Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
άντε βρε και στα δικά σουνα ζήσετε!!! και να τα εκατοστήσετε κουεδούλα μου!!!!
(εγώ 1 χρονος παρα 1 μηνα χαχαχα)
ναι πολύ ροματική κατάσταση... κρεμάμε κουρτίνες και κουρτινόξυλαΩωωωωωωωωωωωωω!!!!!!
Πολύ ρομαντικό Κουέ, που είσαι στην κατάσταση που είσαι και γιορτάζεις ένα χρόνο γάμου!!!
Να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι!
και σε σένα με τον καλό σουκουε μου... οτι επιθυμητε... να ειστε ευτυχισμενοι για παντα....
μεχρι τα βαθυα γεραματα
σας ευχαριστώ κορίτσια και τις 3... τα καλύτερα και για σας
είσαστε οι πρώτες που ακούω τις ευχές τους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
Άντε και του χρόνου με τον Ωρίωνα μαζί θα γιορτάζετε την επέτειο!!
Πάντα ευτυχισμένοι.
-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
και συ να βρεις τον έρωτα
misslittledevil
Επιφανές μέλος
1 χρόνος γάμου σήμερα
Να ζησετε!
Να ειστε παντα μαζι, και παντα ευτυχισμενοι!
Του ετοιμαζεις καμια εκπληξουλα, για δωρο επετειου? Πεεεες μας!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
zanin
Διάσημο μέλος
να είστε ευτυχισμένοι
Subject to change
e-steki.gr Founder
Πέτρο, χρόνια πολλά και του χρόνου με πολύ έρωτα σου εύχομαι!
Κουε, μακάρι να κλείσετε και 50 χρόνια γάμου και να είστε τόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι όσο τώρα!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Να ζήσετε Κουεδίνι μου, να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι και χαβαλεδιάρικοι όσο είστε σήμερα.. να είναι πάντα καλά και το πλασματάκι που κουβαλάς μέσα σου και ο ερχομός του να σας ολοκληρώσει και να σας κάνει να σκάσετε τόσο πολύ από ευτυχία που να μην αντέχετε άλλο! Καλοτυχία, υγεία και δημιουργικότητα σας εύχομαι πάντα! (συγκινήθηκα)
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Να ζησετε!
Να ειστε παντα μαζι, και παντα ευτυχισμενοι!
Του ετοιμαζεις καμια εκπληξουλα, για δωρο επετειου? Πεεεες μας!
Κάθε χρόνο και καλύτερα!
σου εύχομαι να φτάσετε και εσείς τα 27 χρονια γάμου , όπως οι γονείς μου και να τα περάσετε φυσικά
να είστε ευτυχισμένοι
Ευχαριστούμε παιδιά!
Πέτρο, χρόνια πολλά και του χρόνου με πολύ έρωτα σου εύχομαι!
Κουε, μακάρι να κλείσετε και 50 χρόνια γάμου και να είστε τόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι όσο τώρα!
Εγώ το θυμόμουν για την Κουέ γιατί πέρσι όταν ευχήθηκα στο θέμα για τον γάμο της, ήμουν η μόνη που είχε προσέξει πως θα παντρευόταν την μέρα που έκλεινε ένα χρόνο στο στέκι (σήμερα κλείνει δύο ). Αλλά τέτοια ώρα που ξύπνησα.. με είχε προλάβει η άτιμη!!
