DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Όποιος ασχολείται πάντως ας δώσει πληροφορίες για το συνδυασμό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από prime:Σκορπιός με ωροσκόπο Κριό..δεν τα πιστεύω τα ζώδια..
Όποιος ασχολείται πάντως ας δώσει πληροφορίες για το συνδυασμό
https://www.astrofree.com/
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από paikths:
Thanks paikth
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολύ συνηθισμένο είναι το φαινόμενο μια κοπέλα να ζητάει το ζώδιο από κάποιον που της αρέσει και δε νομίζω να είναι αποτρεπτική μια ’’λάθος’’ απάντηση.
Εμένα πάντως δεν με απορρίψανε ποτέ λόγω ζωδίου.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR:Είμαι ζυγός και όχι δεν είμαι απ΄αυτούς που ξεκινάνε να διαβάζουν τα περιοδικά ποικίλης ύλης απ΄το τέλος.
Πολύ συνηθισμένο είναι το φαινόμενο μια κοπέλα να ζητάει το ζώδιο από κάποιον που της αρέσει και δε νομίζω να είναι αποτρεπτική μια ’’λάθος’’ απάντηση.
Εμένα πάντως δεν με απορρίψανε ποτέ λόγω ζωδίου.![]()
είναι γιατί έχεις πολύ καλό ζώδιο για άντρας

ζυγοί άντρες = νοικοκύρηδες, ιδιαίτερα θερμοί, πιστοί, δίκαιοι και ένα σωρό άλλα καλούδια
(είναι ο άντρας μου

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:ζυγοί άντρες = νοικοκύρηδες, ιδιαίτερα θερμοί, πιστοί, δίκαιοι και ένα σωρό άλλα καλούδια
(είναι ο άντρας μου)
και μένα το αδέρφι, αλλά δεν είναι έτσι όπως τα λες γμτ

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:και μένα το αδέρφι, αλλά δεν είναι έτσι όπως τα λες γμτ![]()
στους δικούς του ίσως όχι....
στις "γυναίκες" όμως??

BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:είναι γιατί έχεις πολύ καλό ζώδιο για άντρας![]()
ζυγοί άντρες = νοικοκύρηδες, ιδιαίτερα θερμοί, πιστοί, δίκαιοι και ένα σωρό άλλα καλούδια
(είναι ο άντρας μου)
Λές γι’ αυτό να μην με απορρίψανε ποτέ λόγω ζοδίου; Μήπως να τους λέω το ζόδιό μου πρίν με ρωτήσουν;

Κι αν δεν ξέρουν απο ζώδια θα τους λέω και τα καλούδια που μας ανέφερες!

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:είναι γιατί έχεις πολύ καλό ζώδιο για άντρας![]()
(είναι ο άντρας μου)
Πες τα !

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Δεν πιστευω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν διαβαζω κιολας αν πεσει κανενα περιοδικο στα χερια μου.
Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν πιστευω???????

Εεεε, τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως να υπαρχει και μια δοση αληθειας στα ωροσκοπια8)

weak and powerless
Διάσημο μέλος

ναι, πωςοι διδυμοι ειναι party animals

χμ χμ, είμαι;κοινωνικοι μεχρι αηδιας

αυτό σχεδόν ισχύει, ένα πουκάμισο έχω όλο κι όλοαλλαζουν τους συντροφους σαν τα πουκαμισα τους

άλλα λέω και άλλα καταλαβαίνουν πιο σωστάαλλα λενε και αλλα εννοουν

ουπς, μας πιάσανεεεδεν φημιζονται για την οικονομια τους

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

κι εγώ διδυμάκιΑρχική Δημοσίευση από weak and powerless:κι εγώ διδυμάκι![]()

5 χρόνια νωρίτερα να γεννιόσουν και θα κρατιόμασταν χέρι χέρι στο μαιευτήριο

μην τον ακούτε. Και μόνος του πάρτυ κάνει.Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:party animals:
ναι, πως![]()
στην αρχή κοκκινίζει, μετά ασπρίζει. Μετά όμως γίνεται εμπριμέ. Και πάει με όλαΑρχική Δημοσίευση από weak and powerless:κοινωνικοί μέχρι αηδίας:
χμ χμ, είμαι;μπααα

ναι, αλλά πόσα παντελόνια και πόσα μπλουζάκια? ότι είναι τα σιντί για τον φρουφρού, είναι τα μπλουζάκια για το παλτούλι.Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:εναλλαγή συντρόφων:
αυτό σχεδόν ισχύει, ένα πουκάμισο έχω όλο κι όλο.

ετσι είναιΑρχική Δημοσίευση από weak and powerless:αλλα λένε και άλλα εννοούν:
άλλα λέω και άλλα καταλαβαίνουν πιο σωστά. ε δε φταίω εγώωω
![]()

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:οικονομία:
ουπς, μας πιάσανεεε![]()

επίσης είμαστε λίγο τρελαμένα, λίγο απροσάρμοστα, λίγο τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, ενα απ'ολα με μπόλικο τζατζικι δηλαδίς.
Πάνω από όλα όμως, είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

με ολίγη από ζώα.
Αλεξάνδρα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λέων και μάλιστα τελευταία μέρα του ζωδίου.

22.08.

Φιλιά.

Scandal
Διαχειριστής

Γεννημένος: 24 Απριλίου 1989

Είμαστεεε και φαινόμαστεεεε νταξειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!αντεεεεεεεεεεεε!!!Ωστόσο να πώ..δεν θέλετε να μαι απο αυτούς που λαλούνΑρχική Δημοσίευση από dooo:είμαστε λίγο τρελαμένα, λίγο απροσάρμοστα, λίγο τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, ενα απ'ολα με μπόλικο τζατζικι δηλαδίς

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν πιστεύω στις αστροπροβλέψεις...
Πιστεύω σε κάποια χαρακτηριστηκά που λένε οτι έχουν οι ζυγοί αν και πάλι δεν απόλυτο αυτό!!!
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Jenny:Για να απαντήσω και εγώ εδώ.![]()
Λέων και μάλιστα τελευταία μέρα του ζωδίου.![]()
22.08.![]()
Φιλιά.![]()
Τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Έχουμε γεννηθεί την ίδια μέρα 22/08/79

Είσαι η πρώτη που συναντάω

Υ.Γ.Μήπως έχεις και ωροσκόπο Λέων;

Υ.Γ.2 Μήπως είσαι η χαμένη δίδυμη αδερφούλα μου;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.