commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 02:17 Η commie έγραψε: #4.601 02-07-08 02:17 Billako Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Ότι το καλύτερο για σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 02:30 Η Γίδι έγραψε: #4.602 02-07-08 02:30 Βίλλιεεεεεεε!!!!!!! Χρόνια πολλάααααααααα!!!!!!!!!! Έλεγα για τα γενέθλιά σου να μη σε βασανίσω... ...αλλά πώς γινόταν να σε αφήσω χωρίς τούρτα...;;; : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 02:37 Η Isiliel έγραψε: #4.603 02-07-08 02:37 Billακος... Η ήρεμη δύναμη! Πάντα επιτυχίες και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 10:22 Ο Bill έγραψε: #4.604 02-07-08 10:22 Κι επείδη το ρημάδι το όριο των smilies είναι 30 πάμε σε δόσεις τις απαντήσεις Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Bill χρόνια πολλά σου εύχομαι να γίνεις έξυπνος σαν εμένα άντε καλά, σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να πετυχαίνεις τους στόχους σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Palladin,να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Λινουξά! Άντε και μ' ένα Vista Home Premium στο σπίτι σου. Click για ανάπτυξη... Άμα μου τα πληρώσεις , εγώ δε λέω όχι. Θενξ ρε Ζωρζ! Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλέ μου Bill, σου εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία, χαρά, επιτυχία, χαμόγελο, αισιοδοξία, αγάπη και πάνω απ'ολα Linux! Click για ανάπτυξη... Α ρε idril μου!Ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από borat: Βill χρόνια πολλά και καλά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ρε Μποράτι ! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Συνάδελφε έχεις γενέθλια;;; Χρόνια πολλάααααααα!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις!!! Να είσαι πάντα υγειής, χαρούμενος, ευτυχισμένος και πάνω από όλα ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ όπως ακριβώς είσαι τώρα ()! Να έχεις πάντα δίπλα σου όσους αγαπάς και σε αγαπούν!!!! Κάθε ευχή για εσένα ρεεεε!!!! ψ. Χρόνια πολλά και στον ss198621!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συνάδελφε έχω γενέθλια.Νομίζεις εμείς δε μεγαλώνουμε; Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Για το χαζοχαρούμενος θα το προσπαθώ όσο μπορώ. Χρόνια πολλά και στον ss198621! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 10:22 Ο Bill έγραψε: #4.605 02-07-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Χρονια σου πολλα πολλα Βασιλη!!!!! Να εισαι παντα ευτυχισμενος και να περιβαλεσαι απο ατομα που πραγματικα σε αγαπουν. Οτι καλυτερο σου ευχομαι και πανω απ'ολα υγεια και χαρα. Να τα χιλιασεις και καλο κουραγιο στους δικους σου... Click για ανάπτυξη... Θενξ Μάριε , ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Αγάπη,υγεία και χαρά κι όλα τ' άλλα έρχονται. Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Εεεεεεεεεεεεεεεεπ.........Σούπερ μοδεράτορα έχουμε γενέθλια...;;;;Άντε ρε να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς...Να'σαι πάντα καλά... Click για ανάπτυξη... Γερνάμε , άστα! Να σαι καλά κι εσύ ρε vendetta! Αρχική Δημοσίευση από commie: Billako Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Ότι το καλύτερο για σένα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ commie μου. Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βίλλιεεεεεεε!!!!!!! Χρόνια πολλάααααααααα!!!!!!!!!! Έλεγα για τα γενέθλιά σου να μη σε βασανίσω... ...αλλά πώς γινόταν να σε αφήσω χωρίς τούρτα...;;; : Click για ανάπτυξη... Γίδι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Να σαι καλά κι ευχαριστώ για την τούρτα! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Billακος... Η ήρεμη δύναμη! Πάντα επιτυχίες και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Isi μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:03 Η fielda έγραψε: #4.606 02-07-08 12:03 Ααααα... Τι βλέπω;;; Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 22!!! Σε 5-6 μήνες ακολουθώ κι εγώ Χρόνια πολλά Billακο μου!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος Πες μου τι άλλο θέλεις να σου ευχηθώ γιατί εγώ δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Η cibyllian: #4.607 02-07-08 12:06 Να ζήσεις Μπιλούκο Και Χρόνια Πολλά Μπισκότα να έχεις Για πάντα πολλά!!! Τις καλύτερες ευχές μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Ο Bill έγραψε: #4.608 02-07-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Ααααα... Τι βλέπω;;; Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 22!!! Σε 5-6 μήνες ακολουθώ κι εγώ Χρόνια πολλά Billακο μου!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος Πες μου τι άλλο θέλεις να σου ευχηθώ γιατί εγώ δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά fielda μου.Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να ζήσεις Μπιλούκο Και Χρόνια Πολλά Μπισκότα να έχεις Για πάντα πολλά!!! Τις καλύτερες ευχές μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Σίμπυ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Ο papas έγραψε: #4.609 02-07-08 12:17 Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η Δανάη έγραψε: #4.610 02-07-08 12:25 Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Corpse Bride: #4.611 02-07-08 12:36 Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Ο Bill έγραψε: #4.612 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Click για ανάπτυξη... Θενξ ρε papas!Να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δανάη!Κι εσύ ότι επιθυμείς! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Click για ανάπτυξη... Θενξ κορπς!