mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #121 14-03-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ειμαι λιγο διχασμενη προσωπικοτητα πλακα,πλακα..Εχουμε και κανα 3λεπτο διαφορα. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λένε ότι ειναι άτομα με περίεργες διαθέσεις ευαίσθητοι άλλα το κρύβουν για να μην πληγωθούν, σαν τον κάβουρα, ειναι σκληρός απο έξω άλλα μέσα ειμαι πολλύ έθραυστός, ειναι αγχώδεις και έχει πρόβλημα συχνά με την κοιλιακή χώρα, στομάχι, έντερο, όλοι οι καρκίνοι ειναι πιστοί όταν βρούν έναν άνθρωπο να αγαπήσουν πραγματικά, θέλουν να βοηθήσουν άλλα εκείνοι στέκοντε μόνοι στα πόδια τους, καλοί γονείς καλοί σύντροφοι άν και έχουν πρόβλμα με τα νέυρα τους, πάντα έχουν ένα λόγο να τσατιστούν και δεν το κάνουν επίτηδες. Οι άνθρωποι που τους ξέρουν σπάνια τους συμπαθούν με την μία, πάντα κάτι κάνει και εκνευρίζει τους άλλους με την πρώτη ματιά άλλα πάντα καταλήγουν η ψυχή της παρέας. Σε κάλιψα έστω λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:20 Ο Bill έγραψε: #122 14-03-07 18:20 Τί λιγο;;..Αμα σου πω οτι ειμαι ετσι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:21 Η mania έγραψε: #123 14-03-07 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί λιγο;;..Αμα σου πω οτι ειμαι ετσι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ετσι ειμαι και εγώ ακριβώς Μπάς και εγώ ειμαι το δυδιμο αδερφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Bill έγραψε: #124 14-03-07 18:24 Χα,χα.Λες; ειναι και στη ροδο τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:26 Η mania έγραψε: #125 14-03-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χα,χα.Λες; ειναι και στη ροδο τωρα. Click για ανάπτυξη... Απλά ο αδερφός σου διαχωρίζει την θέση του, τα δίδημα ή θα ειναι τελείος ίδια ή θα ειναι διαφορετικά για να λένε ότι δεν μοιάζω σε κανέναν. Κατα βάθος θέλει να ειναι μοναδικός, όπως κάνουν όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:30 Ο Bill έγραψε: #126 14-03-07 18:30 Καλα μολις ερθω Ροδο εχει σεμηναρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:35 Η Κακή Επιρροή: #127 14-03-07 18:35 επίσης παίζει και μία μικρή περίπτωση να έπεσε το τρίλεπτο πάνω στην αλλαγή οροσκόπου και να έχει άλλο οροσκόπο αυτό από μόνο του τον κάνει πολύ διαφορετικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 09:39 Η Oralee έγραψε: #128 15-03-07 09:39 Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:02 Ο Ειλικρινής: #129 15-03-07 10:02 Ιχθύς(Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ?) είμαι..όσο για το 2ο σκέλος της ερώτησης... είμαι Κροκόδειλος με ωροσκόπο ρινόκερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:23 Η mania έγραψε: #130 15-03-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Click για ανάπτυξη... Το ψάχνω δέν πρόλαβα να το βάλω χτές απο το σπίτι, θα το βάλω εδώ σε λίγο(θεού θέλοντος ) Ν'ατοοοοοοοο https://horoscopes.pathfinder.gr/index.php?hor=3§ion=4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #131 15-03-07 11:13 Θενκς, αλλά το είχα τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:07 Η viki_thess: #132 15-03-07 13:07 διδυμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Η Angie_Ann: #133 15-03-07 18:16 Είμαι ψαράκι. Δυστυχώς εμπιστεύομαι εύκολα οπότε δεν είναι και λίγες οι φορές που φέρθηκα σαν πραγματικό ψάρι...Δεν πειράζει όμως! Εμείς να 'μαστε καλα! Στα ζώδια δεν πιστεύω. Έχουν πλάκα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smile!!! Νεοφερμένο μέλος Η smile!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:15 Η smile!!! έγραψε: #134 15-04-07 03:15 Γειαααα!!! Είμαι Αιγοκερως και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:27 Ο Valder έγραψε: #135 15-04-07 03:27 Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Γειαααα!!! Click για ανάπτυξη... Γειά! Φέρε τη μια μπύρα από δώ! Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Είμαι Αιγοκερως Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουν δικαίωμα στα λάθη...8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Click για ανάπτυξη... Να χαίρεσαι, σώζεσαι από τον Άδη στον οποίο σε οδηγούν τα άλλα ζώδια.8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Click για ανάπτυξη... Ορθό σκεπτικό! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hocus-pocus*V Νεοφερμένο μέλος Η hocus-pocus*V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 04:08 Η hocus-pocus*V: #136 15-04-07 04:08 λιονταράκι 23/7 ..η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, αλλά μ`αρέσει να πιστεύω πως αν όχι τα άστρα τουλάχιστον η ενέργεια του σύμπαντος κι όλη αυτή η κοσμικότητα μας επηρρεάζει στην καθημερινότητα.. ψιλοξεφεύγω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 10:10 Ο kazmir84 έγραψε: #137 15-04-07 10:10 Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ειμαι λιγο διχασμενη προσωπικοτητα πλακα,πλακα..Εχουμε και κανα 3λεπτο διαφορα. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λένε ότι ειναι άτομα με περίεργες διαθέσεις ευαίσθητοι άλλα το κρύβουν για να μην πληγωθούν, σαν τον κάβουρα, ειναι σκληρός απο έξω άλλα μέσα ειμαι πολλύ έθραυστός, ειναι αγχώδεις και έχει πρόβλημα συχνά με την κοιλιακή χώρα, στομάχι, έντερο, όλοι οι καρκίνοι ειναι πιστοί όταν βρούν έναν άνθρωπο να αγαπήσουν πραγματικά, θέλουν να βοηθήσουν άλλα εκείνοι στέκοντε μόνοι στα πόδια τους, καλοί γονείς καλοί σύντροφοι άν και έχουν πρόβλμα με τα νέυρα τους, πάντα έχουν ένα λόγο να τσατιστούν και δεν το κάνουν επίτηδες. Οι άνθρωποι που τους ξέρουν σπάνια τους συμπαθούν με την μία, πάντα κάτι κάνει και εκνευρίζει τους άλλους με την πρώτη ματιά άλλα πάντα καταλήγουν η ψυχή της παρέας. Σε κάλιψα έστω λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:20 Ο Bill έγραψε: #122 14-03-07 18:20 Τί λιγο;;..