Να είσαι ευτυχισμένος και πάντα χαρούμενος.
Και που ξέρεις..μέσα από την τούρτα γενεθλίων σου μπορεί αντί για χορεύτρια να ξεπηδήσει ο Ρεμπεσκές (ντυμένος λαγουδάκι εννοείται).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
Χρονια πολλα Γιαννη!!
Αλλα 7 χρονια και με εφτασες Ψαρακι!
Σου ευxoμαι τα καλυτερα απο καρδιας!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ζήσεις να ευτυχισεις...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
ότι επιθυμείς ειλικρινά
[και να αλλάξεις avatar ε? ]
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς να έχεις...
Και στη γυναικα του Γιάννη, βεβαίως-βεβαίως, αλλα και στις αλεξιες και αλεξιους.
borat
Επιφανές μέλος
1000 ευχαριστώ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ borat!!!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος,τυχερός και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!!!!
Σουβλάκι στη συνάντηση!Χαρούμενα γενέθλια Γιάννη!
Πρώτα υγεία (δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο) και μετά : ευτυχία, ηρεμία, αγάπη, ευημερία.
Τουρ-τα τουρ-τα τουρ-τα
(να με κεράσετε εννοώ!)
Ευχαριστώ πολύ.
Σε ευχαριστώ ρε Μπιλ, να ΄σαι καλά!Χρόνια πολλά μαν!
Να είσαι ευτυχισμένος και πάντα χαρούμενος.
Και που ξέρεις..μέσα από την τούρτα γενεθλίων σου μπορεί αντί για χορεύτρια να ξεπηδήσει ο Ρεμπεσκές (ντυμένος λαγουδάκι εννοείται).
Ο ρεμπεσκές σε τούρτα; Μπρρρ.
Μούφα είναι, σε 7 χρόνια θα είμαι 27.
Χρονια πολλα Γιαννη!!
Αλλα 7 χρονια και με εφτασες Ψαρακι!
Σου ευxoμαι τα καλυτερα απο καρδιας!!!!
Δε θέλω κουβέντες.
Θενκ γιού.Χρόνια Πολλά στο Μποράτι και στην Invalid που έχει ...εξαφανιστεί! Ότι επιθυμείτε παιδιά, πάντα ευτυχισμένοι και με επιτυχίες παντού!!!
Θενκ γιού εγκέν.Χρόνια πολλά borat...
Να ζήσεις να ευτυχισεις...
Δεν αλλάζω αβατάρ, αλλά χρόνια πολλά θα τα έχω.borat ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλάααα!!!
ότι επιθυμείς ειλικρινά
[και να αλλάξεις avatar ε? ]
Να είσαι καλά Βεντέτα! Ευχαριστώ.Χρόνια Πολλά borat...Να'σαι πάντα καλά και με υγεία...
Να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς να έχεις...
Η καλλίτερη φωτογραφία!Χρονια πολλά στον Borat μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και στη γυναικα του Γιάννη, βεβαίως-βεβαίως, αλλα και στις αλεξιες και αλεξιους.
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοβαρά τώρα, να έχεις πάντα υγεία, αγάπη, πολλά λεφτά και πολλές επιτυχίες
borat
Επιφανές μέλος
Να ΄σαι καλά ντάρλινγκ.Χρόνια πολλά μπορατ!!!! Να τα εκατοστήσεις, να αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς και να μοιάσεις στο πρότυπό σου (τον ρεμπεσκέ )
Σοβαρά τώρα, να έχεις πάντα υγεία, αγάπη, πολλά λεφτά και πολλές επιτυχίες
angekon
Εκκολαπτόμενο μέλος
δικο μας εχουμε κανενα εδω;;
Rempeskes
Επιφανές μέλος
(στην κρούστα ή στο παντεσπάνι ρε βρώμικο μυαλο )
Και το τραγουδάκι αφιερωμένο:
Να ζήσεις Μποράτι και χιόνια πολλά
Μεγάλος να γίνεις με ξανθιές αγκαλιά
Παντού να σαπίζεις μέχρι της αυγής το φως
Και όλοι να λένε "τι ρεμάλι αυτός"
Υγ. διάλεξες και το μήνα που είμαι ρέστος να γεννηθείς (...)
Υγ2. όπως και να έχει, χάππυ μπ-ντέη.
