justarandomgirl
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
justarandomgirl
Νεοφερμένο μέλος

Εμένα έχει ξύλινη επένδυση και δεν κολάει τπτ![]()
Να μη στενοχωριέσαι καθόλου! Ξέρεις τι είναι να πας να ανοίξεις το ψυγείο και να βλέπεις λογαριασμούς; Τώρα θα μου πεις ότι εσύ θα έβαζες ωραία πραγματάκια, αλλά σιγά σιγά εκεί πάει από μόνο του

Ερις
Περιβόητο μέλος

Helen1992
Νεοφερμένο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Την φωτογραφία του αγοριού μου![]()
Επειδή ο έρωτας περνάει απ' το στομάχι;
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Helen1992
Νεοφερμένο μέλος

χαχαχααχ ναι

Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος

nearos
Επιφανές μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

"Οχι να το παινευτω αλλα αλλη δουλειά δεν κάνουμε, πάμε ταξίδια και θέλω να σας το πω χωρίς να φαίνεται οτι θα σας το πω"
I am evil.
glayki
Διακεκριμένο μέλος

Επί πέντε άτομα.. Δεν είναι όλα δικά μου"Οχι να το παινευτω αλλα αλλη δουλειά δεν κάνουμε, πάμε ταξίδια και θέλω να σας το πω χωρίς να φαίνεται οτι θα σας το πω"
I am evil.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.