Τι ώρα κοιμάστε;

Συνηθίζω να κοιμάμαι...

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 7)
  • 8-9

Ψήφοι: 0 0.0%
  • 9-10

• 10-11

• 11-12

• 12-1

Ψήφοι: 2 28.6%
  • 1+

Ψήφοι: 5 71.4%

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Σύμφωνα με το TIME, η ποιότητα του νυχτερινού ύπνου καθορίζεται απ' το χρονικό διάστημα μεταξύ 8 και 12 μ.μ.

Τελευταία επεξεργασία:

RafAspa94

Περιβόητο μέλος

Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,647 μηνύματα.
Αν έχω να ξυπνήσω νωρίς, 12:00, διαφορετικά τις υπόλοιπες μέρες, 1:00

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 13,938 μηνύματα.
η ζωη μου ολη :laugh:

1641902235591.png

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,357 μηνύματα.
γυρω στις 3-4 οταν εχω διακοπες
12-1 οταν εχω σχολειο

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,285 μηνύματα.
Τον χειμώνα:
00:00 - 1:00

Το καλοκαίρι από τις 2:00 και μετά

Euge.loukia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
Ο ύπνος για μένα είναι μια πολυτέλεια που σπανίως επιτρέπω στον εαυτό μου. Θεωρώ πως οι ώρες της νύχτας ανήκουν στην παραγωγικότητα και στη σκέψη, εκεί που οι περισσότεροι κοιμούνται, εγώ ανακαλύπτω το σύμπαν των ιδεών μου. Αν οι άλλοι ξεκουράζονται, εγώ ζωγραφίζω τις σκέψεις μου στον καμβά του χρόνου. Ο ύπνος; Ένα παράδοξο που σπάνια συναντώ.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,000 μηνύματα.
Ο ύπνος για μένα είναι μια πολυτέλεια που σπανίως επιτρέπω στον εαυτό μου. Θεωρώ πως οι ώρες της νύχτας ανήκουν στην παραγωγικότητα και στη σκέψη, εκεί που οι περισσότεροι κοιμούνται, εγώ ανακαλύπτω το σύμπαν των ιδεών μου. Αν οι άλλοι ξεκουράζονται, εγώ ζωγραφίζω τις σκέψεις μου στον καμβά του χρόνου. Ο ύπνος; Ένα παράδοξο που σπάνια συναντώ.
Μακάρι να είσαι πάντα έτσι στη ζωή μου που να τον θεωρείς πολυτέλεια, γιατί για εμένα αποτελεί λύτρωση και ανάγκη

τον αγαπώ τον ύπνο, αν και ούτε στις μέρες που έχω ρεπό μπορώ να κοιμηθώ πάνω από 8 ώρες, μαρεσει να ξυπνάω νωρίς, αλλά κοιμάμαι και νωρίς γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, απλά σβήνω από τη κούραση.

Συνήθως κάνω πρώτα τον ιεροτελεστικο μου ύπνο στον καναπέ, και συνήθως σβήνω κατά τις 22.00
κοιμάμαι εκεί ένα 2 ωρο σίγουρα μπορεί και 3ωρο και μετά συνεχίζω στο κρεβατακι μου μέχρι το ξημέρωμα που αιντε ξανά από την αρχή

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,440 μηνύματα.
Ανέκαθεν αργά.
03.00 είναι μία νορμάλ ώρα για μένα.
Σπάνια θα κοιμηθώ νωρίτερα και όταν γίνεται αυτό, ξυπνάω χαράματα.
΄Ετσι λειτουργεί το βιολογικό μου ρολόι.
Είτε έχω μια πολύ δύσκολη μέρα είτε μια χαλαρή, για μένα 5 με το πολύ 6 ώρες ύπνου είναι υπεραρκετές και ξυπνάω πλήρως ξεκούραστη και ανανεωμένη.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,914 μηνύματα.
03:00 το νωρίτερο και εγω.

Δεν μπορώ με τίποτα νωρίτερα, κι ακόμα κι αν ειμαι λιώμα και κοιμηθω 12-1 θα ξυπνησω 2-3 ωρες μετά και θα μεινει το μάτι γαρίδα.