Αμα σου πω οτι ειμαι ετσι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:21 Η mania έγραψε: #123 14-03-07 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί λιγο;;..Αμα σου πω οτι ειμαι ετσι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ετσι ειμαι και εγώ ακριβώς Μπάς και εγώ ειμαι το δυδιμο αδερφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Bill έγραψε: #124 14-03-07 18:24 Χα,χα.Λες; ειναι και στη ροδο τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:26 Η mania έγραψε: #125 14-03-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χα,χα.Λες; ειναι και στη ροδο τωρα. Click για ανάπτυξη... Απλά ο αδερφός σου διαχωρίζει την θέση του, τα δίδημα ή θα ειναι τελείος ίδια ή θα ειναι διαφορετικά για να λένε ότι δεν μοιάζω σε κανέναν. Κατα βάθος θέλει να ειναι μοναδικός, όπως κάνουν όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:30 Ο Bill έγραψε: #126 14-03-07 18:30 Καλα μολις ερθω Ροδο εχει σεμηναρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:35 Η Κακή Επιρροή: #127 14-03-07 18:35 επίσης παίζει και μία μικρή περίπτωση να έπεσε το τρίλεπτο πάνω στην αλλαγή οροσκόπου και να έχει άλλο οροσκόπο αυτό από μόνο του τον κάνει πολύ διαφορετικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 09:39 Η Oralee έγραψε: #128 15-03-07 09:39 Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:02 Ο Ειλικρινής: #129 15-03-07 10:02 Ιχθύς(Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ?) είμαι..όσο για το 2ο σκέλος της ερώτησης... είμαι Κροκόδειλος με ωροσκόπο ρινόκερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:23 Η mania έγραψε: #130 15-03-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Click για ανάπτυξη... Το ψάχνω δέν πρόλαβα να το βάλω χτές απο το σπίτι, θα το βάλω εδώ σε λίγο(θεού θέλοντος ) Ν'ατοοοοοοοο https://horoscopes.pathfinder.gr/index.php?hor=3§ion=4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #131 15-03-07 11:13 Θενκς, αλλά το είχα τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:07 Η viki_thess: #132 15-03-07 13:07 διδυμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Η Angie_Ann: #133 15-03-07 18:16 Είμαι ψαράκι. Δυστυχώς εμπιστεύομαι εύκολα οπότε δεν είναι και λίγες οι φορές που φέρθηκα σαν πραγματικό ψάρι...Δεν πειράζει όμως! Εμείς να 'μαστε καλα! Στα ζώδια δεν πιστεύω. Έχουν πλάκα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smile!!! Νεοφερμένο μέλος Η smile!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:15 Η smile!!! έγραψε: #134 15-04-07 03:15 Γειαααα!!! Είμαι Αιγοκερως και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:27 Ο Valder έγραψε: #135 15-04-07 03:27 Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Γειαααα!!! Click για ανάπτυξη... Γειά! Φέρε τη μια μπύρα από δώ! Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Είμαι Αιγοκερως Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουν δικαίωμα στα λάθη...8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Click για ανάπτυξη... Να χαίρεσαι, σώζεσαι από τον Άδη στον οποίο σε οδηγούν τα άλλα ζώδια.8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Click για ανάπτυξη... Ορθό σκεπτικό! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hocus-pocus*V Νεοφερμένο μέλος Η hocus-pocus*V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 04:08 Η hocus-pocus*V: #136 15-04-07 04:08 λιονταράκι 23/7 ..η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, αλλά μ`αρέσει να πιστεύω πως αν όχι τα άστρα τουλάχιστον η ενέργεια του σύμπαντος κι όλη αυτή η κοσμικότητα μας επηρρεάζει στην καθημερινότητα.. ψιλοξεφεύγω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 10:10 Ο kazmir84 έγραψε: #137 15-04-07 10:10 Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τί λιγο;;..Αμα σου πω οτι ειμαι ετσι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:21 Η mania έγραψε: #123 14-03-07 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί λιγο;;..Αμα σου πω οτι ειμαι ετσι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ετσι ειμαι και εγώ ακριβώς Μπάς και εγώ ειμαι το δυδιμο αδερφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Bill έγραψε: #124 14-03-07 18:24 Χα,χα.Λες; ειναι και στη ροδο τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:26 Η mania έγραψε: #125 14-03-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χα,χα.Λες; ειναι και στη ροδο τωρα. Click για ανάπτυξη... Απλά ο αδερφός σου διαχωρίζει την θέση του, τα δίδημα ή θα ειναι τελείος ίδια ή θα ειναι διαφορετικά για να λένε ότι δεν μοιάζω σε κανέναν. Κατα βάθος θέλει να ειναι μοναδικός, όπως κάνουν όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:30 Ο Bill έγραψε: #126 14-03-07 18:30 Καλα μολις ερθω Ροδο εχει σεμηναρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:35 Η Κακή Επιρροή: #127 14-03-07 18:35 επίσης παίζει και μία μικρή περίπτωση να έπεσε το τρίλεπτο πάνω στην αλλαγή οροσκόπου και να έχει άλλο οροσκόπο αυτό από μόνο του τον κάνει πολύ διαφορετικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 09:39 Η Oralee έγραψε: #128 15-03-07 09:39 Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:02 Ο Ειλικρινής: #129 15-03-07 10:02 Ιχθύς(Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ?) είμαι..