Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa από νεροχύτη που κυλάει μες τη μύτη!:Ζυγός (17/10) !
Δεν πιστεύω στις αστροπροβλέψεις...
Πιστεύω σε κάποια χαρακτηριστηκά που λένε οτι έχουν οι ζυγοί αν και πάλι δεν απόλυτο αυτό!!!
Άντε!!!!!!! Είσαι ΜΙΑ ημέρα μεγαλύτερη από εμένα!!!!! 18/10 εγωωωωω!!!!
Αρχική Δημοσίευση από Κατέρω Πιπέρω:Ζυγος ειμαι..στα γενικα χαρακτηριστικα του ζωδιου ταιριαζω, αλλα δεν πιστευω σε προβλεψεις και λιτσες
Eeeek! Εσυ παιδί μου κόντεψες να με κατακρεουργήσεις, πως είσαι Ζυγός; Δε μπορεί να γίνεται αυτό!
ΥΓ: Πάμε γερά ρε Ζυγαράκια!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Valder:Άντε!!!!!!! Είσαι ΜΙΑ ημέρα μεγαλύτερη από εμένα!!!!! 18/10 εγωωωωω!!!!
Σοβαρά???!! (Την ίδια μέρα με σένα έχει και μία συμφοιτήτρια μου απο την σχολή που την συμπαθώ πολύ!!!)
Έεεεεεεεετσι να μαζευόμαστε τα ζυγάκια!!!
Maggie
Περιβόητο μέλος
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bianca
Νεοφερμένος
Εχω ολα τα χαρακτηριστικα του Καρκινου νομιζω, αν και δεν πιστευω φανατικα. Μου αρεσει που λεμε οτι δεν πιστευουμε, αλλα στα χαρακτηριστικα ολοι ταιριαζουμε με τα ζωδια μας!!!χαχαχαχα
smart
Πολύ δραστήριο μέλος
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος
Ίσα να δώσω μία άλλη χροιά στην καθημερινότητά μου!
dimidola
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ένα βράδυ μετά από εξεταστική αποφασίζω να ξεβρωμίσω το σπίτι... Το κάνω καινούριο και ξεθεωμένη πέφτω για νάνι... Το πρωί ξυπνάω και ανοίγω την τηλεόραση και πετυχαίνω σε πρωινάδικο το ζώδιό μου που έλεγε ότι μέσα στο σαββατοκύριακο πρέπει να καθαρίσω το σπίτι μου και να φροντίσω τα επαγγελματικά μου...
Έκλεισα την τηλεόραση και ξανακοιμήθηκα...
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
δεν ξερω αν ειναι τυχαιο παντοσ το εχω παρατηρησει...
mania
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καρκίνος και ναί πιστέυω σε αυτό που λένε για τους καρκίνους ειμαι μια απο αυτές που με πιάνει σε όλα. Αλλα βλέπω κάποιους καρκίνους που ειναι διαφορετικούς και δεν καταλαβένω τότε τι να πιστέψω
Και γω καρκίνος ειμαι..τί λενε δηλαδη για τους καρκίνους;ότι ειμαστε ντροπαλοί και συνεσταλμένοι;
Εχω δίδυμο αδερφο και ειμαστε τελείως διαφορετικοί σαν χαρακτήρες.Αλλα βλέπω κάποιους καρκίνους που ειναι διαφορετικούς και δεν καταλαβένω τότε τι να πιστέψω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
Εχω δίδυμο αδερφο και ειμαστε τελείως διαφορετικοί σαν χαρακτήρες.
Τι ζώδιο ειναι εκείνος;
Τι ζώδιο ειναι εκείνος;
καρκινος.Αρχική Δημοσίευση από Bill:Εχω δίδυμο αδερφο και ειμαστε τελείως διαφορετικοί σαν χαρακτήρες.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Υπάρχουν κάποιες φάσεις στη ζωή μου, που διαβάζω μανιωδώς το καθημερινό μου ωροσκόπιο, μέχρι που ξενερώνω γιατί τίποτα δεν μου "βγαίνει" και εγκαταλείπω.
Τα καθημερινά Ωροσκόπια στις εφημερίδες και στην tv είναι μπούρδες και χάσιμο χρόνου και ο λόγος που κάνουν αναξιόπιστη την Αστρολογία στα μάτια του κόσμου. Υπάρχουν άλλα Ωροσκόπια που αξίζει να κοιτά κανείς.
Dr.Strangelove.
mania
Επιφανές μέλος
καρκινος.
Πλάκα σου κάνω καμάρι μου
Λοιπόν λένε ότι οι καρκίνοι ειναι διχασμένες προσωπικότητες απο κεί που ειναι ήρεμοι έκει τα πέρνουν, όλα ειναι θέμα οροσκόπου λογικά με γιαφορά κάπιων λεπτών εισαστε άλλα δές και την ώρα άν ο ένας ήταν 8παρα πέντε και ο άλλος 8και1 αλλαζει ο οροσκόπος έτσι λένε έτσι λέω.
Ξέρω ένα σάιτ με ζώδια φοβερόοοοοοο Θα πάω σπίτι το βράδυ και θα το δημοσιέυσω, λένε τα πάντα για αυτούς τον ερωτισμό τα πάντα για όλα τα ζώδια
Πλάκα σου κάνω καμάρι μου
Λοιπόν λένε ότι οι καρκίνοι ειναι διχασμένες προσωπικότητες απο κεί που ειναι ήρεμοι έκει τα πέρνουν, όλα ειναι θέμα οροσκόπου λογικά με γιαφορά κάπιων λεπτών εισαστε άλλα δές και την ώρα άν ο ένας ήταν 8παρα πέντε και ο άλλος 8και1 αλλαζει ο οροσκόπος έτσι λένε έτσι λέω.
Ξέρω ένα σάιτ με ζώδια φοβερόοοοοοο Θα πάω σπίτι το βράδυ και θα το δημοσιέυσω, λένε τα πάντα για αυτούς τον ερωτισμό τα πάντα για όλα τα ζώδια
Ειμαι λιγο διχασμενη προσωπικοτητα πλακα,πλακα..Εχουμε και κανα 3λεπτο διαφορα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Nikos 7
- charmander
- harry akritas
- Alika
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.