Το τοπικ της Παρασκευής

Χμ, το δικό μου Σαββατοκύριακο έχει ΧΑΛΑΑΑΡΩΣΗΗΗ... Ποδηλατάδες στα βουνά, παππού και γιαγιά (του), σινεμαδάκι... Και ύπνο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο το σκ....χμ... το σαββατο το πρωι δουλευω λογω εκλογων μετα αν κανονισω κανα καφεδακι με καμια φιλη ...κυριακη παμε για ψηφους:P και καφε μετα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φοίβη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλαγή τίτλου: Το topic της Phoebe

:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ! Αχαχαχαχα!!!!!
Που ήταν κρυμμένο αυτό το θέμα; :D

Εγώ εγώ ! :redface:

Ήρθε επιτέλους η Παρασκευήηηηηηη!!!!!! :D:D:D

Πρώτη φορά περιμένω την Παρασκευή από το Σάββατο! :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back