όσο για το 2ο σκέλος της ερώτησης... είμαι Κροκόδειλος με ωροσκόπο ρινόκερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:23 Η mania έγραψε: #130 15-03-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Click για ανάπτυξη... Το ψάχνω δέν πρόλαβα να το βάλω χτές απο το σπίτι, θα το βάλω εδώ σε λίγο(θεού θέλοντος ) Ν'ατοοοοοοοο https://horoscopes.pathfinder.gr/index.php?hor=3§ion=4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #131 15-03-07 11:13 Θενκς, αλλά το είχα τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:07 Η viki_thess: #132 15-03-07 13:07 διδυμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Η Angie_Ann: #133 15-03-07 18:16 Είμαι ψαράκι. Δυστυχώς εμπιστεύομαι εύκολα οπότε δεν είναι και λίγες οι φορές που φέρθηκα σαν πραγματικό ψάρι...Δεν πειράζει όμως! Εμείς να 'μαστε καλα! Στα ζώδια δεν πιστεύω. Έχουν πλάκα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smile!!! Νεοφερμένο μέλος Η smile!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:15 Η smile!!! έγραψε: #134 15-04-07 03:15 Γειαααα!!! Είμαι Αιγοκερως και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:27 Ο Valder έγραψε: #135 15-04-07 03:27 Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Γειαααα!!! Click για ανάπτυξη... Γειά! Φέρε τη μια μπύρα από δώ! Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Είμαι Αιγοκερως Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουν δικαίωμα στα λάθη...8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Click για ανάπτυξη... Να χαίρεσαι, σώζεσαι από τον Άδη στον οποίο σε οδηγούν τα άλλα ζώδια.8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Click για ανάπτυξη... Ορθό σκεπτικό! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hocus-pocus*V Νεοφερμένο μέλος Η hocus-pocus*V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 04:08 Η hocus-pocus*V: #136 15-04-07 04:08 λιονταράκι 23/7 ..η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, αλλά μ`αρέσει να πιστεύω πως αν όχι τα άστρα τουλάχιστον η ενέργεια του σύμπαντος κι όλη αυτή η κοσμικότητα μας επηρρεάζει στην καθημερινότητα.. ψιλοξεφεύγω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 10:10 Ο kazmir84 έγραψε: #137 15-04-07 10:10 Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί λιγο;;..Αμα σου πω οτι ειμαι ετσι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ετσι ειμαι και εγώ ακριβώς Μπάς και εγώ ειμαι το δυδιμο αδερφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Bill έγραψε: #124 14-03-07 18:24 Χα,χα.Λες; ειναι και στη ροδο τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:26 Η mania έγραψε: #125 14-03-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χα,χα.Λες; ειναι και στη ροδο τωρα. Click για ανάπτυξη... Απλά ο αδερφός σου διαχωρίζει την θέση του, τα δίδημα ή θα ειναι τελείος ίδια ή θα ειναι διαφορετικά για να λένε ότι δεν μοιάζω σε κανέναν. Κατα βάθος θέλει να ειναι μοναδικός, όπως κάνουν όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:30 Ο Bill έγραψε: #126 14-03-07 18:30 Καλα μολις ερθω Ροδο εχει σεμηναρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:35 Η Κακή Επιρροή: #127 14-03-07 18:35 επίσης παίζει και μία μικρή περίπτωση να έπεσε το τρίλεπτο πάνω στην αλλαγή οροσκόπου και να έχει άλλο οροσκόπο αυτό από μόνο του τον κάνει πολύ διαφορετικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 09:39 Η Oralee έγραψε: #128 15-03-07 09:39 Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:02 Ο Ειλικρινής: #129 15-03-07 10:02 Ιχθύς(Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ?) είμαι..όσο για το 2ο σκέλος της ερώτησης... είμαι Κροκόδειλος με ωροσκόπο ρινόκερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:23 Η mania έγραψε: #130 15-03-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Click για ανάπτυξη... Το ψάχνω δέν πρόλαβα να το βάλω χτές απο το σπίτι, θα το βάλω εδώ σε λίγο(θεού θέλοντος ) Ν'ατοοοοοοοο https://horoscopes.pathfinder.gr/index.php?hor=3§ion=4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #131 15-03-07 11:13 Θενκς, αλλά το είχα τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:07 Η viki_thess: #132 15-03-07 13:07 διδυμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Η Angie_Ann: #133 15-03-07 18:16 Είμαι ψαράκι. Δυστυχώς εμπιστεύομαι εύκολα οπότε δεν είναι και λίγες οι φορές που φέρθηκα σαν πραγματικό ψάρι...Δεν πειράζει όμως! Εμείς να 'μαστε καλα! Στα ζώδια δεν πιστεύω. Έχουν πλάκα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smile!!! Νεοφερμένο μέλος Η smile!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:15 Η smile!!! έγραψε: #134 15-04-07 03:15 Γειαααα!!! Είμαι Αιγοκερως και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:27 Ο Valder έγραψε: #135 15-04-07 03:27 Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Γειαααα!!! Click για ανάπτυξη... Γειά! Φέρε τη μια μπύρα από δώ! Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Είμαι Αιγοκερως Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουν δικαίωμα στα λάθη...8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Click για ανάπτυξη... Να χαίρεσαι, σώζεσαι από τον Άδη στον οποίο σε οδηγούν τα άλλα ζώδια.8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Click για ανάπτυξη... Ορθό σκεπτικό! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hocus-pocus*V Νεοφερμένο μέλος Η hocus-pocus*V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 04:08 Η hocus-pocus*V: #136 15-04-07 04:08 λιονταράκι 23/7 ..η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, αλλά μ`αρέσει να πιστεύω πως αν όχι τα άστρα τουλάχιστον η ενέργεια του σύμπαντος κι όλη αυτή η κοσμικότητα μας επηρρεάζει στην καθημερινότητα.. ψιλοξεφεύγω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 10:10 Ο kazmir84 έγραψε: #137 15-04-07 10:10 Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χα,χα.