Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:52 Ο Dark_kronos: #41 10-09-05 17:52 Γιατι εσυ agent_provocateur εχεις σκωτοσει κανεναν και ξερεις απο σκωτομους; Επιστιμονικα αποδεδιγμενο ολοι κολονουν σε τετιες καταστασεις. Ο μονος που μπορει να εφχαριστειθει το οτι σκωτονει η να το κανει συνεχος η να το κανει και να μην εχει προβλημα κτλ ειναι ενας ψαχαστενεις. Κανενας που εχει τα λογικα του δεν το κανει ετσι ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:59 Η bunny217 έγραψε: #42 10-09-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Γιατι εσυ agent_provocateur εχεις σκωτοσει κανεναν και ξερεις απο σκωτομους; Επιστιμονικα αποδεδιγμενο ολοι κολονουν σε τετιες καταστασεις. Ο μονος που μπορει να εφχαριστειθει το οτι σκωτονει η να το κανει συνεχος η να το κανει και να μην εχει προβλημα κτλ ειναι ενας ψαχαστενεις. Κανενας που εχει τα λογικα του δεν το κανει ετσι ευκολα Click για ανάπτυξη... Ευγε Κρόνε παιδί μου με κάλυψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent_provocateur Νεοφερμένο μέλος Ο agent_provocateur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 18:26 Ο agent_provocateur: #43 10-09-05 18:26 ο φιλος σας ο αλφα πι ολο και κατι παραπανω θα ξερει για να μιλαει ετσι αλλα δε μπορω να πω περισοτερα ελπιζω να μη με λετε ψυχαστενη γιατι θα μαλοσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο billthevampire: #44 10-09-05 19:21 Τώρα αν λες για μένα ότι ξέρω κάτι, ναι ξέρω να σκοτώνω μύγες και κουνούπια τίποτα παραπάνω, ευτηχώς η τρέλα μου δεν φτάνει ως εκεί να σκοτώνω ανθρώπους ή ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:26 Ο weak and powerless: #45 10-09-05 19:26 οι μύγες και τα κουνούπια δεν ανήκουν στο ζωικό βασίλειο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:30 Ο billthevampire: #46 10-09-05 19:30 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: οι μύγες και τα κουνούπια δεν ανήκουν στο ζωικό βασίλειο ; Click για ανάπτυξη... Ανήκουν στο ζουζουνικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:57 Ο kotetsi έγραψε: #47 10-09-05 19:57 Ναι, θα το έκανα. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 11:42 Ο lost_in_space: #48 03-06-06 11:42 Και βέβαια δεν θα το έκανα, αν σκοτώσω κάποιον θα το κάνω για να γουστάρω και όχι για να πάρω $$. Είμαι ο Psychokiller ο αφάνας και όχι ο hitman ο καράφλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo221297 Νεοφερμένο μέλος Η geo221297 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 17:24 Η geo221297: #49 28-06-06 17:24 Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Ο Founes έγραψε: #50 28-06-06 18:39 Αρχική Δημοσίευση από geo22: Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Click για ανάπτυξη... χμ... να σε εχουμε υπ' οψην μας δηλαδη... ελπίζω να μην εισαι τοοοοσο ακριβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:48 Η prime έγραψε: #51 28-06-06 18:48 Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:53 Ο Founes έγραψε: #52 28-06-06 18:53 Αρχική Δημοσίευση από prime: Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Click για ανάπτυξη... Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:07 Η prime έγραψε: #53 28-06-06 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν.. ..ο κύκλος είναι το τέλειο σχήμα και χωρίς γωνίες να χτυπάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:10 Ο Bill_1992: #54 28-06-06 19:10 Όχι,δεν του τη χώνειςΣιγά μη σκοτώσω άνθρωπο8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:42 Ο QsLv έγραψε: #55 28-06-06 19:42 Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:18 Η Isiliel έγραψε: #56 28-06-06 20:18 PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:42 Ο Founes έγραψε: #57 28-06-06 20:42 Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατι εσυ agent_provocateur εχεις σκωτοσει κανεναν και ξερεις απο σκωτομους; Επιστιμονικα αποδεδιγμενο ολοι κολονουν σε τετιες καταστασεις. Ο μονος που μπορει να εφχαριστειθει το οτι σκωτονει η να το κανει συνεχος η να το κανει και να μην εχει προβλημα κτλ ειναι ενας ψαχαστενεις. Κανενας που εχει τα λογικα του δεν το κανει ετσι ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:59 