25-03-13

14:12
Ξυπνησα αργα το μεσημερι. Θυμομουν καλα τον εφιαλτη που ειδα γιατι σιγουρα περι εφιαλτη επροκειτο. Σπανια θυμαμαι τα ονειρα μου και ακομα πιο σπανια τους εφιαλτες μου. Ημουν στο πανεπιστημιο και εκανα ενα πολυ δυσκολο μαθημα. Παροτι ημουν 25 ειχα αποφασισει να το παρω απο την αρχη παλι. Αμφεβαλλα αν θα τα καταφερνα. Η αιθουσα ηταν πολυ ψυχρη, το μαθημα εξαιρετικα δυσκολο και δε γνωριζα κανεναν απο εκει. Ηταν ολοι μικροτεροι μου. Εγω χαμενος. Εχω ξαναδει εφιαλτη με το πανεπιστημιο οπως και με τις πανελληνιες. Ξυπνησα και δεν ειχα καμια ορεξη. Ουτε για καφε. Με πηρανε τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ο αριθμος μου κληρωθηκε και οτι κερδισα ενα τριημερο ταξιδι σε προορισμο της επιλογης μου για 2 εως ατομα. Δεν εδωσα σημασια. Δεν χαρηκα. Ειχα δουλειες, βαρετες υποχρεωσεις. Πηγα σε δημοσιο νοσοκομειο που ηταν αρκετο για να μου χαλασει ακομα περισσοτερο η διαθεση. Νιωθω χαμενος. Η ζωη μου δεν ειναι σε προγραμμα, ειναι εντελως αστατη. Νιωθω μοναξια. Ευχομαι απλα να αλλαζαν τα πραγματα ή να γυρνουσα πισω το χρονο...Καθησα και ηπια ενα καφε στα γρηγορα και μετα πηγα να παιξω ΚΙΝΟ. Κερδισα 22 ευρω. Αυτο με χαροποιησε ιδιαιτερα. Επιτελους και κατι καλο. Σκεφτηκα και το αλλο καλο με το ταξιδι. Πηρα τηλεφωνο αλλα μου ειπαν οτι ισχυει μονο για ατομα ανω των 28 ετων...Κριμα και ηθελα πολυ να φυγω αυτο το τριημερο...Οι γονεις μου θα ερθουν και δεν εχω καμια ορεξη σε αυτη τη φαση...Δε θελω να μαλωσουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.