Giovanna
Επιφανές μέλος
ιφριτουλινι μου μου ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!
χρονια πολλα και πολυ πολυ ευτυχισμενα, οπως και με οποιους τα θες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Σ' ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος
και μη ξεχνιομαστε ε....
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
όλα είναι υπό έλεγχο, μην ανησυχείςκαι μη ξεχνιομαστε ε....
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
crazyhelen... Τι άλλο να σου ευχηθώ καλέ;
Χρόνια σου πολλά και να σε χαίρονται ο αρραβωνιαστικός σου κι όλοι όσοι σ' αγαπάνε.
Καγιράκι!!!!! Τι άλλο να θελήσεις κι εσύ;
Να σε χαίρεται ο Θοδωρής.
Maggie...
Χρόοοοοοοοοοοοοονια σου πολλά μικρούλα, να σε χαίρεται η οικογένειά σου κι ειδικά η μικρή αδερφούλα σου που σε παιδεύει!
Giovanna
Επιφανές μέλος
μα τι χαζο που μαι πια
καγι μου χρονια πολλα κι ευτυχισμενα!!!! να μας ζησεις, να σε χαιρομαστε και να σε βλεπουμε (εχμ, μαυρα ματια καναμε δλδ αλλα φταιμε κι εμεις λιγο) παντα ΤΟΣΟ ευτυχισμενη!
χρονια πολλα και στο θοδωρη δηλαδη, οχι για τη γιορτη του... χρονια πολλα να σε εχει διπλα του!!!!!!!
χρονια πολλα και στο τρελο λενακι, που παραλιγο να το ξεχασω!! και στη μαγκι, που δε ξεραινομαστε βεβαια πολυ, αλλα δε πειραζει! συντοπιτισσα δεν εισαι καλο μου? αντε, να μας ζησετε ολοι!!!!!!!!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Χρόνια Πολλά σε φριτ και καγίριον!!!!
Ευχαριστούμε, κι εσύ ό,τι πόθεις και φρόντισε να μη χάσεις ποτέ αυτό το αστείρευτό σου χούμορ!
...kajira και ]ifrit[... Χρόνια σας πολλά, καλά, δημιουργικά…
Καταρχάς να σας ευχαριστήσω οοοοοοοολους για τις γλυκές σας ευχές. Σας υπερ-ευχαριστώ όλους.
Να ευχηθώ και γω με τη σειρά μου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στο kajira-ki που γιορτάζει (Hunter μου να την χαίρεσαι την κοπελάρα σου), στην Maggie (να ζήσεις Λενάκι μου) και φυσικά στον Φρουφρούλη μου να είναι πολύχρονος και ευτυχισμένος!
Τέλος, να ευχηθώ τα καλύτερα στην πιο γλυκειά γιαγιά του κόσμου, την γιαγιούλα μου, που έχω την τιμή να φέρω το όνομά της!
Γιαγιά μου χρόνια σου πολλά, με υγεία και ευτυχία! Να σε χαίρομαι!
Και πάλι σας ευχαριστώ! Να μας χαίρεστε όλους όσους γιορτάζουμε σήμερα!
Nα χαιρεσαι την γιαγιάκα σου και να σε χαίρονται όλοι όσοι σ' αγαπούν και αγαπάς Λενιώ!
Ιφριτίδιο!!!
Καγιράκι!!!
Τρελοελένη'μ!!!
Μάγκι!!!!
Χρόνια πολλά και καλά, πωπω, τόσα λουλούδια μαζί, μπουκετάκι κάναμ!!!!
Ό,τι επιθυμείτε, πάντα χαμογελαστοί και υγιείς σε μυαλό και σώμα!!!
Ευχαριστώ πολύ Γιδάκι
ι
καγίρι να σε χαιρόμαστε όλοι κ πιο πολύ το χαντεράκι σου!!!!
Αυτό ξαναπές το!
Καγιράκι!!!!! Τι άλλο να θελήσεις κι εσύ;
Να σε χαίρεται ο Θοδωρής.
Σ' ευχαριστώ Γιώργο μου!
καγι μου χρονια πολλα κι ευτυχισμενα!!!! να μας ζησεις, να σε χαιρομαστε και να σε βλεπουμε (εχμ, μαυρα ματια καναμε δλδ αλλα φταιμε κι εμεις λιγο) παντα ΤΟΣΟ ευτυχισμενη!
χρονια πολλα και στο θοδωρη δηλαδη, οχι για τη γιορτη του... χρονια πολλα να σε εχει διπλα του!!!!!!!
Κουκλάρα μου να είσαι καλά και να σου έρθουν όλα όπως τα θες!
Ευχαριστώ και ολους τους υπόλοιπους των οποίων το μήνυμα δεν το έκανα κοτα γιατί δεν ειχε το νικ μου μέσα!
Να 'στε όλοι καλά!
Και χρόνια καλά και στην μικρή, γλυκιά Μaggie!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Πολύχρονος και ευτυχισμένος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Χρόνια πολλά στον Διαβολάκο κι από μένα!!!επ σήμερα έχει γεννέθλια ο Diavolakos!!!
Πολύχρονος και ευτυχισμένος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Isiliel
Επιφανές μέλος
mania
Επιφανές μέλος
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Πολυχρονος κι ευτυχισμενος.
underwater
Περιβόητο μέλος
Maggie
Περιβόητο μέλος
Να στε καλά βρε!!
Χρόνια Πολλά στην crazyhelen, την kajira, τον ifrit, και όοοοποιον άλλο ξέχασα! Χρόνια πολλά σε όλους τους Κωνσταντίνους και τις Ελένες που γιόρταζαν!
Διαβολάκο, χρόνια πολλά !
dooo μου, πιστεύω ότι σχετικά με το shopping, έχεις κάποιο δίκιο
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
mara
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο,τι επιθυμεις
underwater
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.