(να αλλάξεις κανά άβαταρ πεθυμαώ , αλλά δε το λέω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η kalypso έγραψε: #4.613 02-07-08 13:14 Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η mania έγραψε: #4.614 02-07-08 13:16 Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η dooo έγραψε: #4.615 02-07-08 13:21 Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Bill έγραψε: #4.616 02-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούδι! Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Click για ανάπτυξη... Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Bill έγραψε: #4.617 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Billako Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Ότι το καλύτερο για σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 02:30 Η Γίδι έγραψε: #4.602 02-07-08 02:30 Βίλλιεεεεεεε!!!!!!! Χρόνια πολλάααααααααα!!!!!!!!!! Έλεγα για τα γενέθλιά σου να μη σε βασανίσω... ...αλλά πώς γινόταν να σε αφήσω χωρίς τούρτα...;;; : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 02:37 Η Isiliel έγραψε: #4.603 02-07-08 02:37 Billακος... Η ήρεμη δύναμη! Πάντα επιτυχίες και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 10:22 Ο Bill έγραψε: #4.604 02-07-08 10:22 Κι επείδη το ρημάδι το όριο των smilies είναι 30 πάμε σε δόσεις τις απαντήσεις Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Bill χρόνια πολλά σου εύχομαι να γίνεις έξυπνος σαν εμένα άντε καλά, σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να πετυχαίνεις τους στόχους σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Palladin,να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Λινουξά! Άντε και μ' ένα Vista Home Premium στο σπίτι σου. Click για ανάπτυξη... Άμα μου τα πληρώσεις , εγώ δε λέω όχι. Θενξ ρε Ζωρζ! Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλέ μου Bill, σου εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία, χαρά, επιτυχία, χαμόγελο, αισιοδοξία, αγάπη και πάνω απ'ολα Linux! Click για ανάπτυξη... Α ρε idril μου!Ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από borat: Βill χρόνια πολλά και καλά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ρε Μποράτι ! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Συνάδελφε έχεις γενέθλια;;; Χρόνια πολλάααααααα!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις!!! Να είσαι πάντα υγειής, χαρούμενος, ευτυχισμένος και πάνω από όλα ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ όπως ακριβώς είσαι τώρα ()! Να έχεις πάντα δίπλα σου όσους αγαπάς και σε αγαπούν!!!! Κάθε ευχή για εσένα ρεεεε!!!! ψ. Χρόνια πολλά και στον ss198621!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συνάδελφε έχω γενέθλια.Νομίζεις εμείς δε μεγαλώνουμε; Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Για το χαζοχαρούμενος θα το προσπαθώ όσο μπορώ. Χρόνια πολλά και στον ss198621! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 10:22 Ο Bill έγραψε: #4.605 02-07-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Χρονια σου πολλα πολλα Βασιλη!!!!! Να εισαι παντα ευτυχισμενος και να περιβαλεσαι απο ατομα που πραγματικα σε αγαπουν. Οτι καλυτερο σου ευχομαι και πανω απ'ολα υγεια και χαρα. Να τα χιλιασεις και καλο κουραγιο στους δικους σου... Click για ανάπτυξη... Θενξ Μάριε , ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Αγάπη,υγεία και χαρά κι όλα τ' άλλα έρχονται. Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Εεεεεεεεεεεεεεεεπ.........Σούπερ μοδεράτορα έχουμε γενέθλια...;;;;Άντε ρε να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς...Να'σαι πάντα καλά... Click για ανάπτυξη... Γερνάμε , άστα! Να σαι καλά κι εσύ ρε vendetta! Αρχική Δημοσίευση από commie: Billako Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Ότι το καλύτερο για σένα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ commie μου. Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βίλλιεεεεεεε!!!!!!! Χρόνια πολλάααααααααα!!!!!!!!!! Έλεγα για τα γενέθλιά σου να μη σε βασανίσω... ...αλλά πώς γινόταν να σε αφήσω χωρίς τούρτα...;;; : Click για ανάπτυξη... Γίδι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Να σαι καλά κι ευχαριστώ για την τούρτα! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Billακος... Η ήρεμη δύναμη! Πάντα επιτυχίες και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Isi μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:03 Η fielda έγραψε: #4.606 02-07-08 12:03 Ααααα... Τι βλέπω;;; Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 22!!! Σε 5-6 μήνες ακολουθώ κι εγώ Χρόνια πολλά Billακο μου!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος Πες μου τι άλλο θέλεις να σου ευχηθώ γιατί εγώ δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Η cibyllian: #4.607 02-07-08 12:06 Να ζήσεις Μπιλούκο Και Χρόνια Πολλά Μπισκότα να έχεις Για πάντα πολλά!!! Τις καλύτερες ευχές μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Ο Bill έγραψε: #4.608 02-07-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Ααααα... Τι βλέπω;;; Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 22!!! Σε 5-6 μήνες ακολουθώ κι εγώ Χρόνια πολλά Billακο μου!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος Πες μου τι άλλο θέλεις να σου ευχηθώ γιατί εγώ δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά fielda μου.Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να ζήσεις Μπιλούκο Και Χρόνια Πολλά Μπισκότα να έχεις Για πάντα πολλά!!! Τις καλύτερες ευχές μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Σίμπυ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Ο papas έγραψε: #4.609 02-07-08 12:17 Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η Δανάη έγραψε: #4.610 02-07-08 12:25 Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Corpse Bride: #4.611 02-07-08 12:36 Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Ο Bill έγραψε: #4.612 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Click για ανάπτυξη... Θενξ ρε papas!