καλα αυτα τα μυρμηγκακια σκιζουν:p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...σε όλους!
Και χρόνια καλά και πολλά, Αναστασούλι!!
Και εννοείται στον Τάσο μας, Dark, πάντα γερός και δυνατός!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Τάσο (Κρόνε), καυλάντη μου χρόνια πολλά και σε σένα!!! Ότι επιθυμείς!
Και χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν!
Υ.Γ. Ένα κέρασμα κάποιος από σας, γιατί δεν έχω κάποιον φίλο Τάσο, μια Τασούλα μόνο που είμασταν φίλοι παλιά και έχουμε να μιλήσουμε 1,5 χρόνο έχω.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Με υγεία και ό,τι άλλο επιθυμείτε...
Neraida
Επιφανές μέλος
Να 'σαι παντα καλα με πολλες ευτυχισμενες στιγμες για σενα και τα προσωπα που αγαπας!!!
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Κρόνε χρόνια πολλά και σε σένα...Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου και ό,τι επιθυμείς να έχεις...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Xρόνια πολλά για τη γιορτή του και στον Krono μας!!!
[Αναστασία μην κλέβεις, αφού είπες γιορτάζεις με την άλλη γιορτή μην θες διπλές ευχές ]
Χρονια πολλά και καλά σε όλους
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Μετράνε, σε ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ-πολύ!!!Γιώργο, ελπίζω να μετράνε οι ευχές αν και λιγο καθυστερημένες (ζούλεψα από τη Vkey ).
Ό,τι επιθυμείς !!!!!!
Άντε και με το PhD στο χέρι κι εσύ.
borat
Επιφανές μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
ευχαριστώ πολύ γλυκουλίνα μουΑναστασία μου γλυκιά, Χρόνια Πολλά, να σε χαιρόμαστε…
το πρώτο τηλεφώνημα την Κυριακή για χρόνια πολλά ήταν το δικό σου!
Ζωρζ.. ξέχασα τα γεννεθλιάκια σουΧρόνια σου πολλά και happy nameday Αναστασία!!
Εύχομαι γρήγορα ν' ακούσεις την ίδια ευχή από το στόμα του παλίκαρού σου!
Σχώρα με (Επίσης έσβησα πολλές φατσούλες σου, για να χωρέσουν οι δικές μου )
ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ Γιώργο μου, να είσαι ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ κι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ! (Με ή χωρίς γυναίκα, δεν έχει και τόση σημασία το πως θα έρθει στη ζωή σου η ευτυχία)
Ευχαριστώ Γιδάτσι μου...σε όλους!
Και χρόνια καλά και πολλά, Αναστασούλι!!
Να είσαι κι εσύ πάντα καλά κι ευτυχισμένο! Εντός ή εκτός Ελλάδος
Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, να είσαι κι εσύ πάντα καλά!K.E. , χρόνια πολλά και από μένα
Σένκιου λοβΧρόνια καλά Κ.Ε. μου!
Ευχαριστώ Τσίπ, να είσαι κι εσύ πάντα καλάΚουΕ, χρόνια σου πολλά και καλά!!! Κάθε ευτυχία για σένα και την οικογένεια και να καμαρώσεις το γίο σου όπως επιθυμεί!
Να σαι καλά Κορψίδι μου, να είσαι κι εσύ ευτυχισμένηΧρονια πολλα σε οοολους, και λιγα παραπανω σε Κουε και κρονο.. ο,τι πεθυματε γκαιζ!
Μπιλούνι μου .... ευχαριστώ και διαδικτυακώςΚρόνε και ΚουΕ χρόνια σας πολλά!
Να είσαι καλά Μπιλ κι εσύ και όλη σου η οικογένειαΚουΕ και Κρόνε χρόνια πολλά!
Με υγεία και ό,τι άλλο επιθυμείτε...
Τι γλυκιάαααααααααααααααααααΑναστασια μου, χρονια πολλα με ευχες για υγεια πρωτα απ' ολα και πολλη αγαπη!!!
Να 'σαι παντα καλα με πολλες ευτυχισμενες στιγμες για σενα και τα προσωπα που αγαπας!!!
Είσαι ζάχαρη, είσαι μέλι, είσαι κρύο νερό που πίνουν οι Αγγέλοι ()
Ευχαριστώ πολύ καρδιά μου
Σένκιου μπέιμπι κι εσένα, αν και τα είπαμε κι αλλιώςΚουΕ χρόνια πολλά και διαδικτυακώς...Να'σαι πάντα καλά με την οικογένειά σου και να έχεις υγεία και ό,τι επιθυμείς...Το αξίζεις...
Ασε ρε, αφού όλοι με ξεχνάνε, ας μαζέψω ότι μπορώ πότε το πάσχα και πότε τον Δεκέμβρη[Αναστασία μην κλέβεις, αφού είπες γιορτάζεις με την άλλη γιορτή μην θες διπλές ευχές ]
Χρονια πολλά και καλά σε όλους
Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά κι ελπίζω να γυρίσετε όλοι σπίτια σας σώοι!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Σιγά μωρέ, ούτως ή άλλως τέτοια μέρα που έπεσε..!!Ζωρζ.. ξέχασα τα γεννεθλιάκια σου
Σχώρα με
Επίσης έσβησα πολλές φατσούλες σου, για να χωρέσουν οι δικές μου
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ Γιώργο μου, να είσαι ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ κι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ! (Με ή χωρίς γυναίκα, δεν έχει και τόση σημασία το πως θα έρθει στη ζωή σου η ευτυχία)
And in the end, ya're right.
xanp
Δραστήριο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Αναστασία χρόνια πολλά, χρόνια ευτυχισμένα και με λίγη ακόμα γλυκιά ταλαιπωρία (την κόρη εννοώ)!!!!
χαχα σε ευχαριστώ Ξανθή μου!
Νομίζω όμως ότι έχεις προτεραιότητα για την κόρη ε?
xanp
Δραστήριο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Χρονια πολλα και δημιουργικα ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ!!
Να τα εκατοστησεις!!!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.