Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Γιατι εσυ agent_provocateur εχεις σκωτοσει κανεναν και ξερεις απο σκωτομους; Επιστιμονικα αποδεδιγμενο ολοι κολονουν σε τετιες καταστασεις. Ο μονος που μπορει να εφχαριστειθει το οτι σκωτονει η να το κανει συνεχος η να το κανει και να μην εχει προβλημα κτλ ειναι ενας ψαχαστενεις. Κανενας που εχει τα λογικα του δεν το κανει ετσι ευκολα
Ευγε Κρόνε παιδί μου με κάλυψες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agent_provocateur
Νεοφερμένος
ελπιζω να μη με λετε ψυχαστενη γιατι θα μαλοσουμε
billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος
weak and powerless
Διάσημο μέλος
billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:οι μύγες και τα κουνούπια δεν ανήκουν στο ζωικό βασίλειο ;
Ανήκουν στο ζουζουνικό
kotetsi
Νεοφερμένος
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι ο Psychokiller ο αφάνας και όχι ο hitman ο καράφλας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από geo22:Άν δεν τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν και ο καλύτερος άθρωπος του κόσμου ( για να γίνεις στόχος κάτι θα χεις κάνει) γιατί οχι!
χμ... να σε εχουμε υπ' οψην μας δηλαδη... ελπίζω να μην εισαι τοοοοσο ακριβή!
prime
Πολύ δραστήριο μέλος
ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι..
συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct..
οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά..
Αρχική Δημοσίευση από prime:Τα 15 εκ είναι σε ευρώ φαντάζομαι..
ψυχρά και λογικά αν ένας πληρώνει για να καθαρίσουν κάποιον αν αρνηθώ να το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος.. ο τύπος είναι χαμένος από χέρι..
συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω..δεν έχω killer instinct..
οπότε δέχομαι τη δουλειά, προσλαμβάνω κάποιον άλλον να τον εκτελέσει και μοιραζόμαστε τα λεφτά..
Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική!
prime
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Founes:Μεσα σε λίγες γραμμές περιγράφεται η τετράγωνη γυναικεία λογική!
Τα φαινόμενα απατούν.. ..ο κύκλος είναι το τέλειο σχήμα και χωρίς γωνίες να χτυπάς..
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Isiliel
Επιφανές μέλος
Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου!
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχααααα... όχι ρε παιδιά..τι λέμε τώρα... έτσι εύκολα αφαιρείς την ζωή ενός άλλου ανθρώπου..?να τα βράσω εγώ τα λεφτά,αν είναι σ'όλη μου την ζωή να πρέπει καθημερινά να ζω με την σκέψη ότι έχω σκοτώσει κάποιον άνθρωπο συνειδητα (όχι πάνω σε αυτοάμυνα ή κάτι ανάλογο,που και πάλι δεν θα μου καλόπεφτε..)..αν θέλω τόσο απεγνωσμένα αυτά τα χρήματα,θα προτιμήσω να μου βγει ο κώ@ος στη δουλειά ή στην χειρότερη,να ληστέψω μια τράπεζα (τελικά,είμαι υπόδειγμα ηθικής η άτιμη..!),αλλά να σκοτώσω κάποιον...jamais!!!Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:PoliΘ Θυλαμβάνεθτε!
Ενιθινκ γιου σεϊ καν μπι γιουζντ αγκενστ γιου ιν δε κορτ οφ λΩου!
m3nt0r
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από QsLv:Ναι, μια και έχω την ψυχραιμία να το κάνω και τα λεφτά δεν είναι και λίγα. Κ όπως είπε η prime αν δεν το κάνω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, οπότε γιατί να πάρει τα λεφτά ο άλλος και όχι εγώ αφού ο άλλος ούτως ή άλλως θα δολοφονηθεί? Όσον αφορά για τις τύψεις που ίσως κουβαλάω μετά, πιστεύω πως θα τις ξεπερνούσα... Είμαι άκαρδη.
Και γιατί να μην σκοτώσουμε και όλους τους άλλους ανθρώπους αφού κάποια μέρα θα πεθάνουν, και να τους πάρουμε τα υπάρχοντα τους, αφού θα τα φάνε οι κληρονόμοι?
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Ειναι που σιχαινομαι το αιμα, οχι τιποτα αλλο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.