27-02-12

11:24
...
Πάντως δεν έχω καταλάβει το θέμα αυτού του thread ειλικρινά.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.411 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.675 μηνύματα σε 105.882 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 255 άτομα.
...
Πάντως δεν έχω καταλάβει το θέμα αυτού του thread ειλικρινά.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ουτε και εγω: Ούτε κι εγώ...
τωρα δηλαδη εσυ εχεις καταλαβει ποιο ακριβως ειναι το θεμα και απαντας οτι γκρεμιστηκε ενας ολοκληρος κοσμος ...κλπ;;;πειτε και μενα ρε παιδια ποιο ειναι το θεμα...το κρατατε μυστικο;;;ενταξει το διαβασα ολο, ειμαι λιγο μαζοχας, εχω πιει και καφε....
αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως πρεπει να γραψω
Να συμμετεχω στη κουβεντουλα σας? με ποιο τροπο?
να πω την γνωμη μου για οτι διαβασα? εχετε μπερδεψει, βουρτσες, σωβρακα φανελες,και ολα τα ποδια της 40ποδαρουσας...
Μπορω να καταλαβω, το οτι γκρεμιστηκε ενας ψευτικος κοσμος αυτο ενοχλει καποιους η και ισως να τους αποσυντονιζει, ο Κωστοπουλος επαθε το χειροτερο πατατρακ απο ολους, αλλα περα απο αυτο τι?
Αν δεν θελετε να καταλαβετε που ζειτε και πως ειναι η ζωη στη πραγματικοτητα, κανενα προβλημα.
Αλλωστε ο καθενας ζει την ζωη που θελει και αντεχει,
ολα καλα - ολα ανθηρα![]()
Γεια σας
σημερα διαβασα μια συνεντευξη της Χαρουλας Αλεξιου στην Καθημερινη της Κυριακης.
Μιλησα σημερα με ενα φιλο μου στο skype και του ανεφερα τη συνεντευξη και συζητησαμε για την Αλεξιου και οσα ειπε και για τους κομμουνιστες. Παραθετω το διαλογο μας και περιμενω τις δικες σας αποψεις :
Εσενα σου τη σπανε οι κομμουνιστες;
ειναι καραγκιοζηδες και ζουν 100 χρονια πισω
ολα αυτα που πρεσβευουν οι ιδεες τους και οι πολιτικες τους ειναι αναχρονιστικα και αστεια
Και γω αυτο νομιζω,και οχι μονο αυτο
αλλα βρισκουν παντου αρνητικα
και σου μαυριζουν την ψυχη
ναι
ολα μαυρα τα βλεπουν
τιποτα δε βρισκουν καλο και σωστο
τωρα βρηκανε
τη νεα καραμελα
"πεθανε το lifestyle"
σωστα
τωρα θα επικρατησει
η Παπαρηγα
ελεος...
ναι νομιζουν οτι τωρα θα παρουμε τα κομμουνιστικα ταγαρια και θα αφηνουν οι γυναικες αξυριστες τις μασχαλες τους που εκλεισε η ιμακο
λολ
και η αλεξιου
κομμουνιστρια
πρεπει να ειναι
η τραγουδιστρια
διαβασα σημερα
συνεντευξη της
εχω ακουσει
αρνητικα σχολια
οτι δεν δινει σημασια
στους θαυμαστες της πχ
ειναι απλα μια αμορφωτη που ετυχε να εχει καλη φωνη
τιποτα παραπανω
λεει κατι βλακειες
στην καθημερινη
κατι κομμουνιστικα
τυπου
"οταν ψηλωσαν τα σπιτια
χωρισαν και οι ανθρωποι"
και δε μυριζε πια γαζια η γειτονια
"τα καναλια πληρωνουν εκπομπες για να κρινουν γοβες σε μια Ελλαδα με αστεγους
δεν υπαρχει εκπομπη για πολιτισμο"
κτλ
που πρωτον
δεν καταλαβα
επειδη υπαρχει φτωχεια
κ κριση
