anisixos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anisixos
Εκκολαπτόμενο μέλος
-Θες να μας μιλησεις γι αυτο Τηλεμαχε;
Βεβαιως. Ειχα μια πολυ ατυχη συναντηση σημερα, με το επιτελειο μιας τηλεοπτικης εκπομπης.
-Τι πηγες να κανεις εκει;
Ηθελα να κανω την τιμη στην εκπομπη να εμφανιστω ζωντανα. Η εκπομπη δεν εκτιμησε την κινηση μου αυτη και το χειροτερο δε με αναγνωρισε οτι ειμαι ο δημοφιλης ιντερνετικος σταρ Τηλεμαχος, πραγμα που αποτελει καθηκον της και με πεταξε εξω.
-Θες να πεις οτι δεν καταλαβε ποιος εισαι;
Κι ομως συμβαινουν και αυτα...
-Λες να ειχε αλλους λογους;
-Μπορει να το εκανε απο κακια η συγκεκριμενη δημοσιογραφισκα που με πεταξε εξω και απο ζηλεια καθως εγω ειμαι ενας σταρ και αυτη μια απλη υπαλληλος.
-Ας αφησουμε αυτο το δυσαρεστο γεγονος και ας περασουμε στα χειροτερα...Τελευταια δεν εισαι και στα καλυτερα σου ψυχολογικα...
Οντως, με απασχολουν πολλα θεματα ψυχικης φυσεως, εχουν να κανουν με τα ψυχολογικα των αλλων ανθρωπων που επηρεαζουν και μενα και εχουν να κανουν με την αγενεια, την επιθετικοτητα, την ειρωνεια, την κακια και αλλα πολλα. Ο κοσμος αυτος ειναι σκληρος, τραχυς. δυσκολος, παραξενος, απροβλεπτος, αρρωστος, και επιπονος.
-Τι σου δινει κουραγιο;
Εσυ.
-Η σχολη σου πως παει;
Κουτσαινωντας...
-Μετανιωνεις για πραγματα που εκανες;
Εχω μετανιωσει για τη σταση που κρατουσα στο σχολειο απεναντι σε αλητες που με πειραζαν και με οδηγησαν σε ασχημη κατασταση.
-Δηλαδη τι σταση επρεπε να κρατησεις;
Πιο επιθετικη και ενεργητικη.
-Κατι τελευταιο προς το κοινο. Μια συμβουλη, ενα μηνυμα.
Να σεβεστε τον εαυτο σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anisixos
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλως σας βρηκα!
τι κανετε;;;
χαιρομαι πολυ που ειμαι εδω.
ειμαι ενας νεος 26 χρονων ανεργος-αεργος, μενω αθηνα.
θα σας μιλησω για κατι που μου συνεβη πριν λιγες μερες και που ειναι εξαιρετικα απιστευτο και εξαιρετικο.
εγω που λετε ψαχνω για δουλιτσα. πριν καποιες μερες περνουσα απο ενα μαγαζι με ρουχα, κοιτουσα τη βιτρινα και ο ιδιοκτητης με λεει "περνα μεσα νεαρε. εμπρος λοιπον. τι περιμενεις; ειμαστε νεο μαγαζι". οταν ακουσα το "νεο μαγαζι", αδιαφορησα για τα ρουχα και ρωτησα αν ψαχνουν προσωπικο. μου ειπαν να περασω απο βδομαδα. ετσι και εκανα. πηγα ξανα απο βδομαδα κρατωντας ενα βιογραφικο στο χερι.