Η bunny217 έγραψε: #42 10-09-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Γιατι εσυ agent_provocateur εχεις σκωτοσει κανεναν και ξερεις απο σκωτομους; Επιστιμονικα αποδεδιγμενο ολοι κολονουν σε τετιες καταστασεις. Ο μονος που μπορει να εφχαριστειθει το οτι σκωτονει η να το κανει συνεχος η να το κανει και να μην εχει προβλημα κτλ ειναι ενας ψαχαστενεις. Κανενας που εχει τα λογικα του δεν το κανει ετσι ευκολα Click για ανάπτυξη... Ευγε Κρόνε παιδί μου με κάλυψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent_provocateur Νεοφερμένο μέλος Ο agent_provocateur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 18:26 Ο agent_provocateur: #43 10-09-05 18:26 ο φιλος σας ο αλφα πι ολο και κατι παραπανω θα ξερει για να μιλαει ετσι αλλα δε μπορω να πω περισοτερα ελπιζω να μη με λετε ψυχαστενη γιατι θα μαλοσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο billthevampire: #44 10-09-05 19:21 Τώρα αν λες για μένα ότι ξέρω κάτι, ναι ξέρω να σκοτώνω μύγες και κουνούπια τίποτα παραπάνω, ευτηχώς η τρέλα μου δεν φτάνει ως εκεί να σκοτώνω ανθρώπους ή ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:26 Ο weak and powerless: #45 10-09-05 19:26 οι μύγες και τα κουνούπια δεν ανήκουν στο ζωικό βασίλειο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:30 Ο billthevampire: #46 10-09-05 19:30 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: οι μύγες και τα κουνούπια δεν ανήκουν στο ζωικό βασίλειο ; Click για ανάπτυξη... Ανήκουν στο ζουζουνικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:57 Ο kotetsi έγραψε: #47 10-09-05 19:57 Ναι, θα το έκανα. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 11:42 Ο lost_in_space: #48 03-06-06 11:42 Και βέβαια δεν θα το έκανα, αν σκοτώσω κάποιον θα το κάνω για να γουστάρω και όχι για να πάρω $$. Είμαι ο Psychokiller ο αφάνας και όχι ο hitman ο καράφλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo221297 Νεοφερμένο μέλος Η geo221297 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 17:24 Η geo221297: #49 28-06-06 17:24 Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Ο Founes έγραψε: #50 28-06-06 18:39 Αρχική Δημοσίευση από geo22: Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Click για ανάπτυξη... χμ... να σε εχουμε υπ' οψην μας δηλαδη... ελπίζω να μην εισαι τοοοοσο ακριβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:48 Η prime έγραψε: #51 28-06-06 18:48 Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:53 Ο Founes έγραψε: #52 28-06-06 18:53 Αρχική Δημοσίευση από prime: Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Click για ανάπτυξη... Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:07 Η prime έγραψε: #53 28-06-06 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν.. ..ο κύκλος είναι το τέλειο σχήμα και χωρίς γωνίες να χτυπάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:10 Ο Bill_1992: #54 28-06-06 19:10 Όχι,δεν του τη χώνειςΣιγά μη σκοτώσω άνθρωπο8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:42 Ο QsLv έγραψε: #55 28-06-06 19:42 Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:18 Η Isiliel έγραψε: #56 28-06-06 20:18 PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:42 Ο Founes έγραψε: #57 28-06-06 20:42 Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Γιατι εσυ agent_provocateur εχεις σκωτοσει κανεναν και ξερεις απο σκωτομους; Επιστιμονικα αποδεδιγμενο ολοι κολονουν σε τετιες καταστασεις. Ο μονος που μπορει να εφχαριστειθει το οτι σκωτονει η να το κανει συνεχος η να το κανει και να μην εχει προβλημα κτλ ειναι ενας ψαχαστενεις. Κανενας που εχει τα λογικα του δεν το κανει ετσι ευκολα Click για ανάπτυξη... Ευγε Κρόνε παιδί μου με κάλυψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agent_provocateur Νεοφερμένο μέλος Ο agent_provocateur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 18:26 Ο agent_provocateur: #43 10-09-05 18:26 ο φιλος σας ο αλφα πι ολο και κατι παραπανω θα ξερει για να μιλαει ετσι αλλα δε μπορω να πω περισοτερα ελπιζω να μη με λετε ψυχαστενη γιατι θα μαλοσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο billthevampire: #44 10-09-05 19:21 