Λες; ειναι και στη ροδο τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:26 Η mania έγραψε: #125 14-03-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χα,χα.Λες; ειναι και στη ροδο τωρα. Click για ανάπτυξη... Απλά ο αδερφός σου διαχωρίζει την θέση του, τα δίδημα ή θα ειναι τελείος ίδια ή θα ειναι διαφορετικά για να λένε ότι δεν μοιάζω σε κανέναν. Κατα βάθος θέλει να ειναι μοναδικός, όπως κάνουν όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:30 Ο Bill έγραψε: #126 14-03-07 18:30 Καλα μολις ερθω Ροδο εχει σεμηναρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:35 Η Κακή Επιρροή: #127 14-03-07 18:35 επίσης παίζει και μία μικρή περίπτωση να έπεσε το τρίλεπτο πάνω στην αλλαγή οροσκόπου και να έχει άλλο οροσκόπο αυτό από μόνο του τον κάνει πολύ διαφορετικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 09:39 Η Oralee έγραψε: #128 15-03-07 09:39 Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:02 Ο Ειλικρινής: #129 15-03-07 10:02 Ιχθύς(Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ?) είμαι..όσο για το 2ο σκέλος της ερώτησης... είμαι Κροκόδειλος με ωροσκόπο ρινόκερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:23 Η mania έγραψε: #130 15-03-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Click για ανάπτυξη... Το ψάχνω δέν πρόλαβα να το βάλω χτές απο το σπίτι, θα το βάλω εδώ σε λίγο(θεού θέλοντος ) Ν'ατοοοοοοοο https://horoscopes.pathfinder.gr/index.php?hor=3§ion=4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #131 15-03-07 11:13 Θενκς, αλλά το είχα τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:07 Η viki_thess: #132 15-03-07 13:07 διδυμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Η Angie_Ann: #133 15-03-07 18:16 Είμαι ψαράκι. Δυστυχώς εμπιστεύομαι εύκολα οπότε δεν είναι και λίγες οι φορές που φέρθηκα σαν πραγματικό ψάρι...Δεν πειράζει όμως! Εμείς να 'μαστε καλα! Στα ζώδια δεν πιστεύω. Έχουν πλάκα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smile!!! Νεοφερμένο μέλος Η smile!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:15 Η smile!!! έγραψε: #134 15-04-07 03:15 Γειαααα!!! Είμαι Αιγοκερως και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:27 Ο Valder έγραψε: #135 15-04-07 03:27 Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Γειαααα!!! Click για ανάπτυξη... Γειά! Φέρε τη μια μπύρα από δώ! Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Είμαι Αιγοκερως Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουν δικαίωμα στα λάθη...8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Click για ανάπτυξη... Να χαίρεσαι, σώζεσαι από τον Άδη στον οποίο σε οδηγούν τα άλλα ζώδια.8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Click για ανάπτυξη... Ορθό σκεπτικό! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hocus-pocus*V Νεοφερμένο μέλος Η hocus-pocus*V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 04:08 Η hocus-pocus*V: #136 15-04-07 04:08 λιονταράκι 23/7 ..η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, αλλά μ`αρέσει να πιστεύω πως αν όχι τα άστρα τουλάχιστον η ενέργεια του σύμπαντος κι όλη αυτή η κοσμικότητα μας επηρρεάζει στην καθημερινότητα.. ψιλοξεφεύγω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 10:10 Ο kazmir84 έγραψε: #137 15-04-07 10:10 Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χα,χα.Λες; ειναι και στη ροδο τωρα. Click για ανάπτυξη... Απλά ο αδερφός σου διαχωρίζει την θέση του, τα δίδημα ή θα ειναι τελείος ίδια ή θα ειναι διαφορετικά για να λένε ότι δεν μοιάζω σε κανέναν. Κατα βάθος θέλει να ειναι μοναδικός, όπως κάνουν όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:30 Ο Bill έγραψε: #126 14-03-07 18:30 Καλα μολις ερθω Ροδο εχει σεμηναρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:35 Η Κακή Επιρροή: #127 14-03-07 18:35 επίσης παίζει και μία μικρή περίπτωση να έπεσε το τρίλεπτο πάνω στην αλλαγή οροσκόπου και να έχει άλλο οροσκόπο αυτό από μόνο του τον κάνει πολύ διαφορετικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 09:39 Η Oralee έγραψε: #128 15-03-07 09:39 Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:02 Ο Ειλικρινής: #129 15-03-07 10:02 Ιχθύς(Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ?) είμαι..όσο για το 2ο σκέλος της ερώτησης... είμαι Κροκόδειλος με ωροσκόπο ρινόκερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:23 Η mania έγραψε: #130 15-03-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Click για ανάπτυξη... Το ψάχνω δέν πρόλαβα να το βάλω χτές απο το σπίτι, θα το βάλω εδώ σε λίγο(θεού θέλοντος ) Ν'ατοοοοοοοο https://horoscopes.pathfinder.gr/index.php?hor=3§ion=4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #131 15-03-07 11:13 Θενκς, αλλά το είχα τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:07 Η viki_thess: #132 15-03-07 13:07 διδυμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Η Angie_Ann: #133 15-03-07 18:16 Είμαι ψαράκι. Δυστυχώς εμπιστεύομαι εύκολα οπότε δεν είναι και λίγες οι φορές που φέρθηκα σαν πραγματικό ψάρι...Δεν πειράζει όμως! Εμείς να 'μαστε καλα! Στα ζώδια δεν πιστεύω. Έχουν πλάκα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smile!!! Νεοφερμένο μέλος Η smile!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:15 Η smile!!! έγραψε: #134 15-04-07 03:15 Γειαααα!!! Είμαι Αιγοκερως και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:27 Ο Valder έγραψε: #135 15-04-07 03:27 Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Γειαααα!!! Click για ανάπτυξη... Γειά! Φέρε τη μια μπύρα από δώ! Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Είμαι Αιγοκερως Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουν δικαίωμα στα λάθη...8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Click για ανάπτυξη... Να χαίρεσαι, σώζεσαι από τον Άδη στον οποίο σε οδηγούν τα άλλα ζώδια.8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Click για ανάπτυξη... Ορθό σκεπτικό! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hocus-pocus*V Νεοφερμένο μέλος Η hocus-pocus*V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 04:08 Η hocus-pocus*V: #136 15-04-07 04:08 λιονταράκι 23/7 ..η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, αλλά μ`αρέσει να πιστεύω πως αν όχι τα άστρα τουλάχιστον η ενέργεια του σύμπαντος κι όλη αυτή η κοσμικότητα μας επηρρεάζει στην καθημερινότητα.. ψιλοξεφεύγω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 10:10 Ο kazmir84 έγραψε: #137 15-04-07 10:10 Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα μολις ερθω Ροδο εχει σεμηναρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 18:35 Η Κακή Επιρροή: #127 14-03-07 18:35 επίσης παίζει και μία μικρή περίπτωση να έπεσε το τρίλεπτο πάνω στην αλλαγή οροσκόπου και να έχει άλλο οροσκόπο αυτό από μόνο του τον κάνει πολύ διαφορετικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 09:39 Η Oralee έγραψε: #128 15-03-07 09:39 Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:02 Ο Ειλικρινής: #129 15-03-07 10:02 Ιχθύς(Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ?) είμαι..όσο για το 2ο σκέλος της ερώτησης... είμαι Κροκόδειλος με ωροσκόπο ρινόκερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:23 Η mania έγραψε: #130 15-03-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Click για ανάπτυξη... Το ψάχνω δέν πρόλαβα να το βάλω χτές απο το σπίτι, θα το βάλω εδώ σε λίγο(θεού θέλοντος ) Ν'ατοοοοοοοο https://horoscopes.pathfinder.gr/index.php?hor=3§ion=4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #131 15-03-07 11:13 Θενκς, αλλά το είχα τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:07 Η viki_thess: #132 15-03-07 13:07 διδυμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Η Angie_Ann: #133 15-03-07 18:16 Είμαι ψαράκι. Δυστυχώς εμπιστεύομαι εύκολα οπότε δεν είναι και λίγες οι φορές που φέρθηκα σαν πραγματικό ψάρι...Δεν πειράζει όμως! Εμείς να 'μαστε καλα! Στα ζώδια δεν πιστεύω. Έχουν πλάκα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smile!!! Νεοφερμένο μέλος Η smile!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:15 Η smile!!! έγραψε: #134 15-04-07 03:15 Γειαααα!!! Είμαι Αιγοκερως και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:27 Ο Valder έγραψε: #135 15-04-07 03:27 Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Γειαααα!!! Click για ανάπτυξη... Γειά! Φέρε τη μια μπύρα από δώ! Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Είμαι Αιγοκερως Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουν δικαίωμα στα λάθη...8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Click για ανάπτυξη... Να χαίρεσαι, σώζεσαι από τον Άδη στον οποίο σε οδηγούν τα άλλα ζώδια.8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Click για ανάπτυξη... Ορθό σκεπτικό! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hocus-pocus*V Νεοφερμένο μέλος Η hocus-pocus*V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 04:08 Η hocus-pocus*V: #136 15-04-07 04:08 λιονταράκι 23/7 ..η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, αλλά μ`αρέσει να πιστεύω πως αν όχι τα άστρα τουλάχιστον η ενέργεια του σύμπαντος κι όλη αυτή η κοσμικότητα μας επηρρεάζει στην καθημερινότητα.. ψιλοξεφεύγω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 10:10 Ο kazmir84 έγραψε: #137 15-04-07 10:10 Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επίσης παίζει και μία μικρή περίπτωση να έπεσε το τρίλεπτο πάνω στην αλλαγή οροσκόπου και να έχει άλλο οροσκόπο αυτό από μόνο του τον κάνει πολύ διαφορετικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 09:39 Η Oralee έγραψε: #128 15-03-07 09:39 Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:02 Ο Ειλικρινής: #129 15-03-07 10:02 Ιχθύς(Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ?) είμαι..όσο για το 2ο σκέλος της ερώτησης... είμαι Κροκόδειλος με ωροσκόπο ρινόκερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:23 Η mania έγραψε: #130 15-03-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Click για ανάπτυξη... Το ψάχνω δέν πρόλαβα να το βάλω χτές απο το σπίτι, θα το βάλω εδώ σε λίγο(θεού θέλοντος ) Ν'ατοοοοοοοο https://horoscopes.pathfinder.gr/index.php?hor=3§ion=4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #131 15-03-07 11:13 Θενκς, αλλά το είχα τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:07 Η viki_thess: #132 15-03-07 13:07 διδυμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Η Angie_Ann: #133 15-03-07 18:16 Είμαι ψαράκι. Δυστυχώς εμπιστεύομαι εύκολα οπότε δεν είναι και λίγες οι φορές που φέρθηκα σαν πραγματικό ψάρι...Δεν πειράζει όμως! Εμείς να 'μαστε καλα! Στα ζώδια δεν πιστεύω. Έχουν πλάκα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smile!!! Νεοφερμένο μέλος Η smile!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:15 Η smile!!! έγραψε: #134 15-04-07 03:15 Γειαααα!!! Είμαι Αιγοκερως και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:27 Ο Valder έγραψε: #135 15-04-07 03:27 Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Γειαααα!!! Click για ανάπτυξη... Γειά! Φέρε τη μια μπύρα από δώ! Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Είμαι Αιγοκερως Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουν δικαίωμα στα λάθη...8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Click για ανάπτυξη... Να χαίρεσαι, σώζεσαι από τον Άδη στον οποίο σε οδηγούν τα άλλα ζώδια.8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Click για ανάπτυξη... Ορθό σκεπτικό! