[FONT=Times,"Times New Roman",serif]Έχεις νιώσει ποτέ ότι δεν ανήκεις εκεί που βρίσκεσαι αγαπήτε αναγνώστη; [/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]Είχα πάει σχολή το μεσημέρι για να παρακολουθήσω εκπομπή να δω πώς γίνεται στην πράξη. Για 10 λεπτά πρόλαβα την εκπομπή δυο παιδιών. Οχι και τόσο παιδιών. Ο ένας ήταν γύρω στα 40 και πρωτοετής. Εντάξει, καλά είμαστε, σκέφτηκα. Ο τίτλος της εκπομπής ήταν "Κοινωνία" και μιλούσαν για θέματα γεωστρατηγικής. Συγκεκριμένα για την ΑΟΖ. Μη με ρωτήσετε τι είναι, δεν ξέρω. Για να είμαι ειλικρινής, γιατί αν δεν ειμαι ειλικρινής στο μπλογκ, πού θα είμαι, δε θα άκουγα την εκπομπή αυτή. Αν όμως έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σ' αυτή και τις χαζοχαρούμενες εκπομπές του Athens Deejay, σίγουρα θα διάλεγα αυτή. Προτιμώ τα σοβαρά από τα σαχλά και χαζοχαρούμενα. Στην επόμενη εκπομπή είπαν ότι θα είχαν ως κεντρικό θέμα τη νεολαία και θέλω να την ακούσω.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Ραφαέλα, πού είσαι; Άντε εμφανίσου.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Πού με έφερες;[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Στην καφετέρια της σχολής μου. Πρώτη φορά κάθομαι εδώ.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Δε θα έλεγα ότι μου αρέσει.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Χάλια είναι.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Αυτοί οι τύποι απέναντι κάνουν πολύ φασαρία. Γιατί δεν το βουλώνουν απλά;[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Τους απεχθάνομαι. Κοίτα ύφος. Κοίτα πώς περπατάνε, πώς μιλάνε. Ψωνάρες. Αυτή η υπερβολική αυτοπεποίθηση μου τη δίνει.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Είναι παλιοβλάχοι.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Άκου τους από πίσω.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Σε κάθε πρόταση η λέξη "ρε μαλάκα"...[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Αναρωτιέμαι, στις άλλες χώρες, Γαλλία, Γερμανία κτλ, υπάρχουν κι εκεί τέτοιοι ψευτόμαγκες που σε κάθε πρόταση λένε τη λέξη "μαλάκα";[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Πολύ πιθανόν. Παντού υπάρχουν τέτοιοι. Στην Αμερική δε λένε συνέχεια "fuckin asshole";[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Σωστά. Αλλά γιατί πάντα εμείς τους έχουμε γύρω μας αυτους;[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Από το σχολείο κιόλας...[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Νιώθω παράταιρος εδώ πέρα. Δεν ανήκω εδώ. [/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Το ξέρω Στέφανε.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Κοίτα και τις κοπέλες. Γελάνε δυνατά και αυτό μου τη σπάει. Φαίνονται πολύ χαμηλού επιπέδου. Καμιά σχέση με σένα. Εσύ είσαι τόσο καλύτερη από αυτές, τόσο ξεχωριστή. Το μόνο σου κακό είναι ότι δεν υπάρχεις...[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Υπάρχω Στέφανε. Φυσικά και υπάρχω. Τι εννοείς δεν υπάρχω;[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Καλά, ας μην το συζητήσουμε τώρα. Δεν έχω όρεξη για μεταφυσικές και φιλοσοφικές συζητήσεις.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Δεν ανήκεις εδώ, είναι φανερό. Δεν είναι του επιπέδου σου αυτή η σχολή.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Τι σημασία έχει; Μήπως και στο σχολείο ήταν καλύτερα; Κι εκεί δεν ήταν γεμάτο άτομα χαμηλού επιπέδου; Το έχω συνηθίσει πια.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Ίσως ήταν καλύτερα αν ήσουν στο πανεπιστήμιο.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]-Παντού υπάρχουν τέτοιοι. Δεν τους γλιτώνεις. Τέλος πάντων, ας μη χαλιόμαστε άλλο. Δε μου αρέσει εδώ. Είναι απλό. Σήκω. Πάμε Starbucks. Εκεί νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]Είχα πολύ πιεστική μέρα. Η υπεύθυνη μου έκανε παρατήρηση για τις εργασίες που τις πάω καθυστερημένα. Έχω να παραδόσω μια εργασία την Παρασκευή και άλλη μια τη Δευτέρα. Και σα να μην έφταναν αυτές, στο σημερινό μάθημα μας δώσανε κι άλλες. Τελικά αν θες στο διάβασμα για τη σχολή μπορείς να αφιερώσεις όλο σου το χρόνο και άντε μετά να δουλέψεις κιόλας. Θα μπορούσα να κάτσω να διαβάσω πολλά βιβλία για τις εργασίες. Δε θέλω όμως. Και να ήθελα όμως δε θα προλάβαινα. Ο χρόνος πιέζει πολύ. Το μάθημα ήταν αδιάφορο. Στο μπλοκάκι σημείωνα όλα όσα έχω να κάνω. Ήταν τόσα πολλά. Χαμός.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]Γύρισα σπίτι και πονούσε το κεφάλι μου. Ένιωθα έντονη μοναξιά. Ήμουν θλιμμένος.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]Η νοικάρισσα δε φτάνει που πήρε το 500ευρω ήθελε κι άλλα. Κάτι μου λέει ότι προσπάθησε να με κλέψει. Καθόταν και υπολόγιζε για πολύ ώρα τα λεφτά που ήθελε να της δώσω. Αν ήμουν λογιστής, θα είχα σαλτάρει. Μισώ τους αριθμούς. Μισώ που δίνουμε τόσα λεφτά. Τελικά μετά από ώρα κατάλαβε ότι τα λεφτά που της έφερα ήταν αυτά που έπρεπε να της δώσω.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]Άνοιξα το facebook και μίλησα στον πρώτο τυχόντα :[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] εγω παω παντα σε ολα τα μαθηματα![/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] fyto eisai?