η υπαλληλος που με ειδε με ρωτησε αν εχω αναλογη προυπηρεσια και την ειπα ψεμματα οτι περυσι δουλεψα σε ενα μαγαζι με ρουχα που βρισκοταν στον ιδιο δρομο. "Στο Νικο; Στον κοντουλη;" με ρωτησε αυτη. "Ναι" απαντησα εγω διστακτικα μη εχοντας αλλη επιλογη. Μετα αυτη η υπαλληλος ειπε στον ιδιοκτητη οτι δουλεψα σε αυτο το Νικο και αυτος με ρωτησε με αυστηρο υφος ποσο καιρο. "7-8 μηνες" του ειπα εγω. "Πλακα μου κανεις; Ουτε δυο βδομαδες δε δουλεψες. Ο Νικος ειναι φιλος μου. Εγω του ανοιξα το μαγαζι". Ξεροκαταπια τη γλωσσα και εφυγα χωρις να πω τιποτα. Ενιωσα πολυ χαλια παρα πολυ χαλια. Με πιασανε στα πρασα. Καταλαβα ομως πως με το να λες ψεμματα δεν κερδιζεις τιποτα, αντιθετα βγαινεις χαμενος. Η ειλικρινεια ειναι δυσκολο πραγμα αλλα πολυ σπουδαιο.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετά από λίγο το Nazca έκλεισε και πολύ το χάρηκα, ο μαλάκας δεν ξέρω τι κάνει τώρα πάντως εύχομαι να χρωστάει παντού και όσοι διάβασουν αυτό και ξέρουν ποιός είναι να τον φασκελώνουν και να μην δουλέψουν ποτέ για αυτόν. Ευτυχώς στα καπάκια βρήκα πολύ καλύτερη δουλειά...
Dalian
Περιβόητο μέλος
Καλησπερα
καλως σας βρηκα!
τι κανετε;;;
χαιρομαι πολυ που ειμαι εδω.
ειμαι ενας νεος 26 χρονων ανεργος-αεργος, μενω αθηνα.
θα σας μιλησω για κατι που μου συνεβη πριν λιγες μερες και που ειναι εξαιρετικα απιστευτο και εξαιρετικο.
εγω που λετε ψαχνω για δουλιτσα. πριν καποιες μερες περνουσα απο ενα μαγαζι με ρουχα, κοιτουσα τη βιτρινα και ο ιδιοκτητης με λεει "περνα μεσα νεαρε. εμπρος λοιπον. τι περιμενεις; ειμαστε νεο μαγαζι". οταν ακουσα το "νεο μαγαζι", αδιαφορησα για τα ρουχα και ρωτησα αν ψαχνουν προσωπικο. μου ειπαν να περασω απο βδομαδα. ετσι και εκανα. πηγα ξανα απο βδομαδα κρατωντας ενα βιογραφικο στο χερι.
η υπαλληλος που με ειδε με ρωτησε αν εχω αναλογη προυπηρεσια και την ειπα ψεμματα οτι περυσι δουλεψα σε ενα μαγαζι με ρουχα που βρισκοταν στον ιδιο δρομο. "Στο Νικο; Στον κοντουλη;" με ρωτησε αυτη. "Ναι" απαντησα εγω διστακτικα μη εχοντας αλλη επιλογη. Μετα αυτη η υπαλληλος ειπε στον ιδιοκτητη οτι δουλεψα σε αυτο το Νικο και αυτος με ρωτησε με αυστηρο υφος ποσο καιρο. "7-8 μηνες" του ειπα εγω. "Πλακα μου κανεις; Ουτε δυο βδομαδες δε δουλεψες. Ο Νικος ειναι φιλος μου. Εγω του ανοιξα το μαγαζι". Ξεροκαταπια τη γλωσσα και εφυγα χωρις να πω τιποτα. Ενιωσα πολυ χαλια παρα πολυ χαλια. Με πιασανε στα πρασα. Καταλαβα ομως πως με το να λες ψεμματα δεν κερδιζεις τιποτα, αντιθετα βγαινεις χαμενος. Η ειλικρινεια ειναι δυσκολο πραγμα αλλα πολυ σπουδαιο.
Δηλαδή την έχασες τη δουλειά ε? Κρίμα. {αν ήμουν στη θέση σου θα ήθελα να ριχτώ στο κοντινότερο πηγάδι, μπράβο σου που το χειρίστηκες ψύχραιμα}.
Μην το βάζεις κάτω όμως, θα βρεθούν κι άλλες ευκαιρίες.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ;Μα είναι δυνατόν;
Πες ότι ήσουν σε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη,έλεος δηλαδή...
Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος
GeorgeRtr
Εκκολαπτόμενο μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.