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hocus-pocus*V Νεοφερμένο μέλος Η hocus-pocus*V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 04:08 Η hocus-pocus*V: #136 15-04-07 04:08 λιονταράκι 23/7 ..η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, αλλά μ`αρέσει να πιστεύω πως αν όχι τα άστρα τουλάχιστον η ενέργεια του σύμπαντος κι όλη αυτή η κοσμικότητα μας επηρρεάζει στην καθημερινότητα.. ψιλοξεφεύγω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 10:10 Ο kazmir84 έγραψε: #137 15-04-07 10:10 Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:02 Ο Ειλικρινής: #129 15-03-07 10:02 Ιχθύς(Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ?) είμαι..όσο για το 2ο σκέλος της ερώτησης... είμαι Κροκόδειλος με ωροσκόπο ρινόκερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:23 Η mania έγραψε: #130 15-03-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Click για ανάπτυξη... Το ψάχνω δέν πρόλαβα να το βάλω χτές απο το σπίτι, θα το βάλω εδώ σε λίγο(θεού θέλοντος ) Ν'ατοοοοοοοο https://horoscopes.pathfinder.gr/index.php?hor=3§ion=4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #131 15-03-07 11:13 Θενκς, αλλά το είχα τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:07 Η viki_thess: #132 15-03-07 13:07 διδυμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Η Angie_Ann: #133 15-03-07 18:16 Είμαι ψαράκι. Δυστυχώς εμπιστεύομαι εύκολα οπότε δεν είναι και λίγες οι φορές που φέρθηκα σαν πραγματικό ψάρι...Δεν πειράζει όμως! Εμείς να 'μαστε καλα! Στα ζώδια δεν πιστεύω. Έχουν πλάκα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smile!!! Νεοφερμένο μέλος Η smile!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:15 Η smile!!! έγραψε: #134 15-04-07 03:15 Γειαααα!!! Είμαι Αιγοκερως και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:27 Ο Valder έγραψε: #135 15-04-07 03:27 Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Γειαααα!!! Click για ανάπτυξη... Γειά! Φέρε τη μια μπύρα από δώ! Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Είμαι Αιγοκερως Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουν δικαίωμα στα λάθη...8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Click για ανάπτυξη... Να χαίρεσαι, σώζεσαι από τον Άδη στον οποίο σε οδηγούν τα άλλα ζώδια.8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Click για ανάπτυξη... Ορθό σκεπτικό! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hocus-pocus*V Νεοφερμένο μέλος Η hocus-pocus*V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 04:08 Η hocus-pocus*V: #136 15-04-07 04:08 λιονταράκι 23/7 ..η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, αλλά μ`αρέσει να πιστεύω πως αν όχι τα άστρα τουλάχιστον η ενέργεια του σύμπαντος κι όλη αυτή η κοσμικότητα μας επηρρεάζει στην καθημερινότητα.. ψιλοξεφεύγω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 10:10 Ο kazmir84 έγραψε: #137 15-04-07 10:10 Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιχθύς(Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ?) είμαι..όσο για το 2ο σκέλος της ερώτησης... είμαι Κροκόδειλος με ωροσκόπο ρινόκερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:23 Η mania έγραψε: #130 15-03-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Click για ανάπτυξη... Το ψάχνω δέν πρόλαβα να το βάλω χτές απο το σπίτι, θα το βάλω εδώ σε λίγο(θεού θέλοντος ) Ν'ατοοοοοοοο https://horoscopes.pathfinder.gr/index.php?hor=3§ion=4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #131 15-03-07 11:13 Θενκς, αλλά το είχα τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:07 Η viki_thess: #132 15-03-07 13:07 διδυμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Η Angie_Ann: #133 15-03-07 18:16 Είμαι ψαράκι. Δυστυχώς εμπιστεύομαι εύκολα οπότε δεν είναι και λίγες οι φορές που φέρθηκα σαν πραγματικό ψάρι...Δεν πειράζει όμως! Εμείς να 'μαστε καλα! Στα ζώδια δεν πιστεύω. Έχουν πλάκα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smile!!! Νεοφερμένο μέλος Η smile!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:15 Η smile!!! έγραψε: #134 15-04-07 03:15 Γειαααα!!! Είμαι Αιγοκερως και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:27 Ο Valder έγραψε: #135 15-04-07 03:27 Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Γειαααα!!! Click για ανάπτυξη... Γειά! Φέρε τη μια μπύρα από δώ! Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Είμαι Αιγοκερως Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουν δικαίωμα στα λάθη...8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Click για ανάπτυξη... Να χαίρεσαι, σώζεσαι από τον Άδη στον οποίο σε οδηγούν τα άλλα ζώδια.8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Click για ανάπτυξη... Ορθό σκεπτικό! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hocus-pocus*V Νεοφερμένο μέλος Η hocus-pocus*V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 04:08 Η hocus-pocus*V: #136 15-04-07 04:08 λιονταράκι 23/7 ..η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, αλλά μ`αρέσει να πιστεύω πως αν όχι τα άστρα τουλάχιστον η ενέργεια του σύμπαντος κι όλη αυτή η κοσμικότητα μας επηρρεάζει στην καθημερινότητα.. ψιλοξεφεύγω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 10:10 Ο kazmir84 έγραψε: #137 15-04-07 10:10 Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Που είναι εκείνο το ωραίο site αστρολογίας, Μάνια μου; Click για ανάπτυξη... Το ψάχνω δέν πρόλαβα να το βάλω χτές απο το σπίτι, θα το βάλω εδώ σε λίγο(θεού θέλοντος ) Ν'ατοοοοοοοο https://horoscopes.pathfinder.gr/index.php?hor=3§ion=4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #131 15-03-07 11:13 Θενκς, αλλά το είχα τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:07 Η viki_thess: #132 15-03-07 13:07 διδυμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Η Angie_Ann: #133 15-03-07 18:16 Είμαι ψαράκι. Δυστυχώς εμπιστεύομαι εύκολα οπότε δεν είναι και λίγες οι φορές που φέρθηκα σαν πραγματικό ψάρι...