Τώρα αν λες για μένα ότι ξέρω κάτι, ναι ξέρω να σκοτώνω μύγες και κουνούπια τίποτα παραπάνω, ευτηχώς η τρέλα μου δεν φτάνει ως εκεί να σκοτώνω ανθρώπους ή ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:26 Ο weak and powerless: #45 10-09-05 19:26 οι μύγες και τα κουνούπια δεν ανήκουν στο ζωικό βασίλειο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:30 Ο billthevampire: #46 10-09-05 19:30 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: οι μύγες και τα κουνούπια δεν ανήκουν στο ζωικό βασίλειο ; Click για ανάπτυξη... Ανήκουν στο ζουζουνικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:57 Ο kotetsi έγραψε: #47 10-09-05 19:57 Ναι, θα το έκανα. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 11:42 Ο lost_in_space: #48 03-06-06 11:42 Και βέβαια δεν θα το έκανα, αν σκοτώσω κάποιον θα το κάνω για να γουστάρω και όχι για να πάρω $$. Είμαι ο Psychokiller ο αφάνας και όχι ο hitman ο καράφλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo221297 Νεοφερμένο μέλος Η geo221297 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 17:24 Η geo221297: #49 28-06-06 17:24 Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Ο Founes έγραψε: #50 28-06-06 18:39 Αρχική Δημοσίευση από geo22: Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Click για ανάπτυξη... χμ... να σε εχουμε υπ' οψην μας δηλαδη... ελπίζω να μην εισαι τοοοοσο ακριβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:48 Η prime έγραψε: #51 28-06-06 18:48 Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:53 Ο Founes έγραψε: #52 28-06-06 18:53 Αρχική Δημοσίευση από prime: Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Click για ανάπτυξη... Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:07 Η prime έγραψε: #53 28-06-06 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν.. ..ο κύκλος είναι το τέλειο σχήμα και χωρίς γωνίες να χτυπάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:10 Ο Bill_1992: #54 28-06-06 19:10 Όχι,δεν του τη χώνειςΣιγά μη σκοτώσω άνθρωπο8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:42 Ο QsLv έγραψε: #55 28-06-06 19:42 Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:18 Η Isiliel έγραψε: #56 28-06-06 20:18 PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:42 Ο Founes έγραψε: #57 28-06-06 20:42 Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο φιλος σας ο αλφα πι ολο και κατι παραπανω θα ξερει για να μιλαει ετσι αλλα δε μπορω να πω περισοτερα ελπιζω να μη με λετε ψυχαστενη γιατι θα μαλοσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο billthevampire: #44 10-09-05 19:21 Τώρα αν λες για μένα ότι ξέρω κάτι, ναι ξέρω να σκοτώνω μύγες και κουνούπια τίποτα παραπάνω, ευτηχώς η τρέλα μου δεν φτάνει ως εκεί να σκοτώνω ανθρώπους ή ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:26 Ο weak and powerless: #45 10-09-05 19:26 οι μύγες και τα κουνούπια δεν ανήκουν στο ζωικό βασίλειο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:30 Ο billthevampire: #46 10-09-05 19:30 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: οι μύγες και τα κουνούπια δεν ανήκουν στο ζωικό βασίλειο ; Click για ανάπτυξη... Ανήκουν στο ζουζουνικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:57 Ο kotetsi έγραψε: #47 10-09-05 19:57 Ναι, θα το έκανα. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 11:42 Ο lost_in_space: #48 03-06-06 11:42 Και βέβαια δεν θα το έκανα, αν σκοτώσω κάποιον θα το κάνω για να γουστάρω και όχι για να πάρω $$. Είμαι ο Psychokiller ο αφάνας και όχι ο hitman ο καράφλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo221297 Νεοφερμένο μέλος Η geo221297 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 17:24 Η geo221297: #49 28-06-06 17:24 Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Ο Founes έγραψε: #50 28-06-06 18:39 Αρχική Δημοσίευση από geo22: Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Click για ανάπτυξη... χμ... να σε εχουμε υπ' οψην μας δηλαδη... ελπίζω να μην εισαι τοοοοσο ακριβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:48 Η prime έγραψε: #51 28-06-06 18:48 Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:53 Ο Founes έγραψε: #52 28-06-06 18:53 Αρχική Δημοσίευση από prime: Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Click για ανάπτυξη... Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:07 Η prime έγραψε: #53 28-06-06 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν.. ..ο κύκλος είναι το τέλειο σχήμα και χωρίς γωνίες να χτυπάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:10 Ο Bill_1992: #54 28-06-06 19:10 Όχι,δεν του τη χώνειςΣιγά μη σκοτώσω άνθρωπο8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:42 Ο QsLv έγραψε: #55 28-06-06 19:42 Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:18 Η Isiliel έγραψε: #56 28-06-06 20:18 PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:42 Ο Founes έγραψε: #57 28-06-06 20:42 Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα αν λες για μένα ότι ξέρω κάτι, ναι ξέρω να σκοτώνω μύγες και κουνούπια τίποτα παραπάνω, ευτηχώς η τρέλα μου δεν φτάνει ως εκεί να σκοτώνω ανθρώπους ή ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:26 Ο weak and powerless: #45 10-09-05 19:26 οι μύγες και τα κουνούπια δεν ανήκουν στο ζωικό βασίλειο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:30 Ο billthevampire: #46 10-09-05 19:30 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: οι μύγες και τα κουνούπια δεν ανήκουν στο ζωικό βασίλειο ; Click για ανάπτυξη... Ανήκουν στο ζουζουνικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:57 Ο kotetsi έγραψε: #47 10-09-05 19:57 Ναι, θα το έκανα. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 11:42 Ο lost_in_space: #48 03-06-06 11:42 Και βέβαια δεν θα το έκανα, αν σκοτώσω κάποιον θα το κάνω για να γουστάρω και όχι για να πάρω $$. Είμαι ο Psychokiller ο αφάνας και όχι ο hitman ο καράφλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo221297 Νεοφερμένο μέλος Η geo221297 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 17:24 Η geo221297: #49 28-06-06 17:24 Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Ο Founes έγραψε: #50 28-06-06 18:39 Αρχική Δημοσίευση από geo22: Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Click για ανάπτυξη... χμ... να σε εχουμε υπ' οψην μας δηλαδη... ελπίζω να μην εισαι τοοοοσο ακριβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:48 Η prime έγραψε: #51 28-06-06 18:48 Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:53 Ο Founes έγραψε: #52 28-06-06 18:53 Αρχική Δημοσίευση από prime: Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Click για ανάπτυξη... Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:07 Η prime έγραψε: #53 28-06-06 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν.. ..ο κύκλος είναι το τέλειο σχήμα και χωρίς γωνίες να χτυπάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:10 Ο Bill_1992: #54 28-06-06 19:10 Όχι,δεν του τη χώνειςΣιγά μη σκοτώσω άνθρωπο8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:42 Ο QsLv έγραψε: #55 28-06-06 19:42 Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:18 Η Isiliel έγραψε: #56 28-06-06 20:18 PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:42 Ο Founes έγραψε: #57 28-06-06 20:42 Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οι μύγες και τα κουνούπια δεν ανήκουν στο ζωικό βασίλειο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:30 Ο billthevampire: #46 10-09-05 19:30 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: οι μύγες και τα κουνούπια δεν ανήκουν στο ζωικό βασίλειο ; Click για ανάπτυξη... Ανήκουν στο ζουζουνικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:57 Ο kotetsi έγραψε: #47 10-09-05 19:57 Ναι, θα το έκανα. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 11:42 Ο lost_in_space: #48 03-06-06 11:42 Και βέβαια δεν θα το έκανα, αν σκοτώσω κάποιον θα το κάνω για να γουστάρω και όχι για να πάρω $$. Είμαι ο Psychokiller ο αφάνας και όχι ο hitman ο καράφλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo221297 Νεοφερμένο μέλος Η geo221297 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 17:24 Η geo221297: #49 28-06-06 17:24 Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Ο Founes έγραψε: #50 28-06-06 18:39 Αρχική Δημοσίευση από geo22: Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Click για ανάπτυξη... χμ... να σε εχουμε υπ' οψην μας δηλαδη... ελπίζω να μην εισαι τοοοοσο ακριβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:48 Η prime έγραψε: #51 28-06-06 18:48 Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:53 Ο Founes έγραψε: #52 28-06-06 18:53 Αρχική Δημοσίευση από prime: Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Click για ανάπτυξη... Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:07 Η prime έγραψε: #53 28-06-06 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν.. ..ο κύκλος είναι το τέλειο σχήμα και χωρίς γωνίες να χτυπάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:10 Ο Bill_1992: #54 28-06-06 19:10 Όχι,δεν του τη χώνειςΣιγά μη σκοτώσω άνθρωπο8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:42 Ο QsLv έγραψε: #55 28-06-06 19:42 Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:18 Η Isiliel έγραψε: #56 28-06-06 20:18 PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:42 Ο Founes έγραψε: #57 28-06-06 20:42 Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: οι μύγες και τα κουνούπια δεν ανήκουν στο ζωικό βασίλειο ; Click για ανάπτυξη... Ανήκουν στο ζουζουνικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:57 Ο kotetsi έγραψε: #47 10-09-05 19:57 Ναι, θα το έκανα. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 11:42 Ο lost_in_space: #48 03-06-06 11:42 Και βέβαια δεν θα το έκανα, αν σκοτώσω κάποιον θα το κάνω για να γουστάρω και όχι για να πάρω $$. Είμαι ο Psychokiller ο αφάνας και όχι ο hitman ο καράφλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo221297 Νεοφερμένο μέλος Η geo221297 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 17:24 Η geo221297: #49 28-06-06 17:24 Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Ο Founes έγραψε: #50 28-06-06 18:39 Αρχική Δημοσίευση από geo22: Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Click για ανάπτυξη... χμ... να σε εχουμε υπ' οψην μας δηλαδη... ελπίζω να μην εισαι τοοοοσο ακριβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:48 Η prime έγραψε: #51 28-06-06 18:48 Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:53 Ο Founes έγραψε: #52 28-06-06 18:53 Αρχική Δημοσίευση από prime: Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Click για ανάπτυξη... Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:07 Η prime έγραψε: #53 28-06-06 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν.. ..ο κύκλος είναι το τέλειο σχήμα και χωρίς γωνίες να χτυπάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:10 Ο Bill_1992: #54 28-06-06 19:10 Όχι,δεν του τη χώνειςΣιγά μη σκοτώσω άνθρωπο8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:42 Ο QsLv έγραψε: #55 28-06-06 19:42 Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:18 Η Isiliel έγραψε: #56 28-06-06 20:18 PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:42 Ο Founes έγραψε: #57 28-06-06 20:42 Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, θα το έκανα. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 11:42 Ο lost_in_space: #48 03-06-06 11:42 Και βέβαια δεν θα το έκανα, αν σκοτώσω κάποιον θα το κάνω για να γουστάρω και όχι για να πάρω $$. Είμαι ο Psychokiller ο αφάνας και όχι ο hitman ο καράφλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo221297 Νεοφερμένο μέλος Η geo221297 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 17:24 Η geo221297: #49 28-06-06 17:24 Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Ο Founes έγραψε: #50 28-06-06 18:39 Αρχική Δημοσίευση από geo22: Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Click για ανάπτυξη... χμ... να σε εχουμε υπ' οψην μας δηλαδη... ελπίζω να μην εισαι τοοοοσο ακριβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:48 Η prime έγραψε: #51 28-06-06 18:48 Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:53 Ο Founes έγραψε: #52 28-06-06 18:53 Αρχική Δημοσίευση από prime: Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Click για ανάπτυξη... Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:07 Η prime έγραψε: #53 28-06-06 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν.. ..