Τι σας συγκινεί;

• Thread starter Thread starter jrot6
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ενα ωραιο τραγουδι..

Ενα φιλι η μια αγκαλια απο ανθρωπους που αγαπαω..

Μια ομορφη ταινια που με αγγιζει..

Και τις τελευταιες μερες:

Το προσωπο της 20 ημερων ανιψιας μου..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολλά είναι αυτά που με συγκινούν. Όπως μια ωραία ταινία, ένα τραγούδι απ την Χαρούλα Αλεξίου, ένας φίλος που έχω να δω καιρό, μα πάνω απ όλα μια αγκαλιά απ τον γιό μου.:D:D:D

Ενα Νιρβανα Κουκις!!!!:devil:
Μιαμ μιαμ!!!:redface:

Κάτι που σπανίζει δυστυχώς αρκετά στις μέρες μας...
Η Ανθρωπιά!

Οταν θυμαμαι τις στιγμες μας,και τον τροπο που ξεκινησε ολο αυτο το υπεροχο θαυμα που εχουμε
Οταν μιλαω για την οικογενεια μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ζώα και τα παιδιά κι όχι μόνο, γενικώς ο,τι είναι απροστάτευτο και απειλείται απο εκμετάλλευση, συγκινουμαι και μπαίνω μπροστά για να βοηθησω, να σωσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χθες μεσα σε ενα καταστημα, ενα μικρο αγορακι (θα ταν δε θα ταν ενός έτους) είχε θρονιαστεί κατάχαμα και χάιδευε με τέτοια τρυφερότητα ενα σκυλάκι κι εκείνο καθόταν ανάσκελα και το φχαριστιόταν. Πραγματικά ήταν μια πολυ γλυκιά εικόνα!...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tumblr_noib62Z3vg1tyhukno1_500-1.gif

Οι μοναδικές, υπέροχες - θαυμάσια γυρισμένες- σκηνές από κινηματογραφικές ταινίες
που μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πούν περισσότερα απο τους διαλόγους όλου του έργου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back