roumana
Διάσημο μέλος
Μεγάλη μην γίνεις με βαμμένα μαλλιά
Παντού να σκορπίσεις της Aγάπης το φως
Και όλοι να λένε … «του στεκιού Σοφός»…
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
roumana
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phyllis
Δραστήριο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
θελω να ειμαι ο πρωτος να ευχηθω απο εδω (γιατι πιστευω οτι αλλος προλαβε εκει εξω) χρονια πολλα σε μια πολυ γλυκια μαμα του φορουμ μας.
Χρονια σου πολλα και καλα, ευχομαι τα καλυτερα σε σενα, τον αντρα σου και το καμαρι σας
Yay, 27/12.
Χρόνια πολλά χαζομανούλα!
Να χαίρεσαι τον παίδαρό σου!
Και thanks for everything.
Γλυκιά μου Αναστασία, ό,τι και να πω για σένα θα 'ναι λίγο! Έχεις υπάρξει απ' όταν σε γνώρισα, απ' όταν σε πρωτοείδα, πρότυπο για μένα και ελπίζω πως πάντα θα είσαι τόσο ευτυχισμένη, τόσο ερωτευμένη και τόσο ισορροπημένη και πλήρης όπως τώρα (απλά ολίγον ..ελαφρύτερη, κι αυτό γιατί εσύ το θες, ξέρεις πως εγώ σε βρίσκω μια κουκλάρα κι έτσι! ) Να σου ζήσουν οι κούκλοι σου, να είστε πάντα τόσο καλά και μακάρι όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα ένα ένα! Σ' αγαπώ πολύ πολύ! (νταξ το έκανα πολύ γλυκανάλατο, αλλά δεν φταίω εγώ.. )
Χαπι μπιντει κουε, ο,τι επιθυμεις(αλλο ενα πιτσιρικακι να σε παιδευει; ), υγειες, αγαπες, κι ομορφιες
Χρόνια πολλά ΚουΕ, γιατί η ποσότητα μετράει. Χρόνια καλά, γιατί η ποιότητα αξίζει. Χρόνια τρελά γιατί αυτά είναι που μένουν!!
Να τα ζήσεις όλα αυτά και να δεις όσους αγαπάς σε όλες τους τις χαρές της ζωής (καλά όχι και όλες, μπορώ να φανταστώ μία τουλάχιστον που δεν θα πρέπει)
Χρόνια πολλά ΚουΕ! Να χαίρεσαι και την οικογένεια σου! Και να κάνεις όσα κουτσούβελα επιθυμείς
Χρονια σου πολλα ΚουΕδουνι!
Πολλες πολλες ευχες για τα καλυτερα!
Να ζήσεις Γλυκιά μου χρόνια πολλά
Μεγάλη μην γίνεις με βαμμένα μαλλιά
Παντού να σκορπίσεις της Aγάπης το φως
Και όλοι να λένε … «του στεκιού Σοφός»…
τι να πω... με έχετε συγκινήσει
σας ευχαριστώ ειλικρινά μέσα απ την καρδιά μου και σας εύχομαι κάθε ευτυχία όλων σας
να είσαστε καλά βρε
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Κακή Επιρροή να τα εκατοστήσεις! Να είσαι πάντα γερή, ευτυχισμένη και χαμογελάστη!!!
BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος
Klaus
Διάσημο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν αυτες τις μερες και απ οτι ειδα γιορταζε η ρουμανα οτι ποθεις κοπελα μου να εισαι παντα ευτυχισμενη.
επισης να ευχηθω στην κουε να ειναι πααααααααντα τοσο ευτυχισμενη οπως τωρα με το κουκλακι της και να κανεις πολλα πολλα κουκλακια στο μελλον γιατι θα σε αγαπανε πολυ αυτο ειναι σιγουρο. να τα εκατοστησεις αναστασια.
Neraida
Επιφανές μέλος
Καθε επιθυμια σου, ευχη μου..!!!!!!!!!
Να τα εκατοστησεις!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Χρόνια Πολλά σε όσους γιόρταζαν αυτές τις μέρες!!!!
Κακή Επιρροή να τα εκατοστήσεις! Να είσαι πάντα γερή, ευτυχισμένη και χαμογελάστη!!!
Χρονια πολλα, κακη επιρροη. Να εισαι παντα καλα εσυ και αυτοι που αγαπας!!
Χρόνια πολλά ρε Κουέ!Να είσαι πάντα δραστήρια!
χρόνια πολλά κουεδάκι μου! να είσαι καλά κι εσύ και η οικογένειά σου! να χαρείτε τον Ωρίωνά σας μεγάλο και τρανό και να έχετε πάντα χαρές κι ευτυχισμένες στιγμές μεταξύ σας
εχασα πολλα τελικα που δεν μπηκα αυτες τις μερες ε;
χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν αυτες τις μερες και απ οτι ειδα γιορταζε η ρουμανα οτι ποθεις κοπελα μου να εισαι παντα ευτυχισμενη.
επισης να ευχηθω στην κουε να ειναι πααααααααντα τοσο ευτυχισμενη οπως τωρα με το κουκλακι της και να κανεις πολλα πολλα κουκλακια στο μελλον γιατι θα σε αγαπανε πολυ αυτο ειναι σιγουρο. να τα εκατοστησεις αναστασια.
Αναστασια, σου ευχομαι πολλες πολλες στιγμες ευτυχιας, αγαπης, με υγεια πανω απ' ολα...
Καθε επιθυμια σου, ευχη μου..!!!!!!!!!
Να τα εκατοστησεις!
Σένκιου ολ
underwater
Περιβόητο μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
Να σε χαίρονται κ να χαίρεσαι κ εσύ τον μικρό αγιοβασιλάκο σου (κ όσους αγαπάς)
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
ΚΕ μας, να τα εκατοστήσεις
Να σε χαίρονται κ να χαίρεσαι κ εσύ τον μικρό αγιοβασιλάκο σου (κ όσους αγαπάς)
ΚΕ μου σου εύχομαι χαρά, υγεία, αγάπη, να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη όσο φαντάζομαι είσαι τώρα και να δημιουργήσεις την οικογένεια των ονείρων σου με τον άντρα και τον κούκλο σου. Πολλά φιλιά!
σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια
κακερλάκι, τα λουλούδια υπέροχα
Να τα εκατοστήσεις!Ότι επιθυμείς!Κάθε ευτυχία!
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
σε ευχαριστώ πολύ Μπιλάκο μου να είσαι καλάΧρόνια πολλά Κουέ μου!
Να τα εκατοστήσεις!Ότι επιθυμείς!Κάθε ευτυχία!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.