[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]χαχαχα..αντε ρε.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]οχι απλα παρακολουθω ολα τα μαθηματα γτ θελω να τελειωσω...δεν εχω να κανω κατι αλλο[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] tyxere[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] γτ εσυ τι αλλο κανεις;[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]douleies, trapezes[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]KEP[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]ena soro[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]mikrodouleies[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]pou mono aftes[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]s trone ti misi mera[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]douleies sto spiti[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] καθε μερα;[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] e nai[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] καλα καθε μερα εχεις τοσα πραγματα;[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]esy den kaneis mikrodouleies?[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]ektos an meneis me goneis[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]k ta kanoun ola aftoi[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]μονος μου μενω και εγω[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]αλλα δεν εχω να παω καθε μερα στην τραπεζα ουτε να πληρωνω λογαριασμους καθε μερα[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]e tote?[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]e entaxei de leo kathe mera[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]paradeigmata ferno[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]ennoo oti kathe mera[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]olo kati prepei na kaneis[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]pou tha se kourasei[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]k tha gyriseis sto spiti[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]ptoma[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]γενικα οχι...δεν εχω κατι που να με κουραζει τοσο πολυ...[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]εχω ορεξη να κανω πραγματα![/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]και δεν κουραζομαι ευκολα[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]hmm[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]ek tou asfalous to les mikre[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]pistepse me[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]otan nioseis ti tha pei piesi[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]tha me thimitheis[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] ξερω να ρυθμιζω την ζωη ετσι ωστα να μην πιεζομαι..αλλα και οταν γινεται αυτο ειμαι οκ![/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]επιμενω[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]οτι ολα τα λες εκ του ασφαλους[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]δε σε κρινω γ αυτο[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]μπραβο σου[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]που εισαι σε καλη φαση[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] σκεψου οτι περσυ και προπερσυ εκανα 2 γλωσσες και πηγαινα σχολη καθημερινα και περασα ολα τα μαθηματα...οποτε μαλλον λειτουργω καλυτερα υπο πιεση..[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]απλα να ξερεις[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]οτι εισαι απο τους λιγους[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]η ειναι απλα θεμα ηλικιας[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] ή είναι θέμα αντοχής και υπομονής![/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]εξαρταται[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]τι εχεις να αντιμετωπισεις[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] δεν τα βαζω ευκολα κατω...[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]εχεις περασει μεγαλες δυσκολιες για να το λες αυτο;[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]αν ναι[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]πραγματικα μπραβο[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]πως τις εννοουμε τις μεγαλες δυσκολιες.