Sephiroth
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
"Ποια Liverpool, αυτη που αφησαμε 39 βαθμους πισω περσι στο πρωταθλημα?" Χοσε ΜουρινιοΑρχική Δημοσίευση από Sephiroth:ΑΕΚάρα για πάντα!!! Απο τις αλλες, τις μικρές, Λίβερπουλ και Μπάρτσα.
Milan και Θρυλος... Και Fulham!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sephiroth
Νεοφερμένος
"Ποια Liverpool, αυτη που αφησαμε 39 βαθμους πισω περσι στο πρωταθλημα?" Χοσε Μουρινιο
Τι να κάνουμε, δεν έχουν όλες οι ομάδες πρόεδρους που πλουτίζουν από παρανομίες για να ξεπλένουν τα λεφτά τους στις ομάδες τους...
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Το οτι μισω την Chelsea το ξερεις, οποτε τελος συζητησηςΑρχική Δημοσίευση από Sephiroth:Τι να κάνουμε, δεν έχουν όλες οι ομάδες πρόεδρους που πλουτίζουν από παρανομίες για να ξεπλένουν τα λεφτά τους στις ομάδες τους...
High_Voltage
Νεοφερμένος
ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ
ΑΡΗΣ
Αυτές είναι οι ομάδες που έχω ως τα τωρα υποστηρίξει κατα καιρούς... Ουφ τι νιλα παθαμε χθες ρε γμτ! Ο Ολυμπιακός αν και δεν ασχολούμαι φανατικά με το ποδοσφαιρο/μπασκετ είναι μακράν η αγαπημένη μου ομάδα. Η Μαυρη Θυελλα είναι μια μικρη τοπική ομάδα που κάποτε πριν 8-9 χρονια ήταν Α εθνική στο ποδοσφαιρο. ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ προεδρος όμως την ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ! Αυτός ηταν 10 φορές χειρότερος απο τον Κόκκαλη! Πάλι καλα που δεν έχει το βεληνεκές του Κοκκαλη να λέμε! Τον Αρη τον συμπαθουσα μικρη λόγω μπάσκετ... Γκαλης ήταν αυτος!
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος
Θύελλα Φτερνού!!!
(η ομάδα του χωριού μου... κάποτε υπήρχε στα τοπικά, τώρα μαζευόμαστε κάθε καλοκαίρι και πατάμε κάτω όλα τα γειτονικά χωριά!!!!)
ΥΓ>High_Voltage, αν δεν κάνω λάθος, η Μαύρη Θύελλα η Καλαμάτα δεν είναι;;
High_Voltage
Νεοφερμένος
Αρχική Δημοσίευση από giostau:High_Voltage, αν δεν κάνω λάθος, η Μαύρη Θύελλα η Καλαμάτα δεν είναι;;
δεν κάνεις λάθος. Η Καλαμάτα είναι!...
DarK_HumOuR
Νεοφερμένος
High_Voltage
Νεοφερμένος
Αρχική Δημοσίευση από DarK_HumOuR:παοκ..
ναι ναι! Η πολυλατρεμένη σου ομάδα ε?
ps. Chill out Dark... hmm
JiMiOuS
Νεοφερμένος
Jason93
Δραστήριο μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
ΑΕΚ: Καθως ο πατερας μου ειναι ΑΕΚ-τζης και οταν ασχολουμουν με το ποδοσφαιρο υποστιριζα την ΑΕΚ
Ροδος: Καθος ειναι τοπικη ομαδα της Ροδου που παιζει στην Γ εθνικη και οπως και να το κανουμε... Τωρα θα μου πειτε γιατι δεν υποστιριζω τον Διαγορα που τα παει και καλυτερα.... αμα γινετε ροδιτες θα καταλαβετε...
Δωριεας: Εκει επαιζαν ο πατερας μου και ο θειος μου (ερασιτεχνικα),εχει εμπνευσμενο ονομα και καθως ειναι συλογος που χρονια τωρα προσπαθει να παει στην Δ' εθνικη και δεν τα καταφερνει.
Κολοσος: Τοπικη ομαδα που παιζει Α1 δεν ειναι και λιγο... Και ας χανει συνεχια..
(ενοειτε οτι ο πατερας μου δεν υποστιριζει μονο την ΑΕΚ, ειναι και με τις αλλες)
Το poll ομως που πειγε;
kleftra
Διάσημο μέλος
Κι εγώ Ολυμπιακός και σε πείσμα όλης της οικογένειας μου που είναι ΑΕΚ
Εδώ που ήρθα βέβαια δεν το πολυλέω.
Αντίθετα λέω ένα άλλο που μου χει κολλήσει τον τλτ καιρό όταν κάνω μ*λ*κιες
"Θα πέσω στο γήπεδο του ΟΦΗ ντυμένη γάβρος"
evouli
Διάσημο μέλος
"Είσαι μια ουσία, ουσία μαγική
είσαι ένα βότανο μοναδικό στη γη
όπου και να παίζεις θα σ'ακολουθώ
Δικέφαλε στ'ορκίζομαι για'σενα μονο ζω..."
ΠΑΟΚ είμαι
Hunter
Περιβόητο μέλος
οι υπολοιποι ας δοκιμαζουν να φτασουν τον Ολυμπιακο
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil:Παναθηναικος (Παλιοτερα πηγαινα και κανενα γηπεδο, τωρα που..?!)
Έτσι όπως έχει καταντήσει το γήπεδο, δε μπορείς να πάρεις τους φίλους σου και να πας, ή να πάρει ενας άνθρωπος τη γυναίκα του και τα παιδιά του και να πάνε να απολαύσουν ενα παιχνίδι, γιατί όλοι απορούν αν θα επιστρέψουν στο σπίτι όρθιοι ή σε φορείο... Τώρα αν απλά δεν έχεις χρόνο, είναι άλλο θέμα αυτό.
Και φυσικά.... είμαι και εγω ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ! (Άντε μια Β' Εθνική να πάμε μπας και ξυπνήσει η διοίκηση... )
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.