Τι έχετε κολλήσει πάνω στο ψυγείο σας;

Δε ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά η γλυκιά μου η μανούλα έχει κολλήσει τόσα πράγματα, που μόνο εγώ λείπω από κει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα έχει ξύλινη επένδυση και δεν κολάει τπτ :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα έχει ξύλινη επένδυση και δεν κολάει τπτ :(

Να μη στενοχωριέσαι καθόλου! Ξέρεις τι είναι να πας να ανοίξεις το ψυγείο και να βλέπεις λογαριασμούς; Τώρα θα μου πεις ότι εσύ θα έβαζες ωραία πραγματάκια, αλλά σιγά σιγά εκεί πάει από μόνο του :P Αξία ανεκτίμητη η ξύλινη επένδυση! Εγώ αναπολώ το παλιό μας ψυγειάκι....

Mαγνητάκια από ταξίδια. Δε φτάνει;

Την φωτογραφία του αγοριού μου <3

Έναν καθρέφτη, διότι κάθε φορά που πάω να ανοίξω το ψυγείο, πριν καν σκεφτώ αν θα φάω, υπενθυμίζω στον εαυτό μου τη βασική τροφή της ύπαρξής μου, το πόσο θεάρα είμαι. Είναι μια μικρή, προσωπική τελετουργία αυτοεπιβεβαίωσης. Άλλοι έχουν reminders στο κινητό, εγώ έχω το είδωλό μου να με κοιτάει με βλέμμα «Ναι, ρε φίλε, εσύ είσαι».

Μαγνητάκι πούτσου που βρήκα στο μοναστηράκι για να μου θυμίζει το ανυπέρβλητης αξίας εργαλείο με το οποίο αν μη τι άλλο με προίκησε ο Θεός. Κάτι που δυστυχώς πλέον έχει συσχετισθεί με αισχρότητες, ενώ στην πραγματικότητα έχει μακρά ιστορίας προέκτασης της διάστασης του έρωτα, συμβάλλει στην γονιμοποίηση και αν μη τι αλλο στην ζωή.

IMG_20250406_224920.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back