πρεπει ολη η τηλεοραση
να δειχνει μονο αυτο;
κ δευτερον
υπαρχουν πολλες εκπομπες
με πολιτισμο
αυτη την καραμελα με τις εκπομπες πολιτισμου τη λενε ολοι
και ξερεις τι εννοουν;
"τωρα εχουμε το ριαλιτι. την γκομενα με το στενο φουστανι, τη βλεφαριδα καγκελο να κλαιει"
τι;
εννοουν να εχουμε εκπομπες που να δειχνουν την αλεξιου το μαλαμα και δυο τρεις αλλους καραγκιοζηδες
αυτο εννουν πολιτισμο αυτοι
και στο κατω κατω η ΕΡΤ ολη μερα και ολη νυχτα μας εχει πηξει στον πολιτισμο
και ειναι τρια καναλια
ε αυτο λεω κ εγω
ποσο πολιτισμο να αντεξουμε ακομα;
σκεφτομαστε το ιδιο
εχουμε τον ιδιο
τροπο σκεψης
ειναι απλη λογικη
λογικη που λειπει απο τον πολυ κοσμο
ε αυτο λεω
ειναι απλη
αλλα οχι κοινη
καθενας βλεπει μονο ενα κομματακι που τον συμφερει και ασχολειται μα αυτο και το κανει καραμελα
ελεος
την αλλη την πειραξε που ψηλωσαν τα σπιτια
αν δεν ψηλωναν η αθηνα θα ειχε φτασει μεχρι τη θηβα
και μετα θα παραπονιοταν που εχουν γινει ολα οικοπεδα
βγαλε ακρη
Περιμενω τις αποψεις σας. Και για να μην παραξηγουμαι, θεωρω την Αλεξιου μια σημαντικη τραγουδιστρια που εχει πει σημαντικα και ποιοτικα τραγουδια, παροτι εμενα δε μου αρεσουν. Επισης, δε λεω οτι ολα οσα λεει ειναι λαθος. Την ειχα δει και σε τηλεοπτικη συνεντευξη και μου φανηκε σωστη. Ουτε θεωρω οτι οι κομμουνιστες ειναι λαθος σε ολα, ουτε τους ακυρωνω, ουτε τους απαξιωνω. Εστιαζω σε καποια συγκεκριμενα πραγματα που δε μου αρεσουν.
διάβασα στην καθημερινή την συνέντευξη της κ Αλεξίου ( https://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_2_26/02/2012_473948 ) και πραγματικά δεν μπορώ να κατάλαβω ποιο είναι το πρόβλημά σαςΓεια σας
σημερα διαβασα μια συνεντευξη της Χαρουλας Αλεξιου στην Καθημερινη της Κυριακης.
Μιλησα σημερα με ενα φιλο μου στο skype και του ανεφερα τη συνεντευξη και συζητησαμε για την Αλεξιου και οσα ειπε και για τους κομμουνιστες. Παραθετω το διαλογο μας και περιμενω τις δικες σας αποψεις :
Περιμενω τις αποψεις σας. Και για να μην παραξηγουμαι, θεωρω την Αλεξιου μια σημαντικη τραγουδιστρια που εχει πει σημαντικα και ποιοτικα τραγουδια, παροτι εμενα δε μου αρεσουν. Επισης, δε λεω οτι ολα οσα λεει ειναι λαθος. Την ειχα δει και σε τηλεοπτικη συνεντευξη και μου φανηκε σωστη. Ουτε θεωρω οτι οι κομμουνιστες ειναι λαθος σε ολα, ουτε τους ακυρωνω, ουτε τους απαξιωνω. Εστιαζω σε καποια συγκεκριμενα πραγματα που δε μου αρεσουν.
...Ξέρεις, το skype το προτιμά ο κόσμος γιατί
μπορείς να τα λες προφορικά με τον άλλον.
![]()
Γιατί τέτοια επίθεση στους κομμουνιστές; θέλει να μας δείξει ότι είναι δεξιά;
Xαρά στο κουράγιο που έχεις να αυτοτρολλάρεσαι...
Eιλικρινά πολύ απολαυστική συζήτηση...
Ανωμαλία [...] και να μπορείς να διαβάζεις αυτό το κατεβατό.
θα σκαγα άμα δεν μάθαινα "τι ΔΕΝ έκανε"![]()