Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Εμένα είναι από κάτω.καταψύκτη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
ειναι ινοξ και η μαμα δε μαφηνει ουτε να τακουμπησω για να τανοιξω.
λερωνει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
borat
Επιφανές μέλος
μπας και βρω λεφτά να το πληρώσω
να λειτουργήσει ξανά το ρημάδι το ψυγείο.
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Σιγα μη χαλασω το ανοξειδωτο υπεροχο ψυγειο μου με τα Μπιχλιμπιδια!
Τα απεχθανοναι τα μπιχλιμπιδια!!!!!!!
Κι οποτε μπαινω σε καποιο σπιτι κ βλεπω μπιχλιμπιδια σε ψυγειο πανω, μου ρχεται να τα βγαλω!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
2-3 από αυτά, συγκρατούν την εξής ρήση:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τιποτα!!!
Σιγα μη χαλασω το ανοξειδωτο υπεροχο ψυγειο μου με τα Μπιχλιμπιδια!
Τα απεχθανοναι τα μπιχλιμπιδια!!!!!!!
Κι οποτε μπαινω σε καποιο σπιτι κ βλεπω μπιχλιμπιδια σε ψυγειο πανω, μου ρχεται να τα βγαλω!!!!!
Να θυμηθω να τα βγαλω ολα απο το ψυγειο αν ποτε ερθεις σπιτι μου!!
Λοιπον εμεις εχουμε μονο στην πανω πορτα μαγνητακια και κατι αυτοκολλητακια(δεν βλεπω να ξεκολλανε ποτε απο εκει) ενω η κατω ειναι λευκη !!
Ετσι καλυπτουμε ολα τα γουστα!!
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
ενα απο πραγα (δευτερο ταξιδι εξωτερικο)
ενα απο μαιαμι (τριτο τριπ)
ενα απο παρισι (τεταρτο)
ενα απο μαδριτη (πεμπτο)
ενα σημειωματαριακι συνταγων (απο ελλαδα αυτο)
ενα που μου χαρισε ο μπραδερ (αδερφουλα μου σ αγαπω πολυ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος
wonderfullife
Νεοφερμένος
Την ΄Αρτα και τα Γιάννενα...
Χαχαχα...μια φορά είχα πάει επίσκεψη με τη θεία μου σε μια φίλη της, της οποίας το ψυγείο ήταν τόοοσο γεμάτο με φωτογραφίες, card-postal και μαγνητάκια που κοιτόντας το για μια στιγμή δεν μπορούσα να εντοπίσω το χερούλι...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μεταξύ αυτών, κάποιο που απόκτησα πρόσφατα και πολύ μου αρέσει, σα γατόφιλη που είμαι:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.