Η αλήθεια είναι ότι αν ο καθένας μας βάζει την δική του σωστή στην λίστα του τότε ο τελευταίος που θα φτιάξει λίστα θα τις έχει όλες σωστές
Οπότε προτείνω 2 πράγματα:
Από την στιγμή που θα δώσεις λίστα ΔΕΝ μπορείς μετά να την αλλάξεις
Αντί να βάζει ο καθένας την δική του σωστά να διαλέγει μία την οποία θα βάζει στη θέση της δικής του. Αφού λήξει το παιχνίδι θα γίνεται αυτόματα η εναλλαγή και θα μετρήσουν οι δύο επιλογές σωστά. Απλά οι υπόλοιποι ΔΕΝ θα ξέρουν από πριν ποια είναι η δική του, με διασταύρωση.
Τώρα βέβαια με αυτό, ο καθένας μας μπορεί να βοηθηθεί αν κάποιος διαλέξει την δική του εικόνα για αντικατάσταση (αν με πιάνετε)
Δηλαδή παράδειγμα:
Η πραγματική αντιστοιχία είναι
fandago - 1
fantasmenos - 2
Lorien - 3
RE - 4
Εγώ μαντεύω και ξέρω ότι η 1 είναι δική μου, υπολογίζω ότι η 2 είναι του fantasmenos η 3 του Lorien και η 4 της RE και δίνω την λίστα:
fandago - 2
fantasmenos - 1
Lorien - 3
RE - 4
Στο τέλος του παιχνιδιού, η Ηρώ που ξέρει τις εικόνες, εναλλάσσει την δική μου με αυτήν που έβαλα στη θέση της δικής μου (δλδ εμένα και του fantasmenos) και η λίστα γίνεται σωστή χωρίς να έχει καταλάβει κανείς ποια είναι η δική μου ΠΛΗΝ του fantasmenos που είδε ότι έχω βάλει την δική του σαν δική μου. Είναι η ελάχιστη δυνατή απώλεια όμως
Σας μπέρδεψα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.