Να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δανάη!Κι εσύ ότι επιθυμείς! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Click για ανάπτυξη... Θενξ κορπς!(να αλλάξεις κανά άβαταρ πεθυμαώ , αλλά δε το λέω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η kalypso έγραψε: #4.613 02-07-08 13:14 Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η mania έγραψε: #4.614 02-07-08 13:16 Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η dooo έγραψε: #4.615 02-07-08 13:21 Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Bill έγραψε: #4.616 02-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούδι! Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Click για ανάπτυξη... Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Bill έγραψε: #4.617 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βίλλιεεεεεεε!!!!!!! Χρόνια πολλάααααααααα!!!!!!!!!! Έλεγα για τα γενέθλιά σου να μη σε βασανίσω... ...αλλά πώς γινόταν να σε αφήσω χωρίς τούρτα...;;; : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 02:37 Η Isiliel έγραψε: #4.603 02-07-08 02:37 Billακος... Η ήρεμη δύναμη! Πάντα επιτυχίες και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 10:22 Ο Bill έγραψε: #4.604 02-07-08 10:22 Κι επείδη το ρημάδι το όριο των smilies είναι 30 πάμε σε δόσεις τις απαντήσεις Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Bill χρόνια πολλά σου εύχομαι να γίνεις έξυπνος σαν εμένα άντε καλά, σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να πετυχαίνεις τους στόχους σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Palladin,να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Λινουξά! Άντε και μ' ένα Vista Home Premium στο σπίτι σου. Click για ανάπτυξη... Άμα μου τα πληρώσεις , εγώ δε λέω όχι. Θενξ ρε Ζωρζ! Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλέ μου Bill, σου εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία, χαρά, επιτυχία, χαμόγελο, αισιοδοξία, αγάπη και πάνω απ'ολα Linux! Click για ανάπτυξη... Α ρε idril μου!Ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από borat: Βill χρόνια πολλά και καλά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ρε Μποράτι ! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Συνάδελφε έχεις γενέθλια;;; Χρόνια πολλάααααααα!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις!!! Να είσαι πάντα υγειής, χαρούμενος, ευτυχισμένος και πάνω από όλα ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ όπως ακριβώς είσαι τώρα ()! Να έχεις πάντα δίπλα σου όσους αγαπάς και σε αγαπούν!!!! Κάθε ευχή για εσένα ρεεεε!!!! ψ. Χρόνια πολλά και στον ss198621!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συνάδελφε έχω γενέθλια.Νομίζεις εμείς δε μεγαλώνουμε; Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Για το χαζοχαρούμενος θα το προσπαθώ όσο μπορώ. Χρόνια πολλά και στον ss198621! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 10:22 Ο Bill έγραψε: #4.605 02-07-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Χρονια σου πολλα πολλα Βασιλη!!!!! Να εισαι παντα ευτυχισμενος και να περιβαλεσαι απο ατομα που πραγματικα σε αγαπουν. Οτι καλυτερο σου ευχομαι και πανω απ'ολα υγεια και χαρα. Να τα χιλιασεις και καλο κουραγιο στους δικους σου... Click για ανάπτυξη... Θενξ Μάριε , ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Αγάπη,υγεία και χαρά κι όλα τ' άλλα έρχονται. Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Εεεεεεεεεεεεεεεεπ.........Σούπερ μοδεράτορα έχουμε γενέθλια...;;;;Άντε ρε να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς...Να'σαι πάντα καλά... Click για ανάπτυξη... Γερνάμε , άστα! Να σαι καλά κι εσύ ρε vendetta! Αρχική Δημοσίευση από commie: Billako Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Ότι το καλύτερο για σένα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ commie μου. Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βίλλιεεεεεεε!!!!!!! Χρόνια πολλάααααααααα!!!!!!!!!! Έλεγα για τα γενέθλιά σου να μη σε βασανίσω... ...αλλά πώς γινόταν να σε αφήσω χωρίς τούρτα...;;; : Click για ανάπτυξη... Γίδι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Να σαι καλά κι ευχαριστώ για την τούρτα! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Billακος... Η ήρεμη δύναμη! Πάντα επιτυχίες και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Isi μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:03 Η fielda έγραψε: #4.606 02-07-08 12:03 Ααααα... Τι βλέπω;;; Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 22!!! Σε 5-6 μήνες ακολουθώ κι εγώ Χρόνια πολλά Billακο μου!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος Πες μου τι άλλο θέλεις να σου ευχηθώ γιατί εγώ δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Η cibyllian: #4.607 02-07-08 12:06 Να ζήσεις Μπιλούκο Και Χρόνια Πολλά Μπισκότα να έχεις Για πάντα πολλά!!! Τις καλύτερες ευχές μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Ο Bill έγραψε: #4.608 02-07-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Ααααα... Τι βλέπω;;; Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 22!!! Σε 5-6 μήνες ακολουθώ κι εγώ Χρόνια πολλά Billακο μου!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος Πες μου τι άλλο θέλεις να σου ευχηθώ γιατί εγώ δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά fielda μου.Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να ζήσεις Μπιλούκο Και Χρόνια Πολλά Μπισκότα να έχεις Για πάντα πολλά!!! Τις καλύτερες ευχές μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Σίμπυ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Ο papas έγραψε: #4.609 02-07-08 12:17 Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η Δανάη έγραψε: #4.610 02-07-08 12:25 Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Corpse Bride: #4.611 02-07-08 12:36 Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Ο Bill έγραψε: #4.612 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Click για ανάπτυξη... Θενξ ρε papas!