kalypso
Περιβόητο μέλος
Αλλά πού να χωρέσεις σε 23 μόνο χρόνια τόση γλύκα, τόση χαρά, τόση ομορφιά, τόση δημιουργικότητα, τόση αγάπη, τόση εξυπνάδα, τόση τσαχπινιά, τόση σπιρτάδα, τόση καλλιτεχνία... Ήρθες από την Πρέβεζα με τον αέρα σου τον πρεβεζάνικο και έδωσες στο φόρουμ άλλη πνοή! Να είσαι πάντα καλά, ευτυχισμένη, με ανθρώπους γύρω σου που σε λατρεύουν και τους λατρεύεις και να μη σταματάς να γελάς και να σπρώχνεις ανθρώπους από καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες, πουφ κλπ κλπ
we love youuuuu
happy birthday!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου underwater μου κι εσύ ό,τι ποθείς!Χρόνια πολλά στην Ηρώ! Σου εύχομαι χαρά, αγάπη και να συνεχίζεις να μεταδίδεις θετική ενέργεια (δεν ξέρω μη διαδικτυακά, αλλά εδώ σίγουρα το καταφέρνεις).
Χαίρομαι που ακούω κάτι τέτοιο. Το μυστικό είναι να κάνεις καλές πράξεις. Κατά περίεργο λόγο συσσωρεύεις κάρμα κι όταν δεν έχεις τι να το κάνεις απλώνεται στο περιβάλλον σου ακόμα και στο διαδικτυακό. (τ΄ακούς εδαδ; κάτι έμαθα)
filedaκι μου!!!Ηρούλιιιι!!!!! Χρόνια πολλά καλό μου!!! Να τα εκατοστήσεις και να αποκτήσεις όοοο,τι επιθυμείς!!! Με το καλό το πτυχίο σύντομα εύχομαι φανταστικέ μου φωτογράφε Βέβαια είναι ένα θέμα το ποιος θα σε βγάζει φωτογραφίες στην ορκωμοσία σου αλλά don't worry, κάτι θα κάνουμε και για αυτό
Θα ευχηθώ τα κλασικά (αλλά τόσο σημαντικά...): υγεία, αγάπη, δημιουργικότητα, πολλές επιτυχίες και όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιηθούν!!
Μην ανησυχείς και τα ΄χω σκεφτεί όλα. Θα σε στήσω με το τρίποδο σε μια γωνιά να με παίρνεις σε όλες τις πόζες. Όχι που θα μου ξέφευγες
Σ ευχαριστώ κούκλα κι εσύ να ξεπεράσεις αυτήν την περίοδο με τον καλύτερο τρόπο.
Σ ευχαριστώ πολύ μεγάλη πολεμίστρια idril κι εσύ ό,τι ποθείς πέρα από τον necropethamenos.Χρόνια πολλά Ηρώ! Καλό πτυχίο, καλή σταδιοδρομία και κάθε καλό στη ζωή σου σου εύχομαι. Ορίστε και η τούρτα σου...πολλήηηη σοκολάτα και πεταλούδες, τι άλλο θέλεις από τη ζωή, ε???
Ομολογώ ότι η τούρτα είναι σούπερ! Θέλω μια τέτοιαααααα!!
σ ευχαριστώ πολύυυυυυ!!!!Χρόνια πολλά Ηρώ, να είσαι πάντα δυνατή να αντιμετωπίζεις όλες της δυσκολίες της ζωής σου, αλλά να έχεις ανοιχτά τα φτερά σου και να φεύγεις από αυτά που σε χαλάνε.
Πάντα ερωτευμένη κ υγιείς με ανθρώπους γύρο σου που σε αγαπούν.
Αχ με ΄πιασες στις ευχές, αυτό προσπαθώ να κάνω
Να είσαι καλά γλυκιά μου
A ρε Corpsidi πως με νιώθεις! Αν χάσει τη λάμψη του το κόκκινό μου μαλλί και σπάσει η αλαβάστρινή μου επιδερμίδα την έβαψα.. αλλά εδώ θα ΄μαστε να τα λέμεΧρονια πολλα Μαρουλιιι!
