Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

19-02-21

17:23
Θα πήγαινα στον υπεύθυνο του καταστήματος, και θα εξηγούσα την κατάσταση..θα άφηνα τηλέφωνο διεύθυνση και αν ήταν δύσκολος κάτι ως ενέχυρο..πχ κινητό. Με την υπόσχεση να επιστρέψω σε μια ώρα για την εξόφληση.
Ύστερα θα έβγαινα στο κομενακι θα συνέχιζα το ραντεβού και στο τέλος θα της έλεγα, πάμε με τον λογαριασμό όλα οκ χωρίς να καταλάβει τπτ.
Τι θα έκανες αν στο πρώτο ραντεβού είχε πεταχτεί από τον άλλο ένα μεγάλο καρκαδι έξω από την μύτη και κρέμεται εμφανώς αδιάκριτα χωρίς όμως να το έχει συνειδητοποιήσει
Θα της το έλεγα να το μαζέψει γιατί όταν θα το καταλάβαινε θα ήταν πολύ χειρότερα και για τους δύο μας.
Να σας γαμησω κι εγώ κάνα θέμα όχι μόνο εσείς μονότερμα
Άλλος εδώ τώρα αυτός με τα φαστ μιμζ
Δεν ξεχνάω ποτέ πορτοφόλι, I mean ποτέ. Έστω ότι, θα το έλεγα και θα υποσχόμουν κι εγώ κέρασμα την επόμενη φορά με την ελπίδα ότι θα υπάρξει.
Τι θα έκανες αν είχες παρατεταμένο brain fog, αλλά θέλω ρεαλιστικές απαντήσεις που να ανταποκρίνονται σε mild παραγωγική καθημερινότητα, όχι τύπου τα παρατάω όλα και παω μια βδομάδα στο βουνό. Άιντε βοηθήστε και λίγο.
Dopamine fasting. Κλείνεις τα πάντα, κινητά, τηλεοράσεις, μουσικές, ήχους, οτιδήποτε και απλά κοιτάς τον τοίχο μέχρι ο εγκέφαλος να αρχίσει να ξεσυνιθιζει και να επανέλθει. Επίσης κάνεις και fasting εκείνη την μέρα. Το μόνο που επιτρέπεται διαλογισμός. Ούτε καν κουβεντα με άλλα άτομα. Σε μια δυο μέρες θα είσαι οκ. Τώρα οκ αν δεν μπορείς για μια μέρα να αποκοπείς από τον κόσμο κάτσε με το brain fog.
Τι θα έκανες αν μια πιθανη σχέση σου αποκάλυπτε ότι έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.