Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Μήλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NastStorm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ντομάτες, μου αρέσουν πολύ.
Κάποιου είδους αναψυκτικά, λίγες μπύρες και χυμούς
τυρί και αλλαντικά
κάποια λαχανικά, όπως μπρόκολο, κουνουπίδι, καρότα, αγγουράκια, πιπεριές
Περισσευούμενα φαγητά, προσπαθώ να μην πετάω φαγητό, αν και δεν τα καταφέρνω πάντα
Στην κατάψυξη κρεατικά, αλλαντικά επίσης για να μην χαλάσουν, προτηγανισμένες πατάτες (πολλές φορές βαριέμαι να καθαρίζω) και κάποιες φορές καταψυγμένα λαχανικά όπως μπάμιες, αρακά, φασολάκια.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
αβγά, γιαούρτια, χυμούς φρούτων.
Στην κατάψυξη: παγάκια (απαραίτητα), κατεψυγμένα λαχανικά (πάντα), ψάρια και κρέατα.
Α και το φαγητό της γάτας.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Νομίζω ότι όλοι οι φοιτητές έχουν ταυτιστεί...
NastStorm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βούτυρο.
Νομίζω ότι όλοι οι φοιτητές έχουν ταυτιστεί...
μονο φετες με βουτυρο θ τρως Jj..... Τι εγινε...σε πειραζουν τα φασολακια της λέσχης;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.