commie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρόνια πολλάααααααααα!!!!!!!!!!
Έλεγα για τα γενέθλιά σου να μη σε βασανίσω...
...αλλά πώς γινόταν να σε αφήσω χωρίς τούρτα...;;;
:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Πάντα επιτυχίες και ευτυχία!
Bill χρόνια πολλά
σου εύχομαι να γίνεις έξυπνος σαν εμένα
άντε καλά, σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να πετυχαίνεις τους στόχους σου
Ευχαριστώ πολύ Palladin,να σαι καλά!
Χρόνια πολλά Λινουξά! Άντε και μ' ένα Vista Home Premium στο σπίτι σου.
Άμα μου τα πληρώσεις , εγώ δε λέω όχι.
Θενξ ρε Ζωρζ!
Καλέ μου Bill, σου εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία, χαρά, επιτυχία, χαμόγελο, αισιοδοξία, αγάπη και πάνω απ'ολα Linux!
Α ρε idril μου!Ευχαριστώ πολύ!
Βill χρόνια πολλά και καλά.
Ευχαριστώ ρε Μποράτι !
Συνάδελφε έχεις γενέθλια;;;
Χρόνια πολλάααααααα!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις!!! Να είσαι πάντα υγειής, χαρούμενος, ευτυχισμένος και πάνω από όλα ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ όπως ακριβώς είσαι τώρα ()! Να έχεις πάντα δίπλα σου όσους αγαπάς και σε αγαπούν!!!!
Κάθε ευχή για εσένα ρεεεε!!!!
ψ. Χρόνια πολλά και στον ss198621!!!
Ναι ρε συνάδελφε έχω γενέθλια.Νομίζεις εμείς δε μεγαλώνουμε;
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.
Για το χαζοχαρούμενος θα το προσπαθώ όσο μπορώ.
Χρόνια πολλά και στον ss198621!
Χρονια σου πολλα πολλα Βασιλη!!!!!
Να εισαι παντα ευτυχισμενος και να περιβαλεσαι απο ατομα που πραγματικα σε αγαπουν.
Οτι καλυτερο σου ευχομαι και πανω απ'ολα υγεια και χαρα.
Να τα χιλιασεις και καλο κουραγιο στους δικους σου...
Θενξ Μάριε , ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Αγάπη,υγεία και χαρά κι όλα τ' άλλα έρχονται.
Εεεεεεεεεεεεεεεεπ.........Σούπερ μοδεράτορα έχουμε γενέθλια...;;;;Άντε ρε να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς...Να'σαι πάντα καλά...
Γερνάμε , άστα! Να σαι καλά κι εσύ ρε vendetta!
Billako Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Ότι το καλύτερο για σένα!
Ευχαριστώ commie μου.
Βίλλιεεεεεεε!!!!!!!
Χρόνια πολλάααααααααα!!!!!!!!!!
Έλεγα για τα γενέθλιά σου να μη σε βασανίσω...
...αλλά πώς γινόταν να σε αφήσω χωρίς τούρτα...;;;
:
Γίδι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Να σαι καλά κι ευχαριστώ για την τούρτα!
Billακος... Η ήρεμη δύναμη!
Πάντα επιτυχίες και ευτυχία!
Ευχαριστώ πολύ Isi μου.
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Και Χρόνια Πολλά
Μπισκότα να έχεις
Για πάντα πολλά!!!
Τις καλύτερες ευχές μου!
Να σαι καλά fielda μου.Ευχαριστώ.Ααααα... Τι βλέπω;;; Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 22!!! Σε 5-6 μήνες ακολουθώ κι εγώ Χρόνια πολλά Billακο μου!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος Πες μου τι άλλο θέλεις να σου ευχηθώ γιατί εγώ δεν ξέρω
Να ζήσεις Μπιλούκο
Και Χρόνια Πολλά
Μπισκότα να έχεις
Για πάντα πολλά!!!
Τις καλύτερες ευχές μου!
Ευχαριστώ πολύ Σίμπυ μου.
papas
Διάσημο μέλος
μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια.
Παλερμο να παιζεις για παντα εδω,
και ολοι να λενε να ενας σοφος!
Χρονια σου πολλα!
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος
επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Θενξ ρε papas!Να σαι καλά!Να ζησεις Μπιλακο και χρονια πολλα,
μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια.
Παλερμο να παιζεις για παντα εδω,
και ολοι να λενε να ενας σοφος!
Χρονια σου πολλα!
Ευχαριστώ πολύ Δανάη!Κι εσύ ότι επιθυμείς!Χρόνια πολλά Bill να τα εκατοστήσεις!! ευχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα! να σαι καλα!
επίσης να πω καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Πέτρο! Χρόνια πολλά λοιπόν!! Ό,τι επι8υμείς!
Θενξ κορπς!(να αλλάξεις κανά άβαταρ πεθυμαώ , αλλά δε το λέω.)Χρονια πολλα μπιλ!! Ο,τι πεθυμας!
kalypso
Περιβόητο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστώ καλυψούδι!Χρόνια πολλά Billάκο!! Να τα εκατοστήσεις!
Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat.Μπιλάκο μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, άντε να έρθεις Ρόδο να σου δώσω ένα τεράστειο φιλάκι να ζουλέψουν οι εχθροί μας...
Αν και τώρα που γερνάς τι να σε κάνω, απλά σέβομαι τους γέρους
Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου!
Θα κάνω και σολάριουμ.Μπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση)
Ευχαριστώ ντουλίνι μου!
mania
Επιφανές μέλος
Και θα το βγάλω και φωτογραφία να το δείχνω στο Borat.
Ευχαριστώ πολύ Μανιάρι μου!
Οχι μην το κάνεις, λυπήσου τον
Neraida
Επιφανές μέλος
Αγορι μου να χαιρεσαι ο,τι αγαπας ..!!
Να ζεις την καθε στιγμη με παθος ετσιι ακριβως οπως σου αξιζει να τις γευεσαι.....
Καθε σου ονειρο, ευχη μου!
Να τα εκατοστησεις ζωακι!
stavros_
Δραστήριο μέλος
χαχα τι του λες του αθρώπου? χαχαΜπίλλ(ια) μου, να τα εκατοστήσεις, να περνάς καλά, να είσαι χάπι, όμορφος, χαμογελαστός, ωραίος, πλούσιος, με κοιλιακούς και ωραίες πλάτες (ξυρισμένες κατά προτίμηση)
Μπιλ πολύχρονος φιλε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.