Δεν πειράζει όμως! Εμείς να 'μαστε καλα! Στα ζώδια δεν πιστεύω. Έχουν πλάκα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smile!!! Νεοφερμένο μέλος Η smile!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:15 Η smile!!! έγραψε: #134 15-04-07 03:15 Γειαααα!!! Είμαι Αιγοκερως και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:27 Ο Valder έγραψε: #135 15-04-07 03:27 Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Γειαααα!!! Click για ανάπτυξη... Γειά! Φέρε τη μια μπύρα από δώ! Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Είμαι Αιγοκερως Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουν δικαίωμα στα λάθη...8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Click για ανάπτυξη... Να χαίρεσαι, σώζεσαι από τον Άδη στον οποίο σε οδηγούν τα άλλα ζώδια.8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Click για ανάπτυξη... Ορθό σκεπτικό! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hocus-pocus*V Νεοφερμένο μέλος Η hocus-pocus*V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 04:08 Η hocus-pocus*V: #136 15-04-07 04:08 λιονταράκι 23/7 ..η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, αλλά μ`αρέσει να πιστεύω πως αν όχι τα άστρα τουλάχιστον η ενέργεια του σύμπαντος κι όλη αυτή η κοσμικότητα μας επηρρεάζει στην καθημερινότητα.. ψιλοξεφεύγω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 10:10 Ο kazmir84 έγραψε: #137 15-04-07 10:10 Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θενκς, αλλά το είχα τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:07 Η viki_thess: #132 15-03-07 13:07 διδυμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Η Angie_Ann: #133 15-03-07 18:16 Είμαι ψαράκι. Δυστυχώς εμπιστεύομαι εύκολα οπότε δεν είναι και λίγες οι φορές που φέρθηκα σαν πραγματικό ψάρι...Δεν πειράζει όμως! Εμείς να 'μαστε καλα! Στα ζώδια δεν πιστεύω. Έχουν πλάκα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smile!!! Νεοφερμένο μέλος Η smile!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:15 Η smile!!! έγραψε: #134 15-04-07 03:15 Γειαααα!!! Είμαι Αιγοκερως και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:27 Ο Valder έγραψε: #135 15-04-07 03:27 Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Γειαααα!!! Click για ανάπτυξη... Γειά! Φέρε τη μια μπύρα από δώ! Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Είμαι Αιγοκερως Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουν δικαίωμα στα λάθη...8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Click για ανάπτυξη... Να χαίρεσαι, σώζεσαι από τον Άδη στον οποίο σε οδηγούν τα άλλα ζώδια.8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Click για ανάπτυξη... Ορθό σκεπτικό! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hocus-pocus*V Νεοφερμένο μέλος Η hocus-pocus*V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 04:08 Η hocus-pocus*V: #136 15-04-07 04:08 λιονταράκι 23/7 ..η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, αλλά μ`αρέσει να πιστεύω πως αν όχι τα άστρα τουλάχιστον η ενέργεια του σύμπαντος κι όλη αυτή η κοσμικότητα μας επηρρεάζει στην καθημερινότητα.. ψιλοξεφεύγω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 10:10 Ο kazmir84 έγραψε: #137 15-04-07 10:10 Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
διδυμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Η Angie_Ann: #133 15-03-07 18:16 Είμαι ψαράκι. Δυστυχώς εμπιστεύομαι εύκολα οπότε δεν είναι και λίγες οι φορές που φέρθηκα σαν πραγματικό ψάρι...Δεν πειράζει όμως! Εμείς να 'μαστε καλα! Στα ζώδια δεν πιστεύω. Έχουν πλάκα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smile!!! Νεοφερμένο μέλος Η smile!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:15 Η smile!!! έγραψε: #134 15-04-07 03:15 Γειαααα!!! Είμαι Αιγοκερως και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:27 Ο Valder έγραψε: #135 15-04-07 03:27 Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Γειαααα!!! Click για ανάπτυξη... Γειά! Φέρε τη μια μπύρα από δώ! Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Είμαι Αιγοκερως Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουν δικαίωμα στα λάθη...8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Click για ανάπτυξη... Να χαίρεσαι, σώζεσαι από τον Άδη στον οποίο σε οδηγούν τα άλλα ζώδια.8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Click για ανάπτυξη... Ορθό σκεπτικό! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hocus-pocus*V Νεοφερμένο μέλος Η hocus-pocus*V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 04:08 Η hocus-pocus*V: #136 15-04-07 04:08 λιονταράκι 23/7 ..η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, αλλά μ`αρέσει να πιστεύω πως αν όχι τα άστρα τουλάχιστον η ενέργεια του σύμπαντος κι όλη αυτή η κοσμικότητα μας επηρρεάζει στην καθημερινότητα.. ψιλοξεφεύγω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 10:10 Ο kazmir84 έγραψε: #137 15-04-07 10:10 Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι ψαράκι. Δυστυχώς εμπιστεύομαι εύκολα οπότε δεν είναι και λίγες οι φορές που φέρθηκα σαν πραγματικό ψάρι...