Loreley
Περιβόητο μέλος
αν ήσουν η γιαγιά μου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν ησουν εσυ η γιαγια μου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cr 7
Δραστήριο μέλος
αν ήσουν ντιβα στον χώρο της μουσικής?
Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν δεν χρειαζόσουν να κοιμάσαι ποτέ τη νύχτα?
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν εισουνα η paris hilton?
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
αν ησουν ερωτευμενος??
Loreley
Περιβόητο μέλος
το ίδιο
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν το καλοκαιρι τελειωναι για παντα?
Loreley
Περιβόητο μέλος
αν ήθελες να βρίσεις ένα άτομο και δεν μπορούσες;
Nick890
Επιφανές μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Τι θα έκανες αν ήσουν σύμβουλος του πρωθυπουργού;
Guest 709611
Επισκέπτης
Τί θα έκανες αν ήσουν άστεγος/η ;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Τι θα έκανες αν ήσουν το ερωτικό αντικείμενο του πόθου, προσώπου που δεν σου περνούσε από το νου;
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Τι θα έκανες αν ήσουν το αντικείμενο πόθου ανάμεσα σε 2 αδέρφια (Αleksa, με ενέπνευσες!)
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Τι θα έκανες αν έβλεπες οτι η κολλητή σου φλερτάρει με τον καλό σου; (το συνεχίζω... )
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Το χω παθει απο την αντιθετη κατεύθυνση. Κόλλαγε στον κολλητό μου.Απλώς θα επέλεγα τον έναν (ή θα απέρριπτα και τους δυο).
Τι θα έκανες αν έβλεπες οτι η κολλητή σου φλερτάρει με τον καλό σου; (το συνεχίζω... )
Και με παίρνει ο κολλητός μου και μου λεει "είσαι αδερφός, θα στο πω, με έπαιρνε τηλέφωνα, μου κόλλαγε, δεν ενδιαφέρομαι, δεν θα στο έκανα ποτέ, απλα στο λεω να το ξερεις"
Εννοείται κρατηθηκε ο κολλητός. Και έμεινε κολλητός.-
Τι θα έκανες αν ήσουν υποψήφιος σε μια συνέντευξη για δουλειά και κυριολεκτικά διπλωνόσουν απο τον πόνο στην κοιλιά, το διχως άλλο, κόψιμο, λίγο πριν μπεις.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Τι θα έκανες αν ήσουν στη μέση του πουθενά, σου έσκαγε το λάστιχο, το κινητό σου δεν έπιανε σήμα και ούτε περνούσαν άλλα αμάξια;
Guest 709611
Επισκέπτης
Τί θα έκανες αν ήσουν στο παρελθόν για 48 ώρες ;
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Τι θα έκανες αν ήσουν σε ένα μέρος δεν νύχτωνε ποτέ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.