Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Θυμάμαι το Νοέμβρη είχα ραντεβού με μια πρώην απο Νομική στις 2 το μεσημέρι. Και ως τότε είχα μάθημα στη σχολή. Απ το άγχος μου, όταν τελειώσαμε το μάθημα στις 2, μου ξέφυγε μια . Το θέμα ήταν πως απο πίσω μου ήταν μια θεα γνωστή μου! Δεν έφευγε η ρουφιάνα Καθόταν εκεί ακίνητη! Πλάκα στην πλάκα μετά απο κάτι μέρες άρχιζε να κάνει πιο πολύ παρέα μαζί μου!
Βίτσια οι ΑΣΟΕΕίτισες!
Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Porcelain :Θα γύρναγα στο κοντινότερο άτομο που κάνει :thumbsdown: και θα φώναζα δυνατά "ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΛΑΝΕΙΣ".
σωστό και αυτό
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Valder :Θυμάμαι το Νοέμβρη είχα ραντεβού με μια πρώην απο Νομική στις 2 το μεσημέρι. Και ως τότε είχα μάθημα στη σχολή. Απ το άγχος μου, όταν τελειώσαμε το μάθημα στις 2, μου ξέφυγε μια . Το θέμα ήταν πως απο πίσω μου ήταν μια θεα γνωστή μου! Δεν έφευγε η ρουφιάνα Καθόταν εκεί ακίνητη! Πλάκα στην πλάκα μετά απο κάτι μέρες άρχιζε να κάνει πιο πολύ παρέα μαζί μου!
Βίτσια οι ΑΣΟΕΕίτισες!
Λες αν την κέρναγες μερικές ακόμα να σου καθόταν κιόλας ?
Rattlehead
Δραστήριο μέλος
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χα χα! Και εγω μαλλον αυτο θα εκανα! Αλλιως θα πεθανα απο τη ντροπη μου!Θα έκανα θορύβους με το στόμα μου ή θα έτριβα το παπούτσι μου στο πάτωμα και καλά αυτό ήταν που ακούστηκε και όχι τα αέρια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimidola
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μία που "αφέθηκα" εξαιτίας ενός ξεσπάσματος στα γέλια... Ήμουν με την κολλητή μου οπότε απλά συνεχίσαμε τα γέλια...
Μία που "αφέθηκα" ενώ ήμουν σπίτι με το σκύλο και ντράπηκα πάρα πολύ γιατί ενώ καθόταν δίπλα μου σηκώθηκε κι έφυγε...
Κατά τα άλλα το στομάχι μου κάνει παρόμοιους θορύβους και πάντα ντρέπομαι γιατί δε θέλω να νομίζουν οι άλλοι ότι αερίστηκα οπότε είτε κάνω θορύβους με παπύτσια καρέκλες κτλ, είτε λέω πεινάω χωνεύω κτλ...
Μία Ταϊβαέζα που γνώρισα το καλοκαίρι αεριζόταν συστηματικά και έπαιρνε μία χαζή φάτσα και γέλαγε μόνη της... Κανείς ποτέ δεν την σχολίασε... Αυτό με έβαλε σε σκέψεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
borat
Επιφανές μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Υπηρχε poll once upon a time ?
Το poll είναι καθαρά η αρχή ξεσαλώστε με το θέμα! Γράψτε και την χειρότερη εμπειρία σας πάνω σε αυτο άσχετα αν το κάνατε εσείς η κάποιος άλλος!
Ε πριν δύο χρόνια .. μάλλον!
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν δεν υπήρχε διπλανός θα έκανα κάποιον ήχο και εγω να τα μπαλώσω.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.