-------------------------------------------
και να μοιάσεις στο πρότυπό σου
με το σουξέ που έχει στις γυναίκες, εγώ τον έχω πρότυπο
να πεταχτεί ντυμένος λαγουδάκι
είμαι σίγουρος πως ο λαός και ο εορτάζοντας θα το προτιμούσαν
να βάζαμε μια στριπτιζεζ
borat
Επιφανές μέλος
Θενκς δάσκαλε!Μπορ, δεν ξέρω τι προτιμάς; cream top ή cream bottom?
(στην κρούστα ή στο παντεσπάνι ρε βρώμικο μυαλο )
Και το τραγουδάκι αφιερωμένο:
Να ζήσεις Μποράτι και χιόνια πολλά
Μεγάλος να γίνεις με ξανθιές αγκαλιά
Παντού να σαπίζεις μέχρι της αυγής το φως
Και όλοι να λένε "τι ρεμάλι αυτός"
Υγ. διάλεξες και το μήνα που είμαι ρέστος να γεννηθείς (...)
Υγ2. όπως και να έχει, χάππυ μπ-ντέη.
-------------------------------------------
με το σουξέ που έχει στις γυναίκες, εγώ τον έχω πρότυπο
είμαι σίγουρος πως ο λαός και ο εορτάζοντας θα το προτιμούσαν
να βάζαμε μια στριπτιζεζ
πς: μεταξύ μας λόρδε Ρεμπεσκέ, προτιμώ τη στριπτιζέζ.
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρονια πολλά Borat! Σου εύχομαι να είσαι πάντα ένα ευτυχισμένο ρεμάλι, να πιείς πολλά cardu, να συνεχίσουν να σε κυνηγάνε οι γυναίκες μέχρι τα βαθιά σου γεράματα και να δεις πολλές φορες ακόμα live τη γενιά του χάους!
kalypso
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω τι να σου πρωτοευχηθώ- υγεία, ευτυχία, να είσαι πάντα μες στην καλή χαρά και να παρασέρνεις και όλους τους γύρω σου σε ατελείωτα κύματα γέλιου, να έχεις πάντα αυτή την τόσο καλή καρδιά που τους χωράει όλους,
να μη χάνεις το κέφι,
την αισιοδοξία σου,
την αγάπη σου για τα μικρά πράγματα, για τα τραγούδια τα παλιά, για τις ταινίες τις μπλοκμπάστερ :p , να έχεις υπομονή να αντέχεις τα άσχημα και να χρωματίζεις τη ζωή σου όπως μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις!
Για τα μαθηματικά δεν θα πω τίποτα- καλή τύχη με τα ολοκληρώματα και τις διαφορικές, ιχ. :S
Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, χρόνια καλά!!!
Φιλιά πολλά!
πς. κι εγώ σ αγαπάω!
Isiliel
Επιφανές μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Που είναι η Μάνια οέο;Χρόνια Πολλά μποράτιε και ότι επιθυμείς ....(η μάνια που είναι αλήθεια;;; )
Ευχαριστώ.
Οι καλλίτερες ευχές.
Χρονια πολλά Borat! Σου εύχομαι να είσαι πάντα ένα ευτυχισμένο ρεμάλι, να πιείς πολλά cardu, να συνεχίσουν να σε κυνηγάνε οι γυναίκες μέχρι τα βαθιά σου γεράματα και να δεις πολλές φορες ακόμα live τη γενιά του χάους!
πς: cardhu, έχει και h, αλλά τώρα είμαστε σε lagavulin φάση!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Μποράτι μουυυ!!!
Δεν ξέρω τι να σου πρωτοευχηθώ- υγεία, ευτυχία, να είσαι πάντα μες στην καλή χαρά και να παρασέρνεις και όλους τους γύρω σου σε ατελείωτα κύματα γέλιου, να έχεις πάντα αυτή την τόσο καλή καρδιά που τους χωράει όλους,
να μη χάνεις το κέφι,
την αισιοδοξία σου,
την αγάπη σου για τα μικρά πράγματα, για τα τραγούδια τα παλιά, για τις ταινίες τις μπλοκμπάστερ :p , να έχεις υπομονή να αντέχεις τα άσχημα και να χρωματίζεις τη ζωή σου όπως μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις!
Για τα μαθηματικά δεν θα πω τίποτα- καλή τύχη με τα ολοκληρώματα και τις διαφορικές, ιχ. :S
Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, χρόνια καλά!!!
Φιλιά πολλά!
πς. κι εγώ σ αγαπάω!
πς: σε αγαπώ!
Ίσι μου, 1000 ευχαριστώ.Χρόνια σου Πολλά καλέ μου borat
πς: και εσένα σε αγαπώ.
Να ΄σαι καλά, ευχαριστώ.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.