Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Όλο παστίτσιο και παστίτσιο και παστίτσιο, καταταχτείτε μας λέγανε, ανακαταταχτείτε μας έλεγαν, νια, νια, νια, γκριν, γκριν....
Ωχ, είμαστε στον αέρα;
Γκχ, γκχ, γκχ...
Καλή μου Αναστασία, αφού έχεις γενέθλια μαζί με τον ξάδερφό μου, έχω κάθε καλή διάθεση να σε θυμηθώ και να σου πως η αγάπη που εισπράτεις μέσα στο στέκι είναι ανεπανάληπτη, όσο και πολύτιμη, αλλά και σπάνια.
Έχεις γίνει μαμά μας, μεγάλη αδερφή μας (με εμένα φυσικά στο ρόλο του Big Brother, απολωλότος μαύρου προβάτου και ασώτου υιού της οικογένειας) και οι απανωτές γιορτές σου μέσα στις γιορτές μας, ενισχύουν την οικογενειακή αίσθηση που μεταδίδεις.
Χρόνια πολλά από εμένα και την Κατερίνα (κοράκλα) μου, είθε να είσαι πάντα η γιορτή μέσ' στη γιορτή μας...
(η απουσία smileys είναι εντελώς συνειδητή, σκοπεύω να τα αποφεύγω στο μέλλον, όσο το δυνατόν περισσότερο)...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Καλή μου Αναστασία, αφού έχεις γενέθλια μαζί με τον ξάδερφό μου, έχω κάθε καλή διάθεση να σε θυμηθώ και να σου πως η αγάπη που εισπράτεις μέσα στο στέκι είναι ανεπανάληπτη, όσο και πολύτιμη, αλλά και σπάνια.
Έχεις γίνει μαμά μας, μεγάλη αδερφή μας (με εμένα φυσικά στο ρόλο του Big Brother, απολωλότος μαύρου προβάτου και ασώτου υιού της οικογένειας) και οι απανωτές γιορτές σου μέσα στις γιορτές μας, ενισχύουν την οικογενειακή αίσθηση που μεταδίδεις.
Χρόνια πολλά από εμένα και την Κατερίνα (κοράκλα) μου, είθε να είσαι πάντα η γιορτή μέσ' στη γιορτή μας...
(η απουσία smileys είναι εντελώς συνειδητή, σκοπεύω να τα αποφεύγω στο μέλλον, όσο το δυνατόν περισσότερο)...
Πρέπει να έχεις πολύ σπουδαίο ξάδερφο όμως! χεχε
Σε ευχαριστώ θερμά και μέσα απ την καρδιά μου για τα καλά σου λόγια καθώς και για τις πολύτιμες ευχές σου
Αντεύχομαι τα καλύτερα, μια ζωή γεμάτη αγάπη, έρωτα, πάθος και Υγεία για να μπορείς να τα απολαύσεις όλα
Υγεία για σένα και όλους όσους αγαπάς και νοιάζεσαι
Ευχαριστώ δύο φορές περισσότερο την κοράκλα σου, που μακάρι να πάρει την εξυπνάδα σου
Απέφυγα κι εγώ συνειδητά τα smileys, σε ανταπόδοση της χειρονομίας σου
Ναι, αυξάνει η σπουδαιότητα
Να είσαι πάντα καλά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Σόρρι που άργησα να σου ευχηθώ αλλά ήμουν στο εξωτερικό και δεν είχα ιντερνετ!Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που μπήκα νετ μετά την κυριακή...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ Μπιλάκο μου, κι εσύ ό,τι επιθυμείς
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
underwater
Περιβόητο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Και σε σένα τα καλύτερα! Σε ευχαριστώ!
Vkey
Επιφανές μέλος
Οκ...προλαβά δεν πρόλαβα;
Χρόνια πολλά Κουεδίνι...παλιοαιγωκεράκι!
Να ευχηθώ για κανένα αδερφάκι για τον Ωρίωνα;
Ο,τι επιθυμείς κουκλίτσα...γιατί απλά σου αξίζει!!!!
Ματς
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
εσένα σε μισώ γιατί έχει χιόνια εκεί και δεν έχει εδώ
αλλά επειδή είμαι καλός άνθρωπος, χρονιάρες μέρες....
σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και αντεύχομαι!
Σου ευχομαι ότι επιθυμείς!
Βιαζόσουν να βγεις από την κοιλιά της μαμάς πριν αλλάξει ο χρόνος τότε ε;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Είσαι ένα υπέροχο αιγοκεράκι κι εσύ Νοιώθω απόλυτα την πίκρα σου να έχεις γενέθλια μέσα στις γιορτές!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Δανάη χρόνια σου πολλά και καλά, να χαίρεσαι τα γενέθλιά σου και να μπαίνεις και στο στέκι που και που,ε;
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Χρόνια πολλά κούκλα μου, να είσαι πάντα ευτιχισμένη κ υγιείς.!!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
και στα δικά σας
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχα! ανυπόμονη οπως πάντα τι να πεις...!Χρόνια πολλά Δανάη!
Σου ευχομαι ότι επιθυμείς!
Βιαζόσουν να βγεις από την κοιλιά της μαμάς πριν αλλάξει ο χρόνος τότε ε;
σ'ευχαριστω πολυ! και συ ό,τι επιθυμεις!
Ευχαριστω πολύ ΚΕ μου χρονια πολλα και σε σενα! να σαι καλά!Χρόνια πολλά και καλά Δανάη!
Είσαι ένα υπέροχο αιγοκεράκι κι εσύ Νοιώθω απόλυτα την πίκρα σου να έχεις γενέθλια μέσα στις γιορτές!
ασε πίκρα δε λες τίποτα... πολλές φορές κιολας επειδή τυχαινε να ταξιδεύουμε σημερα τα ξεχναγα ακομα και γω!
ασε που και η γιορτη μου πεφτει πολυ κοντα!
Thanks a lot Ζορζ μου!Years many Δανάη!!
ευχαριστω πολύ τσιπουράκι! να σαι καλα! δε μπαινω και πολυ συχνα στο στεκι ε?Κουεδίνα δε μπήκα το Σάββατο στο στέκι, οπότε μη μου κρατάς κακία που δεν ευχήθηκα. Χρόνια σου πολλά και πάνω απ' όλα καλά και να χαίρεσαι τον άντρα σου και το παιδαρά τον Ωρίωνα! Ε και να σε χαίρονται εννοείται!
Δανάη χρόνια σου πολλά και καλά, να χαίρεσαι τα γενέθλιά σου και να μπαίνεις και στο στέκι που και που,ε;
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Ό,τι επιθυμείς κούκλα μου!
Αναστασία εσένα δε στα λέω για να μάθεις και με την ευκαιρία χρόνια πολλά σε όλους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.