Gate4
Επιφανές μέλος
Τίποτα Απλά ξέρεις μία άχρηστη πληροφορίαΜου έχουν πει πως είμαι παρθένος με ωροσκόπο ζυγό.
Στο κινέζικο μπορεί να είμαι και ΒΟΔΙ.
Τι κερδίζω, εγώ που δεν πιστεύω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
Μου έχουν πει πως είμαι παρθένος με ωροσκόπο ζυγό.
Στο κινέζικο μπορεί να είμαι και ΒΟΔΙ.
Τι κερδίζω, εγώ που δεν πιστεύω;
Τη συμπάθειά μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος
για σκεφτειτε λιγο λογικα ποσος κοσμος εβγαλε λεφτα λεγοντας και καλα τα ζωδια αυτο δεν σας πειθει οτι ο μονος λογος που φταχτηκανε ηταν να βγαζουν μερικοι λεφτα λεγοντας μαλακιες κυριολεκτια.
αλλο στοιχειο το οποιο αποδυκνει οτι ειναι ψεματα ειναι οτι λενε στις προβλεψεις για το καθε ζωώδιο καποια πραγματα τελειως γενικα.ετσι αποκλειετε να μην σου βγουν εστω και μια φορα μεσα στη μερα δηλαδη οτι και να σου λεγανε μεσα στη μερα κατι θα συνεβαινε που να στο επαληθευση
παραδειγμα: ο κριος να προσεχει τις σχεσεις του θα τα παει καλα στα οικονομικα και θα ειναι τυχερος αυτο τον μηνα
μεσα σε αυτον τον μηνα κατι θα σου τυχει που θα εισαι τυχερος οποτε σκεφτοντας εσυ ο εξυπνος τα ζωώδια θα πεις αα μου βγηκαν τα ζωώδια αν ομως ελεγε οτι θα ειστε ατυχοι τοτε οταν θα συνεβαινε μια ατυχια θα λεγατε αα μου βγηκαν τα ζωώδια
φρι
Διάσημο μέλος
τωρα στις καθημερινες μαλακιες που λεει η λιτσα πατερα και οι λοιπες,νοτ.
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
Agiyi
Νεοφερμένος
Δεν θέλω ούτε να προσβάλω κανέναν με αυτό, ούτε να αρχίσω κάποιον καβγά, στο τέλος τέλος σέβομαι οτι ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει σε ότι θέλει.
Απλά πιστεύω οτι η λογική που λέει οτι ο χαρακτήρας σου επιρεάζεται και αρκετά μάλιστα απο το ποιον μήνα γεννήθηκες μου φαντάζει απο τις μεγαλύτερες ηλιθιότητες που έχουν ειπωθεί ποτέ. Δέχομαι οτι ο κάθε άνθρωπος έχει κάποια "προδιάθεση" για κάποιον χαρακτήρα και δεν διαμορφώνεται 1000% απο τα βιώματα του και μόνο (πιστεύω οτι παίζει έναν ρόλο του στυλ 80% τα βιώματα), αλλά δεν πιστεύω οτι όλοι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν την συγκεκριμένη ημερομηνία έχουν την ίδια "προδιάθεση". Αυτά για τα χαρακτηριστικά. Για τις προβλέψεις, χαίρω πολύ "αν γεννήθηκες απο τάδε μέχρι τάδε, υπάρχει περίπτωση να αναπνεύσεις και να πάλεται η καρδιά σου μέσα στις επόμενες μέρες, και μάλιστα πολύ".
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Guest 781029
Επισκέπτης
BlackSwan...
Δραστήριο μέλος
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
eirinaki150109
Νεοφερμένος
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apollo11
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Πιο πολυ ο ωροσκοπος μου, μου κανω (Διδυμακι!!!) Και που φυσικα μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το ζωδιο μου!!
Mar.ia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μύριαμ4
Νεοφερμένος
Πιστεύω σε μερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων.Στις προβλέψεις δεν πιστεύω καθόλου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.