Ο,τι επιθυμεις, χαρα, υγεια, ωραιες φωτο, λαμπερο κοκκινο μαλλι για παντα, αλαβαστρινη επιδερμιδα, μη ξεφλουδισμενα νυχια, ντουλαπες απ'το heel και αλλα κενα
Να'σαι παντα καλο
Α δε στο ΄πα.. δέχομαι δωροεπιταγή αν ενδιαφέρεσαι πάντως για τα heel.. μην ψάχνεις τζάμπα δώρο το λέω
Κι εσύ με το καλό να στρώσεις your new life up there!
Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε, η βόλτα με το αερόστατο που μου χάρισες ήταν αξέχαστη!Χρόοονια πολλά και καλά, καλέεεε Ηρώ μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σου εύχομαι να βελάζεις μέχρι τα βαθιά σου γεράματα και οι επαγγελματικές σου επιλογές αλλά και το τραγί σου να σε κάνουν πάντα ευτυχισμένη
Σ ευχαριστώ πολύυυυ whitedrum!Χαρούμενα γενέθλια Ηρώ!! Σου εύχομαι υγεία και ξεγνοιασιά
Κι εσύ να παίρνεις σειρά σιγά σιγά και να κόψεις το κάπνισμα! Ε γιατρός και να καπνίζει, λέει;
Σούπερ φοιτητικά χρόνια σου εύχομαι και να μη σκας για τίποτα!
Έλα ρε πατρίδα! Σ ευχαριστώ πολύ! Kι εσύ απόλαυσε τα φοιτητικά σου χρόνια στο maximum με τσιπουρομεθύσια και το μυαλό στη θέση του. Έχεις την τύχη να σπουδάζεις σε μια από τις ομορφότερες πόλεις και μην γκρινιάζειςΩωω, η πρεβεζάνα έχει γενέθλια! Ηρoύλι χρόνια σου πολλά και καλά!!!
Να είσαι πάντα χαρούμενη, ευτυχισμένη και δημιουργική!!!
Σ ευχαριστώ Neraida κι εσύ να συνεχίσεις να τα χώνεις σ αυτούς που τ΄αξίζουν
Ηρω, σου ευχομαι να εχεις στη ζωη σου ο,τι σου δινει χαρα και σε κανει ευτυχισμενη!
......Χρόνια πολλαααααα!!!!!
Να σαι καλά!
Iiiiiiiiiiii!!! Ναι καλέ.. μεγαλώνω κι εγώ!iiiii! Γιορτάζει η Ηρώ????
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να σου έρθουν όλα όπως τα θες μικρή και να είσαι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!!
!!!!
Το αυτό επιθυμώ και δι΄εσάς Resoulin!
Συνεχίστε να είστε τόσο εργατική για το καλό του ΕΜΠ, αλλά με μέτρο, ε;
Λίγα είπες βρε kalypso, πες κι άλλαΑλλά πού να χωρέσεις σε 23 μόνο χρόνια τόση γλύκα, τόση χαρά, τόση ομορφιά, τόση δημιουργικότητα, τόση αγάπη, τόση εξυπνάδα, τόση τσαχπινιά, τόση σπιρτάδα, τόση καλλιτεχνία... Ήρθες από την Πρέβεζα με τον αέρα σου τον πρεβεζάνικο και έδωσες στο φόρουμ άλλη πνοή! Να είσαι πάντα καλά, ευτυχισμένη, με ανθρώπους γύρω σου που σε λατρεύουν και τους λατρεύεις και να μη σταματάς να γελάς και να σπρώχνεις ανθρώπους από καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες, πουφ κλπ κλπ
Σ ευχαριστώ κουκλίτσα και συ να είσαι πάντα ευγενική και άσε τους άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα!
Mη χάσεις τίποτα από αυτό που ξέρουμε και να σε επηρεάζουν λιγότερο τα χαζοπράματα. Είσαι παιδί μάλαμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Isiliel
Επιφανές μέλος
Πάντα επιτυχίες και δημιουργικές ιδέες να κατακλύζουν τη ζωή σου!
