Τι θα ήθελες να κάνεις .....

Να φάω σε ένα εστιατόρειο μεζεδάκια κοντά στην θάλασσα με τον άντρα με ουζάκι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να τα παρατήσω όλα και να φύγω ΤΩΡΑ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ξεκίναγα την εκδρομή του Σαβ/κου μερικές ώρες νωρίτερα.

αχ για που με το καλό crazyhelen?!?!

εγώ..χμ...θα ήθελα να πάω για τζόκινγκ αλλά δεν έχω ούτε παπούτσια ράιτ χιρ ράιτ νάου,ούτε που να πάω να τρέξω στην όμορφη Θεσνίκη...ούτε και παρέα για τζόκινγκ...
για το λόγο αυτό οφείλω να συμβιβαστώ με το πρέπει που λέγαμε...
και το πρέπει είναι να κάνω μεσα στις επόμενες πέντε ώρες μια παρουσίαση για διάλεξη στη σχολή (στο μάθημα της Μοριακής Βιολογίας-ενδιαφέρον!!!:D) και μια ηλίθια εργασία για τη φυσικοχημεία...πιστέψτε με Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι ...!!!

αχ για που με το καλό crazyhelen?!?!

B.Εύβοια!
Εύχομαι καλό κουράγιο και καλή δύναμη με παρουσίασή σου. Ελπίζω να είναι καλή, διαφορετικά στάνταρ θα χρειαστείς παπούτσια για τρέξιμο (για να τρέξεις να κρυφτείς!) <-- φρικτό μεσημεριάτικο χιούμορ :sick:

να πάω καμιά βόλτα,αλλά με το άτιμο το κρύωμα δεν το βλέπω να πηγαίνω.

Να τα βροντηξω όλα στο γραφείο, να πάω να πάρω τον καλό μου, την κολλητή μου και τον άντρα της και να το σκάσουμε από τώρα για το σκ... να το κάνουμε τρ-τε-πε-πα-σα-κυ :worry: :D

..να πατησω ενα κουμπακι και να γινουν απο μονες τους ολες αυτες οι δουλειες που με περιμενουν.

Θα θελα να παω στο τμημα να παρω το διπλωμα μου,και ναμου πουν: ''Αστο αγορι μου τα 100 ευρω στα χαριζουμε,δεν χρειαζετε να πληρωσεις την κλιση..'':clapup:
....
Τωρα θελω και ενα σκουτερ:P:P:P

..να πατησω ενα κουμπακι και να γινουν απο μονες τους ολες αυτες οι δουλειες που με περιμενουν.

Οταν το βρείς μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς που θα το βρώ και γώ αυτό το μαγικό κουμπί;:P

Θα θελα να παω στο τμημα να παρω το διπλωμα μου,και ναμου πουν: ''Αστο αγορι μου τα 100 ευρω στα χαριζουμε,δεν χρειαζετε να πληρωσεις την κλιση..'':clapup:
....
Τωρα θελω και ενα σκουτερ:P:P:P
Πληκτρολόγιο...
Κλήση...
Να δω τι άλλες ελλείψεις θα προκύψουν :slourp:

Οταν το βρείς μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς που θα το βρώ και γώ αυτό το μαγικό κουμπί;:P

Τι μου δινεις? :whistle::teasing:

Θελω να κατσω μεχρι αργα.
Πρεπει να κοιμηθω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλω να ακούσω Θεοδωρίδου στη διαπασών
Πρέπει να κρατηθώ γιατί ειναι 8 το πρωί

...θα ήθελα να είχα τη δυνατότητα να δω τα μαλλιά, του από πάνω μου, γιατί έχω την αίσθηση ότι από χθες..βασανίζεται..:thanku:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back