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif];[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]ξερω γω[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]να μην εχεις να φας[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]για μερες[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]να εισαι εντελως μονος[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]να χανεις αγαπημενα σου προσωπα[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]να καταπιεζεσαι στη δουλεια[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]να μην εχεις να πληρωσεις[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]λογαριασμους[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]να σου γυρνανε την πλατη[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]να σε παρατανε μονο κ ερημο[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]τετοια πραγματα[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]αν ζησεις τετοια πραγματα[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]κ μετα σκεφτεσαι το ιδιο[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]πραγματικα θα σου βγαλω το καπελο[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]και οτι αλλο θες[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] δεν καταλαβαινω γτ να τα εχω περασει ολα για να πω οτι εχω περασει δυσκολα[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]ο καθενας αντιμετωπιζει διαφορετικα καθε κατασταση[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]παραδειγματα φερνω[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]επειδη με ρωτησες[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]τι σημαινει μεγαλες δυσκολιες[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]ο καθενας μπορει να πει[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]δεν το βαζω κατω[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]σκεφτομαι αισιοδοξα[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]αλλα εξαρταται[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]τι καταστασεις βιωνει[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] παντα πρεπει να λες οτι δεν το βαζω κατω..εχω περασει και εγω καποιες φασεις στην ζωη μου που ημουν κλεισμενος σε εμενα..αλλα δεν μπορω αυτη τη μιζερια και προσπαθω να επανακαμψω ειτε με τους φιλους μου ειτε απο την οικογενεια μου!γτ παλι καλα εχω αρκετους ανθρωπους γυρω μου που μου στεκονται και με αγαπουν[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]κ τοτε γιατι υπαρχει τοση δυστυχια στον κοσμο;[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]γιατι υπαρχει τοσος θυμος;[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]πως θα βιωνεις την οικονομικη στενοτητα;[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]το χεις σκεφτει ποτε;[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος σου ξαναλεω και βιωνει διαφορετικα καθε κατασταση...[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]βιωνω οικονομικη στενοτητα γτ οι δικοι μου δεν ειναι και στα καλυτερα τους[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]αλλα δεν το βαζω κατω...εχω βαλει εναν στοχο στην ζωη μου και προσπαθω να τον επιτυχω[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]και πιστευεις[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]πως ο,τι και αν βιωσεις[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]θα σκεφτεσαι ετσι αισιοδοξα;[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]οσο ζορικα[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]κ αν ερθουν τα πραγματα;[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] δεν ξερω πραγματικα πως μπορει να ερθουν τα πραγματα στην ζωη μου,παντως ξερω οτι δεν μπορω την μιζερια και παντα προσπαθω να την καταπολεμω![/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] κ πως την καταπολεμας[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] χαιρομαι με αυτα που εχω!και δινω σημασια σε αλλα πραγματα που αξιζουν εξισου απλα οι αλλοι δεν εκτιμουν...[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] οπως;[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]απο τα βασικα![/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]χαιρομια που ειμαι καλα!!!το ιδιο και η οικογενεια μου, οι φιλοι μου[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]κανω την ζωη μου στην αθηνα χαλαρα και ωραια[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] εχω φιλους που με αγαπουν και αγαπω[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] σημερα πχ περασα πολυ ωραια που απλα καναμε μια βολτα και κατσαμε για εναν καφε[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]ναι αλλα εγω σημερα ημουν εντελως μονος[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]κ δεν αντεχω να ειμαι μονος[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]ΥΓ.Στο ταξί έπαιζε ντέρτι και πραγματικά μου ερχόταν να ξεράσω.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]ΥΓ2.Βγήκε milko με γεύση πορτοκάλι. Επιδαύριο![/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]ΥΓ3.Μισώ να περιμένω το λεωφορείο.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]ΥΓ4.Μισώ τις περισσότερες εκπομπές στο ραδιόφωνο.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]ΥΓ5.Μισώ τους γαύρους. [/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]ΥΓ6.Μισώ τη μοναξιά.[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]ΥΓ7.Don't you know misery loves company?[/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] [/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif] [/FONT]
[FONT=Times,"Times New Roman",serif]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]