακοπές γιατί τις χρειάζεσαι επειγόντως. Εννοείται ότι κατά τη διάρκεια τους θα περάσεις και από τη Σαλλλλλονίκη για να φας δύο κούτες τρίγωνα να στανιάρεις!!!
=============
Χρόνια πολλά και σε όλες τις μαμάδες του φόρουμ, και τις 2 μέλλουσες, και λίγο περισσότερο στην καινούρια μας
Επίσης χρόνια πολλά στη δικιά μου τη μανούλα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.