Butterfly
Flutter by,
Butterfly,
Floating flower
in the sky.
Kiss me with your
Petal wings---
Whisper secrets,
Tell of spring.
Author Unknown
[FONT=arial, verdana, helvetica]“Happiness is like a butterfly: the more you chase it, the more it will elude you, but if you turn your attention to other things, it will come and sit softly on your shoulder…”– Thoreau
[/FONT]
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Σ ευχαριστώ Δημητρούλα!!Ηρούκα μας, χρόνια σου πολλά!
Πάντα επιτυχίες και δημιουργικές ιδέες να κατακλύζουν τη ζωή σου!
Σου χω κι άλλο αφιερωμένο
Love is like a butterfly: It goes where it pleases and it pleases wherever it goes!
Ειδικά αν είναι κι ανιδιοτελής () εκεί να δεις πανηγύρι!
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Άμα σταματήσει να βρέχει ποτέ θα το σκεφτώ.Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ:και μην γκρινιάζεις
Πάντα επιτυχίες συνάδελφε!!! Με υγεία και ευτυχία!!!
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Παιδιά, οι επιθυμίες σας να είναι πάντα διαταγές προς το Άπειρο. Να είστε πάντα καλά...
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Σ ευχαριστώ Χάος για τα καλά σου λόγια και τις ευχές!Παιδιά, οι επιθυμίες σας να είναι πάντα διαταγές προς το Άπειρο. Να είστε πάντα καλά...
Και σε ΄σένα με τη σειρά μου σου εύχομαι αυτό το "ειδέναι ορέγονται φύσει" να σε ακολουθεί σε όλες σου τις γνωστικές περιπέτειες, συνέχισε με τα μεγάλα σου post, άλλωστε το "τις αγορεύειν βούλεται" το εκμεταλλεύεσαι και με το παραπάνω και είναι και το φόρτε σου!
Έρρωσθε!
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Μη χάσεις ποτέ την τρέλα σου, το χιούμορ σου, την καλοσύνη σου και την όρεξη που έχεις να κυνηγάς αυτά που σου αξίζουν και σου αρέσουν...
Να έχεις πάντα γύρω σου εκείνους που επιλέγεις εσύ και που σε εκτιμούν...
Και να κάνεις όλα όσα ονειρεύεσαι πραγματικότητα...
Υγ. : Αρκετά είπα...Τώρα περιμένω το κέρασμα...
xanp
Δραστήριο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Σαφώς και είπες αρκετά! Καλά μωρέ.. μια καλή κουβέντα δεν έχω ακούσει απ΄τα χειλάκια σου και περίμενες να μου τα πεις από το steki;Υγ. : Αρκετά είπα...Τώρα περιμένω το κέρασμα...
Σ ευχαριστώ πολύ πολύ Κωστή μου και ΄συ καλά τελειώματα!
Για το γέλιο μου μη σχολιάζεις εσύ, που γελάς στην Κυψέλη και σ΄ακούν στα Μελίσσια
Θα πάρουμε το τρένο της Καλαμπάκας που περνά απ΄τα Καλάβρυτα;
Σ ευχαριστώ Ξανθή μου!Ηρώ να τα εκατοστήσεις..εύχομαι ότι το καλύτερο για σένα!!!
Και με μια κόρη και γρήγορα, μπας και μάθεις και καμιά άλλη ξένη γλώσσα, χμμμ βουρ για γαλλικά και μαθήματα πιάνου. Όταν με το καλό μεγαλώσει θα τη στείλουμε και μπαλέτο και θα τα ΄χει όλα!!
Αν πω ότι με ΄χετε συγκινήσει θα ΄ναι υπερβολικό; Λίγο το ότι έχω ξεμείνει να διαβάζω για το μάθημα που δίνω αύριο και μεθαύριο (την τύχη μου), λίγο το ότι τόσο καιρό εδώ μέσα νιώθω ότι σας ξέρω και σας συμπαθώ όλους και για διαφορετικό λόγο, λίγο τα λόγια του παππά.. σας ευχαριστώ!
