Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειλικρίνα σου μιλάω αν ήμουν σε μια τέτοια κατάσταση που να μην έχω καν να φάω ή να κοιμηθώ θα προτιμούσα να σκοτώσω τον εαυτό μου παρά κάποιον άλλο...όσο αθλιος χαρακτήρας και αν ηταν ο άλλος...Μήπως να το σκεφτείς καλύτερα;;;
Δεν έχεις να φας...Ζεις σε άθλια κατάσταση όπως λες...Σου λένε θα σκοτώσεις αυτόν για τους χ y λόγους και σου παρέχω όχι ένα αλλά μισό σου λέω εγώ εκατομμύριο ευρώ...Νομίζω σε αυτήν την περίπτωση θα λειτουργήσει λιγάκι και το ένστικτο της επιβίωσης...Κάποιος ναι θα πεθάνει αλλά εσύ θα μπορέσεις να ζήσεις...Σε τέτοιες περιπτώσεις δλδ ποτέ δεν ξέρεις πως θα λειτουργήσεις...
Συγγνωμη αλλά μια τέτοια ζωή δε τη θέλω...ποια η ποιοτητα μιας τέτοιας ζωής όπου έχω σκοτώσει κάποιον για να τα αποκτήσω όλα αυτά! Ασε που κάνοντας μια τέτοια πράξη γινομαι το ίδιο παλιανθρωπος με αυτόν που σκοτώνω...Νομίζω σε αυτήν την περίπτωση θα λειτουργήσει λιγάκι και το ένστικτο της επιβίωσης...Κάποιος ναι θα πεθάνει αλλά εσύ θα μπορέσεις να ζήσεις...Σε τέτοιες περιπτώσεις δλδ ποτέ δεν ξέρεις πως θα λειτουργήσεις...
Απλά πιστευω πως μετά απο μια τέτοια πράξη χάνεις τον εαυτό σου...ακόμα και αν καταφέρεις να αντέξεις τις τύψεις και να διώξεις απο το μυαλό σου αυτή τη πράξη, τελικά έχει διεφθαρεί τόσο πολύ η ψυχή σου που ουσιαστικά είσαι ένα "τέρας", χωρίς αισθήματα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΑ!
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
15 εκατομμύρια;;;Κάποιος σας προσλαμβάνει σαν δολοφόνο! Δικά σας είναι 15.000.000 ? αν σκωτόσετε έναν μεγαλο - επιχειρηματία. Αεροπλάνο για όπου θέλετε στο εξωτερικό και καινούργια ταυτότητα είναι εγγυημένα, θα το κάνατε? Τέτοιο ποσό αλλάζει σημαντικά την ζωή σας, αλλά θα μπορούσατε να αφαιρεσετε μια ζωή για να το αποκτείσετε?
Θα μπορούσα να το κάνω και για μικρότερο ποσό.() Αυστηρές προϋποθέσεις:
- Να μην ξέρω τίποτα για το άτομο
- Να διαλέξω εγώ τρόπο δολοφονίας
- Να μην ξέρει κανείς την πραγματική μου ταυτότητα
androuts
Νεοφερμένος
Sofaki Loony
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος
DoraXX
Πολύ δραστήριο μέλος
η ζωη δεν εξαγοραζεται,παληκαρια!
ειναι για να τη ζουμε και οχι να τη χαραμιζουμε!!! μια ζωη την εχουμε!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
granita
Δραστήριο μέλος
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος
ElinakiBlouBlou
Νεοφερμένος
Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αν κάποιος έβλαπτε την οικογένειά μου, μπορεί και να του την έχωνα...
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.