ο κύκλος είναι το τέλειο σχήμα και χωρίς γωνίες να χτυπάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:10 Ο Bill_1992: #54 28-06-06 19:10 Όχι,δεν του τη χώνειςΣιγά μη σκοτώσω άνθρωπο8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:42 Ο QsLv έγραψε: #55 28-06-06 19:42 Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:18 Η Isiliel έγραψε: #56 28-06-06 20:18 PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:42 Ο Founes έγραψε: #57 28-06-06 20:42 Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και βέβαια δεν θα το έκανα, αν σκοτώσω κάποιον θα το κάνω για να γουστάρω και όχι για να πάρω $$. Είμαι ο Psychokiller ο αφάνας και όχι ο hitman ο καράφλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo221297 Νεοφερμένο μέλος Η geo221297 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 17:24 Η geo221297: #49 28-06-06 17:24 Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Ο Founes έγραψε: #50 28-06-06 18:39 Αρχική Δημοσίευση από geo22: Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Click για ανάπτυξη... χμ... να σε εχουμε υπ' οψην μας δηλαδη... ελπίζω να μην εισαι τοοοοσο ακριβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:48 Η prime έγραψε: #51 28-06-06 18:48 Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:53 Ο Founes έγραψε: #52 28-06-06 18:53 Αρχική Δημοσίευση από prime: Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Click για ανάπτυξη... Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:07 Η prime έγραψε: #53 28-06-06 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν.. ..ο κύκλος είναι το τέλειο σχήμα και χωρίς γωνίες να χτυπάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:10 Ο Bill_1992: #54 28-06-06 19:10 Όχι,δεν του τη χώνειςΣιγά μη σκοτώσω άνθρωπο8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:42 Ο QsLv έγραψε: #55 28-06-06 19:42 Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:18 Η Isiliel έγραψε: #56 28-06-06 20:18 PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:42 Ο Founes έγραψε: #57 28-06-06 20:42 Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Ο Founes έγραψε: #50 28-06-06 18:39 Αρχική Δημοσίευση από geo22: Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Click για ανάπτυξη... χμ... να σε εχουμε υπ' οψην μας δηλαδη... ελπίζω να μην εισαι τοοοοσο ακριβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:48 Η prime έγραψε: #51 28-06-06 18:48 Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:53 Ο Founes έγραψε: #52 28-06-06 18:53 Αρχική Δημοσίευση από prime: Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Click για ανάπτυξη... Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:07 Η prime έγραψε: #53 28-06-06 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν.. ..ο κύκλος είναι το τέλειο σχήμα και χωρίς γωνίες να χτυπάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:10 Ο Bill_1992: #54 28-06-06 19:10 Όχι,δεν του τη χώνειςΣιγά μη σκοτώσω άνθρωπο8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:42 Ο QsLv έγραψε: #55 28-06-06 19:42 Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:18 Η Isiliel έγραψε: #56 28-06-06 20:18 PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:42 Ο Founes έγραψε: #57 28-06-06 20:42 Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geo22: Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι! Click για ανάπτυξη... χμ... να σε εχουμε υπ' οψην μας δηλαδη... ελπίζω να μην εισαι τοοοοσο ακριβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:48 Η prime έγραψε: #51 28-06-06 18:48 Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:53 Ο Founes έγραψε: #52 28-06-06 18:53 Αρχική Δημοσίευση από prime: Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Click για ανάπτυξη... Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:07 Η prime έγραψε: #53 28-06-06 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν.. ..