Μελιώ
Δραστήριο μέλος
Εύχομαι λοιπόν σε όλους να δείτε παιδιά των παιδιών σας
ἅλς
Διάσημο μέλος
Χρόνια πολλά και σ' όσες-ους έχουν , επίσης, γενέθλια σήμερα!
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστώ μποράτιε, σου εύχομαι και εγώ να έχεις κάθε μέρα να μας λες "τι έκανες το προηγούμενο βράδυ" (χωρίς όμως να μας το λες )Φαν, χρόνια πολλά!
Ευχαριστώ Κάτερινιώ, Κάτια, Καιτούλα, Κάτι, Κατερίνα και εσύ ότι πεθυμείςΧρονια πολλα θοδωρΑ! Οοοο,τι πεθυμας απο 2
Να σαι καλά Ξανθή μου, εσύ και η οικογένεια σου.Θοδωρή χρόνια πολλά ότι καλύτερο για σένα.
Ναι ναι! Ανέβηκα level, ευτυχώς έχω πολύ μέχρι να το τερματίσωΧρόνια Πολλά για ακόμη μία φορά fandago...Εύχομαι τα καλύτερα σε όλα τα επίπεδα...
Γερός και χαρούμενος εσαεί, πολύ καλό ουζομεζέ... εμμμ τσίπουρεΧρόνια σας πολλά Λόρυ και Φάνταγκο! Πάντα γεροί και χαρούμενοι!
Τενκς Ρεμπ, περιμένω δώρο αυτοβιογραφία (να δω πόσο θα το λέω ακόμα )Χιόνια πολλά παίδες! Πολύχρωμοι και εντοιχισμένοι!!
Το χαίρομαι αμέ! Να σου ευχηθώ και εγώ να είναι κάθε μέρα Παρασκευή (πλην ΣΚ βεβαίως βεβαίως). Αν το πούμε πολλοί μπορεί να εισακουστεί.Fandago να χαίρεσαι το ονομα σου και σου εύχομαι τα καλύτερα!!!
Ευχαριστώ ρουμάνα μου, ότι ποθείς εσύ για σένα και την οικογένεια σου. Τους χαιρετισμούς μου!
Είμαστε άπειροι; Ευχαριστώ υποβρύχια να σου πάνε όλα "δεξιά" στη ζωή!Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν/είχαν γενέθλια χθες (Lorien, Fandago, Hunter). Να είστε χαρούμενοι και με επιτυχίες, τόσο προσωπικές, όσο επαγγελματικές (και να πω ότι ξέχασα τους άπειρους Θόδωρους/Θοδώρες χθες επειδή ούτε που ήξερα πότε είναι η συγκεκριμένη γιορτή. Όπως και οι περισσότερες βασικά. Καλά να είναι το steki κι η μαμά μου να μου θυμίζουν).
Ομολογώ ότι θα ήθελα να δω και τα παιδιά των παιδιών των παιδιών μουλοιπόν εγώ θα δώσω μια ευχή στο Φαντιάγκο στο Λοριέν και στην Ηρώ -ρούλι-μαρούλι ( μα τι ευρηματικό είχα γελάσει όταν το είχα πρωτοδεί ) που μου είχε δώσει κάποτε ένας γέροντας μπορεί να φανεί λίγο συνταξιουσεξ ( μα τι λέξη δημιούργησα πάλι ) , αλλά τη θεωρώ από τις πιο όμορφες ευχές γιατί τα εμπεριέχει όλα υγεία , μακροημέρευση ( αμάν σαν πολιτικός γράφω ) και ευτυχία !!
Εύχομαι λοιπόν σε όλους να δείτε παιδιά των παιδιών σας
Φαντιάγκο Μπερναμπέου... (φαντάγκο είναι Μελιώ, αλλά με έκανες και γέλασα )
Να πω και εγώ λοιπόν στην ώρα μου, χρόνια πολλά Ηρώ, με υγεία και χαρά, με φίλους να σ' αγαπούν και φυσικά με το πτυχίο σύντομα!
Και μην σκας, είσαι νινί ακόμα!
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.