Θα σου απαντήσω. Το αλεύρι είναι χύμα και όχι συσκευασμένο. Και όταν μένει πολύ καιρό έξω, μπορεί να πιάσει κανένα ζωΰφιο...
(Δεν περίμενα ότι θα εγείρω διαφωνία και σε αυτό το θέμα

)
Κοίτα οπου θέλει ο καθένας ελευθερος ειναι να το φυλλάξει δικό του ψυγείο του ειναι άλλωστε



.
Αλλα απλα ενημερωτικά να σου πω οτι στο ψυγειο φυλλαμε οτι χαλάει σε ζεστή θερμοκρασία ( γάλατα , τυριά) και οτι δεν θέλουμε να χασει την φρέσκια σύσταση του ( π.χ. τα αιθερια έλαια του κομμένου καφέ, για να συνεχίσει να ειναι φρέσκος για αρκετό διάστημα θέλει γυάλινο βάζο και ψυγειο).
Το αλέυρι εάν το βάλεις με την χάρτινη συσκευασία μέσα στο ψυγειο το ποιο πιθανό ειναι να απορροφήσει ολη την υγρασία και μαζί και τις μυρωδιές του ψυγειου.
Η γιαγια μου και η μάνα μου που αγοράζουν χύμα οχι μονο σταρένιο αλλα και καλαμποκάλευρο το βάζουνε σε μεγάλες γυάλινες τζάρες και το φυλλαν μαζί με τα μακαρόνια και το ρύζι στο ντουλάπι. Δηλαδή μαζί με αυτά που πρέπει να ειναι σε οσο γίνεται ποιο στεγνό μέρος και μακριά απο την υγρασία.

Αυτά!
Αντε εύχομαι καλά τσουρέκια και καλά ψωμιά!!!





Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.