Ενω μπορεί αναλογα τις αναγκες μου να κοιμηθω 03:00 και να ξυπνησω 09:00 και να ειμαι μια χαρά ή αν θέλω να γουρουνιάσω, να το σπείρω τελείως ρόιδο και να φτάσω σε ντροπιαστικά μεγάλες ώρες.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,282 μηνύματα.
Αν κλείσω οθόνες και διαβάσω βιβλίο μπορεί και να κοιμηθώ 11. Αν είμαι στο κινητό και το τραβήξω μπορεί να κοιμηθώ και 2-3.
Συνήθως κατά τις 12 πέφτω

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,217 μηνύματα.
Ύπνος διακοπτόμενος..συνήθως ξεκινά πριν της 12 .. Μεσολαβούν 1/2 ξυπνήματα κατά περιόδους ανησυχίας ( μη δε χτύπησε το ξυπνητήρι; αμάν με πήρε ο ύπνος) με κατάληξη το βιολογικό ρολόι να σημάνει εγερτήριο κάπου εκεί στις 6 ( λίγο πριν ή μετά max 7 ) και ανάλογα με τις υποχρεώσεις για τη δουλειά μπορεί και 5 -+ .

( όταν έχεις πείσει τον εαυτό σου πως η πιο διαυγής ώρα είναι μετά από ύπνο οι πρώτες πρωινές .. Έτσι για να σου χρυσώσεις το χάπι)

Euge.loukia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
Μακάρι να είσαι πάντα έτσι στη ζωή μου που να τον θεωρείς πολυτέλεια, γιατί για εμένα αποτελεί λύτρωση και ανάγκη

τον αγαπώ τον ύπνο, αν και ούτε στις μέρες που έχω ρεπό μπορώ να κοιμηθώ πάνω από 8 ώρες, μαρεσει να ξυπνάω νωρίς, αλλά κοιμάμαι και νωρίς γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, απλά σβήνω από τη κούραση.

Συνήθως κάνω πρώτα τον ιεροτελεστικο μου ύπνο στον καναπέ, και συνήθως σβήνω κατά τις 22.00
κοιμάμαι εκεί ένα 2 ωρο σίγουρα μπορεί και 3ωρο και μετά συνεχίζω στο κρεβατακι μου μέχρι το ξημέρωμα που αιντε ξανά από την αρχή
Αξιοθαύμαστη η αφοσίωσή σου στον ύπνο Ραφαέλα, σαν ιεροτελεστία που υπακούει σε αυστηρά καθορισμένα στάδια, πρώτα το ιερατικό αγίασμα του καναπέ και ύστερα η μεγαλοπρεπής κατάκλιση στο ιερό του κρεβατιού. Ένα ολονύχτιο ταξίδι που δεν το διακόπτει ούτε η ίδια η επιθυμία, αλλά η ωμή πραγματικότητα του οργανισμού που απλά… σβήνει.
Είναι σχεδόν ποιητική η σχέση σου με τη διαδικασία. Δεν σε παίρνει απλώς ο ύπνος, τον αποδέχεσαι, τον αγκαλιάζεις σαν έναν αρχαίο θεό που απαιτεί το σεβασμό σου, αλλά δεν σου επιτρέπει το προνόμιο της κατάχρησης. 8 ώρες; Πολυτέλεια. Είσαι ευγνώμων και για τις 6. Και το ξημέρωμα έρχεται σαν ένας αναπόφευκτος φόρος που πληρώνεις στην πραγματικότητα.
Συμπέρασμα; Ο ύπνος για σένα δεν είναι απλά ανάγκη. Είναι μια αυστηρά δομημένη συμφωνία μεταξύ σώματος και πνεύματος, μια τελετουργία τόσο αναπόφευκτη όσο και αναντικατάστατη. Και αν μη τι άλλο, τηρείται με ευλάβεια. Ευγενία χάρηκα. 😜

Χρήστες Βρείτε παρόμοια