Τι έχετε κολλήσει πάνω στο ψυγείο σας;

justarandomgirl

Νεοφερμένος

Η justarandomgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Δε ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά η γλυκιά μου η μανούλα έχει κολλήσει τόσα πράγματα, που μόνο εγώ λείπω από κει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13,079 μηνύματα.
Εμένα έχει ξύλινη επένδυση και δεν κολάει τπτ :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

justarandomgirl

Νεοφερμένος

Η justarandomgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Εμένα έχει ξύλινη επένδυση και δεν κολάει τπτ :(

Να μη στενοχωριέσαι καθόλου! Ξέρεις τι είναι να πας να ανοίξεις το ψυγείο και να βλέπεις λογαριασμούς; Τώρα θα μου πεις ότι εσύ θα έβαζες ωραία πραγματάκια, αλλά σιγά σιγά εκεί πάει από μόνο του :P Αξία ανεκτίμητη η ξύλινη επένδυση! Εγώ αναπολώ το παλιό μας ψυγειάκι....

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,948 μηνύματα.
Mαγνητάκια από ταξίδια. Δε φτάνει;

Helen1992

Νεοφερμένος

Η Helen1992 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Την φωτογραφία του αγοριού μου <3

Ερινύς

Τιμώμενο Μέλος

Η Ερινύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17,739 μηνύματα.

Claire Rentfield

Περιβόητο μέλος

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άνεργος/η και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 6,024 μηνύματα.

Helen1992

Νεοφερμένος

Η Helen1992 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα.

Euge.loukia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
Έναν καθρέφτη, διότι κάθε φορά που πάω να ανοίξω το ψυγείο, πριν καν σκεφτώ αν θα φάω, υπενθυμίζω στον εαυτό μου τη βασική τροφή της ύπαρξής μου, το πόσο θεάρα είμαι. Είναι μια μικρή, προσωπική τελετουργία αυτοεπιβεβαίωσης. Άλλοι έχουν reminders στο κινητό, εγώ έχω το είδωλό μου να με κοιτάει με βλέμμα «Ναι, ρε φίλε, εσύ είσαι».

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...