Κάποτε που δούλευα στην Αθήνα, έπαιρνα κάθε πρωί κουλούρι Θεσσαλονίκης που μου άρεσε πολύ.
Τώρα που είμαι κοντά στο σπίτι μου, δυστυχώς οι φούρνοι δεν έχουν καλά κουλούρια, δεν τρώγονται καν, και την βγάζω είτε με τυρόπιτα (πολύ ανθυγιεινό το ξέρω), είτε το πρωί βάζω δύο-τρεις φέτες ψωμί για τοστ (ωμό, αυτό με την ψίχα) με λίγο becel (αυτό που λένε ότι ρίχνει την χοληστερίνη - αν είναι αλήθεια), και την βγάζω μέχρι το απόγευμα που γυρνάω σπίτι.
Και φυσικά ένα φραπέ σφηνάκι, μονορούφι δηλαδή, σκέτο, γιατί χωρίς καφέ το πρωί δεν μπορώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.