Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Χρόνια πολλά wagneriandandy!!!! Να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς!!!
Neraida
Επιφανές μέλος
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
μαρή Νεράιδα???????????????????????????????
"The secret of staying young is to live honestly, eat slowly, and lie about your age"
Lucille Ball
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIii. H νεράιδα έχει γενέθλια και κάνει την πάπια και δεν μας το λέει!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Χαρούμενα γενέθλια Νεράιδα!
Νεράιδααααααααα
Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!
Πάντα επιτυχίες και ειδικά για αύριο!! (μετά θα έχει 2 κεράσματα το μενού )
Πώς κοντέψαμε να την ξεχάσουμε;
Χρόνια πολλά (μαρή )! Το bowling το κερνάς, έτσι;
Αγαπητό Κριαράκι χρόνια σου πολλά!
Να σε χαιρόμαστε πρώτα εμείς και μετά όλοι οι άλλοι!
Και να μην ξεχνάς, ο χρόνος είναι σχετικός!
Δεν επηρεάζει τις γυναίκες...μόνο οι άντρες γερνάνε. Οι γυναίκες ωριμάζουν
Άλλωστε είμαι σίγουρη ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν θα έχεις το ίδιο νάζι με τη ζουζούνα του avatar σου.
Alles Gute uns Schöne und Liebe, liebe Feeeee!!!!!!!!!
Ax...
Με συγκινησατε σκατομωρα, ολα σας!
Το πηρατε χαμπαρι ε?! Αλλα κι εσεις περιμενατε να απομακρυνθω απο τον υπολογιστη για να μου χαρισετε τοσο ομορφες και τρυφερες ευχες!
Γκαις εντ γκερλες, σας ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου για ολα οσα μου ευχηθηκατε και σας ευχομαι με τη σειρα μου υγεια, δημιουργια και πολλη πολλη πολλη αγαπη!
Επππππ, εσεις.....ναι ναι....εσεις που με ξεχασατε .....οπως λεει και η Μαρια Αλιφερη... "ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ"!!!!
Pit καλο μου, σου ευχομαι χρονια πολλα και ευτυχισμενα !!!!
Neraida
Επιφανές μέλος
Καλέ το κορίτσι μας, Χρόνια πολλά Νεράιδα μου ότι επιθυμείς!!! Να είσαι πάντα όπως είσαι να έχεις υγεία κ δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν.!
Perfect Birthday
On your birthday I wish you much pleasure and joy,
I hope all of your wishes come true.
May each hour and minute be filled with delight,
And your birthday be perfect for you!
Χρονια πολλα
Neraida...
και...
I do believe in fairies! I do! I do!
Νεράιδα, σου εύχομαι χρόνια πολλά και παραμυθένια!
Χρόνια πολλά Νεράιδαααα!!!!!!! Να τα εκατοστήσεις, πάντα με υγεία και ό,τι επιθυμείς να το αποκτήσεις και να το έχεις πάντα δικό σου!!! Πολλές ευχές και πολλά φιλιά
Και τώρα κλείσε τα μάτια και κάνε μια ευχή
Νεραιδουλα σου ευχομαι χρονια πολλα, και ευτυχισμενη...
Ax...
Το πηρατε χαμπαρι ε?! Αλλα κι εσεις περιμενατε να απομακρυνθω απο τον υπολογιστη για να μου χαρισετε τοσο ομορφες και τρυφερες ευχες!
Γκαις εντ γκερλες, σας ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου για ολα οσα μου ευχηθηκατε και σας ευχομαι με τη σειρα μου υγεια, δημιουργια και πολλη πολλη πολλη αγαπη!
Επππππ, εσεις.....ναι ναι....εσεις που με ξεχασατε .....οπως λεει και η Μαρια Αλιφερη... "ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ"!!!!
Neraida
Επιφανές μέλος
Νεράιδα χρόνια γλυκά τρυφερά και ερωτικά σου εύχομαι
σπέσιαλ αφιέρωση από μένα .... γιατί κι εγώ πιστεύω στις ..
νεράιδες .... I do
Xρόνια πολλά και χρόνια καλά Νέρ
Χρόνια σου πολλά Νεράιδα!!! Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!!
Νεράιδα χρόνια πολλά και καλά.
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά που με θυμηθήκατε αν και δεν το περίμενα καθ' ότι δε συμμετέχω και πολύ τακτικά στο forum! Οπότε η χαρά μου είναι διπλή! Να μην ξεχάσω βέβαια να πω και χρόνια πολλά στη Νεράιδα του forum την οποία αδίκησα λίγο στο Παλέρμο...
Καθυστερημένος πάντα, φτου αδιόρθωτος
Neraida χρόνια πολλά και καλά κι από μένα
Χρόνια πολλά και καυτερά για Νεράϊδα, pit kai borat (οψίμως).
Για νεραϊδούμπασι:
Πιστεύω να συγκινήθηκες Νεράϊδα.
Γιατί είμαι στριφνός και δεν εύχομαι ποτέ.
Σου'φτιαξα και τούρτα καταπληκτικιά.
Δική μου συνταγή που εκφράζει και το συναισθηματικό μου κόσμο.
Άντε πάω τώρα.(τζους)
Ax...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
(μια μερα πριν την αδερφη μου ειχες γενεθλια )
χρονια πολλα και οτι επιθυμεις!
https://www.arenaflowers.com/product_image/large/305-happy_birthday_balloon.jpg
chris_90
Διάσημο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Ο πιο καθυστερημένος είναι και πάλι εδώ. Χρόνια πολλά Νεράιδα και να έχεις πάντα πολλούς και καλούς φίλους...
Σ' ευχαριστω πολυ Κωστη!
Λιγους και καλους θελω... και τους εχω...
Τα ονειρα σου, ευχες μου!
Iliana13
Νεοφερμένος
Νέρι μου .... δεν είχα πάρει πρέφα....
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ γιατί και η ποιότητα μετράει!!!!!!
borat
Επιφανές μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Νέρι μου .... δεν είχα πάρει πρέφα....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ γιατί η ποσότητα μετράει!!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ γιατί και η ποιότητα μετράει!!!!!!
Ότι επιθυμείς να το πάθεις....
Βρε ανεπροκοπη, δεν το ειχες παρει πρεφα ε?!!!!!!
Ε που να παθεις, ολα οσα λαχταρα η καρδουλα σου!!
Τενκιου κουκλα!!!!
Χρόνια πολλά Νεράιδα!
Να σαι καλα Μπορατ!!!
Τενκιου!!!!
Τα καλυτερα σου ευχομαι!
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.