01-09-07
15:25
Χμ, το δικό μου Σαββατοκύριακο έχει ΧΑΛΑΑΑΡΩΣΗΗΗ... Ποδηλατάδες στα βουνά, παππού και γιαγιά (του), σινεμαδάκι... Και ύπνο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,621 μηνύματα.
13-09-07
08:40
αυτο το σκ....χμ... το σαββατο το πρωι δουλευω λογω εκλογων μετα αν κανονισω κανα καφεδακι με καμια φιλη ...κυριακη παμε για ψηφους και καφε μετα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,089 μηνύματα.
14-02-11
14:59
Φοίβη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
14-02-11
15:34
Αλλαγή τίτλου: Το topic της Phoebe
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7,312 μηνύματα.
14-02-11
16:50
Ωχ! Αχαχαχαχα!!!!!
Που ήταν κρυμμένο αυτό το θέμα;
Που ήταν κρυμμένο αυτό το θέμα;
prinCess.
Επιφανές μέλος
Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,089 μηνύματα.
14-02-11
17:01
Εγώ εγώ !
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7,312 μηνύματα.
18-02-11
10:38
Ήρθε επιτέλους η Παρασκευήηηηηηη!!!!!!
Πρώτη φορά περιμένω την Παρασκευή από το Σάββατο!
Πρώτη φορά περιμένω την Παρασκευή από το Σάββατο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...