invalid
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιδάκι
Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη!
Γίδι, πολύχρονη...
Γιδάκι Χρόνια πολλά, καλά και ευτυχισμένα!
Γιδάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
πολύχρονη!!!! να σε χαιρόμαστε!!!!
εύχομαι σύντομα να κατασταλάξεις μέσα σου στο τι πραγματικά θες!
Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag!
αχούύύύ...το μπε μεγάλωσε πολύχρονη!!! μακάρι να σου πάνε όλα καλά, να κατασταλάξεις γρήγορα και να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα
Γιδάκι χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς
Γιδάκι, ευτυχία, υγεία και αγάπη να γεμίζει η ζωή σου, χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένη
Χρόνια Πολλά Γιδάκι. Σου εύχομαι όλα να γίνουν όπως τα ονειρεύεσαι και να γεμίζεις συνέχεια ωραίες εικόνες και στιγμές!
Χρόνια Πολλά Γιδάκι!!
Γιδάάάάτσι....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
[χρόνια πολλά και στην αδελφούλα μου που έχει γενέθλια σήμερα ]
Γιδάκιιιιιιιιιι!!!!!!! Χρόνια πολλά!!!!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς!!!!!! Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλοι σου οι στόχοι, προσωπικοί και επαγγελματικοί και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!!!
Γιδάκι χρόνια πολλά!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη !!!
Καλέ σας ευχαριστώ πάρα πολύ καλέ!!!
Να μας ζήσει και η αδερφούλα της Resident!!! Έκανα γιαουρτογλυκό, όποιος θέλει ας περάσει να τον φιλέψω!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος
androuts
Νεοφερμένος
Βασικά στα λέω ακόμα και αν δεν σε ξέρω..ακομα
Επειδή δεν παίζει να περάσω εγώ για το γλυκό..τράβα μια φώτο και στειλτην με μεϊλι ή με φαξ
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σενκ γιου, Μισελίνω μου!Χρόνια πολλά Γιδάκι
Οκ, θα το φροντίσω...Χρόνια Πολλά Γιδάκι...
Βασικά στα λέω ακόμα και αν δεν σε ξέρω..ακομα
Επειδή δεν παίζει να περάσω εγώ για το γλυκό..τράβα μια φώτο και στειλτην με μεϊλι ή με φαξ
Ακόμα;;;Tώρα πετάγομαι, δίπλα είμαι
Σενκ γιουυυ!Χρόνια Πολλά Γιδάκι, πολύχρονη. Photo δε βρήκα στο google καμιά καλή, sorry.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Ophelia
Διάσημο μέλος
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς...
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Isiliel
Επιφανές μέλος
Χρονια πολλα γιδι!! Ο,τι επιθυμεις, καλες αποφασεις και γρηγορα ηρεμη
χρόνια πολλά στο γιδάκι
Γιδούλα, γιδούλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μεγάλη να γίνεις με άσπρη προβειά...
Χρόνια σου πολλά Γίδι...
Να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς...
Χρόνια πολλά γιδάκι μου!!!! Να τα εκατοστήσεις κοπέλα μου και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!!! Δεν ξέρω και τι να σου ευχηθώ... Να ηρεμήσεις γρήγορα και να βρεις αυτό που ψάχνεις (έστω κι αν δεν ξέρεις τι είναι ) Χρόνια πολλά και πάλι!!!! Ματς μουτς!!
Χρόνια πολλά Γίδι και σε όσους δεν έχω καταφέρει να ευχηθώ... Διακοπεύω ακόμα παιδάκια!
Ευχαριστώ πολύ παιδάκια!
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω τι θα πεί, αλλά για το λέει η Idril, κάτι θα ξέρει!
Χρόνια σου πολλά και να αποκτήσεις ότι επιθυμείς!
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
https://www.chefinlove.gr/imagebank/Image/chocolate_truffles.png
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος
Nininaou
Διάσημο μέλος
Kαι η μαντινάδα ():
Xρόνια Πολλά σου εύχομαι
για τα γενέθλιά σου
κι όλου του κόσμου τσι χαρές
να τσ' έχεις συντροφιά σου...
έντιτ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αδερφή σου Ρες!
Η δικιά μου έχει αύριο γενέθλια...
Καλά, τρελή μαντινάδα σύντεκνη!!!Γιδάκι:
Kαι η μαντινάδα ():
Xρόνια Πολλά σου εύχομαι
για τα γενέθλιά σου
κι όλου του κόσμου τσι χαρές
να τσ' έχεις συντροφιά σου...
έντιτ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αδερφή σου Ρες!
Η δικιά μου έχει αύριο γενέθλια...
Danke dir, Schatzilein!Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag!
Δεν ξέρω τι θα πεί, αλλά για το λέει η Idril, κάτι θα ξέρει!
Χρόνια σου πολλά και να αποκτήσεις ότι επιθυμείς!
Χρόνια πολλά Γίδι!! Να τα εκατοστήσεις!! Ελπίζω πραγματικά να βρείς ό,τι επιθυμείς!!
Φχαριστώ κορίτσιαααα! Κακερλίτσα μου, με σκοτώνεις... σοκολάτααααααααα!!!Xρόνια πολλά Γιδάκι ότι επιθυμεις
https://www.chefinlove.gr/imagebank/Image/chocolate_truffles.png
kalypso
Περιβόητο μέλος
Fϋr dich...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.