Δεν πειράζει όμως! Εμείς να 'μαστε καλα! Στα ζώδια δεν πιστεύω. Έχουν πλάκα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smile!!! Νεοφερμένο μέλος Η smile!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:15 Η smile!!! έγραψε: #134 15-04-07 03:15 Γειαααα!!! Είμαι Αιγοκερως και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:27 Ο Valder έγραψε: #135 15-04-07 03:27 Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Γειαααα!!! Click για ανάπτυξη... Γειά! Φέρε τη μια μπύρα από δώ! Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Είμαι Αιγοκερως Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουν δικαίωμα στα λάθη...8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Click για ανάπτυξη... Να χαίρεσαι, σώζεσαι από τον Άδη στον οποίο σε οδηγούν τα άλλα ζώδια.8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Click για ανάπτυξη... Ορθό σκεπτικό! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hocus-pocus*V Νεοφερμένο μέλος Η hocus-pocus*V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 04:08 Η hocus-pocus*V: #136 15-04-07 04:08 λιονταράκι 23/7 ..η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, αλλά μ`αρέσει να πιστεύω πως αν όχι τα άστρα τουλάχιστον η ενέργεια του σύμπαντος κι όλη αυτή η κοσμικότητα μας επηρρεάζει στην καθημερινότητα.. ψιλοξεφεύγω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 10:10 Ο kazmir84 έγραψε: #137 15-04-07 10:10 Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειαααα!!! Είμαι Αιγοκερως και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 03:27 Ο Valder έγραψε: #135 15-04-07 03:27 Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Γειαααα!!! Click για ανάπτυξη... Γειά! Φέρε τη μια μπύρα από δώ! Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Είμαι Αιγοκερως Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουν δικαίωμα στα λάθη...8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Click για ανάπτυξη... Να χαίρεσαι, σώζεσαι από τον Άδη στον οποίο σε οδηγούν τα άλλα ζώδια.8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Click για ανάπτυξη... Ορθό σκεπτικό! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hocus-pocus*V Νεοφερμένο μέλος Η hocus-pocus*V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 04:08 Η hocus-pocus*V: #136 15-04-07 04:08 λιονταράκι 23/7 ..η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, αλλά μ`αρέσει να πιστεύω πως αν όχι τα άστρα τουλάχιστον η ενέργεια του σύμπαντος κι όλη αυτή η κοσμικότητα μας επηρρεάζει στην καθημερινότητα.. ψιλοξεφεύγω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 10:10 Ο kazmir84 έγραψε: #137 15-04-07 10:10 Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Γειαααα!!! Click για ανάπτυξη... Γειά! Φέρε τη μια μπύρα από δώ! Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Είμαι Αιγοκερως Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουν δικαίωμα στα λάθη...8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: και μου' χουν πεί πως έχω κι ωροσκόπο Ζυγό !( να ανησυχώ ; !!!) Click για ανάπτυξη... Να χαίρεσαι, σώζεσαι από τον Άδη στον οποίο σε οδηγούν τα άλλα ζώδια.8) Αρχική Δημοσίευση από smile!!!: Να σας πω την αληθεια, δεν πολυασχολουμαι με το σπορ - δεν διαβαζω δηλ. το ωροσκοπιο μου στα περιοδικά και τις εφημεριδες, απλά πιστευω οτι κάποιο βασικά χαρακτηριστικά καθε ζωδιου ίσως και να εχουν καποια αλήθεια ... Click για ανάπτυξη... Ορθό σκεπτικό! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hocus-pocus*V Νεοφερμένο μέλος Η hocus-pocus*V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 04:08 Η hocus-pocus*V: #136 15-04-07 04:08 λιονταράκι 23/7 ..η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, αλλά μ`αρέσει να πιστεύω πως αν όχι τα άστρα τουλάχιστον η ενέργεια του σύμπαντος κι όλη αυτή η κοσμικότητα μας επηρρεάζει στην καθημερινότητα.. ψιλοξεφεύγω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 10:10 Ο kazmir84 έγραψε: #137 15-04-07 10:10 Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λιονταράκι 23/7 ..η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, αλλά μ`αρέσει να πιστεύω πως αν όχι τα άστρα τουλάχιστον η ενέργεια του σύμπαντος κι όλη αυτή η κοσμικότητα μας επηρρεάζει στην καθημερινότητα.. ψιλοξεφεύγω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 10:10 Ο kazmir84 έγραψε: #137 15-04-07 10:10 Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τοξότης.Δεν πιστεύω, πλήρης απομυθοποίηση των ζωδίων διότι και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι τοξότες και είμαστε πολύ διαφορετικοί και ζούμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις καθημερινά.Μόνο για το χαβαλέ κάνω κουβέντες για τα ζώδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:01 Η travel_lover: #138 15-04-07 11:01 ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 American Economist Nikos 7 charmander harry akritas Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ψαράκι! ε ναι είμαι ονειροπόλα κ ταξιδιάρα κ στις καλές μου είμαι κ ρομαντική! κατα τ'αλλα τσούκου δεν ψαρώνω με τα ζώδια. είμαι εγώ, κ είμαι μοναδική όπως κ όλοι, όχι δεν καλουπιαζόμαστε, αλλά γελάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στέφανος Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:02 Ο Στέφανος έγραψε: #139 21-04-07 21:02 Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δίδυμος, δεν πιστέυω σ'αυτά αλλά τα διαβάζω για χαβαλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 21 Απριλίου 2007 στις 21:04 Ο deadhead_pirate: #140 21-04-07 21:04 Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καρκίνος, αλλά δεν πιστεύω τίποτα σχετικά με τα ζώδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.