Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
28-10-19
19:59
Μ αρέσει που δυναμώνει σταδιακά και δεν σκάει απ'το πουθενά, γιατί αλλιώς σκιάζομαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
28-10-19
20:50
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 1,972 μηνύματα.
21-04-20
01:19
Μου αρέσει να βάζω ήχους κλήσης τραγούδια που δεν "ξεχωρίζουν" και που θα μπορούσαν να είναι ήδη από την εταιρεία κατασκευής ως επιλογές ήχου κλήσης στο κινητό. Κριντζάρω πάρα πολύ όταν κάποιος γύρω μου έχει ήχο κλήσης πολύ δυνατό ή για παράδειγμα ραπ/μέταλ/λαϊκά, δεν ξέρω γιατί.
Λαμπρό παράδειγμα κριντζ είναι ο ήχος κλήσης του αδερφού του μπαμπά μου. 50 χρονών χτυπάει το κινητό του στη δουλειά με το "μπάμπιλι μπάμπιλι".
Λαμπρό παράδειγμα κριντζ είναι ο ήχος κλήσης του αδερφού του μπαμπά μου. 50 χρονών χτυπάει το κινητό του στη δουλειά με το "μπάμπιλι μπάμπιλι".
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
27-12-20
08:45
Εγώ αλλαζω πολυ συχνα ηχους κλησης
Τωρα εχω αυτο
Τωρα εχω αυτο
Guest 986132
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
27-12-20
11:54
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Ο Giannoutas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 2,313 μηνύματα.
27-12-20
12:51
Πέρα από ωραίο τραγούδι νομίζω είναι ωραίο και για ήχο κλήσης.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,834 μηνύματα.
H|M
Διάσημο μέλος
Ο Κανένας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσιοθεραπευτής. Έχει γράψει 3,467 μηνύματα.
31-07-22
18:07
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.