Να ζήσετε Κουεδίνι μου, να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι και χαβαλεδιάρικοι όσο είστε σήμερα.. να είναι πάντα καλά και το πλασματάκι που κουβαλάς μέσα σου και ο ερχομός του να σας ολοκληρώσει και να σας κάνει να σκάσετε τόσο πολύ από ευτυχία που να μην αντέχετε άλλο! Καλοτυχία, υγεία και δημιουργικότητα σας εύχομαι πάντα! (συγκινήθηκα)
σας ευχαριστώωωωωωωωωωωω
του την έχω ήδη κάνει την εκπληξούλα και δεν λέγεται
Vkey
Επιφανές μέλος
Πέτρο μου χρόνια πολλά - αν και καθυστερημένα!- υγεία, ευτυχία και έναν υπέροχο σύντροφο δίπλα σου με τον οποίο θα γνωρίσεις τι θα πει έρωτας...πραγματικό έρωτας
Στο ζεύγος του φόρουμ - Λία και Πάνο- να είστε πάντα τόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι! Και του χρόνου να σας ξαναδώσουμε τις ευχές μας!
Κουεδίνι μου... Να περάσετε μια υπέροχη βραδιά επετείου - αν και την έκπληξη την έκανες στον άντρα σου ...Να ζήσετε πολλά χρόνια μαζί και ευτυχισμένα... Να χαίρεστε το μωράκι που θα φέρεται στον κόσμο και να κάνετε και άλλα! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη...λαμπερή και κεφάτη... όπως σε γνώρισα
Να υποθεσω οτι ειναι το Α.Πετρου?
Ποσες μερες εχει αυτος πια?Εγω μια αλλη ημερομηνια ηξερα...
Τεσπ Πετρο μου χρονια πολλα και καλα και σου ευχομαι οτι καλυτερο και οσο το δυνατον πιο συντομα!
Κουε να ζησετε κι εσεις και να ειστε μονιασμενοι και αγαπημενοι παντα στην ζωη σος!
(Με το μαλακο τα σπρινγκ ρολς σημερα ρε!Μην βγει τι παιδι κι αρχεισει τα τσινγκ τσουν τσαν!)
Να μας ζησει και το αλλο υπεροχο ζευγαρι του forum.
Χρονια σας πολλα Πανο Και Λια.Παντα να ειστε αγαπημενοι και μακαρι σε μερικα χρονια να σας ευχομαστε οτι ευχομαστε στην κυρα την απο πανω.
(Μην μου αρχισει εδω εαν ειναι σημαντικος ή οχι ο γαμος θα σε φαω ρε!Μια ευχη κανω απλως! )
Και επειδη πηξαμε στα ζευγαρια να θυμαστε ενα πραγμα παντα!
Την αξια στα ζευγαρια την δινει παντα η μοναδικοτητα των "μπακουριων"!
Chivas....εεεεε...ασχετο!
roumana
Διάσημο μέλος
(σε ξεχασα...... απαραδεκτη)
Να τα κατοστήσεις χοχοχο
περιμένω κέρασμα πίτσα
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
οτι επιθυμεις
Bill ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!
Να τα κατοστήσεις χοχοχο
περιμένω κέρασμα πίτσα
Ευχαριστω μικρο χα!
Χρονια πολλα μπιλακο....
οτι επιθυμεις
Ευχαριστω πολυ!
mania
Επιφανές μέλος
Χριστηνάκι χρόνια πολλά και σε σένα όλα καλά να σου έρθουν στην ζωή σου έυχομαι
mara
Πολύ δραστήριο μέλος
(χρόνια πολλά και σε μια φίλη μου! άσχετο αλλά οκ)
Μπιλάκο δεν έχω λόγια χρονια πολλά ευτυχισμένα και πάντα με υγεία και χαμόγελό, χρόνια σου πολλά γλυκό μου παιδί, ότι επιθυμείς
Χριστηνάκι χρόνια πολλά και σε σένα όλα καλά να σου έρθουν στην ζωή σου έυχομαι
Σε ευχαριστω Μανια μου!Και συ οτι επιθυμεις!
Μπιλάκοοο Χρόνια σου Πολλά.. Ο,τι επιθυμεις!!
(χρόνια πολλά και σε μια φίλη μου! άσχετο αλλά οκ)
Ευχαριστω κυρια Μαρα!
να σαι καλα!
(χγιορταζει κι οαδερφος μου )
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.