Να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δανάη!Κι εσύ ότι επιθυμείς! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Click για ανάπτυξη... Θενξ κορπς!(να αλλάξεις κανά άβαταρ πεθυμαώ , αλλά δε το λέω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η kalypso έγραψε: #4.613 02-07-08 13:14 Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η mania έγραψε: #4.614 02-07-08 13:16 Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η dooo έγραψε: #4.615 02-07-08 13:21 Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Bill έγραψε: #4.616 02-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούδι! Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Click για ανάπτυξη... Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Bill έγραψε: #4.617 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Billακος... Η ήρεμη δύναμη! Πάντα επιτυχίες και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 10:22 Ο Bill έγραψε: #4.604 02-07-08 10:22 Κι επείδη το ρημάδι το όριο των smilies είναι 30 πάμε σε δόσεις τις απαντήσεις Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Bill χρόνια πολλά σου εύχομαι να γίνεις έξυπνος σαν εμένα άντε καλά, σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να πετυχαίνεις τους στόχους σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Palladin,να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Λινουξά! Άντε και μ' ένα Vista Home Premium στο σπίτι σου. Click για ανάπτυξη... Άμα μου τα πληρώσεις , εγώ δε λέω όχι. Θενξ ρε Ζωρζ! Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλέ μου Bill, σου εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία, χαρά, επιτυχία, χαμόγελο, αισιοδοξία, αγάπη και πάνω απ'ολα Linux! Click για ανάπτυξη... Α ρε idril μου!Ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από borat: Βill χρόνια πολλά και καλά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ρε Μποράτι ! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Συνάδελφε έχεις γενέθλια;;; Χρόνια πολλάααααααα!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις!!! Να είσαι πάντα υγειής, χαρούμενος, ευτυχισμένος και πάνω από όλα ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ όπως ακριβώς είσαι τώρα ()! Να έχεις πάντα δίπλα σου όσους αγαπάς και σε αγαπούν!!!! Κάθε ευχή για εσένα ρεεεε!!!! ψ. Χρόνια πολλά και στον ss198621!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συνάδελφε έχω γενέθλια.Νομίζεις εμείς δε μεγαλώνουμε; Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Για το χαζοχαρούμενος θα το προσπαθώ όσο μπορώ. Χρόνια πολλά και στον ss198621! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 10:22 Ο Bill έγραψε: #4.605 02-07-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Χρονια σου πολλα πολλα Βασιλη!!!!! Να εισαι παντα ευτυχισμενος και να περιβαλεσαι απο ατομα που πραγματικα σε αγαπουν. Οτι καλυτερο σου ευχομαι και πανω απ'ολα υγεια και χαρα. Να τα χιλιασεις και καλο κουραγιο στους δικους σου... Click για ανάπτυξη... Θενξ Μάριε , ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Αγάπη,υγεία και χαρά κι όλα τ' άλλα έρχονται. Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Εεεεεεεεεεεεεεεεπ.........Σούπερ μοδεράτορα έχουμε γενέθλια...;;;;Άντε ρε να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς...Να'σαι πάντα καλά... Click για ανάπτυξη... Γερνάμε , άστα! Να σαι καλά κι εσύ ρε vendetta! Αρχική Δημοσίευση από commie: Billako Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Ότι το καλύτερο για σένα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ commie μου. Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βίλλιεεεεεεε!!!!!!! Χρόνια πολλάααααααααα!!!!!!!!!! Έλεγα για τα γενέθλιά σου να μη σε βασανίσω... ...αλλά πώς γινόταν να σε αφήσω χωρίς τούρτα...;;; : Click για ανάπτυξη... Γίδι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Να σαι καλά κι ευχαριστώ για την τούρτα! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Billακος... Η ήρεμη δύναμη! Πάντα επιτυχίες και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Isi μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:03 Η fielda έγραψε: #4.606 02-07-08 12:03 Ααααα... Τι βλέπω;;; Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 22!!! Σε 5-6 μήνες ακολουθώ κι εγώ Χρόνια πολλά Billακο μου!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος Πες μου τι άλλο θέλεις να σου ευχηθώ γιατί εγώ δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Η cibyllian: #4.607 02-07-08 12:06 Να ζήσεις Μπιλούκο Και Χρόνια Πολλά Μπισκότα να έχεις Για πάντα πολλά!!! Τις καλύτερες ευχές μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Ο Bill έγραψε: #4.608 02-07-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Ααααα... Τι βλέπω;;; Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 22!!! Σε 5-6 μήνες ακολουθώ κι εγώ Χρόνια πολλά Billακο μου!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος Πες μου τι άλλο θέλεις να σου ευχηθώ γιατί εγώ δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά fielda μου.Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να ζήσεις Μπιλούκο Και Χρόνια Πολλά Μπισκότα να έχεις Για πάντα πολλά!!! Τις καλύτερες ευχές μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Σίμπυ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Ο papas έγραψε: #4.609 02-07-08 12:17 Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η Δανάη έγραψε: #4.610 02-07-08 12:25 Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Corpse Bride: #4.611 02-07-08 12:36 Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Ο Bill έγραψε: #4.612 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Click για ανάπτυξη... Θενξ ρε papas!