mania
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Να φάω σε ένα εστιατόρειο τον άντρα μου με ουζάκι
crazyhelen
Διάσημο μέλος
ioanna283
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ..χμ...θα ήθελα να πάω για τζόκινγκ αλλά δεν έχω ούτε παπούτσια ράιτ χιρ ράιτ νάου,ούτε που να πάω να τρέξω στην όμορφη Θεσνίκη...ούτε και παρέα για τζόκινγκ...
για το λόγο αυτό οφείλω να συμβιβαστώ με το πρέπει που λέγαμε...
και το πρέπει είναι να κάνω μεσα στις επόμενες πέντε ώρες μια παρουσίαση για διάλεξη στη σχολή (στο μάθημα της Μοριακής Βιολογίας-ενδιαφέρον!!!) και μια ηλίθια εργασία για τη φυσικοχημεία...πιστέψτε με Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι ...!!!
crazyhelen
Διάσημο μέλος
αχ για που με το καλό crazyhelen?!?!
B.Εύβοια!
Εύχομαι καλό κουράγιο και καλή δύναμη με παρουσίασή σου. Ελπίζω να είναι καλή, διαφορετικά στάνταρ θα χρειαστείς παπούτσια για τρέξιμο (για να τρέξεις να κρυφτείς!) <-- φρικτό μεσημεριάτικο χιούμορ
Bugs Bunny
Εκκολαπτόμενο μέλος
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Sleepyhead
Νεοφερμένος
....
Τωρα θελω και ενα σκουτερ
mania
Επιφανές μέλος
..να πατησω ενα κουμπακι και να γινουν απο μονες τους ολες αυτες οι δουλειες που με περιμενουν.
Οταν το βρείς μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς που θα το βρώ και γώ αυτό το μαγικό κουμπί;
Bugs Bunny
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πληκτρολόγιο...Θα θελα να παω στο τμημα να παρω το διπλωμα μου,και ναμου πουν: ''Αστο αγορι μου τα 100 ευρω στα χαριζουμε,δεν χρειαζετε να πληρωσεις την κλιση..''
....
Τωρα θελω και ενα σκουτερ
Κλήση...
Να δω τι άλλες ελλείψεις θα προκύψουν
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Οταν το βρείς μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς που θα το βρώ και γώ αυτό το μαγικό κουμπί;
Τι μου δινεις?
mania
Επιφανές μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Πρεπει να κοιμηθω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
...και το όνειρο ας περιμένει γιατί
Πρέπει να συνεχίσω την βάρδια μου.
Πρέπει να κρατηθώ γιατί ειναι 8 το πρωί
Guest 709611
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.