28-03-20

22:56
ΩραίαΓια απάντησέ μου λοιπόν σ΄αυτό που ρώτησα παραπάνω.

Όσοι έχουν γεννηθεί 11 Ιουνίου στις 10.45 το πρωί, έχουν ωροσκόπο Λέοντα.
Ο Ήλιος στον Δίδυμο (ζώδιο Δίδυμος δηλαδή) είναι σχετικά αρμονικός με τον ωροσκόπο Λέοντα, επειδή σε ένα πρώτο επίπεδο ο Δίδυμος είναι ζώδιο του αέρα και ο Λέοντας της φωτιάς και τα δύο αυτά στοιχεία στην αστρολογία είναι συμπληρωματικά. Σε ένα απλό αλλά ελλιπές σενάριο ο ωροσκόπος Λέοντας κάνει τον Δίδυμο να εμφανίζεται πιο πληθωρικός , με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυταρέσκεια , πιο επίμονο και σταθερό.
Ωστόσο πάντα πρέπει να δεις ολόκληρο τον χάρτη αν θέλεις να σχηματίσεις μια συνολική εντύπωση ,μαζί φυσικά με το ποιός είναι και αυτός ο άνθρωπος και τι έχει ζήσει, τι επιρροές έχει κλπ
Τώρα επειδή όπως γράφω φαίνομαι μάλλον σαν κάποιο εξωγήινο είδος μέντιουμ-αστρόλογου ή όποιας άλλης ανάλογης καρικατούρας να διευκρινίσω πως ούτε καν εγώ ¨πιστεύω¨ στην αστρολογία και ας τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον θέμα μελέτης για μένα.
Η αστρολογία δεν είναι επιστήμη ούτε και θρησκεία για να πιστεύει κάποιος σε αυτή. Θεωρώ ωστόσο πως έχει μια κάποια σύνδεση με την ψυχολόγια. Εγώ απλά τη βρίσκω ενδιαφέρουσα και συμβολική σαν τέχνη ας πούμε και προσπαθώ να δω το αν όσα διαβάζω ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα των ανθρώπων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.