Να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δανάη!Κι εσύ ότι επιθυμείς! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Click για ανάπτυξη... Θενξ κορπς!(να αλλάξεις κανά άβαταρ πεθυμαώ , αλλά δε το λέω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η kalypso έγραψε: #4.613 02-07-08 13:14 Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η mania έγραψε: #4.614 02-07-08 13:16 Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η dooo έγραψε: #4.615 02-07-08 13:21 Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Bill έγραψε: #4.616 02-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούδι! Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Click για ανάπτυξη... Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Bill έγραψε: #4.617 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι επείδη το ρημάδι το όριο των smilies είναι 30 πάμε σε δόσεις τις απαντήσεις Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Bill χρόνια πολλά σου εύχομαι να γίνεις έξυπνος σαν εμένα άντε καλά, σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να πετυχαίνεις τους στόχους σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Palladin,να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Λινουξά! Άντε και μ' ένα Vista Home Premium στο σπίτι σου. Click για ανάπτυξη... Άμα μου τα πληρώσεις , εγώ δε λέω όχι. Θενξ ρε Ζωρζ! Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλέ μου Bill, σου εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία, χαρά, επιτυχία, χαμόγελο, αισιοδοξία, αγάπη και πάνω απ'ολα Linux! Click για ανάπτυξη... Α ρε idril μου!Ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από borat: Βill χρόνια πολλά και καλά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ρε Μποράτι ! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Συνάδελφε έχεις γενέθλια;;; Χρόνια πολλάααααααα!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις!!! Να είσαι πάντα υγειής, χαρούμενος, ευτυχισμένος και πάνω από όλα ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ όπως ακριβώς είσαι τώρα ()! Να έχεις πάντα δίπλα σου όσους αγαπάς και σε αγαπούν!!!! Κάθε ευχή για εσένα ρεεεε!!!! ψ. Χρόνια πολλά και στον ss198621!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συνάδελφε έχω γενέθλια.Νομίζεις εμείς δε μεγαλώνουμε; Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Για το χαζοχαρούμενος θα το προσπαθώ όσο μπορώ. Χρόνια πολλά και στον ss198621! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 10:22 Ο Bill έγραψε: #4.605 02-07-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Χρονια σου πολλα πολλα Βασιλη!!!!! Να εισαι παντα ευτυχισμενος και να περιβαλεσαι απο ατομα που πραγματικα σε αγαπουν. Οτι καλυτερο σου ευχομαι και πανω απ'ολα υγεια και χαρα. Να τα χιλιασεις και καλο κουραγιο στους δικους σου... Click για ανάπτυξη... Θενξ Μάριε , ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Αγάπη,υγεία και χαρά κι όλα τ' άλλα έρχονται. Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Εεεεεεεεεεεεεεεεπ.........Σούπερ μοδεράτορα έχουμε γενέθλια...;;;;Άντε ρε να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς...Να'σαι πάντα καλά... Click για ανάπτυξη... Γερνάμε , άστα! Να σαι καλά κι εσύ ρε vendetta! Αρχική Δημοσίευση από commie: Billako Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Ότι το καλύτερο για σένα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ commie μου. Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βίλλιεεεεεεε!!!!!!! Χρόνια πολλάααααααααα!!!!!!!!!! Έλεγα για τα γενέθλιά σου να μη σε βασανίσω... ...αλλά πώς γινόταν να σε αφήσω χωρίς τούρτα...;;; : Click για ανάπτυξη... Γίδι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Να σαι καλά κι ευχαριστώ για την τούρτα! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Billακος... Η ήρεμη δύναμη! Πάντα επιτυχίες και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Isi μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:03 Η fielda έγραψε: #4.606 02-07-08 12:03 Ααααα... Τι βλέπω;;; Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 22!!! Σε 5-6 μήνες ακολουθώ κι εγώ Χρόνια πολλά Billακο μου!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος Πες μου τι άλλο θέλεις να σου ευχηθώ γιατί εγώ δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Η cibyllian: #4.607 02-07-08 12:06 Να ζήσεις Μπιλούκο Και Χρόνια Πολλά Μπισκότα να έχεις Για πάντα πολλά!!! Τις καλύτερες ευχές μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Ο Bill έγραψε: #4.608 02-07-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Ααααα... Τι βλέπω;;; Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 22!!! Σε 5-6 μήνες ακολουθώ κι εγώ Χρόνια πολλά Billακο μου!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος Πες μου τι άλλο θέλεις να σου ευχηθώ γιατί εγώ δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά fielda μου.Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να ζήσεις Μπιλούκο Και Χρόνια Πολλά Μπισκότα να έχεις Για πάντα πολλά!!! Τις καλύτερες ευχές μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Σίμπυ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Ο papas έγραψε: #4.609 02-07-08 12:17 Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η Δανάη έγραψε: #4.610 02-07-08 12:25 Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Corpse Bride: #4.611 02-07-08 12:36 Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Ο Bill έγραψε: #4.612 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Click για ανάπτυξη... Θενξ ρε papas!Να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δανάη!