ο κύκλος είναι το τέλειο σχήμα και χωρίς γωνίες να χτυπάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:10 Ο Bill_1992: #54 28-06-06 19:10 Όχι,δεν του τη χώνειςΣιγά μη σκοτώσω άνθρωπο8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:42 Ο QsLv έγραψε: #55 28-06-06 19:42 Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:18 Η Isiliel έγραψε: #56 28-06-06 20:18 PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:42 Ο Founes έγραψε: #57 28-06-06 20:42 Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 18:53 Ο Founes έγραψε: #52 28-06-06 18:53 Αρχική Δημοσίευση από prime: Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Click για ανάπτυξη... Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:07 Η prime έγραψε: #53 28-06-06 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν.. ..ο κύκλος είναι το τέλειο σχήμα και χωρίς γωνίες να χτυπάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:10 Ο Bill_1992: #54 28-06-06 19:10 Όχι,δεν του τη χώνειςΣιγά μη σκοτώσω άνθρωπο8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:42 Ο QsLv έγραψε: #55 28-06-06 19:42 Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:18 Η Isiliel έγραψε: #56 28-06-06 20:18 PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:42 Ο Founes έγραψε: #57 28-06-06 20:42 Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prime: Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι.. ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι.. συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct.. οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά.. Click για ανάπτυξη... Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:07 Η prime έγραψε: #53 28-06-06 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν.. ..ο κύκλος είναι το τέλειο σχήμα και χωρίς γωνίες να χτυπάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:10 Ο Bill_1992: #54 28-06-06 19:10 Όχι,δεν του τη χώνειςΣιγά μη σκοτώσω άνθρωπο8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:42 Ο QsLv έγραψε: #55 28-06-06 19:42 Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:18 Η Isiliel έγραψε: #56 28-06-06 20:18 PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:42 Ο Founes έγραψε: #57 28-06-06 20:42 Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Founes: Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική! Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν.. ..ο κύκλος είναι το τέλειο σχήμα και χωρίς γωνίες να χτυπάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:10 Ο Bill_1992: #54 28-06-06 19:10 Όχι,δεν του τη χώνειςΣιγά μη σκοτώσω άνθρωπο8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:42 Ο QsLv έγραψε: #55 28-06-06 19:42 Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:18 Η Isiliel έγραψε: #56 28-06-06 20:18 PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:42 Ο Founes έγραψε: #57 28-06-06 20:42 Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι,δεν του τη χώνειςΣιγά μη σκοτώσω άνθρωπο8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 19:42 Ο QsLv έγραψε: #55 28-06-06 19:42 Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:18 Η Isiliel έγραψε: #56 28-06-06 20:18 PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:42 Ο Founes έγραψε: #57 28-06-06 20:42 Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:18 Η Isiliel έγραψε: #56 28-06-06 20:18 PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:42 Ο Founes έγραψε: #57 28-06-06 20:42 Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 20:42 Ο Founes έγραψε: #57 28-06-06 20:42 Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Isiliel... εγώ μπορώ να κρατήσω τα 15 μύρια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 17:49 Η stupid bitch: #58 29-06-06 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: PoliΘ Θυλαμβάνεθτε! Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου! Click για ανάπτυξη... χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3nt0r Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3nt0r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:32 Ο m3nt0r έγραψε: #59 29-06-06 18:32 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 18:39 Η misslittledevil: #60 29-06-06 18:39 Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να σκοτωσω? Οχι, δεν νομιζω.. Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.