Κι εσύ ότι επιθυμείς! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Click για ανάπτυξη... Θενξ κορπς!(να αλλάξεις κανά άβαταρ πεθυμαώ , αλλά δε το λέω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η kalypso έγραψε: #4.613 02-07-08 13:14 Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η mania έγραψε: #4.614 02-07-08 13:16 Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η dooo έγραψε: #4.615 02-07-08 13:21 Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Bill έγραψε: #4.616 02-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούδι! Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Click για ανάπτυξη... Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Bill έγραψε: #4.617 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Χρονια σου πολλα πολλα Βασιλη!!!!! Να εισαι παντα ευτυχισμενος και να περιβαλεσαι απο ατομα που πραγματικα σε αγαπουν. Οτι καλυτερο σου ευχομαι και πανω απ'ολα υγεια και χαρα. Να τα χιλιασεις και καλο κουραγιο στους δικους σου... Click για ανάπτυξη... Θενξ Μάριε , ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Αγάπη,υγεία και χαρά κι όλα τ' άλλα έρχονται. Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Εεεεεεεεεεεεεεεεπ.........Σούπερ μοδεράτορα έχουμε γενέθλια...;;;;Άντε ρε να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς...Να'σαι πάντα καλά... Click για ανάπτυξη... Γερνάμε , άστα! Να σαι καλά κι εσύ ρε vendetta! Αρχική Δημοσίευση από commie: Billako Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Ότι το καλύτερο για σένα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ commie μου. Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βίλλιεεεεεεε!!!!!!! Χρόνια πολλάααααααααα!!!!!!!!!! Έλεγα για τα γενέθλιά σου να μη σε βασανίσω... ...αλλά πώς γινόταν να σε αφήσω χωρίς τούρτα...;;; : Click για ανάπτυξη... Γίδι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Να σαι καλά κι ευχαριστώ για την τούρτα! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Billακος... Η ήρεμη δύναμη! Πάντα επιτυχίες και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Isi μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:03 Η fielda έγραψε: #4.606 02-07-08 12:03 Ααααα... Τι βλέπω;;; Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 22!!! Σε 5-6 μήνες ακολουθώ κι εγώ Χρόνια πολλά Billακο μου!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος Πες μου τι άλλο θέλεις να σου ευχηθώ γιατί εγώ δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Η cibyllian: #4.607 02-07-08 12:06 Να ζήσεις Μπιλούκο Και Χρόνια Πολλά Μπισκότα να έχεις Για πάντα πολλά!!! Τις καλύτερες ευχές μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Ο Bill έγραψε: #4.608 02-07-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Ααααα... Τι βλέπω;;; Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 22!!! Σε 5-6 μήνες ακολουθώ κι εγώ Χρόνια πολλά Billακο μου!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος Πες μου τι άλλο θέλεις να σου ευχηθώ γιατί εγώ δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά fielda μου.Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να ζήσεις Μπιλούκο Και Χρόνια Πολλά Μπισκότα να έχεις Για πάντα πολλά!!! Τις καλύτερες ευχές μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Σίμπυ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Ο papas έγραψε: #4.609 02-07-08 12:17 Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η Δανάη έγραψε: #4.610 02-07-08 12:25 Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Corpse Bride: #4.611 02-07-08 12:36 Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Ο Bill έγραψε: #4.612 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Click για ανάπτυξη... Θενξ ρε papas!Να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δανάη!Κι εσύ ότι επιθυμείς! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Click για ανάπτυξη... Θενξ κορπς!(να αλλάξεις κανά άβαταρ πεθυμαώ , αλλά δε το λέω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η kalypso έγραψε: #4.613 02-07-08 13:14 Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η mania έγραψε: #4.614 02-07-08 13:16 Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η dooo έγραψε: #4.615 02-07-08 13:21 Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Bill έγραψε: #4.616 02-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούδι! Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Click για ανάπτυξη... Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Bill έγραψε: #4.617 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ααααα... Τι βλέπω;;; Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 22!!! Σε 5-6 μήνες ακολουθώ κι εγώ Χρόνια πολλά Billακο μου!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος Πες μου τι άλλο θέλεις να σου ευχηθώ γιατί εγώ δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Η cibyllian: #4.607 02-07-08 12:06 Να ζήσεις Μπιλούκο Και Χρόνια Πολλά Μπισκότα να έχεις Για πάντα πολλά!!! Τις καλύτερες ευχές μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Ο Bill έγραψε: #4.608 02-07-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Ααααα... Τι βλέπω;;; Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 22!!! Σε 5-6 μήνες ακολουθώ κι εγώ Χρόνια πολλά Billακο μου!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος Πες μου τι άλλο θέλεις να σου ευχηθώ γιατί εγώ δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά fielda μου.Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να ζήσεις Μπιλούκο Και Χρόνια Πολλά Μπισκότα να έχεις Για πάντα πολλά!!! Τις καλύτερες ευχές μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Σίμπυ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Ο papas έγραψε: #4.609 02-07-08 12:17 Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η Δανάη έγραψε: #4.610 02-07-08 12:25 Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Corpse Bride: #4.611 02-07-08 12:36 Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Ο Bill έγραψε: #4.612 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Click για ανάπτυξη... Θενξ ρε papas!Να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δανάη!Κι εσύ ότι επιθυμείς! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Click για ανάπτυξη... Θενξ κορπς!(να αλλάξεις κανά άβαταρ πεθυμαώ , αλλά δε το λέω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η kalypso έγραψε: #4.613 02-07-08 13:14 Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η mania έγραψε: #4.614 02-07-08 13:16 Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η dooo έγραψε: #4.615 02-07-08 13:21 Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Bill έγραψε: #4.616 02-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούδι! Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Click για ανάπτυξη... Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Bill έγραψε: #4.617 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ζήσεις Μπιλούκο Και Χρόνια Πολλά Μπισκότα να έχεις Για πάντα πολλά!!! Τις καλύτερες ευχές μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Ο Bill έγραψε: #4.608 02-07-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Ααααα... Τι βλέπω;;; Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 22!!! Σε 5-6 μήνες ακολουθώ κι εγώ Χρόνια πολλά Billακο μου!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος Πες μου τι άλλο θέλεις να σου ευχηθώ γιατί εγώ δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά fielda μου.Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να ζήσεις Μπιλούκο Και Χρόνια Πολλά Μπισκότα να έχεις Για πάντα πολλά!!! Τις καλύτερες ευχές μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Σίμπυ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Ο papas έγραψε: #4.609 02-07-08 12:17 Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η Δανάη έγραψε: #4.610 02-07-08 12:25 Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Corpse Bride: #4.611 02-07-08 12:36 Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Ο Bill έγραψε: #4.612 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Click για ανάπτυξη... Θενξ ρε papas!Να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δανάη!Κι εσύ ότι επιθυμείς! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Click για ανάπτυξη... Θενξ κορπς!(να αλλάξεις κανά άβαταρ πεθυμαώ , αλλά δε το λέω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η kalypso έγραψε: #4.613 02-07-08 13:14 Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η mania έγραψε: #4.614 02-07-08 13:16 Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η dooo έγραψε: #4.615 02-07-08 13:21 Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Bill έγραψε: #4.616 02-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούδι! Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Click για ανάπτυξη... Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Bill έγραψε: #4.617 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Ααααα... Τι βλέπω;;; Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 22!!! Σε 5-6 μήνες ακολουθώ κι εγώ Χρόνια πολλά Billακο μου!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος Πες μου τι άλλο θέλεις να σου ευχηθώ γιατί εγώ δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά fielda μου.Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να ζήσεις Μπιλούκο Και Χρόνια Πολλά Μπισκότα να έχεις Για πάντα πολλά!!! Τις καλύτερες ευχές μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Σίμπυ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Ο papas έγραψε: #4.609 02-07-08 12:17 Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η Δανάη έγραψε: #4.610 02-07-08 12:25 Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Corpse Bride: #4.611 02-07-08 12:36 Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Ο Bill έγραψε: #4.612 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Click για ανάπτυξη... Θενξ ρε papas!Να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δανάη!Κι εσύ ότι επιθυμείς! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Click για ανάπτυξη... Θενξ κορπς!(να αλλάξεις κανά άβαταρ πεθυμαώ , αλλά δε το λέω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η kalypso έγραψε: #4.613 02-07-08 13:14 Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η mania έγραψε: #4.614 02-07-08 13:16 Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η dooo έγραψε: #4.615 02-07-08 13:21 Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Bill έγραψε: #4.616 02-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούδι! Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Click για ανάπτυξη... Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Bill έγραψε: #4.617 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η Δανάη έγραψε: #4.610 02-07-08 12:25 Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Corpse Bride: #4.611 02-07-08 12:36 Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Ο Bill έγραψε: #4.612 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Click για ανάπτυξη... Θενξ ρε papas!Να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δανάη!Κι εσύ ότι επιθυμείς! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Click για ανάπτυξη... Θενξ κορπς!(να αλλάξεις κανά άβαταρ πεθυμαώ , αλλά δε το λέω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η kalypso έγραψε: #4.613 02-07-08 13:14 Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η mania έγραψε: #4.614 02-07-08 13:16 Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η dooo έγραψε: #4.615 02-07-08 13:21 Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Bill έγραψε: #4.616 02-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούδι! Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Click για ανάπτυξη... Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Bill έγραψε: #4.617 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Corpse Bride: #4.611 02-07-08 12:36 Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Ο Bill έγραψε: #4.612 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Click για ανάπτυξη... Θενξ ρε papas!Να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δανάη!Κι εσύ ότι επιθυμείς! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Click για ανάπτυξη... Θενξ κορπς!(να αλλάξεις κανά άβαταρ πεθυμαώ , αλλά δε το λέω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η kalypso έγραψε: #4.613 02-07-08 13:14 Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η mania έγραψε: #4.614 02-07-08 13:16 Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η dooo έγραψε: #4.615 02-07-08 13:21 Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Bill έγραψε: #4.616 02-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούδι! Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Click για ανάπτυξη... Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Bill έγραψε: #4.617 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Ο Bill έγραψε: #4.612 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Click για ανάπτυξη... Θενξ ρε papas!Να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δανάη!Κι εσύ ότι επιθυμείς! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Click για ανάπτυξη... Θενξ κορπς!(να αλλάξεις κανά άβαταρ πεθυμαώ , αλλά δε το λέω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η kalypso έγραψε: #4.613 02-07-08 13:14 Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η mania έγραψε: #4.614 02-07-08 13:16 Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η dooo έγραψε: #4.615 02-07-08 13:21 Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Bill έγραψε: #4.616 02-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούδι! Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Click για ανάπτυξη... Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Bill έγραψε: #4.617 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια. Παλερμο να παιζεις για παντα εδω, και ολοι να λενε να ενας σοφος! Χρονια σου πολλα! Click για ανάπτυξη... Θενξ ρε papas!Να σαι καλά! Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα! επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δανάη!Κι εσύ ότι επιθυμείς! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας! Click για ανάπτυξη... Θενξ κορπς!(να αλλάξεις κανά άβαταρ πεθυμαώ , αλλά δε το λέω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η kalypso έγραψε: #4.613 02-07-08 13:14 Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η mania έγραψε: #4.614 02-07-08 13:16 Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η dooo έγραψε: #4.615 02-07-08 13:21 Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Bill έγραψε: #4.616 02-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούδι! Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Click για ανάπτυξη... Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Bill έγραψε: #4.617 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η mania έγραψε: #4.614 02-07-08 13:16 Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η dooo έγραψε: #4.615 02-07-08 13:21 Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Bill έγραψε: #4.616 02-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούδι! Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Click για ανάπτυξη... Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Bill έγραψε: #4.617 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η dooo έγραψε: #4.615 02-07-08 13:21 Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Bill έγραψε: #4.616 02-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούδι! Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Click για ανάπτυξη... Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Bill έγραψε: #4.617 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Bill έγραψε: #4.616 02-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούδι! Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Click για ανάπτυξη... Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Bill έγραψε: #4.617 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούδι! Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας... Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους Click για ανάπτυξη... Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Bill έγραψε: #4.617 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... Θα κάνω και σολάριουμ. Ευχαριστώ ντουλίνι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η mania έγραψε: #4.618 02-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat. Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου! Click για ανάπτυξη... Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #4.619 02-07-08 13:45 Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Βασιλη μου εισαι τρελλα ακομα και με την κορδελα!! Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!! Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι..... Καθε σου ονειρο, ευχη μου! Να τα εκατοστησεις ζωακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:48 Ο stavros_ έγραψε: #4.620 02-07-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση) Click για ανάπτυξη... χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχα Μπιλ πολύχρονος φιλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.